Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Dve musave kurvice

Veče nakon onog ludog seksa koji smo imali kraj bazena bilo je poprilično opušteno.Stefan je otišao ranije zato što je sutra ujutru morao na posao, a ja sam ostao sam sa Gordanom i Vesnom. Kada sam se malo otreznio nisam mogao da verujem šta smo to uradili, ali devojke se nisu izjašnjavale iako sam video da se malo crvene kad me pogledaju.

Zajedno smo pogledali neku glupu romantičnu komediju, mada ja pola filma nisam ni video pošto sam malo mislio o tome šta smo uradili, malo se dopisivao sa devojkom i lagao je da sam kod drugara, a malo gledao u Vesnino i Gordanino dupe, pošto su ležale na stomaku zagledane u TV, a kupaće kostime su zamenile kratkim šorcevima, ona vrsta koju devojke obično koriste umesto donjeg dela pidžame, a u principu im prekriva samo pola dupeta. Od silnog gledanja opet sam se napalio, mada ni sam nisam znao da li bi njih dve prihvatile pošto su se otreznile, a i kao što sam već rekao crvenile bi se kad bi me pogledale u oči. Uostalom nisam želeo da navaljujem, izdrkaću ga kasnije u kupatilu da se smirim, mislio sam.

„Šta si se zamislio?“ reče Gordana gledajući u moj nadignut kurac.

„Hah, ma ništa, razmišljam nešto oko faksa.“

„Vidim, vidim“ nastavi Gordana osmehujući se i nastavi:

„Ljudi ja moram da idem sad, keva me je zvala sto puta, sigurno treba da me šalje u prodavnicu ili tako nešto, dogovor za veče i dalje važi? Izlazimo?“

„Naravno Goco, dogovorili smo se, samo ja sam se danas pravo da ti kažem malo umorila, te kontam da nećemo dugo… Par pića i nazad, jel vam tako odgovara?“ reče Vesna.

„Ma može bre, ne znam samo od čega si se umorila, haha“ pozdravi Gordana Vesnu i mene poljupcem u obraz i krene kući pešaka.

Vesna je izbegavala da priča sa mnom kada smo ostali sami, razmenjivali smo tek po koju reč, čisto da se ne kaže da ćutimo kao da smo u nekoj svadji. Realno, kontao sam je, sigurno se uplašila da će se naš odnos sada promeniti, da ćemo teško moći da ostanemo drugari, ipak je samo pre par sati lizala moju spermu sa lica svoje drugarice. Ni ja nisam želeo da je izgubim kao druga, super je lik, a i ono bilo bi poprilično čudno na faksu.

Pokušah da probijem led: „Lud dan zar ne?“

„Hahah, poprilično“ zacrveni se Vesna.

„Ma daj bre Vesna, sve je ok, ne znam što si se tako skenjala, malo smo popili, izdešavale su se neke stvari, nema potrebe da ti bude čudno… Jedino ako misliš da će Stefan sada nešto da postane ljubomoran?“

„Ma ne bre, nego otkud znam, da ne pomisliš da sam neka kurva, otkud znam jebote, nije mi se ovo nikad desilo. Što se Stefana tiče može da se jebe, jako me je iznervirao i sinoć i jutros… Obično nije ljubomoran, ali noćas u izlasku mi je nešto prigovarao što si došao… Malo je popio, pa ono.“

„Dobro moraš i njega da shvatiš, ipak ni meni ne bi bilo prijatno da mi kod ribe dodje neki lik na par dana kada je ona sama kući.“ Rekoh kako bih je malo smirio.

„Znam Tešo, ali ti si mi ko brat“ reče Vesna crveneći se i dalje.

„Hahahaha, nadam se da ne radiš ono od jutros sa svom braćom“

„Pederčino!“ odobrovolji se Vesna.

Nije prošlo dugo vremena, a na vratima je ponovo bila Gordana u nekom crnom dopičnjaku i visokim štiklama. Spremna za izlazak, mada takva slobodno bi mogla i na štajgu. Nikada nisam video Gordanu u takvom izdanju, ali moram priznati da mi se dopao njen kurvast stajling.

„Uuuuh, kako dobro izgledaš, droljo!“ zadirkivala je Vesna, koja je bila ukusno obučena u zelenoj letnjoj haljinici i otmenim, ne previsokim štiklama.

Ja, standardno za mene, nisam poneo neku ekstra fensi robu te sam sa njima tako namontiranima izašao u farkama i majici. Medjutim dobro mi je stajalo, pošto sam primetio da me obe zagledaju.

Izašli smo u neki klub, Vesna se odmah skontala sa nekim drugaricama za sto i bukvalno sam bio blažen medju ženama. 5 devojaka za stolom i ja. Molio sam boga da ne izbije neko sranje, pošto osim Stefana koji nije tu, ne poznajem ni jednog lika, a realno ne znam ni da li stojim sa devojkom od nekog ludog zajebanog tipa pa mi pored svega još to sranje treba.

Gordani su čitavo veče prilazili likovi, mladji, stariji, ružni, lepi… Svojim izgledom odavala je utisak devojke koja bi odmah klekla na kolena i počela da puši sve kurčeve u klubu. Medjutim odbijala ih je redom. Vesna se udubila u priču sa jednom od drugarica, a ja sam cirkao pivo i smeškao se svakoj. U jednom trenutku prišao je lik i bukvalno odvukao Gordanu za ruku, krenuo sam da vidim jel sve ok, ali mi je Vesna rekla da je to neki njen moron sa kojim se stalno muva, te da ih pustim, verovatno imaju neke svoje priče. Prihvatio sam, mada nije mi bilo svejedno, izgledalo je bukvalno kao da je došao da je išamara. Ostao sam sa ove četiri i malo neobavezno ćaskao, saznao sam da su to Vesnine drugarice iz srednje. Malo boljim posmatranjem shvatio sam da je Vesna najbolja riba od njih 4. Jebiga veće sise su imale sve od nje, ali realno najzgodnija i najlepša tu je ona. Nakon nekih dvadesetak minuta vratila se i Gordana. Odmah mi je zavalila svoju jezičinu u usta. Pred svima, ne znam zašto ali je bilo tako. Vesna i njene drugarice su se smejale i dobacivale dok smo se ljubili, a ja sam prste odmah počeo da zavlačim ispod njene suknje i shvatio sam da kurvica osim što nema gaćice na sebi je i vlažna kao jutros kad sam je razvaljivao od kurca dok je Stefan lizao. Dok smo se ljubili učinilo mi se kao da ima neki čudan ukus u ustima. Kasnije sam saznao da je onaj lik odvukao u WC da mu popuši, te je to verovatno bio ukus njegove kite. Malo mi je zasmetalo što je to uradila, pogotovo što je taj lik i dalje bio u klubu i skontao sam da njegovo društvo i on gledaju u pravcu našeg stola i glasno se smeju. Muzika u klubu je bila sranje te smo odlučili da promenimo. U kafiću, u koji smo otišli, isto nije bilo nešto zanimljivo te smo pozvali taksi da idemo kući, tačnije kod Vesne kući.

Gordana je odlučila da prespava tu, pošto je mrzelo da se vraća kući, te joj je Vesna dala neku svoju majicu i šorcić za spavanje. Dogovorile su se da će njih dve spavati u Vesninoj sobi, a ja ću u sobi njenih roditelja kao što je to bio slučaj i juče. Umoran od silnog jebanja danas, a i malo pripit odlučio sam da odmah legnem. Skinuo sam sve sa sebe, ostao sam samo u boksericama. Ujutru će možda Goca doći da me poseti mislio sam.

Probudio sam se rano, tačnije probudila me je Vesna, čija su usne bile obavijene oko mog već dignutog kurca. Jutarnja erekcija, svi je imamo. Medjutim obično nemamo nekog da odmah krene da ga sisa. Likuša je nekako uspela da mi skine bokserice, a da se ja ne probudim.

„Ah Vesna!“ zastenjao sam „Šta to radiš jebote? Jesi ti i dalje pijana?“

„Rekla sam ti juče, ti si mi ko brat! Neću valjda pustiti brata da ga izdrka kad mu ja mogu pomoći. Uostalom, znaš da sam i Stefanu rekla da ću ti pomoći da se spusti“ rekla je Vesna koja je izvadila moj kurac iz usta samo kako bi mi to rekla i nastavila je da ga halapljivo puši.

„Jebote, ti si luda“ prepustio sam se uživanju, zatvorio sam oči i slušao zvuke koje je ispuštala Vesna dudlajući moju nabreklu kurčinu.

Kada sam otvorio oči, video sam da je Vesna izvadila svoj telefon i počela da se snima kako puši.

„Šta to radiš ludačo?“ upitah je kroz smeh.

„Hoću malo da napalim Stefana, a i da ga iznerviram, mora uskoro na posao“ reče Vesna nastavljajući da ga dudla i traži najbolju poziciju i najbolji kadar.

Jebote ovo postaje sve ludje pomislih. Došao sam na vikend kod drugarice, a na kraju sam dobio vikend sa dve kurvice i nekim likom. Taman kad sam se upitao gde li je Gordana, i ona se pojavila na vratima.

„Pa gde si ti bre Gogili, juče si mi uvalila kurčinu nekog lika u usta! Nije u redu! Moraću da te kaznim.“ rekoh joj.

Ona se nasmejala i prišla krevetu Vesninih matoraca: „Vesna jebote što si takva kurva, što me nisi probudila da zajedno iznenadimo Tešu?“

Vesna nije obraćala pažnju na Gordanine reči i nastavljala je da ga puši i da se snima.

Gorana je još uvek bila u robi koju joj je Vesna pozajmila, preseksi prejednostavan autfit. Gledao sam njeno telo i njena mala bosa stopala i sve više sam se palio. Zgrabio sam je za kosu i privukao sebi, počeli smo da se ljubimo. Razmišljao sam kako bi super bilo kada bi mi Goca izdrkala kurac stopalima, ali nisam želeo da Vesna prestane da ga puši, stvarno je bila dobra u tome.

„Devojke, šta mislite o tome da mi ga malo izdrkate stopalima?“ rekoh možda suviše glasno.

Obe su poćele da se smeju.

„Možda da Goca stavi stopala oko tvoje kite, a ja da tako nastavim da ga pušim?“ reče Vesna više kao šalu nego što je to ozbiljno mislila

„MenI odgovara!“ dodade Gordana

Ispade ovo i bolje nego što sam mislio, dobijam i head i footjob od jednom pomislih u sebi.

„Ah jebote, ah kako ste dobre kurvice!“

Gordana je bila tako nameštena da joj stopala budu na mom kurcu, a da je i moguće da se ljubimo. Uhvatio sam je za vrat, stegao jako. Smejala se.

„Nemoj sad da nam svršiš“ reče jedva zbog moje ruke koja joj je zaustavljala disanje, „tek smo počeli.“

Morao sam da se suzdržim, nije mi bilo druge. Vesna je prestala da puši moj kurac, videći da ću da eksplodiram uskoro u njena usta ako ne stane, a taman je mogla i da odgovori Stefanu na jedno dvadeset poruka kojih je poslao nakon što mu je poslala snimak kako mi ga dudla.

„Hahahaha, popizdeo je. Još sam napisala – vidiš? ovo je pravi kurac! …jako je poludeo“ smejala se Vesna i nastavila „želim da me jebeš.“

„A ne kurvo! Nećemo tako da se igramo, juče ste me tretirali kao neku ličnu igračku za jebanje, danas je moj red! Danas ćeš ti slušati moje naredbe Vesna!“ ozbiljna je bila Gordana.

„Hhaahha, dobro Goco, ajde što se odmah ljutiš, ti si gazda!“ uopšte nije bilo bitno Vesni ko će da vodi igru, jedino je zanimalo da bude dobro izjebana.

„Vidi ti Gogili što je opasna, ajde onda, skidaj se, guzu na sunce!“ rekoh joj.

Gordana je brzo skinula sve sa sebe i nastavila da naredjuje. Rekla je Vesni da sedne na stolicu u drugi kraj sobe, da se dira i gleda nas kako se jebemo. Izgleda da je baš bila ljuta zbog juče. Vesna se nije bunila, čak je i pozvala Stefana na telefon, samo kako bi ga više nervirala. Malo se smejala, malo dahtala u slušalicu dok je on vikao.

Jebao sam Gordanu na krevetu Vesninih roditelja. Ulazio sam joj u vrelu pičkicu jako i brzo. Toliko je bila napaljena da je govorila kako želi da svršim u nju. Naravno ništa od toga dok makar malo ne pojebem i Vesnu, nije u redu da ona samo gleda.

„Kurvice moja, hoćeš dati malo tvom batici da te jebe u tu usku pičkicu?“ pričao sam sa Vesnom dok me je Gordana jahala.

„Naravno sve za mog batu! Znaš da sam ja dobra seka!“ smejala se Vesna.

„Ajde onda seko, prvo kreni sa lizanjem jaja, dok ti jebem drugaricu, liži malo i nju, zaslužila je!“

Vesna je na kolenima dopuzala do kreveta svojih roditelja, počela je da mi sisa jaja i sve Gordanine sokove sa njih. Nije prestajala, malo je falilo da svršim kada me je lagano ugrizla za jaja.

„Ajde Vesna, sad možeš malo ti da jašeš ovu kurčinu, ali moraćeš da mi poližeš sve sokiće. Lezi na krevet, sešću ti na facu“ rekla je Gordana sva ponosna što vodi ovu igru.

Vesna se nije bunila, legla je na krevet, Gordana joj je sela na facu, a ja sam polako počeo da ulazim u njenu pičkicu. Da li zbog toga što je Gordana gušila svojom pičkicom, bukvalno joj nije dozvoljavala da uzme vazduha, da li zbog toga što sam ja ulazio u nju govoreći joj kako mi seka ima usku picu, u svakom slučaju Vesna je počela toliko jako da svršava da je počela da se trese. Ja sam sve jače ulazio u nju, palilo me je to što tako jako svršava. Malo kasnije naredio sam joj da se okrene, želeo sam da je jebem u guzu.

„Ne, guza je samo za Stefana!“ brzo je odgovorila Vesna.

„Ma zabole me kurac kurvo i za tebe i za tvog Stefana, okreći se i podiži dupe kako bih mogao da ti razvalim taj tvoj čmar, prestani da me nerviraš!“ počeo sam da vičem na Vesnu koja se baš iznenadila. Ipak, poslušala me je. Gordani se dopalo kako se odnosim prema Vesni, nasmejana, legla je ispod nje kako bi mogla da joj liže pičkicu dok je ja jebem u čmar. Osim toga tako je i Vesna mogla da nastavi da liže Gocu.

Jebao sam Vesnu koja je stenjala sve više i više, zaboravljajući da joj guza pripada samo njenom dečku.

„Bato, jebi me! Jebi me jače, bato!“ skroz se uživela u ulogu.

„Tako je kurvice moja, razradiću ja čmarić mojoj sekici da može ceo grad da primi u guzu“ podjebavao sam je.

„Gordana, tvoje dupe danas još nije jebano, dolazi ovamo!“

Gordana je jedva čekala da ponovo bude u centru pažnje. Naguzila se i čekala da ga primi. Dok sam ulazio u nju začuli su se koraci po kući. U sobu je uleteo Stefan vidno iznerviran, izgleda da nije mogao više da trpi da mu jebem devojku i skratio je dan na poslu i što je brže mogao došao kod Vesne.

„O, pa evo i mog Stefija.. Gde si ljubavi? Nema te ceo dan, moram da pušim najboljem drugu!“ reče Vesna nakon čega joj je Stefan razvalio šamarčinu.

„Jebote, Stefane šta ti je?“ uplakana je bila Vesna. „Pa znaš da se samo zezam!“

„Kurvo mala, nisam znao šta ću od sebe na poslu, gde ti je palo na pamet da mi šalješ onaj snimak?“ počeo je da se skida Stefan, a Vesna je odmah pala na kolena pred njega. „Ne kurvice, idi tamo, gledaj kako ti drugarici razvaljujem facu, nisi zaslužila da te danas jebem, došao sam samo da ti pokažem kako to izgleda. Gordana je bila presrećna što će primiti dva kurca. Stefan je seo na krevet, gledajući sve vreme u Vesnu. Dok sam ja nabijao kurac u Gordanin čmar Stefan je počeo da joj razvaljuje facu. Gordana je uživala u ovome, drkala je svoju picu želeći da Stefan udje u nju. Pljuvačka joj je izbijala na usta pošto je Stefanova kurčina ulazila preduboko.

„Gledaj kurvo, gledaj kako joj razvaljujem facu“ nasilno ga je nabijao Stefan.

Gordana se zakašljala od tolikog nabijanja pa mu je rekla da želi da je jebe u picu, kao što smo juče jebali Vesnu. Stefan je podigao, uzeo za struk i jebao stojeći čekajući da joj ja uletim u guzu. Kako sam ušao, tako je i svršila po Stefanovom kurcu. Njeni sokovi slivali su se niz moja i njegova jaja.

„Vesna, kurvice moja poslušna, ajde na kolena i da im ližeš jaja“ reče joj Gordana.

Vesna se dovukla kao prebijena mačka i podvukla ispod nas, video sam da je tužna, ali nisam mario, previše sam bio napaljen.

„Liži sestrice, liži jaja bati i dečku!“ zajebavao sam je.

„Liži moje sokove kurvo!!!“ drala se Gordana u ekstazi.

Stefan nije mogao više da izdrži i počeo je da svršava u Gordaninu pičkicu, punio ju je dugo, njegova topla sperma počela je da se sliva niz njenu pičkicu na moja jaja i Vesninu facu. Ja još nisam planirao da svršim, razvaljivao sam Gordanino dupe sve brže, Stefanova sperma dobro mi je došla kao lubrikant, te je Gordanino dupe bilo sve razradjenije. Gordana je naredjivala Vesni da posisa i zadnju kap sperme iz njene pičkice, ali to iz ovog položaja nije bilo moguće. Bacio sam je na krevet, ona je raširila noge, ležala je na ledjima i ponovo naredjivala Vesni. Vesna je halapljivo jela spermu iz njene pičkice, gledao sam tu scenu i drkao. Stefan je sedeo u uglu sobe, u nekoj vrsti nirvane, nije više psovao Vesnu. Gledao je kako je poslušna.

Legao sam na krevet i privukao Gordaninu glavu na moj kurac, pušila mi ga je dok je i saba dobijala liz od Vesne. Kada je posisala što više sperme je mogla došla je do nas, želela je i ona malo da mi puši. Oči su joj bile pune suza, Gordanu je ovo zabavljalo.

„Dodji da te poljubim kurvice moja mala“ rekla joj je Gordana uz osmeh.

Razmenjivali su Stefanovu spermu preko moga kurca, ljubili su se tako da je i moj kurac bio deo igre, njihova dva jezika i moj kurac. Uživao sam u tome. Bio sam jako blizu da svršim, ali želeo sam još malo da uživam u ovom ludilu. Rekao sam Gordani da mi sedne na kurac, a ja sam se izvalio na krevet. Kada sam ušao u nju osetio sam da je Vesni ipak neki deo Stefanove sperme promakao, Gordana me je jahala, a Vesna je pored nas stajala na kolenima, musava od sperme i suza. Počelo mi je biti žao, povukao sam je za kosu i ona se popela na krevet, počela je strasno da me ljubi. Nije mi smetalo što je bila tako lepljiva, želeo sam da i ona danas bude malo srećna. Bio sam na vrhuncu. Rekao sam im da kleknu i počnu da se ljube. Ljubile su se kao da su zaljubljene jedna u drugu. Počeo sam da prskam po njihovim facama, usnama, kosi. Uživao sam dok su se one ljubile razmenjujući moju vrelu spermu. Svršio sam čak i više nego juče. Soba Vesninih matoraca bila je prekrivena spermom i sokovima. Sve je mirisalo na seks.

„Ajde devojke, ustajanje, sada jedan poljubac za vašeg Tešu.“

Ustale su i obe, uz osmeh, me poljubile. Sperma na njihovim usnama još je bila topla.

Pao sam na krevet, a njih dve legle su pored mene, Vesna levo, a Gordana desno od mene, smeškale su se i gledale me dok sam ja glasno disao pokušavajući da se nadišem vazduha posle ovog maratona.

Stefan je i dalje sedeo u uglu, verovatno pokušavajući da sve ovo opet obradi u svojoj glavi. Nakon nekog vremena je ustao i tiho rekao da ide na posao.

Ja sam ostao sa moje dve musave kurvice, zaspali smo sve troje.

Kada sam se na sekundu probudio, video sam da je tek pola sata nakon podneva.

Naš dan je tek počeo.

Oceni
[Total: 1 Average: 4]
Divlja jebačina

Kada sam odslužio vojsku pošao sam kući isto nenajavljen jer sam mislio da ću opet zateći kevu sa nekim od ove dvojice.Ali kada sam došao i video kroz prozor da keva sa strinom Zlatom i

Stara ljubav

Sve je pocelo ovako, bio sam 5 razred bio sam ludo zaljubljen u jednu devojcicu zove se dragana (tada je bila devojcica).Tada sam pocinjao prvi put da drkam, ali na nju nikad nisam jer sam

Doživljaji jednog molera

Građevina je naporan i težak posao ali ima i svojih zanimljivih doživljaja.Ovo je priča o jednom doživljaju sa mog posla.Ja sam Milan,36 godina i po zanimanju sam moler. Događaji iz ove priče su se desili