Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Ekipa iz sektora 2

Budući da je preduzeće bilo u zoni izvan grada,Goran je često povezao kolege iz firme do posla ili sa posla.Sa njim je na posao putovala je Radmila a ponekoad još neko od kolega ako nema svoj standardan prevoz. Radmila je imala muža kome je ona bila druga žena i sa njim je imala dete.Goran i ona su bili kolege koje su radile zajedno u sektoru ali ne u istoj kancelariji.Ona je bila otvorena i bez dlake na jeziku.

Ona je radila zajedno u kancelariji sa Tanjom.Jednom prilikom Goran je otišao na gradsku plažu i tamo je sreo koleginice iz firme koje su same ili sa decom tamo bile,gde se sa njima kurtoazno pozdravio.Gledao je da izbegne Vesnu M. koja svaku šansu za seksom jedna čekala.naišao je pokraj Rade i nenog sina i Tanje koje su bile na plaži.Tanja je izgledala izazovno u crnom izazovnom dvodelnom kupaćem kostimu čiji su trouglići na donjem delu pokrivali njene sise.rada je pre udaje bila malo jača a li je nakon porođaja ostalo njeno veliko dupe,dok joj je stomak bio ravan bez sala,ali kao da je malo omršavila.Bila je u nekom dvodelnom plavom kupaćem kostimu.

Goran i Rada

Sa njima je bila Radina sestra ( to sam saznao tek kasnije).U jednom momentu Tanja se sagla i naguzila a Rada je prokomentarisala da ju je Goran video i u boljoj pozi,i ona je pocrvenela kao paprika.Goran je produžio ali ga je mučilo kako je to Rada saznala.Kada su se posle odmora vratili na posao vrebao je momenat da to sazna ali nikada nije bio nasamo niti sa jednom od njih.

Kad su krenuli kući pre ulaska u automobil Goran je radi rekao da mu se čini da je malo omršavila,našta ga je ona pitala jer joj dupe manje?Malo ga je iznenadila takvim odgovorom i u priči koja se razvila ona joj je rekoa da postoje tri načina da se upozna neka osoba našta je ona dodala da osobu koju želiš upoznati moraš i jebati.Goran ju je pitao dali je mislila nešto konkretno sa time ona mu je rekla da je rekla što je mislila i da izvuče zaključak,i Goran ju je pitao dali to znači da je za seks sa njim i odgovor je bio potvrdan.Goran je smišljao gde sada otići rođaka u čiji stan je vodio Tanju je kući.

Rada mu je rekla da nema slobodan prostor i da vozi na periferiju gde ima prostora i gde se često odlazi na izlete ili kada oženjeni i udati imaju potrebe za tim.Poslala je poruku mužu da ode po dete u vrtić jer ona ima obaveza i ugasila telefon.Goran je bio iznedađen ali je postupio kako mu je rekla.Doli su tamo i otišli na jedno skrovito mesto.Goran je zaključio da Radi ovo nije prvi put ali mu to nije bilo bitno.Pošto su bili u automobilu prostor se bio skučen,ali se rada svoje odeće veoma brzo oslobodila i prepla na skidanje Gorana koji je za tili čas bio go i sa podignutim kurcem koji je ona stimulativno nadražila par puta rukom,a putom da počela pušiti dok je on prtima nadraživao njenu pičku.

Ubadao je kao mašina

On je ostao u sedećem položaju a ona je sela na njegov već tvrd kurac koji je prosto uleteo u njenu pičku.Često su menjali poze ili je bila okrenuta leđima ili licem prema njemu.Na posletku su zauzeli pozu tako da je ona legla na sedište a on je podigao noge na njena ramena i gurno joj kurac u njenu komotnu pičku i ubadao kao mašina.Osetio je da mu se bliži vrhunac a to je osetila i Rada i rekla mu je da svrši unutra,budući da ima zaštitu što je on sa rezervom učinio,jer navodno ima obaveza u gradu i nesme se osećati i biti ulepljena od sperme.Goran je zaključio da joj sve ovo nije novina mada je slušao priče o njoj i kolegi Radovanu i još jednom kolegi i sad mu se to činilo vrlo verovatno.

Nekoliko dana niti u odlasku i povratku sa posla niti u firmi imali mogućnost da pričaju o onome što se desilo.Posle nekoliko dana na povratku sa posla Rada ga je zamolila da svrate do stana njene mame kako bi pogledao šta je sa šporetom jer mu je rad sa stujom bio hobi.Nesumljajući on je pristao.Otišli su do stana,a aauto je parkirao ispred zgrade.rada je izašla i rekla mu da sačeka par minuta i da zatim dođe do stana čiji mu je broj rekla.malo mu je nešto bilo čudno ali je prećutao i uardio kako mu je rečeno.Izašao je koji minut kasnije zaključao auto i krenuo put stana.

Kada je došao do stana pozvonio je i ušao u stan u kome nije na prvi pogled bilo nikoga.Kada se okrenuo rada je bila na nekoliko metara od njega i već je bila bez košulje koja je stajala prebačena preko fotelje.Ona je prišla i bez časenja počela da skida Gorana počevši od košulje,prešavši na pantalo ne iz kojih je uz njunu pomoć ispao prilično ukrućeni kurac.Ubrzo se oslobodila i svojih pantalona,gaćica i grudnjaka i uhvatila Gorana za ruku koji je bio u nekom transu i kao hipnotisan išao za njom dok je ona vrckala svojim velikim dupetom, što je uzrokovalo da njegov kurac postane toliko ukrućen da je bio spreman za dejstvo.

Nema vremena za gubljenje

Ona se ušavši u sobu koja je bila njena devojačka soba dok se nije udala stala ispred kreveta i okrenula se tako da je ukrućeni Goranov kurac stajao u visini njenog stomaka koji je bio ravan.Uhvatila ga je rukon za kurac sela na kraj ležaja i počela da drka a zatim i puši njegov već ukrućeni kurac.Nije puno trebalo i Goran je iz njenih usta izvađani kurac ,posegnuo ga je kao njenoj pički.Rada je legla na krevet i on je legao prteko nje i gurno joj kurac u već vrelu pičku.Sve brže je ubadao i vadio kurac iz njene pičke,a ležaj pod njima se uvijao a opruge su svirale kao sinfonijski orkestar.

Ustali su i ona je zauzela takvu pozu da ju je on jebao od pozadi i svoj kurac joj je ponovo još silovitije gurao u pičku ,posle desetak minuta počeo je da trza i sadržaj sperme je istresao u njenu utrobu. Rada je ustala i otišla do do kuhinje iz koje je došla sa ćašicom žestokog pića koje je iskapila na eks i sipala drugu čašu koju je takođe popila.Uzela je odelo i počela da se oblači i tada je prišla Goranu koji je ustao i dupetom ovlaš okrznula njegov kurac što je imalo za reakciju da mu se kurac počne dizati.Prišao je Radi koja je počela da se oblaši počeo ponovo da je svlači.

Ona je rekla da nesmeju ostai dugo ovde jer će se u skorije vreme njena mama vratiti.On nije mario za to i povukao ju je na sebe ona se oslobodila gaćica i grudnjaka,ali se ubrzo i kod nje izgubio strah i strepnja od maminog povratka.rada je zajahala Gorana priličnom žestinom ali kao da je požurivala.Ubrzo je ustala i sela na njegov kurac ali je sada bila okrenuta licem prama njemu i tako se u toj pozi jebačina odvijala prilično dugo.Od žara jebačine nisu ništa primećivali,a Goran je osetio da će ubrzo svršiti i Rada je sisla sa njega on je poskočio i sadržaj sperme ispresao po njenom telu,sisama,a u tom momentu je ,njena mama, Žana pojavila se na vratima.

Iznenadno društvo

Nije bilo potrebe da se bilo šta objašnjava.Koliko je čudno gledala iznenađena prizorom toliko je kao ukopana gledala u Goranov kurac koji je podrhtavao.Umesto prekora počela je da se oslobađa odeće,a budući da je radu rodila veoma mlada još je bila u formi,a bila je razvedena i imala je nekoliko švalera,jebača.Imala je još veće dupe od rade velike sise i male naslage sala na stomako,blago formiran stomačić.Otvorila je svoju tašnicu i izvadila kondom koji je otvorila i navukla kondom,objasnivši da se zaštiti jer nije koristila drugu zaštitu.

Goran je legao na krevet i Žana ga je zajašila skackajući a njeno dupe i sise su poskakivali a stomaci su se blago sudarali.Promenili su pozu ona se oslonila laktovima o krevet a Goran joj je nabio kurač s leđa u njenu pičku,i u sobi se osim škripanja kreveta moglo čuti i pljeskanje Žaninog velikog dupeta.Posle nekog vremena Goran je osetio da će svršiti izvadio je kurac skinuo kondom i svršio po njenim leđima.Ustao je obukao se i izašao i otišao kući.Nekoliko dana Rada je na posao dolazila sa drugim kolegom a polse mesec dana nije je bilo na poslu od šefa je Goran čuo da je Rada na bolovanju.

Idući sa posla Goran je slučajno sreo Žanu i ona ga je zamolila da popričaju.Izvinila mu se za ono što se desilo neki dan ali ga je zamolila da prekine sekualne odnose sa Radom čak mu je rekla da,postoji šansa da ju je napumpao,što i nije čudo jer je oba puta svršio u nju.Posle mesec dana sreo je Radu na poslu za vreme pauze i ona mu je rekla da nije pametno da se više viđaju i da sa njim ide automobilom i da se kod muža jedva izvukla,a da je ostala trudna i da je i za to pomalo kriva i sama.Goran i Rada su ostali dobri ali sa izvesnom distancom.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Sonja

Jednom prilikom vratio sam se kuci i zatekao Spnju kako lezi na kaucu i gleda neki film. Bila je u crnim gacicama i beloj majici. Sam taj prizor me je uzasno napalio i bio sam spreman

Kurac koji dovodi do ludila

Zovem se Ana. Imam 39 godina i doista sam mislila da o seksu znam sve , ali moj me suprug Denis po tko zna koji put jako iznenadio. U braku smo 10 godina i sve

Jebačina na čamcu

Ovog leta se desilo nesto zbog cega smo svi pomislili da cemo se pokajati, ali ispostavilo se da je to bila prava stvar. Moja bivsa devojka, postala je bivsa zbog toga sto je otisla u