Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Jebi srećo jebi

Moji su me naterali da dođem kod bake u selo. Nije mi se išlo, naročito jer su tamo već bile one dve pekmeze Nela i Marija, tetkine ćerke. Šta sam mogao da radim sa tim dosadama. Bio sam stariji od njih dve-tri godine. One su samo peljale neke lutke, dosađivale mi, zapitkivale. Fudbal nisu volele, nisu znale da se igraju kauboja i indijanaca, a od njih nisam mogao ni minut biti sam, bar da na miru malo drkam. Od prošlog leta to sam radio uvek kada sam se dosađivao, ili kad nije bilo muškog društva za ozbiljne momačke igre.
Elem, došao sam u selo i za divno čudo Nela i Marija su bile fine. Držale su se po strani, nisu me davile, nešto su stalno međusobno šaputale. Baka je po ceo dan radila oko kuće ili u bašti, devojčice su umele da odu do nje i tako meni omoguće da jurcam okolo tražeći klince iz komšiluka sa kojima mogu da se glupiram do mile volje.
– Perice, ti i devojke ćete spavati u mojoj sobi- reče baka uveče. – Krevet je dovoljno veliki za svo troje, a ja ću prosreti sebi jorgan na patos pored prozora. Da ne raspremam sada svakome krevete gore u kući, biće nam i u ovde dobro!
E jebiga, pomislio sam, ali šta da se radi.
Istuširali smo se i pravac krevet. Nela i Marija su legle jedna pored druge, a ja do prozora, pored Marije.
– Spavanje!- komandovala je baka.
Umoran od puta i vitlanja za loptom stvarno sam brzo zaspao. Neznam šta me je probudilo tek kada sam otvorio oči u sobi je bila polutama. Osluškivao sam neke čudne zvuke, kao da je neko tiho jecao, šuštao je svileni jorgan. Napregnuh oči i ugledah baku na jorganu ispod prozora. Glava joj je bila okrenuta ka meni, čaršav kojim se pokrila spao sa nje, spavaćica joj podignuta do pupka, leva noga savijena u kolenu, a desna ispružena i odmaknuta u stranu. Uh, jebo te al je imala crno runo! Osetih da mi se diže kurac. Polako uvukoh desnu ruku pod ćebe i i uzeh ga u šaku. Počeh da drkam.
– Šta to radiš, Pero? – oprži me Marijin šapat
Ukočih se.
– Pazi da te baka ne čuje. – šaputala mi je Marija pravo u uho
Onda mi liznu ušnu školjku, jednom , pa još jednom. Osetih njenu vrelu šaku na svom stomaku. Kružila je njome I polako je spuštala naniže. Uhvati me za ruku, kliznu niz nju I svojom šakicom obuhvati moju u kojoj sam još uvek stiskao dignut kurac.
– Daj mi ruku!- šaputala je I uzela mi ruku I stavila medju svoje noge.
Uh, jebo te, osetih njeno brdašce I paperje koje ga je tek počelo obrastati.
– Hoćeš li da te uhvatim za kurac? I ne čekajući odgovor osetih njenu šaku oko svog okamenjenog kurca. – Al je čvrst, I veliki!
Srce mi zabubnja kao ludo. Činilo mi se da ga čuje i baka koliko je jako tuklo.
– Daj da ti vidim kurac!- molila je Marija I već sledećeg trenutka me otkri, polako se uspravi I zagleda u mojih velelepnih 12-13 santimetara.
– Perice može li I Nela da vidi tvoj kurac?
O bože šta se ovo dešava. Mora da sanjam. Pomerih ruku po Marijinoj pičkici, a ona mokra. Jok, budan sam.
– Može!
– Pomeri se na sredinu kreveta!- povuče me Marija ka sebi I već sledećeg trenutka Nela nas prekorači I leže sa moje leve strane .
– Vidi seko, lep je.
– Jeste- složi se Nela I uzimajući moju levu ruku stavi je sebi na pičku. I ona je bila mokra. Počeh da mazim I jednu I drugu. Marija mi ga je polako drkala. Podigoh glavu da ih bolje vidim I oduzeh se od straha. Pored kreveta je stajala baka, gola, jednom rukom je držala levu sisu a drugu je zavukla sebi izmedju nogu I mahnito trpala prste u pičku.
– Nela uzmi ga u usta, srerćo!
– Hoću bako!!
Osetih kako mi kurac uđe u njena usta.
– Ne tako. Polako, kako sam vas učila. Čekaj, prvo mu lizni glavić, tako, tako. Malo umoči jezičak u tu rupicu. Pusti Maru. Tako Marija, tako. Sad ga stavi u usta do pola. Izvadi. Polako gore dole, gore dole…
Svrših iznenada I naglo sipajući seme pravo u Nelino grlo. Devojčica se zagrcnu. Sperma joj linu iz usta. Marija se saže I strap moj slinavi kurac u svoja usta.
– Bako, zašto je ovako brzo gotovo?- čuo sam Nelin plačni glasić
– On je mlad momčić, naiskusan kao vas dve. Ali nemoj da brineš sad će on opet da skoči, jel tako pile moje?
I baka se saže i uhvati me za omlitaveli kurčić. Sa dva prsta ga poče pumpati i on se opet poče buditi.
– Šta sam vam rekla. Jeste brz ali i živahan. Biće to za koju godinu pristojan komad – tepala mu je baka i polako ga lizuckala.-Odi Nelice, lezi ovde pored Pere. Raširi nogice, tako. Hajde Maro malo je lizni da lepo ovlaži. Marija poče lizati sestru. Ova se uzigra, poče da stenje, meša kukovima. Baka mi ga je stručno pušila i kurac mi se ponovo maksimalno ukruti.
– Hajde Perice da i ti malo osetiš pičke, dosta si ga drkao na suvo- komandovala je baka i postavi me na Nelu među njene raširene noge. Svojom rukom mu nacentrira glavu na ulaz u njenu pičku i poče da je razmazuje. Nela je tiho skičala.
– Bako stavi mi ga dublje, molim te. Molim te.
Ja ga malko gurnuh i osetih tesan ulaz sestrine pičke.
– Evo srećo bakina, evo. Samo pola glavice ti je stavio. Osećaš li je.
– Oh, kako je vruća i velika.
Baka poče polako da mi ga drka umačući mu glavu u Nelinu pičku. Pripomagao sam i sam gurajući kukovima napred nazad.
– Vidi ti petlića kako se kočeperi. Da nećeš možda da joj ga dublje gurneš, mangupe? Smešila se baka I pomerila svoju šaku tako das am joj između dva prsta progurao pola kurca I zabo ga u nelinu rupicu. Bila je tesna I mokra. Šljapkao sam gore dole osećajući kako me stežu njeni mišići.
– Ah bako kako je debeo, ohh kako me širi I peče.
Baka skloni svoju ruku I jag a celog gurnuh u Nelu. Ona ciknu, primi ga srećno I stegnu. Osećao sam kako joj srce kuca u samoj pički. Uhvatih je sa obe šake za napupele sisice I počeh da ubadam.
– Uh, ah, uh , ah- stenjela je Nela u ritmu mog nabijanja
– Hajde curice pusti ga malo da jebucka, tako, tako lepoto bakina. Vidiš kako klizi, al te zakucava Pera ko pravi!!
– Oh bako kako je ovo lepo. Hoću još. Jebi me bato jače, jače…
Sada sam već štepao I brže I jače. Čuo sam kako pička mljacka I osetio nečiju šaku na svojim mudima. To me je Marija pumpala u ritmu sestrinih uzdaha.
– Ubrzaj Perice, ubrzaj sad će svršiti!- čuo sam baku I nabih ga dva tri puta jako I brzo u Nelu koja me ščepa I rukama I nogama, pička joj se poče grčiti I ona svrši jecajući. Taman sam I ja hteo da ga ispraznim kad me baka skide sa Nele, okrete na leđa I nabi se na moj otekli kurac. Svršio sam isti čas sipajući u babinu mokru rupu sve do zadnje kapi.
– Tako snago bakina. Smeš da svršiš samo u mene, nikako u njih. Još je rano, male su za to!!- pričala je I mešala kukovima kao luda. Činilo mi se das u mi I muda upala u njenu pizdu.
Baka je I dalje vrtela kukovima, malo pocupkivala, trpala mi sise u usta koje sam halapljivo gutao. O, pa meni je kurac I dalje bio dignut.
– Maro da li bi ga I ti želela .?
– Da bako, odmah. Hoću I ja da ga osetim.
Baka ustade sa mene a zameni je Marija. Njena mala pičkica mi dodirnu kurac.
– polako sunce bakino, polako. Samo po malo se nabijaj na batin kurčić. Tako lutko moja, tako. Eto ušla ti je glavica. Mešaj malo, mešaj. Tako, tako. Sad ga još umoči.
Marija je malo mešala, malo se nabijala I tako u krug dok mi cela njena tesna pica nije sela na kurac. Uh kako je bila vrela I uzana.Kao da sam navukao kožnu maminu rukavicu na kurac. Sve je dihtovalo cakum-pakum. Mariji je trebalo malo više vremena nego Neli ali I ona svrši lomeđi mi kurac skoro do bola.
– Joj svršila sam. Kako mi tutnji u glavi.
– Hajde Maro daj sad meni tog mangupa- čuo sam opet baku – Odi Perice stavi ga u bakinu pičku srećo. Tako, dečače moj. Oh, da je bar malo veći. Jebi srećo jebi. Slobodno jebi jako, još jače. – vikala je glasno baka I mešala tako žestoko da sam jedva držao ritam pazeći da nespadnem sa nje. Baka me je držala levom rukom za dupe a desnom je trljala otekli klitoris. Osećao sam kako pored mog glavonje trpa I srednji prst u pičku.
– Bako hteo bih da svršim u Nelu!
– Ne, rekla sam Vam to nikako.
– Ali bako tako bih to voleo!
– I ja bako! Htela bih da osetim kako šprica u mene.
– Odi Nela ovde pored nas. Klekni, podigni guzu visoko a glavu stavi na dušek. Tako, curice jebozovna.
I baka joj poče draškati picu I zavlačiti prst u nju.
– Oh bako koliki ti je prst.Oh kako me I on lepo jebe!
– Hajde Perice stavi joj ga u guzu. Tu smeš da im svršavaš, samo tu. U njihove male guzice sipaj slobodno.
Iskobeljah se iz bake, kleknuh iza Nele I počeh da joj ga guram u dupe. Išao je mnogo teže nego u pičku, ali je išao. Nela je tiho jaukala nabijena na bakin prst dok joj je moj kurac ulazio u dupe. Najzad ga nekako ugurah, uhvatih je za kukove I počeh da pumpam.Bila je još tešnja nego Marina pica, stiskala me je do bola, a duž kurca činilo mi se da osećam bakin prst u njenoj pički.
– Marija srećo poliži me!- stenjala je baka
Osvrnuh se I ugledah Mariju među bakinim nogama, gurnug kupac u Nelino dupe do samog korena I počeh da svršavam.
– Joj kako me puni. Ahh, kako je vruće. Ohh, bako !!
– Tako je Nela, stisni mi prst, stisni. Joj devojčice kako iz tebe lije.
Mislim da I baka svrši, jedino je Marija ostala uskraćena za orgazam I zato je baka privuče na svoje lice, nabi joj jezik u malu pičkicu I dok ju je njime nabadala, stavi joj lagano onaj prst mokar od Nelihih sokova u dupe. Marija je roktala kao nazimica nabijajući se čas na bakin jezik, čas na prst. Ja ga još nisam izvadio iz Nele. Za divno čudo bio je dopola podignut pa nastavih da je jebuckam. Guza joj je bila puna moje sperme pa je sve išlo lakše. Taman kad je Marija svršila meni je kurac opet bio u pravoj veličini.
– Bako, hoćeš li da ti ga stavim u dupe?
– Hajde, guraj!
Razmakoh joj velike guzove I nekako ga ugurah u njenu tešnju rupu. Sada sam već jebao bakino dupe ko pravi I dugo I jako. Baka je mešala, I stenjala u ritmu mojih nabijanja. Potrajalo je stvarno pristojno dugo prenego što sam zalio I bakino dupe.
– Uh Perice, dete, baš sin am učinio!- uzdahnu baka – Hajde odmori se. Biće ovo lep raspust I za tebe I za nas tri!!

Oceni
[Total: 3 Average: 4.7]
Prva trojka

Sedim kuci pomalo nervozan,napet u iscekivanju…ocekujem poziv.Samo par sati ranije moj drug mi je prepricavao njegov dogadjaj od predhodne veceri. Oceni [Total: 1 Average: 5] Broj pregleda 543

Nevidjeno tvrd kurac

Leto ,avgust ,vrucina , nedelja vece smorcina ziva. Blejim kuci uz kafu ,i razmsiljam sta raditi skim blejati to vece . Sa muskarcima mi se to vece nije ni druzilo ni sexalo. Bleja na chatu

Dešavanja u butiku

Imao sam 23 godine. Vec uveliko sam razmisljao o napustanju fakulteta,a bio sam zaposlen u kladionici u centru mog malenog grada. Nisam imao stalnu vezu u tom periodu, i svo slobodno vreme provodio sam jureci