Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Večera s prijateljima

– Ajde idi uzmi ključeve od kola, da me voziš kući.
– Čekaj malo, gde žuriš?
– Popio si neku, kasnije će biti policije, bolje me odvezi sad.
– Aj prvo malo da legnemo?
– Ajde, ali nemoj dugo.

To veče smo sedeli sa prijateljima kod mene u stanu. Nas dvoje smo organizovali večeru bez nekog posebnog razloga, jednostavno, hteli smo da se okupimo. Večera i piće nakon večere su se završili negde pred ponoć, prijatelji su otišli, a ona je ostala pod izgovorom da mi pomogne da malo rasklonimo, da ne ostavi sve meni. Nakon što smo rasklonili i raščistili sobu u kojoj smo sedeli, desio se razgovor s početka priče. Legli smo na krevet koji nije razvučen, i koji nema posteljinu. Morali smo oboje na bok, da bismo stali. Počela je nešto lagano da mi priča na uvo, ne sećam se tačno šta, ali me je strašno napalilo. Spustio sam ruku na njeno sjajno dupe, ali preko kratkog i uzanog šortsa koji je nosila na sebi. Pokušavao sam da zavučem ruku između njenih nogu, ali se otimala, jer su vrata od stana bila otključana, a svetlo upaljeno. Jedva se otkačila od mog navaljivanja, rečima da ne joj smeta svetlo i ta nesigurnost koju donose otključana vrata. Da podsetim sve one koji nisu čitali moje starije priče, živim sa roditeljima, ali od nedavno imam svoju sobu na spratu ispod. Nije mi dugo trebalo da nastavim da navljujem tako pijan. Ustao sam, ugasio svetlo i zaključao vrata.

Noć je bila mrkla, nije se ništa videlo. Jedva sam potrefio da je vidim. Nadao sam se da će mi se oči uskoro naviknuti na mrak, ali nisu. Legao sam preko nje, nakon što je skinula taj uzak i kratak šorts. Nije potrebno ni da spominjem da sam legao samo u boksericama. Odmah sam navalio na njeno međunožje. Sve je krenulo preko njene neverovatne guzice. Mazio sam je par sekundi, ali više nisam mogao da izdržim. Ležali smo okrenuti jedno prema drugom, i ja sam joj držao dupe. Spuštao sam polako svoju ruku prema toploti koja je izvirala iz njene pičke. Zavukao sam ruku u njene polumokre gaće, nakon čega sam čuo najjebozovnije beozobrazan si, koje je dopiralo iz njenih usta. Ovo me je dodatno napalilo, pa sam ih strgao neverovatnom brzinom. Ništa sporije nije ni ona meni zavukla ruku u bokserice. Drkali smo jedno drugom neko vreme, ne duže od jedno minuta. Tad me je zamolila da joj poližem pičku. Nije mi mnogo trebalo, jer to obožavam da joj radim, zaista je mirišljava. Znao sam kako mi je najlakše, pa sam kleknuo na pod, a ona je rašrila noge. Nisam je video, ali sam je osetio mirisom i toplotom. Lizao sam je od čmara do venerinog brega. Gurao prst po prst. Počela je da vrišti, pa sam se pridigao i nabio joj drugu ruku u usta, da bi ćutala. Dosadilo mi je, pa sam se popeo pored nje na krevet i opet legao, kao na početku.

– Stavi mi ga. Jebi me. Žestoko me jebi. Ajde.
– Čekaj polako, gde ti se žuri. Hoću malo ovako.
– Ajde, molim te me jebi. baš sam napaljena, moooooolim te.
– Volim kad me moliš, moli me još malo, baš me pali.

Volim kad me moli, istina, ali volim i da je jebem. Nije mi dugo trebalo da se popnem na nju. Uleteo sam u nju u misionarskoj pozi. Ruke sam joj uhvatio da ne može da se brani. Jebao sam je strašno brzo. Još ranije sam primetio da mogu brže, jače, bolje, i preciznije kad popijem malo. Zato sam se i opustio, i počeo da joj rasturam pičku. U jednom trenutku sam se setio da sam joj rekao da neću da je jebem, pa sam znatno usporio tempo. Nastavila je da me moli da nastavim da je opet isto jebem, ali sam odustajao, i radio to veoma sporo.

– Što si usporio, nabij mi ga još dva puta, i gotova sam. Aaaaaajde.
– Neću da te jebem tako, volim da te mučim. Volim da si mi robinja. Hoću polako.

Opirala se, i pomerala se kako bi bar koliko toliko ubrzala sex. Zbog toga je dobila strašan ugriz za vrat. Hteo sam da je ujedem za sise, ali je ostala u majici, pa nisam mogao. Vrisnula je, pa sam je naterao da ćuti. Izvadio sam ga, ustao i lupio je kurcem po čelu. Nije znala šta ju je snašlo, pa sam je uhvatio u tom trenutku za kukove i podigao u doggy. Bila je pripijena uza zid. Digla je ruke skroz gore, a ja sam joj nabio od pozdi, stojeći. Uhvatio sam je za kukove, i nabijao što sam brže mogao, baš onako kako ona voli. Vrištala je neko vreme, i zamolila me da stanem, jer nije mogla više da izdrži, sve ju je bolelo. Od mišića nogu, jer je stajala na njima, dok je bila uz zid naslonjena, ali i vaginalni od potresa koje je doživela.

Nisam stigao da svršim, pa smo pristupili staroj metodi. Kleknula je na podu, ja sam drkao, a ona je lizala jaja, i pomalo pušila kurac. Volimo ovo oboje da radimo. Volim kad mi ih gricka. Volim kad ih usisava. Dok je sve to radila, hteo ne hteo, prsnuo sam joj po faci. Sreća, pa sam je pre toga dobro jebao, pa se nije mnogo bunila. Prijalo joj je da je sve gotovo.

Oceni
[Total: 2 Average: 3]
Prva prava iskrena prica

Proslo je pet godina od tada, ostala su secanja i to veoma lepa, u meni se javila zelja da podelim sa vama jednu prvu pravu istinitu pricu, sa pravim imenima, mestima, dogadjajima. Zovem se Tanja,

Kako sam počeo(la)

Mia je nešto naljbolje što je moglo da mi se dogodi. Ona je mamina kozmetičarka, ali češće sređuje mene. Nisam siguran kako je prvi put videla da sam drugačiji, ali već skoro dve godine me

Kap Sperme Na Lakiranoj Cipelici

Imala sam devetnaest godina kada sam se zaputila u Evropu sa željom da nađem neki posao koji bi ‘mi odgovarao. Nisam imala nikakve konkretne planove ni veze. Htela sam život u bogatijem društvu. Bilo je