Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Gospodin komšija

Proslo je dosta vremena od gimnazije i nezaboravnih uspomena. Sada sam u  braku, mogu reci sa zadovoljstvom, jako srecnom. No o tome mozda nekom drugom prilikom. Ovo je nesto cega se uvek rado secam. Desilo se pre jedne decenije.
Nesto pre nego sam napunila 17god, u nasu zgradu državnih namestenika u Novom Beogradu, vrata do vrata uselio se jedan stariji covek, tek penzionisani  spiker  RTSa. . . nesto oko 60g, vitalan, cist, a njegova pojava, lik i parfem me  mislima vratilo u vreme jos  iz osnovne skole i mojih prvih odnosa sa starijim gospodinom iz parka, kad sam tek napunila 13 godina. Upoznali smo se u liftu, a  i cesto vidjali sa balkona na balkon, razvojem dogadja nesto kasnije ili  ja kod njega ili on kod mene. kada sam bila sama kuci. Koristili  smo vreme dok je moja majka bila na poslu, u  Traumatoloskoj, a otac pukovnik nije ziveo snama jos od razvoda.   Ti susreti sa tim starijim covekom su unosili  vedrinu u mene koja mi je tako nedostajala.  Dozivljavala sam ga ko da sam ceo zivot provela snjim i osecala se neverovatno zadovoljno i posvema  ispunjeno.  Neverovatno me podsecao na gospodina s kojim sam iskusila prvi sex, kad sam napunila 13 godina. Satima posle sam  vrtila u sebi nase susrete i razgovore i poredila sa tim likom, koji je misteriozno dosao i misteriozno nestao iz mog zivota. Jedva sam cekala da se sretnemo opet.  Toliko sam bila opcinjena njime da sam za manje od mesec dana  zanemarila i momka, skim sam bila u vezi.  Proredila sam izlaske. Proredila sam telefoniranje sa drugaricama. Sva sam se menjala zbog njega.
Kad sam shvatila te promene u sebi, pocela sam da se sve vise i vise  doterujem za njega.  Za njegove posete meni volela sam da oblacim maminu kucnu haljinu, njen bademantil ili slicno kada god bi bio kod mene, mada to pre nisam nikad nosila. . . palila me misao da se njegovi pogledi zadrzavaju na mojim namerno  nevesto  pokrivenim grudima bez brusa.  Spremala  sam se dugo  u mislima za nove trenutke. Pocela  sam da oblacim kratke haljinice; posebni  trenuci su bili za mene kada sam mu okretala ledja nalazeci neki izmisljeni posao, samo da se sagnem ne savijajući kolena,  tako da mi guza strsi visoko. Osecala sam jako uzbudjene dok se delovi haljinice zatezu i dizu, jer  je mogao slobodno  da vidi moje cipkaste gacice i guzove. Imala sam osecaj kao da nesto jako nezno mili uz moje noge od stopala, navise. . . navise. .  toplina u stomaku je postajala sve veca. Ribica mi se u tim trenutcima jako vlazila, adrenalin je plavio moj stomak. . . Onda sam nasla jos jednu mogucnost koja me palila. Nabavila sam za njega  nekoliko  novih nemoguce kratkih haljinica koje su se kopcale napred.  Kada sam bila sa njim ostavljala sam donje dugmice raskopcane, a namestala se tako da je mogao videti barem  donji deo moje ribe u  poluprozirnim gacicama od cipke, koje su uvek odgovarale boji haljine. Namerno sam  ih zatezala na gore  da se lepo vidi obris poluobrijane i fazonirane ribe.  Ne mogu opisati kako sam osecala u sebi  jake impulse, talase  zestokog uzbudjenja. . . da li zbog tog zavodjenja i igre koju sam igrala sa njim ili pomisli na njegovu pojavu koja  je za mene bila pravi  izazov. . . ili me je mozda palio njegov parfem vracajuci me u proslost i sva ona divna  moja prva jebanja u skolskom parku sa starijim gospodinom. Silno sam zelela da mu pricam o tome.
Malo pomalo , poceli smo pricati i o ljubavi, seksu. Tada bi se moje lice crvenelo od uzbudjenja, dok je njegov barsunasti , topao i dubok muski  glas drhtao da se suzdrzavao kako bi govorio razumljivo. Rekao je u jednom  momentu, gotovo molecim glasom da dugo nije imao seks. Prvo sto sam pomislila: “kako bi to bilo kada covek nije godinama imao seks nisakim, koliko bi me onda zeleo. . . sta bi mi radio. . . sa koliko strasti i nestrpljivosti. . . ?” Dala bih sve  da zagospodarim njegovim strastima, da ga jasem kao konja i da me nose njegove strasti. Morala sam nesto da preduzmem.
Tog dana je opet sedeo na trosedu kao i obicno. . . nosila sam jednu od mojih  besno prekratkih  haljina donje dugmiće nisam zakopcala namerno  i sela preko puta njega, dozvoljavajuci mu da moze da prepozna  moju ribicu kroz  jedva skrivajuce gacice . Nesto snazno. . . nesto sto se cini se moglo ne samo osetiti , moglo se dodirnuti bilo je medju nama tog trenutka. . .  Njegov topao glas prekinuo je tajac: “Kada bih ponovo mogao da osetim dodir zene i miris zenskog tela, mislim da bi mi to bilo zadovoljstvo vece od bilo koga koje covek moze da ima“, rekao je, gledajuci kroz mene, pogledom koji se kretao kratkom putanjom od donje ivice moje haljinice do mesta gde se mogla razaznati  moja  vlazna ribica. Htela sam da ustanem, legnem preko njega i nabijem sa na taj kurac koga vec neko vreme zelim u sebi. Nesto mi nije dalo. . . nisam se mogla pomeriti,,”pppa sta bih ja. . . mislim. . mogla uciniti. . . “, jedva sam mu promucala. “Ako ti nesmeta. . . dozvoli mi. . ja bih hteo. . . ako hoces mozes mnogo. . . lezi ovde pored mene. . . necu ti nista. . . voleo bih samo da mogu da . . . lezi na stomak. . . ako moze . . . ja bih samo da osetim tvoju guzu pod rukom. . . samo to. . . da je malo mazim. . . nista vise. . . samo to. . . molim te. . . “. Ustala sam kao hipnostisana, legla polagano na krevet, prisao je sa troseda pored mene, legao postrance do mene. Osetila sam toplu ruku na onom mestu iza kolena. . . drhtala je. . . lagano. . . lagano. . . kao da se plasi da cu pobeci ili nestati kretao ju je navise. . . jos vise. . . pribio se uz mene. . . njegov kurac sam osecala na butini preko njegovih pantalona. Pulsirao je . . . Ruka mu se nasla na mojoj  toploj guzi. . . mazio je , stiskao nezno podizuci  tako moje guzove da mi se i ribica pomerala i vlazila. . . Cula sam da dise uzbudjeno, da se suzdrzava od zelje . . . tada sam shvatila kako i ja disem kao nejebana devica kojoj je po prvi put da oseti pravog muskarca pored sebe. Okrenula sam se da se oslonim ledjima na njega, moja guza na njegov kurac. . . Pravio je male pokrete nabijanja. . onako preko odece. . . Trudila sam se da kontrolisem svoj dah. Najednom osetila sam da je ustao. . . izvinio sa da mora ici i nestao. Ostala sam zbunjena, popaljena. Pokusala sam se otrezniti od zelje pod tusem ali nije pomagalo. Sledeceg dana pozvonio je , otvorila sam vrata a pogledi su nam bili cudni, vezani. . . bez reci, tiho i polako prisla sam krevetu, ne gledajuci u njega. Legla sam kao juce. Prisao je. . . ponovo isti dodir, isti osecaji, ista vrelina u meni. . . ocekivanje. . .
Kada sam ocekivala da osetim makar njegove prste ispod mojih gacica, ustao je naglo i otisao, kao i juce. . Sledeceg dana otisla sam ja kod njega. Gledao me je jos sa vrata njegovog stana kao ulazim i stajem nasred sobe. Sada je on prisao krevetu i legao postrance. Namestila sam se pored njega, a kako mu je ruka krenula navise uz moje noge. . . pomerila sam svoju slobodnu ruku do njegovog kurca i. . . pocela ga trljati. . . onako preko odece. Imala sam potrebu da ga jako stegnem iako znam da bi ga zabolelo. Neka ga boli, neka oseti i  podeli bol moje zelje. Drhtavim prstim sam mu otkopcala pantalone i osetila kako raste u ruci i razdvaja mi prste. Bio je nabrekao bas kako sam volela,  nestrpljivo sam ga obuhvatala svojom sakom. Pocela sam da mu povlacim kozicu gore , dole, ujednacenim pokretima kako je on mesio moju guzu. Kakav je to dodir samo bio. . . osetiti tako vreli i nabrekli  kurac u svojoj ruci. Ribica mi je sva bila mokra, zelela  sam ga u sebi. Drkala sam mu polako ne ubrzavajuci da ne bi svrsio brzo,  zatim masirala mu koren kurca ispod jaja pa opet drkala, nezno mu stiskala i jezikom mazila jaja koja su postajala sve vlažnija od mog jezika. Nagradio me uzdasima, koji su jos vise palili moju pozudu i mastu.
Drugom rukom sam uspevala da mazim ribicu dodirujuci klitoris.Polako sam milovala jer sam znala da bih i ja brzo svrsila, ako ubrzam. Njegova saka je uplovila ispod mojih gacica, a jedan prst se priblizio mojoj guzi, stvarajuci u meni  vrelinu i opijenost. . . “Aaaaaaaahhh” jeknula sam kada je njegov prst jedva malo rastvorio i pokusao uci u moju guzu. . . oboje smo shvatili sta sada treba! Tajac i paraliza. Neko vreme smo goli lezali u krevetu i razmisljali.
Uradila sam ono sto mi nije padalo napamet da cu uraditi, ustala sam i onako kao pripita, pomalo se teturajuci otisla iz njegovog stana. . . bila sam opijena od zeljeza njim, od iscekivanja kurca u sebi i kajala se onog trenutka kada sam zakoracila u svoju sobu zbog toga sto nisam otisla dalje zajedno sa svojom zeljom, sto ga nisam podstakla da uradi sta mi je trebao da uradi, sto sam prekinula nasto tako jako, a mocno, osecaju kojem se nisu mogli porediti ni sa cim od pre.
Narednog dana, nisam cekala uobicajeno vreme kada se vidjamo, krenula sam malo ranije u jednoj od mojih prekratkih haljinica sa kopčanjem napred. Ostavih ju raskopcanu sem gornjeg dugmica.  Dosla do vrata svog stana i zastala, vratila se nazad, svukla gacice i iz kupatila dohvatila mirisljavu kremu . Posula sam je na vrhove svojih prstiju , rasirila butine i nezno namazala otvor svoje guze, gurnuvsi  kremicu svojim prsticem dublje unutra. Ne brisuci ruku i prste od kreme, jer mi nije ni palo napamet, otisla sam k njemu. Ovaj put nisam zvonila,  pokucah i gurnih kvaku. Nije bilo zakljucano, kao da je znao da cu doci.
Stajao je nasred sobe, a kada me video, skinuo je svoje pantalone i gace brzinom  odmah i brze od odmah. Cak i onako jedva mu podignut kurac davao je prave signale od sebe. Prisla sam krevetu i legla na stomak. Bez reci  legao je pored mene i osetila sam kako se krevet njise pod njegovom tezinom. Njegova ruka je bila medju mojim  butinama i zavlacila se pod haljinicu. Na trenutak je vrludala po meni, dok nije shvatio da nemam gacice. Spustio je svoje prste do otvora moje guze i osetio vlaznost kreme, na trenutak ponovo je zastao.
A onda. . . prevalio se preko mene, . . osetila sam njegovo telo na meni, njegov kurac koji je sad porastao, medju mojim  butinama. Odigao se malo, uzeo ga u ruku i. . . dodir vrha njegovog kurca na otvoru moje guze, naterao me je da se stresem od zelje. . . “Mmmmmmmm. . . . mmmmm. . AAAAA. ahhhhh” izlazilo je iz mene, kako sam osetila da ulazi. Mislila sam da je veci deo usao u moju guzu. . . kad me je obuhvatio rukama ispod pazuha i ramena, ali tek onda je pocelo nabijanje u mene. Imala sam utisak kao da njegovo nabijanje traje. . . traje kao da se milimetar po milimetar taj kurcac zabija u mene i kad god sam mislila da je skroz usao, on je nastavljao dalje, dalje , polako. . . jos. . . moje telo se bez moje kontrole pocelo da izvija, mota, drhti  pod njegovim , moje ruke su pokusale da me odignu od kreveta, ali su njegove bile jace i drzale me pod sobom. A on je jos ulazio. . i. . . napokon. . . osetila sam kako njegova jaja udaraju o moju ribu, a kurac cinilo se da je usao u grlo. . . kako je samo zabolelo. . . o Boze kako je samo bio lep taj bol, opijao  me i bilo mi ga malo. . . kako me samo sirio sada ne mrdajuci se i kako je bio mocan u svojoj starosti, velicini, mirisima parfema i nasih tela koji su se mesali  tu i sada dok sam ga imala u svojoj guzi, tako zeljnoj pokreta i topline kurca .
A onda je taj prvi  bol prestao i  razvedrilo mi se pred očima. Izgleda  da je kurac u meni  od tog momenta delovao ko tableta protiv bolova i smirivao me.  Ko da je znao šta se desava u meni  poceo da se pomera vrlo malo napred nazad, a kurac je klizio kroz mene izazivajucu neverovatan osecaj srecnog bola. To sporo pomeranje i to malo nabijanje meni se cinilo kao nesto ogromno sto se ne pomera samo u guzi,  vec pomera moje telo, dusu i moju zelju za onime sto sam iskusila od pre  da je vrhunsko. . . jos vise. . . jos vise u samo Nebo strasti. . .
Prodirao  je , a ja sam srecna drhtala. . . nabijao  ga je sve jace. . . ja sam ga rado primala. . . nabijao je. . . nabijao ga do jaja  pa izvlacio polako stvarajući slatku bol, koja je sve manje bolela. Krv je sikljala kroz glavu i celo telo i sve mi zujalo u glavi. Ispustih krik olaksanja, a on ga na to brze i jace poce gurati klizavi kurac u moju  rastvorenu guzu, koja je  bila za njega namazana i vlazna, sad spremna za njegov kurac u sebi, . . . ubrzavao je jos . . . jos vise, . . a onda sam cula sebe kako vrištim od strasti, lepote bola,  lepote uzitka. . . aaaaaah. . . aaaaaaaaaah. . . . . . . . aaahhhhhhhhhhhhhh. . . . spustio je ruku ispod mog tela, ne prestajuci sa jebanjem do moje ribe, . . . . mhhhhhhhhh. . amhhhhhhh. . . mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, nežno je dodirivao moj klitoris,  milovao prstima. Jebao me u pravilnim ritmovima koje sam sve spremnija sacekivala i uzvracala kako sam znala i umela. Uspela sam da se konsolidujem sa njegovim naletima kurca u mene i uzvratim mu istom merom. Gorila sam i buktala od uzivanja, zelela da vecno traje. Ma sta vecno, vekovima duze od vecnosti.  Osetih da nešto  struji po meni, od kicme, stomaka,  pa sve jace i jace. Tad sam se pocela tresti od orgazma koji  je odizao i moje telo i njega zajedno, kolena su mi se sama grcila a on pokusavao da me zadrzi i nastavljao da me jebe po svaku cenu.  Htedoh da mu recem, stani da uhvatim vazduha, ali ne smogoh snage od lepote uzitka i prepustih se njegovom kurcu da me nosi i vodi gde god zeli.
Pod tim njegovim naletima  kurca dozivela sam za par minuta novi  i jos jaci orgazam. . . svrsila sam tako jako, duboko, neobicno. . . da cinilo seda bas taj nikada necu moci da zaboravim. Drhtavica u meni se ponovo javila, ko onda kad sam sa 13 prvi put svrsila sa gospodinom u parku iza skole.  Riba mi je procurila, kao da sam se jebala u ribu. Kapala je po carsavu i prosirivala se fleka ispod mog tela.  Tezina njegovog tela me sprecila da poletim na Nebo i ostanem tamo. Stisci njegovih ruka na mojim ramenima su me vratili  u stvarnost, on je stenjao i stiskao zube, cvileo pupajuci spermu u mene. Ne shvatih što je govorio, ako je i bilo suvislo. Bespomocno se svalio  na mene i hvatao vazduh. Nije ni pokusavao da ga vadi, a i nebi mu ni  dozvolila. Neka  ga u meni. Tako je najlepse. Zaspala sam.  Probudio me i rekao da moram da se vratim u stan, preko nego mama dodje sa posla.

Gledala sam TV i cekala da mama ode u nocno dezurstvo. Radovalo me što  traje do ujutro i subotom je uvek svega i svacega i nikada me ne zove kuci. Vrtila sam daljinsko i grickala semenke.  Iako sam znala da obicno uvece igra karte sa svojim prijateljima pribliznih godina, htela sam do njega. Nije mi to bilo vazno, jedino sam htela da ga osetim isto kao pre. . .Lomila sam se u sebi, sve nekako glumeci mir dok keva konacno nije otisla da radi. Odjurih do telefona kao sumanuta. Promucala sam mu neko izvinjenje sto ga iznenada  zovem subotom posle 9 i zamolila ga da na trenutak barem budemo  nasamo.. . nekoliko sekundi tisine zabile su mi se u srce kao noz. Proklela sam sebe sto ga zovem, zar ce da me odbije..przila me tisina. Zatim spas, njegov glas: „Svakako, samo da odlozim drustvu za preferans, da necu da stignem na vreme . Ti dodji, dok ja telefoniram.“   Spustih slusalicu i sjurim se u sobu da odbacim gacice i nabacim najkraću haljinu  što imam. Uhvatila me panika, jer nijedna mi nije bila dovoljno kratka.  Izabrala sam belu sa kopcanjem spreda. Zatim  sam u kupatilu obavila predradnje i brzim koracima krenula do njega.  Sacekao me pred vratima i bez reci odveo me do radne sobe. Par koznih fotelja i dvosed, kao i polica sa knjigama odavale su neku vrstu njegove privatne biblioteka. Lampa je bila upaljena. Naslonila sam se ledjima na jednu od fotelja. Gledala sam ga pravo u oci dok se cutke skidao i raskopcala sam haljinu da je sama pala. Mislim da ne treba pominjati da je mojoj guzi bila mirisljava krema, koja se topila. Prisao mi je bez reci i skinuo kosulju. Grudnjak nisma imala. Okrenuo me tako da sam bila stomakom oslonjena na zadnji deo fotelje. Jednom rukom me uhvatio ispod pazuha i ramena i savio unapred, a drugom podigao zadnji deo moje haljine. Trenutak cekanja, a onda sam osetila kako nabija kurac u mene u moju guzu. . . nimalo sporo kao nekidan, najednom, u samo jednom nabijanju bio je ceo u meni. “Aaaaaaaaammhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaa”, nisam mogla a da ne jeknem od slatke boli. Udarila mi je krv u glavu i poceh disati  na usta.
Sada me je obema rukama obuhvatio oko ramena i zestoko jebao u taj moj mali otvor koji je primao taj nabrekli kurac ni sama neznam kako. Jebao me svom snagom, nabijao  ga do jaja, tako da je celo moje telo odizao od poda. .mutilo mi se u glavi, stenjala sam i pokusaala da uhvatim vazduha dok me njegov kurac bez pardona i respekta jebao, onako dusmanski.  Pocela je da me hvata nesvestica od boli  a onda je bol nestala i postajalo je sve lepse i lepse,  dok me besramno  jebao. Probijao me i probijao, jedva sam uspela da uzvratim pokrete i onda jos nekoliko trzaja i dubokog nabijanja, kolena su mi klecnula kad je  predorgazam krenuo, dalje se nicega ne secam. Izgubila sam se na neko vreme od snage orgazma. Pojma nemam kad i kako je njegova sperma  napunila moju  guzu, jos me drzao taj orgazam. Bila sam jos uvek nagnuta nad foteljom kada ga je izvadio. Osetila sam ga tek kad je uzeo maramicu i poceo da me brise od sperme. Kad je zavrsio zagrlio je moje moje butine, poljubio ih pa poljubac pravo  u supak i ceprkao ribicu koja je jos  curila od orgazma i pomilovao mi klitoris. Uspravio se i drugom rukom mi milovao grudi i podigao te ljubio vrat i potiljak. Zatim me okrenuo  oko sebe, ljubio  vrat, bradu  u usta.  Osetih  na ribi kako mu se opet dize ta zver od njegovog pohotnog kurca. Mrdao je  bokovima i milovao kurcem po ribi i dalje ljubio. Uhvatila sam ga za kurac i  pocela trljati  uznemirenu ribicu njegovim  opet nabreklim kurcem. „Jesi li vecerala?“ upita me? „Nisam“, odgovorih. „Izvoli“ , rece on.  „Hvala, ne mogu, mozda drugom  prilikom“.  „Punudjena –pocascena“ rece on.  Nisam mogla staviti ga sad u usta, bih da mi nije bio u guzi, ali nisam jos bila spreman za ovo. Bilo mi je mnogo. Navukla sam haljinu i krenula, otpratio me do ulaznih vrata. Namerno se nisam odmah kupala, zeljna njegovog mirisa po meni,  natocila sam Martini i polako ispijala.  Tu noc sam sam dugo ostala budna razmisljajuci o svemu,  o meni,  o mami, o ocu, o njihovom razvodu,  o njemu, a na kraju sam samo o njemu mislila, o njegovom kurcu, o onome sta sam osecala. . . Mislila sam o tome otkud coveku u tim godinama takva potencija? Znam da ima jako vitalnih ljudi, koji mogu do kasne starosti, ali ako je tako a on godinama nije imao seks, onda je znaci cesto masturbirao. . . razmisljala sam o idealnoj velicini njegovog kurca. . . sve mi je to prijalo kao najuspaljenijoj siparici a istovremeno zbunjivalo. . . pa nisam ja klinka bas bez iskustva i tome slicno. Na jedvite jade sam se odvukla do kreveta.  Svejedno dugo sam spavala nekim cudnim snom u kome je bilo samo strasti i zelje. Mama je uspela da me probudi tek za rucak i izvuce iz kreveta. Gledala me sa smeskom svedoka  koji je sve video i znao. Nisam se osvrtala.  Rekla mi je da promenim carsav jer je sperma i dalje curila iz mene dok sam spavala i zagrlila me i poljubila u  oko  i obrvu i tapsala  po ledjima, kao znak odobravanja. Ohrabrena stegla sam ju oko struka koliko sam mogla i ponavljala: „Volim te mama.“ Otisle smo u trpezariju da rucavamo i  polako smo jele dok smo cavrljale o svemu i svacemu. Kad smo zavrsile, mama  me uhvatila za ruku i  rekla: -„ Nemoj da zatrudnis pre mature, jer izbacice te iz skole“. -„Ma necu zakeviti, ne brini“. -„A što ti je sa momkom, da ga nisi ostavila zbog njega“? –„Ma nema veze, vidjamo se u skoli i posle“.  „Ostavices to dete, znam kako to ide. Kad osetis pravoga u sebi , ne zelis da to ikad vise prestane. Jedva si prebolela onoga kad  si isla u 7.mi osnovne“, nastavila je  mama. „Kad je nestao dugo  dugo nisi nisakim razgovarala. Jedva sam te vratila u normalan zivot. Bojim se da ne puknete pre mature. Nadam se da ce da te isprati do mature, da te ne salomi raskid“. Nisam nista govorila, samo  sam stisla mamu oko struka u naslonila glavu na njene grudi. Jecala sam od srece, ona mi je mazila kosu. Zazvonio je telefon i mama je podigla slusalicu. „Kolega sa posla zovem, idem na drugi telefon“ i otisla  je u primacu.  Ja sam se znatizeljno  primakla telefonu i prisluskivala nepoznati  muski glas:

Cucala si u tus kabini prislonjena uz zid, ruke su ti vezane lisicama za cesmu,topla voda se slivala po tvom prelijepom tijelu u tvojoj glavi ludilo strah panika a ipak si osjecala pozudu.Usao sam u kabinu uzeo sampon i tusirao se stojeci pored tebe gledala si u moj nabrekli kurac pokusala si da ga dohvatis jezikom ali ja se okrenuh i odoh.Vrijeme je prolazilo a nista se nije desavalo pokajala si se sto si pristala na tu igru al sad je bilo kasno osjecala si se ponizeno cuceci vezana u kupatlu.Usao sam na trenutak i odmah si zavristala odvezi me ne zelim,uzeo sam tvoje gacice nabio tih usta izgasio svjetlo i izasao,ostala si u mraku potpuno bespomocna.Cinilo ti se da si citavu vjecnost tu,osjetila si jak stisak na bradavici nisi mogla da vristis od gacica,bol je prosao kroz citavo tijelo i najednom prestao nista se nije desavalo osluskivala si ali nikakvi zvuci nisu dolazili do tebe!osjetila si jezik na vratu koji je lagano klizio niz kicmu dosao je do guze i tu zastao,namjestila si se u pogodniji polozaj i isturila guzu zeljela si da predje preko nje da osjetis taj njezni dodir jezika na svom cmaru ali umjesto uzitka dobila si par samara po guzi boljelo te bila si na granici placa tijelo ti se grcilo ne znajuci sta da ocekuje.Opet si osjetila jezik priblizavao se guzi i presao lagano preko cmara pokusavala si da se nabijes na njega da ga osjetis sto jace sspustio se na tvoju pickicu i polako prelazio preko nje prijalo ti je al ubrzo je uslijedila kazna malo uzivanja malo bola,uhavatio sam te za kosu snazno da nisi mogla da pomjeris glavu cuo sam tvoje mumlanje od bola ali nisam na to obracao paznju vec sam poceo da te udaram po pickici nisi mogla da se odbranis bila je izlozena na milost i nemilost mojim rukama,naizmjenicno sam te udarao i prodirao prstima u tvoju natecenu picku.Pocinjala si da uzivas u toj igri,ubacio sam ti dva prsta u guzu tijelo ti se zgrcilo od bola i iznenadjenja kad sam ih nabio do kraja nisam ih pomijerao poslije par sekundi pocela si da vrtis guzom bol je lagano iscezavao a dolazio uzitak,drzeci prste u guzu nastavio sam samaranje picke,bol je bio na granici izdrzljivosti al jedino sto te brinulo je sto si pocela da uzivas u njemu osjecala si kako ti nadolazi orgazam.Izvukoh prste iz guze okrenuh se i odoh zapalio sam cigaru dok si ti i dalje bila vezana i uskracena za orgazam.Imala si osjecaj da si citavu noc zarobljena vec je pocela da ti klone glava kad osjeti ruke na tvojim bokovima cekala si sta je sledece i osjeti kurac na ulazu u guzu mazio te zeljela si da prodre u tebe,zabio se u tvoj cmar svom snagom do kraja i pored gacica u tvojim ustima zacuo se krik,izlazio je polako a onda se zbija punom snago u nju,jebao sam te zestoko u guzu nisi mogla da uzmaknes suze su ti isle od bola uhvatih te snazno za pickicu ne prestajuci da te jebem i poceh da stiskam klitoris drugom rukom izvadih gacice iz tvojih usta drala si se stani molim te ne mogu vise boli boli,ali strast je obuzimala tvoje izmrcvaljeno tijelo i pored placa i molbi da prestanem uzivala si i sad vec sama pokusavala da se nabijes na kurac uhvatih te za kosu osjecala si moja jaja kako te udaraju po pickici orgazam se priblizavao vristali smo oboje tresli se od uzitka i nabujale strast svrsavali kao nikad do tada …

Dalje nisam mogla slusati jer su me preplavili talasi orgazma od drkanja moje ribice.

Sutradan u uobicajeno vreme nije bio kod kuce. Pozvonila sam na njegova vrata uvece u isto vreme kada znam da ce biti sa prijateljima, istom onom gospodom privlacnog izgleda i otmenog drzanja. otvorio je , pricajuci o tome kako je imao nekih obaveza preko dana. . . Izvinio se prijateljima i opet me odveo do sobe ovaj put spavace. Veliki lezaj bio je nasuprot vratima, jedva blaga svetlost dopirala je od lampe sa poda, pored koje su stajale rastvorene novine, kao da ih je u trenutcima odmora citao. “upravo igramo jako vazne partije gde ce se veceras znati pobednici u ovoj turi.
Znas igramo i sakupljamo poene na nedelju dana i sada je zavrsno vece, ako ne zuris mozes ostati sa nama taman mozda ako hoces skuvas koju kafu isl. “Pitao me je. Nisam mogla verovati da mu je to prece od mene, ali ona zelja je bila jaca i pristala sam. “samo malo”rekao je , “ipak imamo malkice vremena, “Gurnuo me lagano na krevet, legla sam kao i uvek na stomak okrecuci mu svoju guzu. Namestio se pored mene, vrata su nam bila za ledjima.
Ljubio me oko uveta i gurao jezik u usnu skoljkicu, a rukom mi zadizao haljinicu i stiskao guzu. Spustio je ruku na moju ribicu i mazio je. . . osetila sam njegov prst u ribi prvi put . . . vlazna, zeljna primila sam ga skroz u nju. . . nekoliko puta ga je ugurao nezno, ti njegovi prsti su me izludjivali. . . tog trenutka iz ledja cula sam kako vrata skripe. . . nisam se smela pomeriti. . . shvatila sam da njegovi prijatelji stoje i gledaju nas. . . . ali on je nastavio, a ja se nisam smela okrenuti, samo sam zabila lice u jastuk jos vise. . . on se pravio kao da nisu tu na koji metar od nas. . . postala sam svesna da on vadi kurac iz svojih pantalona, leze preko mene i pocinje da jebe moju ribicu po prvi put. . . boze. . . kako mi je prijao taj kurac. . .
kako je duboko ulazio i kako me je samo sirio. . .blazene misli su mi letele kroz glavu. . . pocela sam da stenjem  zadovoljna od njegoviih nabijanja kurca u mene. . . a ako oni stvarno stoje i gledaju kako ga primam u sebe, sta sam onda ja? jedna mala kurvica u njihovim ocima. . . bilo me stid ali nisam mogla prekinuti. . . nisam mogla da zadrzim uvijanje svog tela pod njim. . . a taj stid kao da je dadao jos vise neke zelje za kurcem, jos vise strasti i perverzne zelje da me neko gleda dok se  srecno jebem. . . dok primam taj kurac. . . moje telo je reagovalo. . . dizalo se i spustalo pod naletima njegovog kurca, pod naletima mojih skrivenih perverznih zelja koje su se tada otkrila. . .nisam se vise suzdrzavala, moje jecanje i uzdasi su ispunili prostoriju. . . odjednom  su trzaji mog tela i jecanje oznacili jako svrsavanje , svrsavanje sa zeljom da se nastavi, da me jebe jos. . . sperma, vrela sperma bila je po mojim butinama. . . Ustao je poljubio me prvo u nos, usta u obraz i pitao da li vazi ono za kafu. Rekla sam. . “da. . . , vazi. “Smogla sam hrabrosti da se okrenem-niko nije bio na vratima, tako da sam se morala pitati da li mi se samo pricinilo ili su oni stajali.
Ustala sam, otisla do kupatila, namestila kosu i neoprana sa mirisom seksa, otisla u sobu gde su oni bili zadubljeni u kartanje. Oni se nisu ni osvrnuli na moje prisustvo, pa sam otisla u kuhinju da napravim kafu. Sva besna besna sam odlucila da nesto  preduzmem iz osvete.  Pucala sam od muke na njih, cutke kartaju i niko da me pogleda.  Ima da me zapamtite veceras.  Vec par godina me naprosto progone razni snovi i mastarije. Sve to do skoro je bilo samo u mojoj glavi. Nisam imala hrabrosti da ih priznam ni samoj sebi. Stavila sam grickalice,  4 tacnice, kavu i solje na posluzavnik ,  skinula sam brus i raskopcala kosulju do pupka, napola sam raskopcala haljinu spreda i skinula gacicee i stavila ih na posluzavnik, pored djezve. Na svu srecu fleka od sperme na gacicama je bilo dovoljno uocljiva izdaleka.
Najpre sam prisla njemu i stavljajuci prvo moje gacice, pa tacnicu na sto,  osetila sam njegovu ruku na mojim butinama. Stresla sam se. Stajala sam pored njega a njegovi prsi su doticali moju pickicu, jos mokru od malopredjasnjeg jebanja. Otela sam se nekako tome i krenula dalje. Zastala sam pored sledeceg gospodina naginjuci se nad sto. Osetila sam jezu prijatnosti kada je i njegova ruka kliznula uz moje noge. Prisla sam sledecem, isti moj pokret nad stolom, isti osecaj, drugacijji dodir treceg muskarca medju mojim nogama.
Cetvrti je pitao ”Cero, mogu li dobiti casu vode?” ”Da, odmah cu” odgovorih dok sam najpre tacnicu stavljala pred njega i njegov dodir sam osetila, ovaj put iza kolena. Donevsi mu casu sa vodom, zastala sam u polusavijenom polozaju jer je njegova ruka zasla ispod moje suknje, a prst, napipao moju ribicu. Ko u bunilu od neobicne strasti pomakla sam se, gledajuci oko sebe sta cu. Tada je moj starac , ako ga tako mogu nazvati jer po godinama jeste bio star ali ostalo. . . , pokazao na stolicu u uglu i pokret koji je znacio da je prinesem i sednem kraj njega.
Vece je odmicalo, ja sam ih sluzila, sa istim onim dodirima medju mojim nogama, a on je gubio. . . U dimu cigareta, mirisima skupih muskih parfema osecala sam se cudnije nego ikada, a moja neodredjena zelja i strast su se pojacavali. . . Igra je postajala napetija i jednog trenutka on je progovorio. . . “dodji sedi mi u krilo, jedino jos ti mozes da mi doneses srecu” Ustala sam , on se malo odmakao od stola, i htela sam sesti na njegova kolena. Osetih da me obuhvata oko pasa i namesta drugacije, sela sam duboko u njegove skute, a pod haljinicom osetila njegov opet nadignuti kurac, koji se nasao tacno izmedju mojih nogu.
Pogledala sam okolo i videla da su lica ostalih igraca bila i dalje ozbiljna kao i pre, zadubljena u igru. NJegov se kurac poceo mrdati, a ja sam morala ostati mirna. . . U jednoj ruci je drzao karte, a drugom je lagano podizao skutove moje haljinice. Shvatila sam da je on pre nego da sednem izvadio svoj kurac iz pantalona. . . Misli su mi stale. . . jednostavno nisam mogla vise da mislim . Polako, polako moja se haljinica zadizala i jednog tenutka sam osetila kozu njegovog kurca medju mojim nogama. Malo se spustio nanize, drzo karte i dalje, a drugom rukom preko mog bedra, namestio kurac na ulaz u moju pickicu, vrelu, mokru. . .
Trudila sam se da se na meni ne vidi sta se desava. . . Poceo je da ulazi, da ulazi tako lako, a opet terajuci me svojom debljinom da sam morala koliko tliko se malo namestiti. Nagnuo me je napred tako da sam rukama bila oslonjena o sto. Sva lica su i dalje bila ozbiljna udubljena u karte. “uzmi karte a ja cu ti pokazivati sta da igras”rekao je i dodao mi ih. Uzela sam ih u ruke, a on je svojim hvatao moje kukove i namestao me kako bi mi ga sto dublje nabio. “Baci prvu s leva” Cula sam ga. . “AHMMMa odgovorila sam jer je tog trenutka usao skoro skroz. . . tresla sam se od neke cudne drhtavice. . . “jesi li igrala nekada ovu igru ” Pitao me je a glas mu je poceo podrhtavati.  “NNe, ah, nnisammm” Odgovorila sam svesna da se ne mogu prikriti. Pogledala sam , ali lica saigraca su i dalje bila ozbiljna kao okrenuta razmisljanju i kartama. “Hoces li da te naucimo ovoj igri” pitao me ponovo, nabijajuci mi istovremeno kurac jos vise. . . ” DDa, dddda, hhhtella bbih”, ruke su mi pocele drhtati i tek sada sam videla da ostali poprimaju crveniju boju u licu, a pogledi im skrecu ka meni, . .
Sada sam vec sama pocela da se nabijam na njega, gledala sam siroko otvorenih ociju, cas jednog, drugog, cas treceg. . . karte su mi ispale iz ruku. . . odigao se od stola, odigavsi i mene, sada je stajao i zustro jebao sledja, dok sam je bila polegnuta napred obuhvatajuci rukama ivice stola. . . “ah. . . ahhhhhh, . . . ahh. . . ahhhhhhhhhh. . . . aaaaaaaaaaaaaaaaaaa”svrsavala sam potaknuta cudnom i perverznom situacijom u kojoj sam bila. “Cekaj malo, ipak sam ja star covek treba mi malo odmora, . . . dodji ovamo. . . . poveo me je a kolena su mi klecala. . . . u njegovoj spavacoj sobi, ugasivsi lampu, ostao je mrak i samo je iz susedne sobe svetlo st obasjavala konture namestaja i nas.
Kazem nas jer za nama su posla i ostala trojica. Polegao me na krevet. Lezala sam lica zagnjurena u jastuk. . . prisao mi je nezno i rekao ”cero, svesna si svoje lepote, a svaki od njih ce osetiti drugu mladost ako te samo maze. . . ucini im to molim te. . . zbog mene. . . nisu oni kao ja , oni ne mogu tako, ali i meni treba odmor bicu tu u fotelji, a ti se opusti, ne mogu oni mnogo. . . ja sam drugaciji, ajde cero, . . .
“Cutala sam, on se odmakao i cula sam kako je seo u pomenutu fotelju, a krevet se ugibao od njih trojice koji su se peli ka meni. Osetila sam njihove ruke na mojim nogama, guzi. . . neciji prsti su mi sirili ribicu i guzu. . . osecala sam jedan prst u ribi drugi u guzi. . . ulazili su, necije ruke su bile svuda po meni. . . u meni. . . . pocela sam se uvijati na krevetu od slasti, . . . jednog trenutka napipala sam jednog od njih shvativsi da su mu pantalone otkopcane i da slobodnom rukom drka. Dodirnula sam mu ruku i on je sklonio a mlohavi kurac mi se nasao u ruci. I dalje s am imala punu guzu i ribicu prstima ostalih.
Pocela sam da mu drkam , drkala sam mu i mazila jaja, dok nije poceo da se dize. Jos jedan se nasao pored mene, sa druge strane. Uhvatio me za drugu ruku i prineo svom kurcu. Sada su dvojica bili pored mene, drkala sam im a jedan sa prstima u mojoj guzi. Primicali su se blize i blize mom licu. . . nisam mogla da odolim . . . otvorila sam u sta i pocela da im pusim, naizmenicno, jednom, pa drugom. . . treci je legao preko mene i ugurao poludignuti kurac u moju picku.
Cudno, ali i tako poludignut prijao mi je unutra. Jebao me svojim smezurenim kurcem. “Auhh, auhh, aaa, ahhhhh. . . AAAAAAA”cula sam sebe kada je starac koji me jebao sve vise ubrzavao nabijanje izvadio ga i svrsio po mojoj guzi. On i ovaj sa moje desne strane su zamenili mesta. . . sada me je drugi jebao a ovome sam pusila, drkala naizmenicno sa trecim. . . na trenutak sam bacila pogled sa strane i videla da moj pravi jebac, starac sa velikim , debelim kurcem, sa jakom potencijom uprkos godina, drka i ne skida pogled sa mene. . . ako sam sve to tacno videla u skoro tami sobe. Jos jedan mlaz sperme po mojoj guzi. . .
Na red je dosao treci. . . opet sam bila jebana u picku a dva kurca su se smenjivala u mojim ustima. . . . i treci mlaz sperme. . . “Cero, vracas nas u zivot”promumlao je jedan od dvojica kojima sam pusila i kome je zacudo kurac bio ponovo dignut, cini mi se cvrsci nego malocas, dok mi ga je nabijao u picku.
“dodji sedi na mene” opkoracila sam ga i nabila se na taj staracki kurac, uspinjala sa i ponovo nabijala. . . “aaaaaaa. . . . . aaaaaaaaa. . . ahhhhhhhhhhhhh”otelo se iz mene kada su me cvrste ruke stegle oko ramena i najdeblji kurac , kurac moga pravog jebaca poceo jebati u guzu….bila sam u sendvicu, a NJEGOV kurac mi je ispunjavao rupicu. . . Svrsavala sam kao pomahnitala…Njegova sperma me je opet napunila. Gledala sam oko sebe, svi su lipsali. Niko ni reci, samo hropac i borba  za vazduh. Moja osveta je uspela. Prisla sam stolu, uzela gacice , obrisala jos curecu spermu i namerno ostavila  na stolu za uspomenu i dugo secanje i vratila se u moj stan. Da me nije prekinula mama telefonom,  zaspala bi u kadi.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Samo nastavi,razvali me!

Pripreme za svadbu jako dobrog porodicnog prijatelja..  Odavno znam da mladozenja ima jako zgodnog druga ali nikako nisam  bila u situaciji da ga upoznam.. Znala sam da ce biti na svadbi.. On mi je bio

Moja mama je moja sekretarica

Jos za vreme studija pricao sam sa drugom oko otvaranje sopstvene firme. Ubrzo po zavrsetku Milan i ja smo otvorili projektni biro i poceli da jurimo i grizemo za posao. Dobro radimo i posao je

Poslednja kap

Imam višegodišnju vezu sa predivnom devojkom Majom. Odlično se slažemo, i „nezvanično” smo se verili. Ja radim u jednoj privatnoj kompaniji, a Maja još studira. Upoznala je moje, a i ja njene roditelje, kao i