Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Isprobavanje kurčeva

Te tople avgustovske večeri moj dečko bio je pijaniji nego obično što sam i očekivala pošto je njegova sestra slavila 18 ti rodjendan. I ničega lošeg ne bi bilo u tome,da mi nije obećao kako ce me vratiti kući pre 12,jer moji me nikada nisu puštali duže da budem van kuće,tim pre što sam tek napunila šesnaestu,a i živeli smo odmah pored ciganske male kroz koje sam se uvek bojala proći tako da me je uvek neko ispraćao do kuće. Na svako moje pitanje kad će da me vozi kući odgovarao je još malo, jos malo ,da bi nastavljao sa pićem gotovo i ne obraćajući pažnju na mene. Nije mi preostalo ništa drugo no da sedim i čekam,a kako me je društvo oko mene jako smaralo uzela sam i ja i popila koju smeskajuci se robotski na nekakvim glupim pričama nekakvih devojaka,koje nisam zbilja ni slušala. Na početku ponoći moj dečko već je bio užasno pijan i ja svesna koliko je sati ljuta otišla sam do njega i rekla mu kako ću sama kući nadajući se da ću da uspem uhvatiti zadnji autobus.Pitao me je da prespavam kod njega izvinjavajući se što trenutno nije u stanju da vozi,što sam ja naravno odbila i besna gotovo istrčala iz stana snažno zalupivši vrata za sobom.
Žurila sam ka stanici i videla iz daleka autobus koji je već stajao na stanici. Odevena u kratkoj žutoj haljinici sa visokim štiklama na nogama,doterana i našminana sa plitkim dekolteom iz koga su virile moje čvrste,poveće bele grudi i nisam baš bila adekvatno obučena za trčanje za autobusom.Ipak rešila sam da pokušam,jer bolje mi je minut trčanja sada nego kasnije sat hoda. Umalo nisam tako trčeći dosegla do vrata autobusa a ona su mi se zatvorila gotovo pred nosem.Nisam mogla da verujem ! Otisao je,a ja sam ostala gledajući ga kako se gubi u daljini. Sta cu… Besna i još više iznervirana nastavila sam hod usput moleći se da će moji zaspati dok dodjem pa da mogu neprimetna da se uvučem u kuću. Iz misli trgao me je zvuk sirene.Pogledala sam na ulicu i u kolima koja su se zaustavljala ugledala Abdulu,ciganina pedesetih godina koji je živeo par ulica od moje kuće.
-Cako,jesi krenula kući ? -upitao me je spustivsi staklo. Ajde da te odbacim,ako ideš kući.
Isprva nisam znala šta da mu odgovorim,ali sam se setila da je nekoliko puta bio kod nas kući,jer bi ga otac unajmljivao kad je trebalo da se kopa nešto ili kreči,prenose stvari i tako to. Ali bože-pomislila sam-šta ako me neko vidi i to u auto sa ciganinom,starim,debelim i prljavim cigom,a ja ovako sredjena i doterana.Ne bih mogla više iz kuće da izađem od sramote.Ali opet pomislila sam,možda je i dobro što je došao,gde ću pešaka ovako pripita i to još kroz cigan –malu,a i kasno je da bi me neko video.
Ušla sam u kola,sela kraj njega.Nisam mogla da ne primetim kako me je odmeravao pričajući o nekim stvarima koje mene uopšte nisu zanimale dok je vozio,ali ja sam bila u svojim mislima i smeskala mu se iz ciste pristojnosti.
-Pa gde zaluta ovako kasno-začula sam pitanje. Tvoji ima sigurno da se brinu ?
-Joj ne pitaj-progovorila sam. Bila sam na nekakvom tupavom rodjendanu a i već kasnim kući.Nadam se da su se moji uspavali.A i muka mi je više od toga da gledam samo na sat i trčim kući pre dvanest kao da dvanest i godina imam.
-Razumem te-rekao je.Potpuno te razumem.Pa ti nisi više mala.Naše devojke u tim godinama su već udate i imaju decu.
Pogledala sam ga malo zatečeno…
-Pa naše devojke,na ciganke mislim-rekao je. Moja mladja ćerka Edita zatrudnela je još sa četrnest i to sa jednim mojim prijateljem,sad i živi kod njega. A zuhra se već udavala nekoliko puta,sad i ne znam gde je i s kim.Niste vi male,možete same da odlučujete,a to je vaš život i treba da ga živite kako vi mislite da treba.
– Pa da u pravu su-najednom mi se zasvidjao razgovor. Šta oni imaju više meni da određuju i da se ja sad brinem i šunjam po kuću ako su zaspali. Pogledala sam na sat.Pa i ne kasnim mnogo,sreća da je abdula naišao.Opet…ali opet će da mi se deru i nerviraju me.Bar da je još malo zakasnim dok ne zaspe,do sutra će se ionako ohladiti…
-Pa čika Abdula,ako se ne žuriš mogli bi još malo da se vozimo negde bar dok moji zaspe,bila bih ti jako zahvalna.
-Ih,pa što bih se žurio sad kad mi je u kolima takva lepotica.Pa nisam lud-zasmejao se,a i ja sa njim.
Otvorio je jednom rukom kasetu i izvukao pljosku sa rakijom.
-Piješ li-upitao je.
-Hehe,pa već sam.
-Haha,pa ajde da nastavimo onda-rekao je i navrnuo,a zatim ponudio i mene.
-Uh,kako je jaka čika Abdula-rekla sam osećajući kako gori u meni,ali ko za inat cugnula sam opet.
Parkirao je kraj nišave i osim mesečine nije bilo drugog svetla.Pričali smo i smejali se kao ludi i ja sam se,dal zbog rakije ili ko zna zašto,baš osećala lepo i opušteno,a na pomisao o mojima,pomislila bi samo ma ko ih jebe.I njih i onog mog nesposobnog dečka.Hoću da uživam….
Najednom sam osetila Abdulinu ruku preko mog ramena i neki žmarci su počeli da mi prolaze telom.Pogledala sam ga,a on se smeskao.Cenim da je imao dva zdrava zuba u sebi i da je imao preko sto trideset kila,ali jednostavno nisam mogla da prestanem da ga u njegove oči koje su sjale na mesečini.
-Kako si lepa Cako bože.Bože kako si jebozovna-prosaptao je i sa drugom rukom počeo da me miluje po obrazu nagnavši se ka meni. Drhtala sam od uzbudjenja i neke novootkrivene treme koja je dolazila ni sama ne znam od kuda.Ipak on je bio tako stariji i iskusniji od mene,a ja osim par pušenja u školskom wc-u i jednog svom tadašnjem momku nisam nikada otišla dalje. A čeznula sam za tim,čeznula čekajući onog praavog. No moja čežnja nikada nije dočekala pravog,jer u tom trenutku,u zagrljaju s ciganinom moja čežnja je dostizala svoj vrhunac i ja sam bila spremna da mu se podam bez ijedne reči više.
Sećajući se sada dok ovo pišem,ne mogu a da ne pomislim na svu ironiju koju život nosi sa sobom i kako ono što smo verovali i radili,vrati nam se kao bumerang na način na koji to ranije nismo mogli ni zamisliti. Jer postojao je razlog zbog kojih nisam smela kroz cigan malu. Još kao mala gledala sam ih i gadila se njihovim navikama,njihovom životu i njima samima uopšte. Poticala sam iz jedne ugledne i pristojne porodice i bukvalno mrzela sve one koji su bili ispod mene. Još kao mala uživala sam u trenucima kada ih sretnem pa mi nešto dobace,da im svašta kažem,od toga kako su odvratni prljavi cigani,pa sve do toga da ih je hitler trebao sve pobiti. U školi je bilo par njih kojih sam sa drugaricama redovno maltretirala,podjebavala,terala ih da mi čiste obuću ili ih jednostavno pljuvala u prolazu. Moglo mi se,uvek sam bila popularna riba u školi i za moju naklonost momci bi uradili sve što tražim,tako da ako bi se neki ciga pobunio,ubrzo bi i dobio batine.
Možda je ta čudna situacija u autu sa ciganinom baš zato i tako delovala na mene,da sam otvorila usta a debeli prsti Abdule našli su mi se u usta i ja sam ih sa uživanjem sisala.
-Ohhh… Cako,kako si dobra-dahtao je govorivši- Prava bela kurvica. Ohhh….dete moje slatko,tako je devojčice sisaj,sisaj.liži prste čika Abduli.Tako je mala,toooo,načiniće te čika Abdula pravom ciganskom kurvicom !
Uzeo je da mi ljubi vrat,zarivajući svoje prste još dublje meni u grlo.Osetila sam strujanje svuda po telu dok sam halapljivo sisala njegove debele prste. I to što me je jedan ciganin po prvi put nazvao kurvicom tako me je palilo u tom trenutku.
Odmaknuo se od mene,povukao sedište unazad,jednom rukom me je stegao za vrat,a drugom uzeo moju ruku i stavio sebi na slic pantalona. Bože,koliki je , pomislila sam osetivši ga na svom dlanu kako pulsira ispod pantalona.
-Hajde dete,izvadi čika Abduli kurac,hocu da osetim ta tvoja dečija usta na njemu,da ti čika Abdula pokaže šta je kurac,da vidiš šta je prava ciganska kurčina-rekao je ,a ja sam odmah krenula da ga otkopčavam rukama koje su mi jako drhtale. I bio je u pravu.U trenutku kada je izašao iz pantalona i protegao se svom svojom dužinom,jako debeo,sa šiljim crvenim glavićem ja sam samo zinula,bukvalno zinula od iznenadjenja i prizora jedne ogromne ciganske kurčine.To što sam zinula bilo je dovoljno da mi čika Abdula povuče glavu ka svojim preponama. Osetila sam ga kako prodire u moja usta,polako dok je čika Abdula ispuštao jedno dugačko ahhhhh…..
-To ćero moja slatka,tako je bela moja kurvice,gutaj taj kurac dublje,dublje-govorio je sve glasnije i sve jače natiskivao moju glavu na to čudovište od kurca.Bio je jako duboko u mojim ustima,jedva sam dolazila do vazduha,bukvalno se davila sa tim ciganskim kurcem u mojim ustima,ali on mi nije pustao glavu,već je počeo da ga gura i vadi žestoko,sa svakim ubodom podižući se sa sedišta dok mi je salo njegovog ogromnog stoka udaralo o obraz. Probala sam da se odgurnem rukama da bi bar malo došla do vazduha,ali to kao da ga je još više palilo,ubrzavao je ritam i jače mi gurao glavu i jače se,gotovo odbacivao sa stolice.
-Gde si krenula kurvo-gotovo da je vikao. Jebem ti glavu kurvo,karam ti usta droljo bela,a ti bi da bežiš. Ohhhh….pičko jedna,naučiću te ciganskom kurcu.Veruj mi da posle ni jedan drugi nećeš poželeti.
U meni su se najrazličitija osećanja pomešala.Osećanja koja ne bi trebalo ići jedno s drugim.Strah da ce me udaviti od kurca,a opet želja da tako učini. Nemoć da mogu bilo šta uraditi,a opet volja da mu se prepustim. Bol moje vilice i gušenje u grlu,a opet užitak čitavog tela koje je drhtalo.
Konačno pustio mi je glavu i ja sam konačno došla do vazduha. Povukao je moje sedište unazad i spustio je tako da sam ležala.Jedva se okrenu u svom sedištu,a zatim me opkoračio onako debeo nabijajuci me u naslon sedišta,a svoj ogromni stomak u moje lice,a zatim se onako izvaljen preko mene propeo višlje,sve dok njegov kurac ponovo nije stigao meni u usta. Jebao me je odozgo,a ja nisam mogla da mrdnem,zarobljena pod debelim telom ciganina primala sam njegovu kurčinu u usta sve dublje i dublje,jače i jače dok mi je glava uranjala u njegovo salo.Opet sam se davila,potpuno nemocna,ali nisam ni probala da se oslobodim.Samo sam svojim rukama uhvatila njegovu ogromnu guzicu koja se skupljala i širila sa svakim novim ubodom.U jednom trenutku osetila sam njegova ogromna jaja kako me udaraju po bradu.Rasčepljenih ustiju do krajnosti osetila sam koren njegovog kurca u ustima,ni sama na tren ne verujući gde je svo ono meso stalo.
Zarivši ga još jednom do korena,tako je i ostao ne pomerajuci se.Celom dužinom svog ogromnog ciganskog kurca bio je u mojim ustima.Njegovo ogromno salo,zatvorilo mi je lice,njegova jaja prostrla mi se po bradi i ja sam se borila za vazduh.
-Ooooo…devojčice primila si ga do jaja.Primila si cigansku kurčinu do jaja droljo.A šta kažeš pičko,svidja ti se jel da-govorio je dok sam ja već mlatarala rukama. Gledao sam te još kao malu drolju.Trebao sam te još tada naučiti ciganskom kurcu,do sada bi te pola male jebalo droljo. Gde je sada tvoj tata Mihajlo da vidi šta mu radim sa njegovom mezimicom.Dosta je on mene jebao dok sam vam radio po kući. I ona Goca, kurva od tvoje majke što je strah i da se pozdravi sa mnom da se ne bi zarazila,kao da sam gubav. Gde su sad da vide kako te gubavac uči ciganskom kurcu.
Gotovo je,mislila sam,ugusiću se.Osećala sam se tako beznadežno,kad ga je najednom izvukao i ja sam se jako zakašljala. Izašao je,povuko me za ruku i izveo napolje.Naredio mi da klećim,pritiso me uz auto i jos nekih pet minuta snažno mi jebao glavu,zatim me podigao,povukao mi haljinu na gore i ponovo pritiso uz auto strasno se ljubeći sa mnom.Zavukao je jednu ruku pod haljinicom i jednim potezom pocepao mi gaćice.Digao mi je jednu nogu i prislonio svoj veliki ciganski kurac uz moju ribicu.Znala sam šta me čeka i drhtala od želje da udje što pre,da me raspori,da ga osetim…
Snažno sam ga zagrlila dok sam osećala kako prodire i od bola ugrizla sam kragnu njegove košulje ne pustajući je.
-Kurvo,ne mogu da verujem da si još nevina-dahtao je govoreći. Jebaću malu belu i nevinu devojčicu,ohhh…kako je to dobro.
Pogledao me je u oči cereći se a zatim rekao. –Hajde kaži čika Abduli,koliko želiš da ti ciga bude prvi,hajde reci kako želiš da budeš ciganska kurvica,da te jebe cela mala,ajde kurvo da cujem.
Posle dužeg vremena po prvi put sam progovorila drhtavim,uzbudjenim glasom -Želim da me jebeš čika Abdula.Želim tvoj ciganski kurac da mi bude prvi,želim da tebi dam svoju nevinost.- Slušajuci sopstvene reči,sa ciganskim kurcem pred krajem sopstvene nevinosti,kao da sam poludela,nisam mogla prestati da govorim stvari koje ranije nisam moga ni u snu sanjati. – Načini me ciganskom kurvom.Neka budem vaša drolja.Želim svaki kurac u mali da probam.Neka se deca na meni uče. Neka me matori siluju.Neka me daju jedan drugom.Neka…
-Nisam uspela završiti misao.Osetila sam da me pocepao i vrisnula,zatim još jednom,pa još jednom,pa još jednom. Bol je postajao sve veći sa svakim novim ubodom,a moji vrisci sve jači,ali nije stajao.Ubadao je još jače i još jače.Guza mi je lupala od staklo automobila,on mi je držao jednu nogu i silovito mi ga stavljao.Najednom,osetila sam olakšanje duž kičme i bol moje ribice je popuštala,a umesto njega talasi i talasi neverovatnog zadovoljstva. Nisam više imala pojima ni gde sam,želela sam da tako traje večno,da jebe i nikada ne prestane.
Izvadio ga je,naredio da se skinem što sam ja odmah učinila.Shvativši da sam gola kraj reke,samo sa štiklicama na nogama i pred ogromnim ciganinom, dodatno sam se napalila.
Prišao mi je i pogledao me odozgo posto je bio za glavu viši od mene,a zatim me pljunuo posred lica.Otvorila sam usta,ni sama ne znam zašto a on je zatim pljunuo u njih.
-Bićeš ti prava ciganska drolja,Cako.-Prokomentariso je,pljunuo me još jednom,a zatim mi naredio da stojim tu i ne mrdam.Otišao je,otvorio gepek i pojavio se predamnom sa konopcima u rukama.
Ja zaista ni sada ne mogu objasniti šta sam u tom trenu osećala,ali pamtim da tada nije postojalo ništa za mene.U tom trenutku,kao da nije bilo ničega oko nas,kao da sam bila s njim u nekom otudjenom svemiru i bila spremna na sve,ne imajući pojima šta sledi,ali sa neverovatnim uzbudjenjem da to i saznam. Reč nisam rekla dok mi je svezao šake jednu za drugu i poveo me sa sobom,kao kad čovek vodi kravu ili ovcu. Tek nedaleko je zastao krj jednog drveta,prebacio konopac preko grane koja je visila i svezao ga za stablo,tako da su mi ruke bile podignute visoko iznad i da nisam bila na visokim štiklicama ko zna da li bih i zemlju doticala nogama.
Stao je ispred mene i konačno skinuo košulju tako da se njegovo ogromno salo potpuno pokazalo pod mesečinom.
-Rasna si kurvica-govorio je i uzeo je moje poveće grudi u svoje ogromne šake i grubo stiskao.Pljuvao me je i dalje,mesio mi guzu,a zatim stao iza mene i ponovo mi ga gurnuo.
-Ahhh..ponovo osetila sam užitak,vrtelo mi se u glavi,a on me je tucao od pozadi snažno kao bik dugo dugo.Kidao me od svog velikog ciganskog kurca,psovao mi mamu,sestru,familiju,govorio kako će sve nas jebati,a da će mene jebati svi.
Odjednom,još dok je bio u meni začula sam kako se obraća nekome i tad shvatila da je pozvao nekoga mobilnim.
-Damire ti li si? Pa dobro gde si? A s kim ? E slušaj me,za koliko možete da dodjete do mosta,tu sam s jednom kurvom i treba mi pomoć…. Ma ne palim te,pokupi sve koliko vas ima,večeras ja častim…
E kurvo moja,sad će da vidiš kako karaju cigani-šapnuo mi je još uvek mi ga snažno zabijajući od pozadi.
Tek tada,kao da sam izišla iz sna,postala sam svesna situacije u kojoj se nalazim i misli su mi se redjale jedna za drugom.
-Nemoj čika Abdula,molim te,nemoj.Odveži me molim te,počela sam da ga molim,a on nije prestajao sa jebanjem.
-Moli kurvo! Kasno ti je sad za to… Moli bela kurvice-izdrao se a zatim nastavio još žešće da me jebe. Ugledala sam farove u daljini.Dolazili su….
Zatekli su me na Abdulinom kurcu,svezanu golu i obešenu o granu drveta.
-Abdula to majstore-govorili su prilazivši nam bliže.Bila sam pognute glave,probala sam da sakrijem lice,ali čika Abdula mi ga je zavukao najsnažnije do tada,uhvatio kosu i povukao me.
-Oooooo…-drao se.- Svršavam,svršavam,punim je !-
-Ne mogu da verujem-progovorio je jedan od njih.Pa to ona kurva iz obrenovićeve jebote.
-Caka!-progovorio je drugi i tek tada sam shvatila da poznajem tog što govori pa sam mahinalno pogledala ka njemu,još uvek osećajući čika Abdulin kurac koji mi punio utrobu spermom i cinio je toplom. Da,to je bio jedan od onih cigana koje sam maltretirala u školi.
-A kurvo,došla maca na ciganska kuranca-rekao je,a ostali su prahnuli u smeh.
Čika Abdula je izašao konačno iz mene i rekao ostalima. –Momci,karajte.Vaša je.
Dečko iz škole mi je pljusnuo šamar da sam se zavrtela,a ostali su se još jače smejali. –Kako se ja zovem-pitao me je gledavši me u oči. Ćutiš kurvo,a ćutis? Pa naravno da ćutiš kad ne znaš.E pa ja ću da ti kažem kurvo-rekao je i zavalio mi još jedan šamar. Alen,kurvo,Alen.Hoću da znaš,kad te suta pitaju ko te karao da znaš da kažeš.Nisam ni ciga,ni ciganin,ni ganci nego Alen kurvo.I hocu da me gledaš u oči dok te karam jel jasno droljo..Raširite joj noge-rekao je ostalima i jedan mi je podigao jednu,a drugi drugu nogu,dok je Alen stao od napred,uhvatio me za kosu i dreknuo opet- Gledaj !-
Ušao je u mene cereci se ii u tom trenutku dok je ulazio,nezavisno od onoga šta sam razmišljala,osetila sam toplinu,zadovoljstvo i ponovno uzbudjenje. Karao me je žestoko i dugo,a ja sam ga gledala,pljuvao me je,lizao me,samarao,smejao se,a ja sam se borila sama sa sobom i očajnički se trudila da mu ne pokažem da uživam.Sve je počelo na mene da deluje naopako.I to što sam ponižena i postidjena u rukama cigana ,i to dok me je jedan jebao a drugi ga bodrili u glasu da me tuca sve jače i jače,samo me je dodatno popaljivalo.Mislila sam da ludim.
-Napuniću te kurvo-rekao je i zatim i on počeo prosipati spermu u moju unutrašnjost. Gorela sam… Jedan od one dvojice zauzeo je Alenovo mesto u mojoj ribici,a drugi je zašao od pozadi.
-Čekaj malo,ne tresi je toliko-rekao je ovom drugom-hoću da joj ga zaglavim u guzicu,da karam ovu njenu belu guzicu. Osećala sam gde prodire,gde mi cepa guzu i bol iz guze koji se mešao sa zadovoljstvom iz ribice .načinilo je da se oglasim jednim velikim AAAA…po prvi put od kada su došli. Prepoznali su zadovoljstvo u tom mojem vrisku.-Tako je srećo,rekao je ovaj od pozadi.Uživaj u svom ciganskom raju…
Karali su me jako,žestoko a ja sam vriskala sa svakim novim ubodom,a zatim počela prvo kroz tihi šapat,a zatim sve jače i jače da govorim,to,to,jebi,jebi…
U sendviču dva ciganina preko rame ovog ispred mene,ugledala sam još par farova kako se približavaju.
Ide Mihez sa njegovima,rekao je Alen gotovo unevši mi se u lice dok su me njegova dva druga još uvek jebala. Još dok su dolazili već sam bila osetila kako mi se guza i utroba pune u toploti zbog koje sam iznutra sva gorela. Tek tada sam primetila da u senci obližnjeg drveta stoji još jedan od onih što su došli s Alenom.Videla sam da se približava i iz senke se promaljao lik čoveka koga sam dobro znala.To je bio naš prvi komšija,prijatelj mojih roditelja,čovek koga sam znala od rodjenja.Nije bio ciganin ali ih je poštovao i četo ulazio u bezopasne rasprave s mojim ocem o njima. Moj otac je govorio da mu je on kao brat koga nikada nije imao,a jedan drugog su zvali kume i ja sam ga tako zvala jer je on bio čovek koji me je i krstio.
Otvorila sam usta da progovorim,a on mi je stavio ruku na usta i rekao cuti,samo cuti.Gledala sam ga,ulazio je u mene polako,a zatim nastavio da me jebe nezno,ne prestajuci da me gleda. Cinilo mi se kao da razgovaramo očima.Ja sam otvorila usne i mi smo se ljubili.Vec su me ruke jako bolele.Primetio je to i rekao Alenu da me odveže,što je ovaj i učinio i moje su ruke pale preko njegovih ledja i ja sam ga zagrlila. Ne puštajući me iz zagrljaja i iz poljubca,s kurcem duboko u meni klekao je na kolena i ja sam jahala na njegovom kurcu sva u ekstazi. Već su bili došli ovi drugi cigani i okružili nas gotovo svi koji su bili tu ,pričali,smejali se,ali ja nisam bila tu.Lebdela sam u zagrljaju svog kuma svršavajući u jakim naletima. U zagrljaju prosuo je i on spermu u meni i sapnuo mi –Volim te- a potom se okrenuo i odaljio se isto tako tiho kao što je i došao.
Okrenuvši se oko sebe,ugledala sam nekog nepoznatog ciganina i neke dečake,bolje reći klince. Prišao je,sagao se,uhvatio me za bradu i ja sam ga pogledala. Ošamario me je i rekao da budem dobra i mirna,a zatim pozvao decu da me pipaju. Mnoštvo dečačkih ruku našlo se svuda po mom telu i ja sam legla na travu.Mesili su me,štipali,smejali se i pričali nešto na ciganskom.
-Hajde Halide ti prvi-rekao je ovaj stariji. Izvadi svoj kurčić i stavi ga teta Caki,a vi ostali se spremite.
Mali se malo nećkao,ali ga je ovaj uhvatio za ruku i priblizio ga meni rekavši mi da raširim noge. I mali Halid je ušao u teta Caku ne prestajući da se smeje.Gurnuo mi ga je nekoliko puta i svrsio tresuci se,dok su ostali prasnuli u smeh.Došao je drugi dečak,treći,ćetvrti i teta Caka im je usisala te njihove male kurčeve do poslednje kapi. To je ujedno bio i prvi put da me neko zove teta Cakom i to što su klinci bili u meni teta Caki izludjivalo me je.Na kraju,došao je i taj najstariji guyio me je,a ja ga nisam puštala iz zagrljaja ne prestajuci sa orgazmima iako tada nisam ni sama znala da je to orgazam.
Ležala sam na travi uvijajući se i milovajući sama sebe u totalnoj pomamljenosti kad sam cula kako je neko rekao-hajde da okupamo teta Caku za kraj..
Ubrzo su bili oko mene pišajući u dugim zlatnim i toplim mlazevima po mom telu,a ja sam bila na sedmome nebu,potpuno obuzdana,potpuno ponižena i potpuno osvojena. Na kraju prišao mi je čika Abdula,pomogao mi da ustanem,odveo do reke gde sam se okupala,a zatim stavio u auto i povezao kući.Već je bilo svanjavalo i u tom trenutku,da li su moji budni ili ne više me nimalo nije zanimalo.Brinula sa se kako ću sutra,kako prekosutra,raščuće se po kraju.Kojom ulicom da prodjem,gde da idem,šta da radim.Kako ću pred kumom sutra kad bude došao.Hiljadu pitanja i strahova me lomilo u tom trenu.Ćutala sam,a čika Abdula jednom rukom vozeći,drugom je uranjao izmedju mojih nogu i stalno govorio kako sam kurva ciganska,kako će me jebati stalno uvek,kako će sve cigane dovoditi da me karaju,da me pune… Bože,tad sam pomislila setivši se svih onih koji su svršili u meni,a šta ako zatrudnim,šta ću onda.Jedino da skočim s mosta,nema mi druge.
Konačno došli smo pred mojom kućom.Svetla su bila pogašena.Moji su ipak spavali. Čika Abdula me uhvatio za vrat te sam ga pogledala.
-Jeli kurvo,jel ćeš doći sutra da te karamo još.Ima nas još puno ovde,velika je ovo mala-rekao je i nasmejao se.
Ćuteći,sklonila sam mu ruku,izašla i krenula ka kući,a zatim zastala…
Okrenula sam se i krenula ka kolima koja su još uvek stajala.Otvorila sam vrata i sela na sedište gledajući ga.
-Ma nek ide život-pomislila sam i utonula u poljubcu,shvativši da je jedno poglavlje mog života prošlo i da me je život poveo putem koji nisam mogla ni zamisliti .

Oceni
[Total: 2 Average: 3]
Izjebana i zadovoljna

Moja prijateljica me pozvala na svadbu njenoga brata u jedno selo okolina mjesta Kalinovika.Bila je jesen i padala je kisa svaki dan.Iako je vreme bilo lose obukla sam se veoma jebizovno kraku usku suknjicu male

Incest

Naime nije mi bio to prvi put u zivotu da sam imala incest. Da se ne lazemo svako od nas je u mladosti probao nesto sa nekim daljim rodjakom ako ne barem je mastao o

Instagram svastika

Kada sam napravio profil na Instagramu nisam ni sanjao u šta će se to pretvoriti. U početku nisam ni kačio slike, već sam ga koristio da bi mogao pratiti prijatelje i rodbinu, gledati slike koje