Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Generalna proba

 Ej kolega, pa gde bre žuriš? Začuh poznati glas iza sebe.
– Minče bre pa gde si ti?

Marina je bila moja koleginica s posla, slatka omalena crnka finih oblina, veselih okica i prelepog osmeha. Uvek nasmejana i spremna za dobru zezu, uvesaljavala bi, često sumorne i dosadne dane na poslu. Zvali smo je Mina što zbog imena, što zbog njenog prćastog nosića čime je malo podsećala na mišicu Minu iz Diznijevog crtaća.

– Šta si to kupila? Pokazah rukom na kesu koju je nosila
– Donji veš za mene, reče i izvadi iz kese crveni čipkasti donji veš.
– Sviđati se?
– Eh. pa ne mogu ja tako da procenim, moram prvo da vidim kako ti stoji. Odgovorih sa pomalo zločestim osmehom na licu
– Ma nemoooj, mnogo si mi ti pametan, znaš. Odgovori mi Marina sa već prepoznatljivim širokim i lepim osmehom.
– Hajde dođi večeras do mene, spremam gulaš, svideće ti se veruj mi. Ne večera mi se sama.
– A gde ti je suprug? Upitah je znajući da je udata.
– Nestao iz mog života. Zauvek. Pričaću ti večeras. Vidimo se oko 19h.

Imao sam taman toliko vremena da završim neke posliće po gradu, dođem kući i istuširam se. Iako nisam znao šta mogu da očekujem od večerašnjeg susreta, dozvolio sam sebi pridodati novu maštariju u carstvu onanije ispod tuša.

Pred očima mi je Mina u mrežastoj haljini i novom, crvenom, čipkastom vešu. Nasrćem na nju još na vrata, cepom joj haljinu, skidam veš, oslanjam je na zid, ulazim žestoko, jako, grubo…ljubimo se strasno…dahće mi na vrat… priča mi bezobrazne stvari, kako je luda za mnom, kako me silno želi, valjamo se po trosedu…stolu…podu… zadihani i znojavi.

Veliki mlaz izbija iz mene dok me zapljuskuje već hladna voda iz tuša. Generalna proba je uspela. Hoće li biti premijere? Oblačim se i krećem ka Marininom stanu.

Zvonim na vrata. Izlazi Marina obučena u nekim starim, već izbledelim farmericama i dukserici. „Ništa od seksa“ pomislih, ajd bar da probamo taj gulaš.

Sedimo za stolom, klopamo, pijuckamo crno vino i pričamo o našim životima. Priča mi kako je jedva dobila razvod od muža. Kako je maltretirao, zapostavljao, branio da izlazi, rasterao joj sve prijateljice. Uvek sam se pitao šta takve devojke vide u džukcima poput njega. Ali ko će razumeti žensku pamet. Nakon dobre klope predlaže mi da odem do dnevne sobe i zavalim se u trosed dok mi ne donese dezert. Sedam u trosed i uzimam da listam neki časopis.

– Evo i dezerta, začuh glas Mine. Okrenuo sam se u njenom pravcu i…zanemeo.

Ispred mene je stajao ona ista Mina, u onom istom donjem vešu koji je kupila danas, i sa novim, meni potpuno nepoznatim zločesto jebozovnim osmehom. U ruci je držala tacnu sa nekom tortom sa puno šlaga.

– Sviđa ti se dezert? Upitala me. Ćutao sam opijen prizorom.
– Ćutanje je znak odobravanja, nasmešila se i počela da mi prilazi lagano i samouvereno.

Svaki njen korak pojačavao je aritmiju mog srca. Počeo sam da drhtim od uzbuđenja kao da mi je prvi put. Krv mi se ledila u žilama. Prišla mi je, kašikom zagrebala parče torte i lagano prinela usnama. Jedva da sam uspeo da otvorim usta i prihvatim taj sladak zalogaj koji se topio na mom jeziku. Sela mi je u krilo i počela da me ljubi strasno. Njen dah, njen poljubac mirisao je na požudu. Njeni prsti su se pleli po mojoj gustoj kosi. Iz mene je počeo da izbija znoj. Osećao sam se kao da gorim, kao da ću se onesvestiti, teško sam disao i jedva pomerao jezik. Počela je da me ljubi po vratu, skida košulju, spušta se sve niže i niže. Svaki dodir njenih usana sam osećao kao da mi neko sipa vrelo ulje na telu, kap po kap. Bio sam paralizovan nemoćan da bilo šta učinim, da napravim bilo kakav pokret, samo sam se prepustio ovom divnom malom stvorenju. Imala me je kao malo vode na dlanu, mogla je da čini šta god je htela sa mnom.

Došla je do mojih pantalona i polako počela da mi otkopčava šlic gledajući me u oči i đavolski se smešeći. Izvadila je mog malog, i lagano počela da ga mazi gotovo jedva ga dodirujući jagodicama, od glavića na dole i nazad. Stavila ga je u usta uvlačeći ga lagano. Veoma mu je prijalo, pulsirao je i rastao svakim dodirom njenih usana. Grickala ga je, lizala, mazila nežno kao da u rukama drži laticu cveta. Tek ponekad bi ga stisla malo jače rukom gledajući me u oči i smešeći se kao da mi govori „Ej ja vodim igru, ne možeš mi ništa!“. I bila je u pravu. Nisam mogao niti hteo da bilo šta uradim. Sve što sam želeo je da traje beskrajno dugo.

Nakon izvesnog vremena „maltretiranja“ mog ponosa od strane njenih usana, nisam mogao više da izdržim. Svršavao sam dugo, činilo mi se kao da nikad neću stati. Tek tada su mi se malo opustili mišići i konačno sam malo došao k sebi. Uhvatila me za ruku i rekla:

– Hajdemo do spavaće sobe, na tebe je red da pokažeš šta znaš

Ustali smo i laganim koracima otišli do njene spavaće sobe.

Legla je na krevet i stavila jastuk na glavu trudeći se da zauzme što je moguće ugodniji položaj. Uzeo sam njeno stopalo i počeo da joj masiram prstiće na nogama. Sklopila je oči i smešeći se, dala mi potvrdu da joj prija. Počeo sam lagano da joj ljubim stopala, krećući se naviše i ljubeći njene listove, kolena, butine. Koža joj je bila meka i glatka, ali mene je zanimalo nešto drugo, skriveno iza tog neverovatno seksi crvenog donjeg rublja. Skinuo sam joj gaćice i ugledao slatku malenu rupicu među njenim nogama koja je u tom trenutku bila samo moja. Za trenutak sam podigao glavu i ugledao još jedan, meni nepoznat izraz lica, lica koje čezne za telesnim zadovoljstvom, a ja sam bio zadužen da joj pružim to zadovoljstvo. Spustio sam glavu… uzdah njenog zadovoljstva preplavio je spavaću sobu.

Bila je vlažna i sočna. Mazio sam je prstima i polagano milovao jezikom na trudeći se da ni jedan deo njene vlažne ribice ne ostane zapostavljen. Trzaji njenog tela i njeni uzdasi su mi davali podršku da nastavim sa ovom igrom jezika. Svakim mojim dodirom je bila sve vlažnija i ukusnija, a njeni uzdasi sve glasniji i melodičniji. Moj prst se našao u njoj.

– Aaaaaaaaaah, želim teeeeee. Vrisnula je Mina.

Počeo sam jezikom polako da se penjem ne izvlačeći prst iz nje. Lizao sam joj pupak, stomak, njene čvrste grudi. Moje usne su se ubrzo našle na njenim. Uhvatio sam je za ruke i podigao ih visoko iznad glave. Opkoračila me.

Ulazio sam lagano, prateći ritam njenih uzdaha. Gledao je pravo u lice trudeći se da upijem svaki pokret njenih mišića na licu, svaki njen uzdah, njen osmeh zadovoljstva. Uživala je, videlo se to a ja sam bio srećan zato što sam bio deo te igre strasti i požude.

Ubrzavala je disanje a ja sam ubrzavao ritam mojih kukova. Nabijao sam ga sve žešće i jače. Njeni uzdasi su prelazili u vrisak. Njene ruke su pokušavale da se izvuku iz mojih, da me grli, grebe noktima. Držao sam ih sve čvršće, stezao jače, nisam joj dozvoljavao da se pomera dok sam ulazio brže i grublje.

Svršili smo istovremeno i glasno. Znojevi su nam curili sa tela, uzdasi se mešali. Bili smo tako bliski i osetio sam potrebu da uđemo jedno u drugo telima, da se stopimo, budemo jedno. Naslonila je glavu na moje grudi i pogledala me ponovo njenim prepoznatljivim prelepim osmehom.

– Maleni, hajde da spavamo malo, baš si me zamorio, znaš?

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Uniforma

Ceo život me napaljuju uniforme. Kada me moj sadašnji dečko jebe razmišljam da ima na sebi uniformu i svršavam kao luda. Najviše me pale vojničke uniforme a tek onda policijske pa ostale. U poslednje vreme

Sexy sekretarica

Radim u jednoj firmi kao sekretarica i po mom mišljenju lepo izgledam. Imam lepo izvajane noge i dupe kao i dobre sise koje su po meni možda malo i prevelike. Tog dana je došao kraj

Prijatelji na veceri

-Ajde ljubavi namesti sto, jer gosti svakog trenutka mogu da stignu a ja jos nisam spremna… Reci moje devojke su odzvonile hodnikom, bila je subota vece i posle dosta vremena imali smo posetu prijatelja koje