Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Iznenadno zadovoljstvo

Sedeo sam u kaficu i ispijao podnevnu kafu,kao i toliko puta do sada. Citjuci novine. . .  pobeci od stvarnosti. . .
Odjednom prenu me zenski glas: Heej. . pa gde si tii?
Trgnuh se . . i videh nju. . . devojku koju sam video tri puta u zivotu . .  devojku sa tako zelenim ocima . . .  koja kad te pogleda,pomislis. . . doslo je prolece. . .
-Eee. .  sedi. .  -rekoh. . i ona me prvo poljubi i sede tako graciozno i zenstveno prekrsti par prekrasnih nogu.  
Porucio sam joj kapucino i cavrljali smo neobavezno.
Nosila je minic,bila u cizmama,a ispod raskopcanog blejzera majica sa dubokim dekolteom iz kog samo sto nije iskocio par predivnih polulopti. . .
Primetila je kako je detaljno gledam i nezno me uhvatila za ruku i sa smeskom i napucenim usnama mi je prosaputala:
-Jel znas da sam raskinula veridbu pre dva meseca?
Duga smeda kosa i par zelenih ociju nije mogao da ne primeti jedan pokret koji me je izdao. . posto se toliko nagnula,videla je kako se moj junak praćnuo kao riba na udici i izbocina na farmericama je ocrtavala sta se krije unutra.
Namestio sam ga u polozaj koji ne privlaci paznju i platio dok je ona otisla u wc.
Vratila se i ponovo me je uhvatila za ruku,dok mi je prsticima druge mazila srednji prst. . .
-Hajdemo negde. . . mazno i popaljivo mi je rekla. . .
Nije trebalo ponavljati. . . ustali smo i za tili cas smo bili u kolima. . .
Rekao sam joj da podigne suknjicu. . i rasiri butine. . .
Na moje iznenadjenje. . i odusevljenje. . . nije nosila gacice. . .  -Skinula sam ih jos u kaficu!. . .
Presao sam joj rukom preko neverovatno vlazne pice. . . curila je. . . kita mi je bila ogromna do granice bola. .
rasirila je noge jos malo . . .  vozio sam. . . stavio sam joj prst u picu. . disala je ubrzano i nabijala se na moj prst. . . naredio sam joj da skine majicu koja je ispod i ostane u blejzeru zakopcanom sa jednim dugmetom. . . predivan pogled na sise koje samo sto nisu van. . .
na semaforu sam joj malo stegao klitoris. . da nabubri. . . na sledecemjos jednom. . . izrazom lice se trudila da ne pokaze sta joj radim. . . a radim joj. . .
Dosli smo u zgradu. . .  kancelariju. .
Usli smo.  Postavio sam je u fotelju i zatrazio da ponovo zadigne suknjicu. . .  
Onda sam joj rasirio noge medju kojima je strcao nabubreli klitoris. . . i onda. . . ga trljao i stiskao jednu po jednu bradavicu pa njega pa njih. . .
Naslonio sm je preko stola sa rasirenim butinama i guzom. . . stao sam iza nje i pljesnuo je jako par puta. . .
Onda sam izvadio jako debeo kurac i trljao njim klitoris dok bi jedan po jedan prst vlazan od pickice koja curi sve vreme. . . stavljao u cmar a drugom rukom pritiskao njena ledja da ne moze da se ispravi. . . dahtala je i vristala sa svakim prstom unutra vise. . . onda bi je lupao kitom iznova. . .
Trljao sam klitoris kitom sve brze. . . i ponovo uvlacio prste. . . pickica radi. . . guza radi. . . bradavice strce i taru se o sto o koji sam oslanjao tako presavijenu. . .
Onda sam ga stavio u guzu nadnevsi se nad njom,jecala  je i zapomagala ,ali je trazila
-Stavi mi ga,staviiii . . .  stavi mi tu tvoju lepu kurcinu. . . hocu ga. . . ajdeeee. . molim teeeee. . . Stavio sam ga . . tako. .  odpozadi i drzeci joj ruke fiksirane. . . i jebao sam je lagano ali duuuboookooo. . .
aaah aaah aaah. . . ahaaah aaah. . .
. . . pricao samjoj gadosti na uvo. . .  i ulazio sve dublje i brze dok se mesaju popaljivost i bol. . . bunila se. . . drala. . . zapusio bi joj usta i usporio. . . i opet ubrzao. . .
A onda sam je okrenuo. . . bacio na sto i grubo usao u pickicu. . . i jebao brzo i jako. . . sve brze i silovitije. . . stezao sam joj bradavice i vukuci ih u vis ka sebi. . . .
. . . onda jednu po jednu. . . ponovo je vristala. . . jebao sam je jos jace. . . stezao bradavicu po bradavicu a prstima druge ruke jebao sam je u usta. . blizio se vrhunac. . . spreman za svrsavanje. . . . i. . . onda smo divlje svrsili uz krike i kontrakcije i ona i. . . ja. .
. . . stezala me svojim vaginalnim misicima . . pulsirala je pickica i stezala mi kurac,koji pulsirao i strcao vrucu spermu. . . . cedila ga je dugo. . . . dok nije sve izaslo iz mene. . . a i iz nje. .
Znojavi . . . zadovoljni . . .  osusili smo se i obukli.
Posle par cigareta otisli smo,svako na svoju stranu. . .

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Jelena i Svetlana

Jelena i Svetlana su se mrzele iz dna duše.Nekada davno u osnovnoj školi njih dve su bile dobre drugarice.Jaz izmedju njih počeo je da nastaje kada im se u osmom razredu svideo isti momak i

Samo hrabro

Pedeset osmogodišnjak Slaven Popić po činu pukovnik je komandant garnizona u jednom manjem mestu na granici. Osam godina mladja 5o-godišnja Slavica Popić njegova supruga večita domaćica, je pratila svog supruga već 30 godina, od kada

Vrela letnja noć

Bilo je vruće leto, prelaz između jula i avgusta. Nalazio sam se u Beogradu kod svoje tetke i polako se spremao za polazak u Valjevo. Naime, moje sestre sa kojima sam održavao vrlo dobre odnose