Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Stvorena samo za seks

Zovem se Snežana, imam 19 godina, treniram odbojku i većina mojih vršnjaka iz muške ekipe ložila se upravo na mene, iako ni druge devojke nisu loše, ali eto, ipak sam ja bila i ostala prva želja njihovih mladih napaljenih snova. Početak moje priče odigrao se pre oko 2 godine. Tada sam još bila samo dobra mamina devojčica, odličan đak, a uz to sam bila jedna od najboljih igračica u svojoj ekipi. Muškarci se slažu da fenomenalno izgledam ili ako bi smo to preveli u ono šta zaista misle, da sam jako jebozovna i da mi ne treba oprostiti. Lično vam mogu reći da imam smeđu kosu i zelene oči, koža mi je glatka i zategnuta, kao i mišići od redovnog treniranja. Kada bi se poklopilo da imamo istovremeno trening u sali sa muškom ekipom, ti treninzi obično ne bi bili preterano uspešni, jer bi momci više gledali i mislili na nas, nego na trening.
U to vreme imala sam dečka sa kojim sam se oprobala u seksu. Nije to bio neki vrhunski seks, niti smo ga često upražnjavali, ali kako je to još uvek bila nedovoljno istražena oblast za mene, bila sam srećna i zadovoljna svaki put kada bih spavala sa njim. Ali bio je tu i Igor, dečko iz muške ekipe, visok, razvijen, jednom rečju prelep. Stalno mi se nabacivao i mada sam ga odbijala, ponekad bih uhvatila sebe kako perverzno razmišljam o njemu.
Sada znam da je on bio veoma napaljen na mene, ali u smislu da je više od svega želeo da me tuca, i da je večito maštao o meni kada je drkao. Maštao je o tome kako me satire od kurca, a kako nisam želela vezu sa njim, njegova požuda postajala je sve veća. Samo zahvaljujući njegovom navalentnom ponašanju ponekad bih pristala da izađem sa njim, ali na druženju se sve završavalo. Jednom mi je ispričao da je u to vreme njegova želja da me ima, sve više rasla i rasla i da se jedva suzdržavao da u mom prisustvu ne napravi neku glupost i zauvek me izgubi. Maštao je o tome kako me sa drugarima iz ekipe, kidaju kurčevima na komade. Maštao je i nadao se, dok jednom…
Imali smo istovremeno trening, ja sam iz nekog razloga izašla ranije. Kada je to primetio, smislio je neki glupi izgovor kako bi i on izašao. Otišla sam u svlačionicu, a on je došao za mnom i stajao ispred, čekajući da čuje vodu, kao znak da sam počela da se tuširam. Kada je čuo vodu, polako je uhvatio kvaku, a na njegovu sreću ja sam zaboravila da zaključam vrata. Ušao je tiho unutra. Svlačionica je bila podeljena na deo za presvlačenje, gde se on skinuo i deo sa tuševima koji je bio ispregrađivan na pojedinačne kabine bez vrata. Bila sam okrenuta zidu i nisam ga videla kada je stao iza mene, a zatim mi stavio jednu ruku preko usta, a drugom me obuhvatio. – «Ne boj se, ja sam.» – rekao mi je na uvo. Sklonio mi je ruku sa usta, priljubio me licem uza zid idalje stojeći iza mene, da bi me zatim sa obe ruke uhvatio za grudi i počeo da mi stiskao bradavice. – «Šta to radiš? Pusti me! Neko će naići!» – pokušavala sam bezuspešno da se oslobodim. Ali Igor se nije obazirao, jednom rukom je nastavio da se igra sa mojim sisama, a drugu mi je spustio do pice i počeo da mi trlja klitoris i gura prste unutra. Svoj nabrekli kurac trljao je o moju guzu i kožu leđa. Osećala sam njegovu toplotu, a kroz telo mi je prošla prijatna jeza zbog uzbuđenja koje sam osetila. Bez obzira na to, još uvek sam besno pokušavala da se otrgnem, ali njegov snažan zagrljaj nije mi davao da mrdnem. – «Ostavi me, vrištaću… pusti me… zašto mi to radiš?» – molila sam sve više u očaju. «Molim te.» – ponovo sam rekla, a zatim i pokušala da vrištim, ali mi je ponovo stavio ruku preko usta. – «Ne želim da ti radim ništa, osim onog na šta ćeš sam pristati, niti ću ti raditi, ali ne mogu više da izdržim, želim te… shvati, želim da vodim ljubav sa tobom Snežana. Molim te, reci da pristaješ.» – rekao mi je ponovo na uvo.
Ništa mu nisam odgovorila, on je nastavio da mi neprestano nadražuje klitoris rukom, da bi me zatim naglo okrenuo prema sebi i poljubio. Još uvek me je jednom rukom držao, dok me je jebao srednjim prstom druge ruke. Htela ne htela, počela sam da se uzbuđujem. Još uvek nisam želela to da radim, ali volja mi je iz trena u tren postajala sve slabija. Kada je odmakao glavu od mojih usta, već sam duboko disala od uzbuđenja. Pogledao je moje grudi i video kako se podižu i spuštaju u ritmu disanja, a na njihovim vrhovima nalazile su se dve od uzbuđenja ukrućene bradavice. – «Želim da ti ližem picu, a ti vrišti ako ti se ne svidi.» – rekao mi je samouvereno, za trenutak mi liznuo bradavicu, a zatim čučnuo ispred mene.

Pomislila sam da je to prilika da se oslobodim, ali ni sama ne znam zašto se nisam ni mrdnula. Uhvatio me je za nogu i prebacio je preko svog ramena, zatim i drugu preko drugog, posle čega se polako uspravio. Nalazila sam se na skoro dva metra iznad poda, sedeći mu na ramenima dok je njegova glava bila među mojim nogama. U strahu da ne padnem, jedino što sam mogla da uradima bilo je da prebacim ruke preko pregradnog zida. Pomislila sam da bi neko mogao da nas zatekne, ali od toga mi je pica samo još više ovlažila.
A Igor je počeo da mi liže picu, ustvari ne da liže, nego da je proždire. Uvijala sam se i izvijala, čvrsto se držeći za zid, ali on me je je čvrsto držao za butine i nije bilo opasnosti da padnem. Jeo mi je i jeo picu, i naslađivao se mojim sokovima. Ovo je bilo nešto najuzbudljivije što sam do tada iskusila, pa sam za kratko vreme prvo svršila, a zatim još jednom i to uz glasan orgazam. Valjda je tada shvatio da mi je bilo dovoljno i da će nas neko sigurno čuti ako nastavi to da mi radi. Spustio me je dole i sada smo ponovo stajali jedno naspram drugog.
– «I šta kažeš? Jel možda bilo loše?» – pitao me je Igor sarkastično, a zatim me priljubio leđima uza zid i sam se priljubljujući uz mene tako da sam sada na svom stomaku mogla da osetim njegov kruti ud. – «Mogla bi da mi se revanširaš.» – rekao je, malo se odmakao i stavio mi ruku na svoj kurac. Pogledala sam dole i videla veći komad mesa nego što je imao moj dečko.
Stavio mi je ruke na ramena i počeo da me pritiska na dole, a ja sam bez protivljenja klekla pred njega. Sada sam iz potpune blizine posmatrala, bar za moj tadašnji pojam, ogromnu kurčinu. – «Hajde, nemamo ceo dan.» – nestrpljivo mi je rekao. Uhvatila sam mu kurac za koren, podigla ga na gore i olizala od korena prema vrhu. Spustila sam ga potom u vodoravan položaj i progutala mu glavić, a zatim nastavila da ga uvlačim i izvlačim iz usta. Nastavila sam tako neko vreme, malo da mu pušim malo da mu ližem, glavić i ceo kurac. Igor je bio prezadovoljan ali želeo je više pa je tražio da ga celog progutam. Posle toga sam počela da gutam oko 2/3 njegove dužine, to je bilo pravo pušenje. Sada je bio još zadovoljniji, ali još uvek mi ga nije nabio celog. Uhvatio me je za glavu i počeo nemilosrdno da mi zabija do kraja svoju karu. Osećala sam kako mi komadina mesa ispunjava čitava usta i udara me u nepca, a kada sam pomerila glavu da bi se bolje namestila, osetila sam kako me jebe direktno u grlo. U tim momentima osećala sam se kao stvar u njegovim bezosećajnim «rukama» dok me je jebao u usta.
Potrajalo bi to verovatno do njegovog svršavanja u moja usta, ali on je želeo da oseti i moju picu, a vremena je bilo sve manje. – «Lezi na leđa.» – kazao je. Legla sam, a on je kleknuo, raširio mi noge i gurnuo kurac. Bila sam uska, ali ušao je bez problema i ubrzo počeo divlje da me kara. Sve ono o čemu je maštao sada mu se ostvarilo, satirao me je baš onako kako je zamišljao. Trudila sam se da što tiše stenjem pod njegovim naletima, dok su kapi vode iz tuša padale po nama. I pored svog njegovog truda da ne svrši što duže, posle svega ipak nije mogao da izdržao duže od pet-deset minuta. Kad je bio na vrhuncu, izvadio mi je kurac iz pice i svršio mi obilno po stomaku. Posle toga me je poljubio u usta, a zatim mi je pomogao da ustanem. Ponovo me je poljubio držeći me za sisu i rekao – «Hvala ti. Bilo je fantastično, baš kakva si i ti, nadam se da si uživala.» – a posle kratke pauze je dodao – «Izvini, ali sada moram da idem da se obučem. Vidimo se kasnije, mogli bi zajedno kući. Ćao».
Ostala sam sama pod tušem i polako se vraćala u realan svet. U glavi mi je tutnjilo i bila sam u potpunoj konfuziji, bilo mi je lepo, ali istovremeno sam se nalazila u šoku. Brzo sam se obukla i krenula ka izlazu iz svlačionice, upravo u trenutku kada su moje drugarice ušle. Postiđeno, kao da su one znale šta se dogodilo, spustila sam glavu, rekla tiho «Ćao.» i otišla kući. Danima posle toga, razmišljala sam o ovom događaju i izbegavala Igora, ali nisam mogla iz sebe da isteram osećaj krivice, kao ni da priznam da mi je bilo predivno. Moji odnosi sa dečkom posle toga nisu postali češći, ali sam sve više tražila nove stvari i žešći seks. Tražila sam više i uskoro dobila, mnogo, mnogo više.

U sledećih nekoliko meseci u meni je preovladavao bes i inat, osećala sam se iskorišćenom i prevarenom, pa sam prekinula gotovo svaki kontakt sa Igorom. Svi njegovi pozivi da izađemo ponekad kao pre, nisu dopirali do mene, ali sam se kada bi se sreli na treningu, najviše zbog toga da drugi ne primete, ponašala prema njemu kao ranije.
Ipak, svojim osećanjima nisam mogla da pobegnem i često sam noću maštala o njemu i podsećala se onog susreta iz svlačionice, da bi kasnije samu sebe prekoravala zbog toga. Ne znam kako da vam objasnim, ja mu ustvari nisam zamerala zbog onoga što mi je uradio, jer bio je to najbolji seks koji sam do tada imala, već sam mu zamerala zbog načina na koji je to uradio. Osećala sam se kao kurva koju može da jebe svako ko i kada hoće.
U takvom mom rastrojstvu došlo je leto i vreme da idemo na pripreme, na more. Muška i ženska ekipa išle su zajedno, a ja sam znala da neću imati mira od njegovih nasrtaja. Posle našeg susreta u svlačionici on je jedno vreme bio zadovoljan, ali kako je vreme prolazilo, a ja prekinula skoro svaki kontakt sa njim, postajao je još napaljeniji nego pre. Dobio je prst, što je u njemu samo povećalo želju i sada je hteo čitavu ruku.
Na pripremama smo imali po dva treninga dnevno, ali smo uveče bili slobodni što je Igor koristio da me saleće. Izbegavala sam ga koliko sam mogla, a kada bi se ipak srela sa njim odbijala bi njegove pozive. Međutim, od drugarica sam čula priče koje su me zaintrigirale i zapalile mi maštu. Pričalo se da su se neke od devojaka tucale sa nekim momcima, dok su priče u kojima su devojke komentarisale koji od njih je najslađi, i pre toga bile sasvim uobičajena stvar. Igor je u tim pričama uvek bio na prvom mestu. Da li usled podsvesnog delovanja tih priča ili ne, tek na kraju sam ipak pristala da jedno veče izađem sa njim u šetnju, iako sam znala koji su njegovi ciljevi.
Šetali smo neko vreme da bi na kraju seli na klupu koja se nalazila na tihom i tamnom mestu u parku. Igor je tražio objašnjenje zašto se tako ponašam u poslednje vreme, a ja sam pokušala da mu objasnim njegove postupke i da me je protiv moje volje naterao na seks. Međutim, on ustvari nije želeo da me čuje. Njemu je na pameti bilo samo jedno, JA, odnosno njegov kurac u svim mojim rupama. – «Budi iskrena» – započeo je on priču – «pa priznaj da ti je bilo lepo, jer ako nije, ali zaista, onda te više nikada neću smarati. Hajde reci.»
Povređena njegovim rečima, ipak nisam mogla da lažem i nekako sam preko svog jezika prevalila – «Jeste, bilo je lepo. Eto ti, to si želeo da čuješ, ali znaj da je to bilo skoro silovanje. Jeste, ja sam ti dala, ali na koji način. Kako si upao u svlačionicu i iznudio mi taj pristanak?» – «Izvini. Evo priznajem preterao sam, nisam to smeo da uradim, ali šta sam drugo mogao, ja te obožavam, a ti si bila tako hladna prema meni. Pružala si mi samo mrvice.» – klečeći predamnom, govorio je Igor – «Volim te već godinama, zamišljam da vodimo ljubav celu noć, ti i ja. To je nešto najlepše.»
Zatim je ustao, seo pored mene i počeo da me ljubi po licu, nastavljajući da se izvinjava između poljubaca.
– «Voliš me» – pomislila sam ja, «Voliš ti samo moje telo, nema to veze sa ljubavlju». – «Molim te Snežana. Hajde da to uradimo ponovo, ali ovog puta lagano. Samo ti i ja u sobi, celu noć. Ispuniću ti svaku želju, sama si rekla da je bilo dobro. Pružiću ti zadovoljstva kakva nikada nisi iskusila. Dovešću te do ludila, obećavama.» – nastavio je da me ljubi i zavukao mi ruku pod majicu. Osećala sam kako ponovo počinjem da popuštam, njegova ruka se spustila i zavukla u moj šorc i gaće, a prsti su radili po mojoj pici. Ipak uspela sam da se priberem, odgurnem ga i ustanem. – «Ja sam od onda u potpunoj konfuziji, želim te, ali istovremeno ne želim više nikad da te vidim. Ako me zaista voliš, sačekaćeš do sutra. Razmisliću, ako pristanem biću samo tvoja, a ako ne, onda ćeš poštovati moju odluku.» – kazala sam mu, a zatim otišla. Ostao je zbunjen, ali ohrabren mojim rečima.

Tešila sam samu sebe time da želim još malo da razmislim o svemu, a ustvari sam već znala odgovor i samo sam ga ostavila da se još malo peče na tihoj vatri neizvesnosti. To veče pitala sam jednu drugaricu, šta misli o Igoru i da li bi eventualno ako bi joj se ukazala prilika, spavala sa njim. A ona, mala glupačica, kao da je svršavala pri samoj pomisli na ovu mogućnost, odgovorila je – «Ne znam, sve zavisi od situacije.» – a onda je uz smešak dodala – «Generalno gledano on je mnogo sladak i ne bih imala ništa protiv da me pritegne». Ovaj odgovor je bio presudan. Napokon sam priznala sebi. Sve do jedne od devojaka jedva čekaju ovakvu priliku, ja se kao nešto nećkam, a ustvari i sama to želim. Odlučila sam da mu dam ono što želi, sebe, ali da će to i meni istovremeno biti najlepši trenuci u životu. – «Jebaću ja njega, tražiću mu da ne prestaje dok god budem mogla da izdržim, iscediću i poslednju kap iz njega.» – razmišljala sam, a nisam primećivala da sam postala potpuno napaljena i da sam razmišljala samo o jednoj stvari.
Sledeće veče otišla sam kod Igora u sobu. Noć je bila vrela, pa sam na sebi imala samo kratku majičicu i šorc, bez brusa i gaćica ispod. Igor me je nestrpljivo iščekivao i čim sam ušla, prišao mi je i počeo da me ljubi. Još dok smo stajali, skinuo mi je majicu i ugledavši moje gole grudi rekao – «Najzad Snežana, najzad ćemo moći bez žurbe da uživamo jedno u drugom.» Sve ono što je usledilo bilo je za nezaborav. Igor me je rasturao, stenjala sam pod njegovim naletima, potpuno mu se prepustivši i tražeći još i još. Zbog velike vrućine znojili smo se mnogo. Dok se zabijao u mene, znoj mu se slivao sa čela i kapao po mom telu, a moja koža se presijavala na slabom svetlu koje je dopiralo spolja. Kada bi se umorio, lizao bi mi picu dugo i posvećeno, dok sam ja svršavala u serijama. Zatim bi tražio od mene da mu pušim. Zavalio bi se na krevet i prepustio sve meni. Pušila sam mu ukupno sigurno više od sat vremena. Čak i kad se potpuno ispraznio, tražio je od mene da mu samo osposobim ud za nastavak akcije, a zatim bi me po pola sata gotovo bez prestanka tucao samo da bi me što više otkinuo i da ja sutra ne bi mogla ni da hodam, a kamoli treniram. Ali to je bilo upravo ono što sam želela, naša tela više nisu pripadala našim razumima, njima su vladali životinjski instinkti.
Tokom skoro tri sata, on je svršio četiri puta, tri puta po meni, a jednom u moja usta. Na kraju smo bili potpuno iscrpljeni i umorni. Nekako sam se odvukla do svoje sobe, a ujutru su me bolele prepone. Na treningu sam jedva ostala živa od umora i trenerovog dranja na mene, dok Igor nije bio ništa bolji. Međutim, sledeće veče smo isto ponovili. Još više sam se opustila i postala zavisna od dobrog karanja, ispuštala sam znatno glasnije uzdahe i krike, a u pojedinim trenutcima sam čak i vrištala. U jednom momentu bila sam toliko napaljena, da mi čak ni to, što se Igor zabijao u mene najvećom mogućom snagom, nije bilo dovoljno, pa sam počela da mu govorim kao kakva kurva «Jebi me Igore… jebi me… AAAAH… rasturi me… AAAAH… nemoj da staješ.» – «Tako si dobra Snežana, reci da si samo moja, reci» – govorio je on, a ja bi mu odgovarala «Tvoja sam Igore, rasturi me, rasturi». Bio je toj najdivlji seks koji ste ikada videli. Bili smo dvoje tinejdžera sa još uvek nedovoljno iskusni, ali koji su znali kako da satru jedno drugo.
I treće veče za redom sam otišla kod njega u sobu, a do tada sam se već od dobro vaspitane, fine devojke, pod uticajem vrućine i neobuzdanog seksa, pretvorila u nezasitu drolju. Povremeno bi me uhvatila griža savesti, ali je to kratko trajalo jer osećaj je bio toliko dobar, da sam tokom celog dan počela da razmišlja o večeri, o onoj prošloj i onoj što me tek čeka u Igorovoj sobi i maštala sam o tome kako bi bilo da se ove pripreme nikada ne završe. Međutim, ono što se dogodilo četvrto veče, promenilo je moj život. Da sam znala šta me čeka, bez obzrira na sva zadovoljstva, verovatno da ne bih otišla u njegovu sobu ni prvi put, a pogotovo ne tada.

Jedva sam dočekala veče, da po četvrti put odem u Igorovu u sobu. Kada sam ušla sve je bilo uobičajeno, što znači da su svetla bila ugašena, a da me je Igor iščekivao sa nestrpljenjem. Oboje smo želeli da što pre počnemo. Nije bilo potrebe da gubimo vreme, pa smo se odmah bacili jedno drugom u zagrljaj. – «Večeras imam specijalno iznenađenje za tebe,» – rekao je Igor prekidajući ljubljenje. Izvadio je iz džepa i pokazao mi zapakovani kondom.
– «To je kondom,» rekla sam po malo zbunjena, jer u tome nije bilo ništa ne uobičajeno.
– «Da, ali nije običan. Ovo je kondom sa ispupčenjima. Poludećeš od njega, veruj mi,» – odgovorio mi je Igor. «Ali voleo bih da mi učiniš jednu uslugu,» – nastavio je on. – «Šta?» – upitala sam, ne sumnjajući ništa i u napred spremna da mu ispunim svaku želju. – «Želeo bih dok vodimo ljubav, a nosim ovaj kondom, da ti ruke budu vezane na leđima, a preko očiju povez. Dodatno bi me palio taj tvoj bespomoćni položaj, a verujem da bi i ti osećala veće uzbuđenje,» – rekao je on.
Pristala sam posle kraćeg razmišljanja. Pomislila sam u sebi, «Što da ne, biće to još jedno novo iskustvo,» – ali sam se istovremeno zapitala koliko ću još moći da izdržim u ovom tempu, svakodnevnog napornog treniranja i noćnog seksa. Svukao mi je oskudnu odeću koju sam na sebi imala, vezao mi ruke iza leđa i stavio povez preko očiju, a zatim sam legla na krevet. Raširio mi je noge i počeo da mi liže napaljenu picu. Ubrzo sam bila van sebe i željna njegovog kurca, ali je on želeo prvo malo pušenja. Klekla sam pored kreveta dok je on sedeo i rukama mi naveo glavu do glavića. Pušila sam mu podižući i spuštajući glavu, i čitavo telo gore-dole, gutajući mu skoro ceo ud. Kako nije želeo da utroši kondom prebrzim svršavanjem, pušila sam mu dok mi usta nije napunio spermom. Veći deo sam progutala, a ostatak mi se nalazio po licu, ali zbog vezanih ruku nisam mogla da se obrišem. Posle toga je tražio da nastavim sa pušenjem dok mu se kurac nije ponovo ukrutio. Tada je bio spreman da me dugo tuca specijalnim kondomom, a da ne svrši.
Ponovo sam ležala na leđima, na krevetu, uhvatio me je za gležnjeve i natakao. Stvarno je bilo kako je obećao, ispupčenja su činila svoje i vrlo brzo me naterala da izgubim razum. Bilo mi je toliko dobro da više nisam mogla da izdržim, htela sam prosto da eksplodiram, a on me je pumpao bez milosti. Govorila sam ne znam ni sama šta, molila sam ga da prestane, a već u sledećem trenutku tražila da me rasturi. Nalazila sam se u magnovenju. Nisam ni osetila trenutak kada su moje telo počele da dodiruju, osim njegovih, još neke ruke. Uz glasno vrištanje doživela sam jak orgazam i tek posle toga, kada sam se malo pribrala, osetila sam da moje sise dodiruju nečiji prsti.
Upitala sam šta se događa, a kao odgovor na kratko su mi skinuli povez sa očiju. Sa obe strane kreveta stajala su dva momka iz muške ekipe. Nisam sto posto bila sigurna koja dvojica, ali sam pretpostavljala. Jednom rukom su mi mesili sise, a drugom su drkali svoje kurčeve. Treći mi je bio iznad glave, a njegov kurac se nalazio na oko dvadesetak centimetara od mojih očiju. On mi je i skinuo povez, da bi ga zatim odmah i vratio na moje oči. Zatim je počeo glavićem svog uda da mi prelazi preko lica, a sve ovo vreme Igor nije prestajao da me puni.
U tom trenutku mi se vratio osećaj koji sam imala kada me je Igor napastvovao u svlačionici. Bila sam potpuno napaljena i željna tucanja, ali istovremeno i besna jer sam ponovo prevarena i bila potpuno bespomoćna. Bes je bio toliki da sam osećala kako mi celo telo gori, ali odlučila sam da ipak ništa ne govorim, jer i onako ne bi pomoglo, već da stoički podnesem sve ono što su namerili da mi rade. Sa druge strane ono što mi je radio Igor, tucajući me pomoću kondoma sa ispupčenjima, dovodilo me je do ludila i bilo je jače od moje volje. Zato ni danas nisam sigurna šta je presudilo da im se predam.
Okrenuli su me i namestili za jebanje zguza. Bila sam oslonjena na kolena, a gornji deo tela mi je pridržavao momak koji je bio ispred mene. On mi je ujedno i zabio kurac u usta, a ona dvojica sa strane su me ljubila i lizala po telu, mesili mi sise i udarali kurčevima. Igor je bio iza mene i hteo je da me po prvi put u mom životu pojebe u guzu. Namazao mi je otvor guze nekom pomadom i prstima ga proširivao. Znala sam šta me čeka i osećala izvestan strah, ali bila sam izložena milosti njihove volje i bespomoćna da bilo šta uradim što bi ih sprečilo. Pošteno sam pušila ovom tipu, dok su ruke i jezici po meni, dvojice koja su stajala sa strane i Igorovi prsti u meni, činili da neprestano izvijam, uvijam i pomeram telo gore-dole. – «Prava je ždrebica.» – čula sam kako neko od njih kaže.
Kada je Igor smatrao da mi je dovoljno razradio guzu prstima, uhvatio me je za bokove i prislonio svoj glavić, ovog puta bez kondoma, na ulaz u moju guzu. Par puta je samo pokušao da uđe, ali bez prave namere da to zaista i uradi, a onda ga je polako ugurao. Kada je glavić nekako ušao dalje je bilo lakše. Iako je lagano ulazio osećala sam kako mi je koža na otvoru zategnuta, što me je malo bolelo. Veoma, veoma polako je ulazio u mene, ali svaki njegov milimetar činio mi se kao centimetar. I pored kreme osećala sam trenje koje je stvarao komad njegovog tvrdog mesa. Otvor se ipak polako proširio i sada je njegov kurac mnogo lakše ulazio, ali on je pojačao tempo, što je počelo da me boli. Ispustila sam kurac iz usta, stisla zube i počela da stenjem kroz nos. Iako me nije jebao ni približno žestoko kao u picu, za moju guzu to je bilo dovoljno jako, čak i suviše jako. – «AAAAAH» – ispustila sam bolan krik – «Molim te, lakše malo, molim te». Momak ispred mene za to vreme mi je svoj glavić prevlačio po usnama. Ali postepeno bol se gubio, a dolazio je užitak. Ulazio mi je celom dužinom, a ja sam osećala kako me pri svakom ulasku ispunjava. Kada je došao do vrhunca, izvadio mi je kitu iz guze, brzo me okrenuo ka sebi i rekao mi da isplazim jezik. To sam i uradila, on mi je stavio glavić na jezik i nekoliko puta mi štrcnuo spermu u usta. Ponovo sam jedan deo progutala, dok mi je ostatak bio razmazan po licu, uglavnom oko usana.

Posle toga sam izgubila pojam o tome ko me i sa koje strane jebe. Jedan od njih je legao na leđa, a mene su natakli na njegov kurac i tražili da se nabijam. Radila sam to sa zadovoljstvom, ali onda mi je drugi prišao sa leđa i počeo da mi gnječi sise. Zatim mi je rukama raširio otvor guze, prislonio mi glavić svog kurca i ugurao mi ga unutra. Treći je stao ispred mene, uhvatio me za glavu i nabio mi ga u usta. Bila sam slepa zbog poveza preko očiju, bespomoćna zbog vezanih ruku, u meni su se nalazila tri kurca koja su me ispunjavala, a njihove ruke su dodirivale moje znojavo telo. Momak koji me je tucao u guzu držao me je malo za butine, malo za bokove, dodir njegovih dlanova osećala sam kao vrelinu, jer je u sobi vladala nesnosna vrućina. Momak kome sam pušila zavukao je prste svojih ruku u moju kosu i nabijao mi ga u grlo. Ustvari to i nije bilo pušenje već klasično tucanje u usta. Treći momak, kome sam se nabijala na kitu, gnječio mi je krvnički sise i štipao me za bradavice do bola. Gde je bio četvrti, u tom trenutku nisam znala, ali kao što će te kasnije videti, on je sve ovo snimao video kamerom.
Da sam u tom trenutku mogla da vidim sebe, verovatno bih priznala da sam obična kurva, kada sam mogla tako nešto da prihvatim. Ali nisam mogla da se vidim, a moj razum je u tom trenutku bio ko zna gde, jer ja nisam bila svesna ničeg osim osećaja koji su tri momka stvarala tucajući me, osećaja koji je bio toliko dobar da me je dovodio do ludila.
Prvi je svršio ovaj što mi je rasturao guzu, ispalivši nekoliko mlazeva na gornju polovinu mojih leđa. Dok sam se i dalje nabijala tipu ispod mene na kurac, osećala sam kako mi se sperma sliva niz leđa. Zatim mi je tip koji me je jebao u usta, svršio već i sami znate gde. To mi je bilo već treće gutanje sperme za to veče. Kada je ostao još ovaj sa donje strane, oborio me je na leđa i nastavio žestoko da me satire. I on je ubrzo bio na vrhuncu i svršio mi po faci. Posle toga mi je još dodatno razmazao spermu po čitavom licu i obrisao ruke o moju kosu, koja je već bila ulepljena od znoja i prethodnih svršavanja. Već sam bila potpuno iscrpljena, ali njima nije bilo ni na kraj pameti da prestanu, ustvari to je bio tek početak. Položili su me na krevet raširili mi noge i smenjivali se na meni ližući mi picu i nabijajući mi kurac u usta, da bi me nakon toga uzimali pojedinačno. Posebno zadovoljstvo pružalo im je to da me jebu u guzu. Postavili su me u pozu kao kada me je Igor na početku tucao u guzu i smenjivali se jedan po jedan, i to po nekoliko puta, istina bez svršavanja. Zatim su me okrenuli na leđa i nadmetali se ko će mi više razvaliti picu. Više se i ne sećam šta se sve događalo. Menjali su poze, jebali su me pojedinačno, po dvojica ili trojica. Svršili su po nekoliko puta, a i ja sa njima. Kasnije su mi skinuli povez sa očiju i odvezali mi ruke, što je predstavljalo pravo olakšanje, ali onda se dogodio pravi šok. Dok me je jedan od njih tucao u misonarskoj pozi, a moje noge i ruke bile obavijene oko njega, ostala trojica stajla su okolo i posmatrala ovu scenu, u sobu je iznenada upao trener muške ekipe.
Počeo je da galami, istrgao je kameru iz ruku jednog od njih i rekao. – «Kretenčine, još ćemo mi o ovome raspravljati. Čuće vaši roditelji za ovo još kako, a ti mala za pet minuta da si se stvorila u mojoj sobi.»
U momentu sam se presekla. Uhvatio nas je u ovoj situaciji, a njegova dužnost na ovim pripremama osim da nas trenira, bila je i da vodi računa o nama. Bilo me je sramota da sam htela najradije da crknem, pomislila sam šta će biti ako stvarno kaže mojim roditeljima. Jednostavno ne mogu vam opisati kako sam se u tim momentima osećala.
Na brzinu sam se obuka, istrčala iz Igorove sobe i otišla do svoje da se sredim, a zatim se uputila do trenerove sobe. Ustvari, trener muške ekipe i moj trener, bili su u istoj sobi. Pokucala sam na vrata najtiše što sam mogla, a oni su me pozvali da uđem. Sedeli su na stolicama, primetila sam da je kamera spojena sa televizorom, a zatim sam se šokirala kada sam videla da gledaju ono što sam do pre par minuta preživljavala. Bila je to upravo scena sa početka, kada su me njih trojica tucala, a Igor snimao. – «Snežana, Snežana,» – rekao je moj trener – «ne mogu da verujem. Potpuno sam šokiran i ne znam šta da radim. Mislim da ćemo morati da kažemo tvojim roditeljima, i ne samo tvojim, nego i njihovim, pa nek oni vide šta će dalje. Ja stvarno ne mogu, niti želim sa tim da imam posla. Ajde da si bila sa jednim momkom, da kažemo da ti je to dečko, ali ovo… ovo orgijanje, jesi li ti normalna. Ponašaš se kao obična kurva» – završio je sa povišenim tonom. Briznula sam u plač.
– «Molim vas» – rekla sam «Molim vas isključite to i nemojte da kažete mojim roditeljima. Molim vas…» – potpuno sam izgubila glas. Sedela sam na krevetu, sa glavom zabijenom u dlanove. On je ustao sa stolice, prišao mi i počeo da me mazi po kosi. – «Da ne kažemo, tvojim roditeljima? Sada o tome razmišljaš, a zašto nisi ranije mislila?» – rekao je i sačekao da vidi moju reakciju. Ja sam međutim i dalje plakala i gotovo da nisam ni obraćala pažnju na njegove reči. – «Ovo je jedna veoma delikatna situacija i kada u obzir uzmem sve okolnosti, pa još dodam i ovu kasetu, mislim da postoji samo jedno rešenje» – nastavio je on, dok je trener muške ekipe i dalje sedeo na stolici i posmatrao nas. Podigla sam glavu i pogledala ga iščekujući šta će reći.
– «Ja znam da si ti dobra devojka, dobra učenica, bla, bla, bla, ali nisam znao da si ovako dobra jebulja. Ali sada me ne čudi što su te ovi magarci saleteli. Znam takođe da ste u takvim godinama, kada vas posebno privlače te stvari, jer su nove i ne istražene za vas. Vidi, možeš da biraš da li želiš da ovo kažemo tvojim roditeljima ili da se tucaš sa nama dvojicom. Ustvari želimo da budeš naša kurva. I da, umalo da zaboravim, moraš odmah da se odlučiš.» – on je završio svoj monolog, a ja sam ga u čudu gledala. Ovo je bio potpuni obrt, nisam mogla da verujem šta mi se dešava. «Sada me još i ucenjuju, zar na ovom svetu svi žele samo da me tucaju. Da li je ovo ružan san?» – pomislila sam u sebi.

Jedina srećna okolnost u svemu, bila je ta što njih dvojica nisu imali ni trideset godina, odnosno bili su od mene stariji svega oko deset ili koju godinu više. Mislim, dobro je u smislu da nisu bili neki matorci. Ovako, njih dvojica su bili veoma zgodni, a ja nisam imala drugo rešenje nego da prihvatim ponudu. Klekla sam pred njega i kao iskusna kurva, svukla mu donji deo trenerke i gaće, i počela da mu pušim. Pridružio nam se i trener muške ekipe, a ubrzo sam ponovo bila potpuno gola i okružena sa dva muška tela. – «Dobro je da su te momci razradili, pa mi nećemo morati da se mučimo,» – rekao je moj trener – «biće ovo divne pripreme.» – «Moja devojka je dobra riba i dobro se jebe, ali tvoje mlado telo je fenomenalno. Nisi ni svesna šta ćemo ti sve raditi.» – dodao je trener muške ekipe.
Nastavili su da me jebu, tamo gde su njihovi prethodnici stali. Nisu imali ni malo respekta prema meni, šta više posebno ih je palilo da me tretiraju kao kurvu. Tucali su me i svršavali mi u sve rupe, osim u picu. Jebali su me zajedno i pojedinačno, jahala sam im na kurčinama i oni su jahali mene. Završili su da me obrađuju kada je ponoć uveliko bila prošla, ali su mi zbog moje velike iscrpljenosti, dali poštedu od sutrašnjih treninga.
Odlazila sam u njihovu sobu i sledećih dana, a Igor me je kao u ne znanju šta se dogodilo, pitao da ponovo dođem u njegovu. Meni to naravno više nije padalo na pamet, ali posle par dana trener mi je rekao. – «Žali mi se Igor da više ne želiš da mu daš picu. Mislim da nije uredu da dečko pati, večeras si slobodna što se nas tiče, ali ići ćeš kod njega. Jasno?»
Naravno da mi je bilo jasno, tada sam shvatila da je sve bilo namešteno i da su od samog početka bili u dogovoru. Kasnije se ispostavilo da sam potpuno u pravu i da su osim mene još tri devojke završile isto. Nas četiri smo od tih priprema postale klupske kurve. Pored četvorice momaka koji su mene tucali, još trojica su bila umešana. Oni su nam kad god bi neko od njih imao prazan stan, priređivali orgije, koje nismo mogle da izbegnemo. Treneri i članovi uprave takođe su nas tucali redovno, da li u svlačionicama posle treninga ili na nekom drugom mestu, sve jedno. Dobile smo čak i ulogu bitnu za čitav klub. Kada bi uprava dovodila nekog igrača za prvi tim, neka od nas, a najčešće upravo ja, bila bi «poklanjana» tom igraču na noć ili više. Čisto malo za zabavu, a i da mu pomognemo da zavoli klub i potpiše ugovor.

Bila sam i ostala mezimica roditelja, oni ništa ne sumnjaju, jer u školi mi dobro ide, a u odbojci još bolje. Još uvek sam u vezi sa dečkom sa kojim sam bila na početku ove priče. On je ludo zaljubljen u mene i naravno ništa ne sumnja, a kako i ne bi bio zadovoljan kada mu devojka ispunjava svaku želju u seksu i radi to tako profesionalno.
Na kraju, mogu vam reći da mi je po malo smetalo kako se sve odigralo i kako su me iskoristili, ali istovremeno pruženo mi je mnogo zadovoljstva. Nazovite me droljom i bićete u pravu, ali ja uživam u tome, uživam kada tvrdi, topli, komadi muškog mesa, ispunjavaju otvore moga tela. Ne znam koliko će me još koristiti, ali kraj se za sada ne nazire i meni je lepo, a moja odbojkaška karijera sigurno će ići uzlaznom putanjom.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Trojka…za početak…

Sving…potajna želja verujem dosta njih..ja sam oduvek maštao o tome pravio kombinacije ali kao što i sami znate ne ide to baš tako lako. Pre desetak godina bio u vezi sa jednom curom koja je

Jebao sam koleginu ženu

Kolega Marko se nedavno oženio.inače je mlađi od mene jedno petanaest godina i dolazi iz grada sa juga. I pre nego što se oženio voleo je da trguje svim i svačim. Stalno je išao na

Neobjašnjiva napaljeno

Muškarac u bioskopu je gledao u nju, sada je u to bila sigurna. Nije pratio film, gledao je u njene noge. A kada mu je ona uzvratila pogled, to je shvatio kao odobravanje, kao poziv