Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Gospodaru, samo recite

Bio je vreli dan na kraju avgusta. Vikend. Subota. Napokon, posle duge nedelje u kojoj se gotovo nismo ni videli, imali smo priliku da budemo sami zajedno. Prethodna nedelja bila je puna obaveza za oboje, a pogodilo se da radimo u različitim smenama, on pre podne, ja po podne. Praktično se nismo ni viđali. A ni vodili ljubav.

Kada sam se probudila bilo je već devet. On je još uvek čvrsto spavao. Kafa za mene bila je brzo gotova. Izvalila sam se u fotelju i lagano pijuckala, samo u gaćicama. Kroz dim cigarete razmišljala sam kako da najbolje iskoristimo dan. Ubrzo plan je bio spreman. Znala sam sve njegove i moje slabe tačke. Otpila sam poslednji gutljaj, ugasila cigaretu, spremila jutarnju kafu i za njega.
Pre odlaska u sobu promenila sam veš, navukla gaćice za „specijalneˮ prilike, bele sa velikim crvenim dlanom na guzi. Oko vrata sam vezala široku crnu kožnu ogrlicu, koju mi je poklonio pre nekoliko meseci. Znak odanosti njemu. Zatim sam iz kuhinje i sobe uzela drvenu varjaču, kaiš, bič i mali drveni reket u obliku srca, takođe njegov dar. Sve sam to sa kafom odnela u sobu gde je spavao. Nije bio pokriven, Spavao je samo u boksericama. Poređala sam sve što sam donela na policu pored kreveta, tik uz njegovu glavu. Nije reagovao.
Veoma polako, spustila sam mu bokserice. Trudila sam se da ga ne probudim. Srećom, ležao je na leđima. I dalje nije reagovao, a njegov penis je bio na donjem minimumu, potpuno mlitav, mali kao crvić. Ali, nije dugo ostao takav. Klekla sam pored kreveta i lako ga celog uvukla u usta, sisala lagano, dok sam mu dlanom nežno mazila jaja. Naglo je porastao u mojim ustima, na moje veliko zadovoljstvo, do pune snage. Mazila sam ga nežno i lagano lizala glavić. Uživala sam u osećaju glatke kože pod jezikom. Onda sam osetila njegovu ruku na kosi kako me mazi i pogledala ga. Videla sam zadovoljstvo i odobravanje u njegovim još uvek sanjivim tamnim očima. – Lepo iznenađenje za dobro jutro, mala. Od jutros si mi baš nevaljala. Samo nastavi, nemoj da staješ. – rekao je kroz osmeh. Bez reči, srećna što je zadovoljan, nastavila sam da lagano ližem njegov glavić, zatom ga uvukla u usta, lagano sisala i palacala jezikom po vrhu. Voleo je to, znala sam. Čula sam upaljač i osetila miris tek upaljen cigarete. Uživao je. Rukom mi je i dalje lagano milovao kosu, dok sam mu lagano potpuno svukla bokserice. Sa uzdahom zadovoljstva raširio je noge. Spustila sam glavu niže i jezikom mi lizala jaja, dok sam rukom i dalje mazila njegov ukrućeni penis, vlažan od moje pljuvačke. Ruka mu je skliznula sa moje glave, preko leđa do guze. Naježila sam se od zadovoljstva. – Izabrala si sjajne gaćice. Plašim se da će ta prelepa obla guza ozbiljno da strada ovoga jutra. I ne samo guza. – čula sam ga kako kaže. Nadala sam se da će biti tako. – A, ja sam se plašila da polako gubiš interesovanje za mene. Nasmejao se šeretski. – Ni slučajno. Samo nismo imali vremena. Ali, sada ga imamo dovoljno. Pomilovao me je po obrazu i podigao mi glavu prisiljavajući me da ga pogledam. – Moraš da shvatiš, da razumeš, ja uživam u svakom trenutku provedenom sa tobom. Doduše, često volim da ti nanesem fizički bol, pa i da te ponizim, ali ne želim nikako da te povredim. Nadam se da to nisam ni ovoga puta uradio.
Verujem da je sve mogao da vidi u mojim očima, ali ipak sam mu odgovorila. – Nisi. Samo me je bilo malo strah. Morala sam da proverim. A, što se ostalog tiče znam sve. Potpuno sam ti na raspolaganju.

Ponovo se nasmejao sa još više odobravanja i povukao me ka sebi. Poljubac je bio vatren i dug. Rasplamsao je vatru koja je do tada blago tinjala među mojim nogama. Predala sam se potpuno. Na svega nekoliko milimetara od moga uva njegov glas je govorio skoro šapatom dok su mu ruke klizile niz moja leđa, toliko da vatra polako pređe u požar. – A sada mala moja, spremi se da mi predaš to tvoje predivno telo. Ovo jutro biće sastavljeno od bola i užitka i za tebe i za mene. Već odavno sam bila spremna. – Tvoja sam pokorna sluškinja, Gospodaru. – odgovorila sam takođe šapatom. Polako je ustao, a ja sam još uvek klečala pored kreveta i gledala ga. Njegov ukrućen penis skakutao je pri svakom pokretu. – Legni na krevet. Odmah sam se popela, ispružila na stomak i čekala. Seo je pored mene i lagano mi masirao vrat i leđa, sve niže, do guze. – Tako lepo dupence imaš mala, čvrsto i oblo.
Podigao je ruku i blago me udario preko gaćica. Uzdahnula sam u znak odobravanja, spremna. – Sviđa ti se? Želiš još? – Da, želim još. I pre nego što sam izgovorila, novi, jači udarac sleteo je na moju guzu. Nastavio je ravnomerno da me udara po levoj i desnoj polovini guze. Opustila sam se i uživala. Udarci nisu bili jaki, taman toliko da osetim neznatan bol. Znala sam da je ovo samo priprema. Posle tridesetak udaraca je stao i blago mi mazio guzu preko gaćica. Zatim ih je spustio toliko da mi guza ostane gola. Sada je udarao jače po goloj koži. Desest, dvadest, pedest puta po svakom guzu. Bol je polako postajao intenzivniji. Osećala sam da temperatuta na njima raste posle svakog udarca, ali nisam se pomerala.
Onda je stao i spustio usne na moju guzu. Uživala sam u toplom i vlažnom dahu, dodiru jezikom, a moji kukovi su sami krenuli da se pomeraju u blagom ritmu, gore-dole. Obuhvatio me snažno oko struka, a njegov dlan je završio među mojim nogama, dok mi je drugom rukom potpuno svukao gaćice i stavio ih na krevet. Uzdahnula sam željno kada mi je dodirnuo klitoris. – Tako si topla u vlažna. – šaputao je nežno i pojačavao pritisak na moj klitoris, mazio ga i igrao se sa njim. Raširila sam noge i uživala. Stisak oko mojih bedara postao je čvršći kada je počela nova serija udaraca po mom, sada podignutom i golom dupetu.
Udarao je po delu gde se guza spajala sa bedrima, a istovremeno nije prestajao da mi mazi klitoris. Osetljiva koža je bridela od udaraca, ravnomernih i snažnih. Soba je bila ispunjena zvukom udaraca koji padaju po mojoj guzi. Trljala sam se o njegov dlan osećajući sve veći užitak i bol. Lako je sa dva prsta prodro u mene. Zaječala sam od zadovoljstva, a novi udarac pao je na moju guzu, pa još jedan i još jedan.
Disala sam ubrzamo. Vrelina na koži, bol i užitak mešali su se u jedinstven osećaj zadovoljstva. Želela sam sve, da me voli, uđe u mene, da me muči, nanese bol, zadovolji, ponizi, njegov penis u ustima, među nogama u guzi, sve se mešalo u glavi. Jednim pokretom me je okrenuo na leđa i zaronio glavu među moje noge. Klitoris mi se istog trenutka našao u njegovim ustima, a ja sam ječala od zadovoljstva. Savio mi je skroz raširene noge i podigao me tako da sam ležala na leđima, ali mi je guza bila u vazduhu. Lizao me je u ljubio, a novi udarci padali su po mojoj guzi i butinama. Nisam više mogla, osetila sam orgazam kako kao plima nadolazi i prepustila se uz glasan jecaj. Noge su mi se nekontrolisano grčile. Čula sam još nekoliko završnh udaraca, ali ih nisam osećala dok sam plovila kroz oblak zadovoljstva.

Pustio me je, legao pored mene i čvrsto me zagrlio. Još sam se tresla od užitka. Ruka mi je sama sišla do njegovog penisa, krutog, čvrstog. Mazila sam ga polako. Njegove usne su pronašle moje. Osećala sam na njima svoj ukus i miris, dok su nam se jezici preplitali. Onda smo se razdvojili. Gledao me je u oči, a ruka mu je skliznula na moju levu bradavicu. Nežno je trljao, zatim je stegao čvrsto i počeo da je okreće. Bol se povećavala iz trenutka u trenutak. Refleksno sam pomerila telo malo unazad, ali nisam prestajala da mu lagano mazim ukrućeni penis niti sam sklonila pogled. Stisak je postao čvršći, bol jači, kada je povukao bradavicu prema sebi. Ubrzano sam disala. Onda je pustio. – Klekni na krevet i podigni ruke iznad glave. – rekao je.
Poslušala sam bez pogovora. Pogledi nam se nisu razdvajali. Nimalo nežno, iz ležećeg položaja ošamario me je po sisi. Bol je bila trenutna, ali nisam reagovala niti se pomerala. Nastavio je da šamara prvo levu pa desnu sisu dok smo se nemo gledali. Talas bola je bio snažan. Na trenutak sam spustila pogled na grudi koje su se klatile pod udarcima. Koža je bila ružičasta. Osetila sam njegove prste u kosi. Seo je pored mene, lagano mi milovao u ljubio grudi, zatim je spustio usne na bradavicu. Nežno je ljubio i sisao. Novi talas užitka širio se mojim telom i samo raspaljivao požar koji je goreo među mojim nogama. Želela sam ga odmah, ali sam bila mirna. Pustila sam ga da me vodi i znala sam da me čeka potpuno zadovoljstvo.
Kada je ustao sa kreveta, nisam se pomerila, samo sam ga pratila pogledom. Klečala sam i dalje na krevetu sa rukam spojenim iza vrata. Mamilo me je njegovo telo, čvrsto, mišićavo, dok je razgledao predmete koje sam donela. – Da zagrejemo još malo tu tvoju prelepu guzu lutko? – pitao je. U ruci je držao drveni reket u obliku srca. Nasmejala sam se sa odobravanjem. – Da, naravno. – odgovorila sam jednostavno – Kako me želiš? – Namesti se udobno, sama izaberi. Okrenula sam mu leđa i dalje klečeći, spustila ruke i glavu na krevet i raširila noge. Prepustila sam se njegovom pogledu i izazivala ga. Prišao je i mazio me po guzi, po anusu, između nogu, po klitorisu nežno. Uzdahnula sam duboko na ove dodire u kojima sam uživala. – Da li smem da se mazim? – pitala sam. – Slobodno. – odgovorio je – Ali ne mrdaj iz tog položaja. – Neću. – obećala sam, a ruka mi je željno skliznula na klitoris. Mazila sam ga prstima, vlažnog, vrelog. Osećala sam da svakog trenutka mogu ponovo da svršim, kada sam na guzi osetila hladnu glatku površinu reketa. Nisam dugo čekala na prvi udarac. Nije žurio. Pravio je pauze između svakog udarca i ravnomerno ih raspoređivao sa leve i desne strane. Isprva nisu bili snažni. Tek toliko da me malo zaboli. Prsti na klitorisu počeli su brže da rade, želja se još više pojačavala, a udarci su postajali snažniji i brži, bolniji. Telo je počelo refleksno da mi poskakuje posle svakog udarca. Onda su došle brze snažne serije. Po pet udaraca padala su na isto mesto. Bol je postao intenzivan, snažan, koža me je pekla, prsti su mi skliznuli i nestali među nogama. Ječala sam, a da ni sama nisam znala da li od bola ili zadovoljstva. Ali, pre nego što sam stigla do novog orgazma on je stao. I moji pokreti su se usporili. Nisam bila sigurna šta smera. Čula sam da otvara naš orman i uzima nešto iz njega. Iz položaja u kom sam bila nisam mogla da vidim šta donosi, a nisam želela da se pomeram. Osetila sam njegovu ruku na guzi, blagi dodir koji mi je neopisivo prijao, zatim prste u kosi. Povukao mi je glavu unazad snažno, morala sam da ustanem. Raskrečena klečala sam na krevetu i tek tada videla šta je doneo. U rukama je imao male, ali snažne metalne štipaljke, sa lančićima na kraju i široku svilenu traku. – Legni na leđa i raširi noge. – rekao je. Naš krevet je bio malo staromodan, ali sa razlogom. Gornja i donja strana bile su napravljene od snažnih metalnih cevi koje su ličile na ogradicu. Još uvek nisam bila sigurna šta me čeka, ali sam bez reči poslušala. Seo je između mojuh nogu i lagano prstima pošeo da mi masira klitoris. Zatvorila sam oči i uživala u dodiru. Zatim je polako prstima uhvatio levu stranu mojih donjih usana, blago ih stegao, a onda samo osetila hladan dodtir metala, jak pritisak i štipanje.

Stavio je po dve štipaljke na svaku stranu, zatim je lančiće obmotao oko mojih butina, jedan sa prednje, jedan sa zadnje strane, zategao ih koliko je mogao i povezao. Isto je ponovio i sa druge strane. Osećaj je bio neprijatan. Pička mi je stajala raširena, rupa potpuno otvorena, a klitoris izložen. Zbog zatezanja i jakog pritiska od štipaljki donje usne su me bolele, a svaki pokret butina je pogoršavao stvar i još više rastezao kožu. Zatim je uzeo svilenu traku i vezao mi ruke za gornju ivicu kreveta, svaku na po jednu stranu. Svilena traka na rukama, osećaj bespomoćnosti i potpunog predavanja, koji me je polako obuzimao dok me je vezivao, delovali su kao dodatni afrodizijak. Kada je bio siguran da su mi ruke dobro uvezane, prešao je na stopala i komadom trake ih uvezao jedan za drugi. Noge su mi još uvek bile raširene kada je uzeo novu traku, obmotao je i uvezao oko levog kolena, provukao je ispod kreveta i svezao je i oko desnog kolena, rastežući moje već raširene noge do maksimuma. Svaki pokret mi je još više zatezao kožu na donjim usnama, povećavo pritisak i bol. Onda je još jednim parčetom trake uvezao moja stopala za metalnu ogradu kreveta. Više nisam mogla da se pomeram, sada potpuno bespomoćna, potpuno izložena, uz osmeh sam se predala njemu na milost ili nemilost. Baš kako sam i želela. Pogledao me je očima punim topline i strasti, polako sa uživanjem razgledo moje nago telo. – Prelepa si ovako lutko. – rekao je i uzeo bič koji sam donela. Sada sam tačno znala šta me čeka. Nije mi bilo svejedno. – Znaš da možeš da me zaustaviš kad god poželiš ako preteram. Ovo do sada nismo radili. Odmahnula sam glavom. – Neću. Ne želim da te zaustavim. Znam da ćeš da paziš na mene. – odgovorila sam kratko i iskreno gledajući ga pravo u oči. Osećanja u meni su se mešala. Želela sam i nisam želela da me bičuje. Želela sam i nisam želela da to probam. Plašila sam se da će boleti mnogo, a želela sam da me išiba jako. Ali znala sam da me ni slučajno neće povrediti. Bič je imao četiri kožne trake. Kada ih je spustio između mojih nogu i povukao ih preko klitorisa mišići su mi se refleksno ukočili. Ponovio je to nekoliko puta. – Sigurna si da ovo želiš? – pitao je. Nisam bila sigurna, ali… – Da. Bičuj me. – odgovorila sam. Prvi udarac je bio veoma lagan, gotovo neosetan, zatim malo jači. Svaki sledeći pomerao je granicu. Usmeravao je bič tako da krajevi traka nisu padali na klitoris, već ispod, nekada na kožu guze, nekada direktno na anus.
U početku bol je bio minimalan. Koža na donjim usnama mi se već navikla na štipaljke i opustila. Osećala sam da mi je klitoris blago natekao i čvršći nego obično. Počeo je da udara jače i brže. U zavisnosti od ugla pod kojim su me kaiševi na biču udarali, bol je bila jača ili slabija, ali prijatna i podnošljiva. Ipak, refleksno su mi guzovi malo poskakivali, dovoljno da zategnu i opuste lančiće na štipaljkama. Prepustila sam se i osetila da se nalet strasti vraća među noge, još jači i moćniji. On nije pojačavao udarce, samo ih je ubrzao. Dahtala sam željno. Osećala sam da se koža među nogama greje. Stotine blagih udaraca pale su na moj klitoris, vodili me na granicu orgazma. Zastao bi povremeno, tek da me malo muči, milovao moju pičku kožnim trakama biča, pa opet nastavljao. Izluđivao me je polako, dovodio do granice orgazma, pa spuštao i tako u krug. Onda je uradio tačno ono što je trebalo. Ostavio je bič, otkačio štipaljke sa moje pičke i razvezao stopala. Krv se punom snagom vratila u moje sada opuštene donje usne, kada se našao među mojim nogama i svom snagom, celom dužinom nabio svoj čvrsto dignuti kurac u mene. Zaječala sam od zadovoljstva. Čini mi se da mi ni minut nije trebao da stignem do divljeg orgazma koji je on produžavao nabijajući se u mene žestoko, strasno, željno. Cela sam se tresla, vezana, slobodna.
Usporio je, nije dozvolio da i on svrši, onda je ustao i razvezao mi kolena i ruke i seo pored mene. Zagrlila sam ga jako i tako držala, dok me je mazio po kosi. Telo mi se još uvek treslo od užitka, gotovo da sam zaplakala. Čekao je da se potpuno smirim. Tek kada sam ponovo spustila glavu na krevet, pomalo umorna, shvatila sam da je on još uvek potpuno napaljen. Podigla sam pogled ka njegovom licu, a ruku spustila među njegove noge i polako, nežno prelazila preko njegovog ukrućenog penisa. – Ovo je bio lud oragazam. – rekla sam – Izvini, nisam mogla da te sačekam. Klimnuo je glavom sa osmehom i odobravanjem. – Lepo je to. Ali, sada ćeš morati da se potrudiš da zadovoljiš i mene. – napravio je kratku pauzu – A, moraću i da te kaznim. – Sluškinja pokorna Gospodaru. Samo recite. Vaša želja je za mene zapovest. – odgovorila sam poluozbiljno – polušaljivo. Nisam prestajala da lagano mazim njegov urućeni kurac.

Okrenuo me je na bok. Moja još uvek pomalo ružičasta guza mi je bila tačno pod rukom. Savila sam nogu u kolenu i potpuno otvorila put za novi krug batina. Spustila sam glavu na jastuk, netremice ga gledala u oči i čekala. Podigao je ruku i nimalo nežno opalio po goloj koži. Bol je sada bila trenutna i jaka. Nisam se pomerala. Pao je još jedan udarac, a ja sam samo ubrzala pokrete ruke, drkala mu kurac nežno. – Kada budeš…. PLJAS … poželeo ….PLJAS … da ti popušim … PLJAS … samo kaži … PLJAS … jer želim … PLJAS … da osetim … PLJAS … tvoj kurac … PLJAS … u ustima … PLJAS … i da te … PLJAS … zadovoljim … PLJAS … koliko god mogu … PLJAS … – udarci su padali jedan za drugim bez pauze, bez prestanka, sve jači i bolniji. Dovoljan je bio pogled na njegovo lice da znam da ću dobiti dobre batine. Nisam pogrešila. Koža mi je postajala vrela, a bol sve jača. – Ovako će biti…. PLJAS … danas više nećeš…. PLJAS … da oblačiš ni komad odeće…. PLJAS … ostaćeš gola…. PLJAS … ceo dan…. PLJAS … jer želim…. PLJAS … da mi budeš na raspolaganju…. PLJAS … kako god i kada god poželim…. PLJAS … i hoću…. PLJAS … da budeš…. PLJAS … veoma…. PLJAS … veoma…. PLJAS … veoma…. PLJAS … poslušna…. PLJAS … jasno?…. PLJAS … – govorio je. Počela sam refleksno da poskakujem od bola posle svakog udarca, ali se nisam pomerala. Samo sam mu drkala kurac sve brže. – Jasno. – odgovorila sam. Sledeći udarc bio je izuzetno jak. – Jasno šta? – pitao je. Shvatila sam koje je moje mesto bilo danas. Preuzimao je punu inicijativu, baš kako sam i želela. – Jasno, Gospodaru – odgovorila sam plačnim glasom. – Tako je već bolje. – nasmešio se.
Okrenula sam se na stomak da mu ponudim i drugu polovinu guze. Prešao je na nju. – Tako lutko…. PLJAS … da dobro…. PLJAS … zagrejemo…. PLJAS … celu…. PLJAS … guzu…. PLJAS … pre nego…. PLJAS … što je iskoristimo…. PLJAS … i za…. PLJAS … nešto dugo…. PLJAS … ali…. PLJAS … nisi mi…. PLJAS … rekla…. PLJAS … kako…. PLJAS … planiraš…. PLJAS … da me…. PLJAS … zadovoljiš? – pitao je, a znao je kako ću da reagujem. Uvek sam bila pomalo stidljiva u govoru, a znala sam šta očekuje. Krv mi je jurnula u lice. Mogla sam da uradim šta god želi, ali mi je bilo ponižavajuće da konkretno pričam o tome. Ipak, nekako sam počela. – Pa Gospodaru…. PLJAS … mogu da ponudim…. PLJAS … pušenje, sisanje i lizanje…. PLJAS … vašeg kurca…. PLJAS … dok mi ne…. PLJAS … svršite u usta…. PLJAS … ili da me…. PLJAS … jebete…. PLJAS … u dupe…. PLJAS … ili u …. PLJAS … pičku…. PLJAS … ili kako god…. PLJAS … poželite…. PLJAS … sve vam je…. PLJAS … na raspolaganju…. PLJAS … – više nisam ni pokušavala da izbrojim udarce, a onda je stao. Nežno je dlanom prelazio preko mojih guzova, stiskao ih, masirao. Uživala sam u dodirima. – Volim kada pričaš tako. – rekao je – Koža ti je topla. Sviđa mi se boja. Okrenula sam se da pogledam. Guza mi je bila crvena od batina. Nasmešila sam se. – Dobro si me izlupao.
Spustio mi je vreli poljubac na usne. Jezici su nam se upleli u dugu nežnu igru. – Znaš, ovo je bilo tek zagrevanje, lutko. – rekao je kada su nam se usne odvojile. Klimnula sam glavom sa osmehom. – Nadam se da je tako. – odgovorila sam i pogledala ga molećivo. – Dozvoli mi da te zadovoljim, hoćeš? – O, da. A, kako nameravaš da to uradiš? Obrazi su mi ponovo buknuli. Kroz smeh sam ga odgurnula i pokrila lice rukama. Smejao se i on. Onda sam ustala, klekla iza njega na krevet i zagrlila ga. Tik pored njegovog uva sam šaputala. – Nameravam da ti pušim, da te oralno zadovoljim, prvo polako, da ti ližem i sisam, mazim i drkam kurac, onda sve brže, dok više ne budeš mogao da izdržiš. Neću da stanem ni dok budeš svršavao, ni posle toga. Želim da osetim ukus tvoje sperme, dok mi puni usta i klizi niz grlo. Samo se prepusti mojim usnama. Mazio me je po kosi. – Kako ti zvuči? – pitala sam.
– Lepo zamišljeno. Možda ću ipak malo da ti pomognem, dodam stimulans. – odgovorio je kroz osmeh. Šta god da je imao na umu, nisam imala ništa protiv. – Samo napred. Može samo da bude bolje.
Usledio je još jedan vreli poljubac. Zatim mi je samo pokazao rukom na pod pored kreveta. Brzo sam ustala i klekla. Uzeo je štipaljke koje su još uvek bile na krevetu, obuhvatio mi rukom levu dojku i lagano je stegnuo. Bradavica se refleksno ukrutila i iskočila. Zakačio je metalnu štipaljku na nju. Pritisak je bio dovoljan da izazova malu, ali prijatnu bol. Isto je ponovio i sa desnom dojkom i bradavicom, a zatim je lančiće na kojima su visile zakačio iza mog vrata, malo ih zategao taman dovoljno da povuku bradavice na gore. Njegov ukrućen kurac bio je na tridesetak santimetara od mojih usta. Približio se još više i seo na ivicu kreveta. Samo sam ga na trenutak pogledala, zatim spustila glavu i željno uvukla njegov kurac u usta. Zaječao je dok sam brzo prelazila jezikom po vrhu penisa. Zatim sam počela polako da pomeram glavu gore-dole.

Njegovo ječanje se pojačalo, a ja sam shvatila zašto mi je vezao lančiće iza vrata. Pri svakom pomeranju glave lančići su se zatezali i opuštali, pojačavli i slabili bol u bradavicama, konstantno ih nadraživale. Svideo mi se taj osećaj. Rukom sam mu nežno drkala kurac, kada sam spustila poljupce niže, na vrela muda, pa još niže na koren i počela da ga ližem. Uživao je potpuno. Ni on ni ja nismo želeli da brzo dođe kraj toj igri. Onda je uzeo bič. Jedva da sam primetila taj pokret, a već sam čula rezak zvuk dok je bič sekao vazduh i ošinuo po mojim leđima. Uzdahnula sam od blagog bola i spustila jezik još niže, gotovo do anusa. Nije mu smetalo, a ni meni nije. Sa njim sam mogla da idem do krajnjih granica. Malo je pomerio kukove unapred, a ja sam podvukla ruke ispod njegovih guzova, razdvojila ih i lizala mu čmar, pa koren kurca, pa se vraćala nazad. U nepravilnim razmacima bič je šibao po mojim leđima. Vratila sam se polako gore do galavića i uvukla ceo njegov kurac u usta. Jedva sam disala.
Udarci nisu prestajali, bili su sve brži i bolniji, a ja sam sve brže pušila. Povremeno sam samo spuštala usne na muda, lizala ih, sisala, pa se vraćala na glavić, uvlačila ga ceo u usta, zatim drkala, sisala lizala i sve u krug. Njegovi uzdasi postali su glasni, a bičevanje snažno. Koža na leđima me je pekla od udaraca, a bradavice su mi bile vrele od potezanja, kada je spustio bič i u grču mi spustio ruku na teme. Snažan mlaz sperme napunio mi je usta. Dok je klizila niz grlo, čvrsto sam skupila usne oko glavića, sisala i brzu drkala. Još četiri manja mlaza su izašla pre nego što se konačno malo umirio, ali sam ja i dalje sisala i drkala, dok i poslednja kap nije izašla. Nikada nije tako snažno svršio.
Kada se umirio pogledao me je dok sam mirno klečala uzmeđu njegovih nogu, naslonjena na njegovu butinu i igrala se sa njegovim polu-ukrućenim, isceđenim penisom. – Ni kap nisi prolila lutko. Bravo – rekao je uz osmeh.
– Obećala sam da ću i ja tebe da zadovoljim. Izgleda da sam uspela. – uzvratila sam. Klimnuo je glavom. Njegov ukus mi je bio u ustima, njegov miris svuda oko mene. – Želiš da spremim nešto za klopu? – pitala sam. – Ne. – odmahnuo je glavom i lupnuo po krevetu – Dođi pored mene.
Dok sam ustajala uzeo je mobilni, okrenuo broj i poručio picu iz restorana, a zatim ponovo legao na krevet. Smestila sam se pored njega, zavukla glavu na njegovo rame i obgrlila ga jednom nogom. Šarala sam mu rukom po grudima i stomaku i uživala, srećna, slobodna i zadovoljna. A, naš dan je tek počinjao…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Naguzio me tata

Zovem se Lea imam 17 god . Prvi put sam spavala sa ocem! Bilo je nezaboravno iskustvo! Bio je to jedan obican dan Tata se vratio sa posla, a mama je bila na poslovnom putu.

Photna mama

Nedelja ujutro.Budim se sa do tada nepoznatim osecajem.Osecajem sramote,nelagodnosti i potune ispraznosti.O bože,šta sam uradio… pomislih.Zurio sam u beli plafon sobe,ali ga uopšte nisam primecivao.Zar sa rodjenom mamom,konju…letilo mi je kroz glavu.Majmune-ponavljam u sebi po

Prljave strasti

Publika je urlala. Devojke su se valjale i borile u blatu, prskalo je na sve strane, atmosfera je bila užarena. Blatnjava tela sudarala su se uz seksi zvuk. Vešto su se izbegavale i izvežbano izvodile skladne