Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Dva moćna i velika kurca

Shvativši da njoj prija da prima i oseća veliku kitu, sledeći smislen korak je bio.. da proba pravu veliku i debelu kitu.I tu sam se bacio u potragu, da joj opet napravim iznenađenje, kao i prošli put, sa navlakom.
Da, tu istu navlaku smo koristili, pa rekao bih, prilično redovno. Postala je sastavni deo našeg sexa i recimo da se pola naših odnosa završavalo tako što je ona imala orgazme navučena na moj kurac, tapaciran.
Bilo je dana kada sam je tucao.. gole kite.. ali i dana kada je dobijala moju kitu i veliki vibrator, mene u guzu, a vibrator u pičkicu.. Kako su lepi ti orgazmi.
Na moj predlog da probamo u troje – nije želela. Kaže – ne zna kako bi se osećala, da li bi se uklopila sa tim nekim, pokušavao sam da objasnim da je to.. sex, jebačina, ne zovemo nikog da živi sa nama. Nije htela.
Ipak sam odlučio da samoinicijativno napravim korak ka tome, pa da joj posle objasnim svoje namere. Ako uopšte i bude potrebe za objašnjavanjem, kad oseti i proba trojku. I da, odlučio sam da to bude tip sa velikom kitom. Pa da spojimo sve odjednom. Da uživa na velikom kurcu i da uživa sa dva kurca.
Tražio sam po sajtovima, listao kojekakve oglase i na kraju napravio uži izbor od 4 tipa, svi iz Beograda.
Kontaktirao sam ih porukama preko sajtova ili direktno porukama preko telefona čije su brojeve ostavili, objasnio im svoju ideju, ostavio broj telefona na koji mogu da mi putem vibera ili whattsapp pošalju fotografije svojih.. alatki.. kao i neku fotku iz akcije, ukoliko poseduju.
Jedan po jedan, odgovarali su da su zainteresovani, jedan je imao uskustvo tog tipa gde je probao sa bračnim parom trojku, preostali nisu ali jako žele da probaju tako nešto.
Pristizale su mi i fotke, trudio sam se da zaključavam telefon da bi iznenađenje bilo kompletno, da ne sazna ništa o mojim planovima.
Gledao sam fotke, razvrzstavao, poredio ih.
Profilisao sam ih malo, prema tome šta mi je bilo na raspolaganju.
Stefan, 32 god, samac, 175cm, 68kg, mršav, sa kitom od 21cm, debelom, krivom malo nadole, ima dovoljno kožice da prekrije glavić kad se digne. Na tako mršavom telu – izgleda veoma moćan. Ali opet, sitan je građom…
Ivan, 30 god, samac, bisex. 190cm, 85kg, vitak, sportski građen, sa 21cm lepom kitom, gologlavom, manjim jajima. Stoji mu ravan kao strela kad se digne. Ni gore ni dole. Probao trojku, želi ponovo.
Andrej, 27 god, ima devojku, kurčinu blago povijen udesno od 22cm sa velikim jajima, utreniran, 180cm i 82kg, jakih ramena. Tetoviran.
Luka, 39god, oženjen, 22cm debelog obrijanog mesa, krupna jaja, bisex, otac, stalno u akciji, 190cm, 98kg, krupan ali ne debeo, sa predivnom ženicom čije mi je slike slao, odnosno slike njene pičkice raširene njegovom kurčinom.. Bez iskustva u troje.
Nije mi bilo lako da odlučim.
Gledajući kite, razmišljao sam kako li će ona izgledati dok se lagano spušta na neki od njih, kako li će ih osećati u sebi.. Kako će svršavati i koliko će orgazama imati… I razmišljao koji će od njih biti najbolji izbor.. Jer .. nije samo kita presudna, iako je to što želim da joj poklonim, mora to biti i neko pristojan, koji će biti korektan, koji će se truditi i .. kome će vrata ostati otvorena..
Stefana sam eliminisao jer je.. nekako sitan.. a ona.. voli krupne momke.. Ali sam mu rekao da razmatram i dalje.. Neka..
Ivana sam razmatrao zato što ima iskustva u troje, ali opet.. mi nemamo.. pa je onda lakše sa nekim ko želi da uživa.. i ko će se posvetiti, neko ko.. priželjkuje i iščekuje. Mada mu je to bisex.. značilo da je.. radoznao.. znatiželjan.. avanturista.. nisam ga se lako odrekao..

Andrej ili Luka.. izbor je bio sužen..
Dva moćna i velika kurca, neiskusni u troje. Razmišljao sam, većao.. i prelomio.
Luka.
Jer je oženjen. Jer se sigurno više puta stavio u poziciju da neko jebe njegovu ženu. Jer ima nekoga kome se vraća, pa mi je to malo odavalo poverenje.. da će više biti diskrecije.. Ne znači da kod Andreja ne bi bilo.. ali mi je nekako smislenije da je oženjen više diskretan. I da je zdrav. Otac dvoje dece. Znači – moći će i bez kondoma da se poigra.
Dogovorio sam se sa njim da se sretnemo, upoznamo, popričamo.
Otišli smo u kafić u tržnom centru, negde.. između naše i njegove lokacije. Da mu iznesem razmišljanje, da mi kaže šta bi voleo a šta ne.. i na kraju.. tu je uvek WC u koji možemo da odemo.. da odmerim alatku, da vidim.. da li je stvarno baš takav kako ga i reklamira..
Izgledao je.. kao da smo braća.. Malo lakši od mene, smeđ, više na tamno, a ja sam.. plav.. to je glavna razlika.. Gledajući spolja.. Obradujem se.. ok.. takve muškarce voli i ona.. nadam se.. haha.. inače je sa mnom iz drugog razloga.
Kroz priču, kaže mi da je bisex (iako mi je to već rekao u prepisci), da se odlučio na to iz radoznalosti, da mu je super kad može da se prepusti nekome i kad se neko njemu prepusti i kad uživaju.. maksimalno bez kočnica.. Svidelo mi se to.. Bez kočnica..
Pitao sam ga.. samo.. Bez kočnica, ali sa kondomom.. Nasmejao se..
Popili smo kafu, ja kažem.. mogoa bih do WCa pre nego krenemo.. shvatio je i sam.. da je to prilika da se pokaže.
Ulazimo u WC.. Nema nikoga.. Stajemo za pisoar, jedan uz drugoga.. Ja spuštam pantalone i boxerice.. vadim svoj .. pa iskreno.. poludignuti kurac… On vadi svoj.. koji je nadošao.. i ne može baš ni da piša.. I izgleda moćno i lepo..
Osvrnem se.. nema nikoga… pokažem glavom na kabinu.. „Ulazi“..
U dva koraka smo obojica ušli u kabinu i zatvorili vrata..
Zastao sam.. Zašto sam to uradio.. Nisam ovo do sada.. nikada uradio.. nije mi padalo na pamet.. ali.. njegov lepi kurac.. za moju dragu..
Spuštam pantalone i gaće, moj kurac se već propinje.. diže.. ka stomaku…
On spušta svoje pantalone do kolena, svlačeći i gaće sa njima.. kurčina landara..
Hvatam ga u ruku.. Puna šaka mesa.. pulsirajućeg mesa… Neverovatno koliko je dobar komad.. On me gleda u oči, nasmejan.. Ne smemo da pustimo ni glasa, ni on ni ja, ako neko udje, provaliće nas.
Navlačim mu lagano kožicu preko glavića, on se stresa. Povlačim ponovo nadole, ogolim glavić, a na vrhu se pojavi ona.. izdajnička kapljica sluzi.. Dokaz da uživa.. Spušta prst na vrh, obriše sluz i poliže svoj prst. Nastavlja da simulira pušenje svog prsta. Ja mu jače navlačim kožicu, krećem lagano da ga drkam, nikada toliko meso nisam držao u rukama.. Nikada ničiju kitu nisam drkao.. Oduševljen sam… A opet – zbunjen.
Puštam ga, pokazujem palac kao OK, lajkujem mu alatku.. On hvata moj kurac, tvrd, dignut, povlači mi kožicu, palcem skuplja moju sluz i onda je oliže.. Pa on meni pokaže palac kao OK.. Lajk…
Dogovorili smo sve.. bez reči.. Osluškujemo.. Ja izlazim prvi, do pisoara, i kao istresam kitu i navlačim gaće i pantalone. On izlazi spremljen iz kabine. Peremo ruke i izlazimo napolje.
Iznosim mu plan.
Plan je da joj spremim jedno romantično veče, sveće, mirisi.. a da on bude.. iznenadjenje, dok ona bude vezanih očiju. Saglasan je. Moći će da odvoji veče kad nama odgovara, preskočiće društvo, objasniti ženi nešto… drugi, treće..
Lagano, razmatram dalji scenario. Ciklus joj se završava u narednih dva-tri dana, nakon toga može da uživa. Prema tome i pravim plan. Lagano.
Kupujem mirišljave sveće, sredjujem po stanu, raspremam.
Odlučio sam.
Pozvaću ga u sredu, da dođe do nas. Skloniti ga u malu sobu, dok se ona tušira. A njoj reći da spremam ulje za masažu, da je opustim. On treba da uđe neprimetno u stan, da ga sakrijem. i posle se mora pripremiti da ga digne.. da je ja namestim, a da on.. sklizne.. Posle.. nema nazad…
Još dok je bila na poslu smo dogovarali da dodje pravo kući, da spremam iznenadjenje.. Rekla je da je očekujem oko 19h.
Pozvao sam ga, objasnio mu detalje, obradovao se. Odjurio je kući pravo sa posla, presvukao se, pokupio stvari za „trening“ i izašao.
Došao je kod mene oko 18.30. Pokazao sam mu raspored u stanu, pokazao gde da se skloni, da ću je ja usmeravati da ne dodje do sobe, da ga ne otkrije.
Rekao mi je da ga je.. trema.. da ne zna da li će mu se dići.. ja kažem.. onda.. smo se zajebali obojica, druškane..
Skidaj se, i drži ga.. napetog.. od trenutka kad čuješ da ona ulazi u stan..
Odmah je uzeo da se skida, kompletno sve sa sebe.. Krupan.. nije debeo.. dobar..
Ali.. moj pogled se ne mrda sa kurčine.. Pitam ga da li je spremio kondome.. kaže da jeste.. te njegove… XXL…
Obrijana velika jaja, baš je uredan i čisti.. ponosan sam na svoj izbor..
Hvata ga u ruku i lagano kreće da navlači.. E… da je meni toliki, nešto se mislim.. ne bi me bila trema…
Naslonio se na ivicu kreveta i vidim kako mu narasta u rukama.. sve moćniji..
I.. potpuno neočekivano.. i meni i njemu.. Prilazim.. hvatam mu ja kurčinu i počinjem da drkam, dok se spuštam na kolena. Povlačim kožicu, naslanjam usne na glavić i puštam ga da klizne.. Onako kako ja volim da mi ona radi.. On me gleda zabezeknuto ali klima glavom da nastavim.. Hvatam mu rukom kitu pri dnu, do jaja.. i lagano drkam dok mu pušim.. Osećam onaj ukus. kurca.. sluzi.. I razmišljam.. Ako nas Maja zatekne ovako.. Da li će da poludi ili da se naloži max.Ali ga ne puštam iz usta.. Dudlam.. jedva pola.. ali .. ne znam ni sam.. kroz glavu svašta prolazi..
Da li ja tražim ovaj veliki kurac.. za sebe ili nju..
Puštam ga, ustajem..
Eto.. ja sam pomogao koliko sam mogao..
On – kaže – pa nisi rekao da si bisex..
Ja mu odgovaram da nisam.. ali da nisam ni mogao odoleo da ne osetim.. kurčinu.. poput tog.. Ako ću već da probam, da bude.. zapažen primerak..
On se smeje, uzima ga u ruku i drka dalje..
Zvono na interfonu.. Izlazim iz sobe, zatvaram vrata, kažem mu da stane pored vrata da ne mogu da se otvore ali da osluškuje..
I da je.. šifra za akciju..
„Ljubavi, baš si ovlažila!“

Ona ulazi, štiklice, suknjica lepršava iznad kolena, gore neka uska majičica, ocrtavaju se korpice brusa..
Pogleda u dnevnu sobu, razvučen ležaj, preko čaršaf, upaljene sveće, rashlađena soba, mirišljavi štapići se dime.. povez za oči.. trake za vezivanje ruku.. i posudica sa uljem..
Stresa se, vidim kako se bradavice probijaju da bi se prikazale, baca torbicu i otrči u kupatilo.
Zaključavam vrata, skidam se samo u boxerice.. čekam je..
Par minuta, eto je.. Gola.. Jedva je stigla da se obriše, kosu je vezala u punđu, prilazi, ljubi me.. Dodirujem je oko struka i usmeravam ka krevetu..
Leže na posteljinu, prilazim, uzimam povez i stavljam joj oko očiju.. Smeška se..
Neko je gledao 50 nijansi.. komentariše..
Hvatam je za ruke.. malo gublje..
Uzimam drugu traku i vezujem za rukonaslon kreveta.. i za njene zglobove..
Ne prejako, da boli, a opet.. dovoljno jako da zna.. da se prepusti.. igra.. simbola..
Okrećem je na stomak.. leži.. skidam svoje gaće i poturam joj .. blizu lica.. naslanja nos. udiše.. moje mirise.. mojih jaja i kite.. spremnih za nju…
Uzimam ulje u ruke, sipam.. na guzove i krećem lagano da ih masiram… Širim.. naslanjam prst na anus.. pa sklizne u guzu.. ali pičkicu namerno preskačem..
Stiskam joj guzove.. jače.. i jače.. uzdiše..
lagano.. hvatam je za bokove… i izdižem ih lagano sa kreveta.. u vis.. dok joj glava i ramena, sa ispruženim rukama ostaju na krevetu..
Pogledam je.. savršena.. tako blago podignuta i nagužena.. prelepo..
Prolazim prstima.. preko anusa.. naslanjam.. srednjak klizne u guzu.. izvlačim ga.. i nastavljam da palcem prolazim izmedju usmina..
Mokra je.. prst.. samo sklizne..
Ljubavi, baš si ovlažila..
Da.. kad si me napalio.. odgovara mi…Daj mi ga.. želim ga.. nabij ga…
Lozinka.. je izgovorena.. osvrćem se.. vidim njega… kako prilazi..
Drka kurčinu.. a u drugoj ruci.. drži kondom… prilazi.. do ivice kreveta..
Navlači kondom na kurac..
Ja ustajem.. sa kreveta.. pokazujem mu da zauzme položaj iza nje..
Hvatam kurčinu.. naslanjam.. na njenu vrelu pičkicu.. mokru…
On spušta.. ruke na.. njene bokove… I lagano se privlači.. lagano ga nabija..
Glavić. širi pičkicu…
MMMM, ljubavi.. lagano.. … jesi li podmazao navlaku… Poznaje me.. odlično zna.. koliki mi je kurac…
Ne brini, medena.. sve je.. kako voliš.. odgovaram joj…
On gleda u mene… Klimnem glavom… da joj ga nabije.. jače.. više..
Ima ga.. više nego što je moj kurac sa navlakom…
Luka ga lagano nabija, do pola.. pa izvlači.. pa opet do pola.. zna.. kako da je opusti. kako da udje malo po malo.. da ga ovlaži celog.. da je ne boli…
Izvlači ga… samo glavić veliki ostaje u njoj.. i onda.. ga sjuri celog.. odjednom…
Njena guza počinje da podrhtava… Bliži joj se orgazam, prepoznajem.. dešava se to i .. sa mnom..
Pokazujem mu da nastavi.. da malo ubrza.. i koristim… šljepkanje.. njene pičkice.. da prodjem pored kreveta.. da me ona ne čuje..
Dignut mi je kurac.. maksimalno.. zagulio sam ga skroz… balavi…blizu sam njenog lica…
Ali.. on se spušta preko nje..
MMMM to.. kako volim dodir tvog tela.. ona odgovara..
Ali on.. koristi priliku.. da lizne moj kurac.. zadrhtim…
On se uspravlja.. i nabija do kraja, pokazujem mu da stane..
Odvezujem joj povez sa očiju i naslanjam svoj tvrdi balavi kurac na njene usne..
Gleda me u oči dok ga sisa.. upitno me gleda..
Morao sam naći tipa sa velikom kitom, da ga osetiš, ljubavi…
Ovo u tebi je.. Luka…
Ona pušta moj kurac iz usta, osvrće se preko ramena.. pogleda njega..
Nasmeši se..
Posle ćete mi objasniti.. daj da sad užživam u iznenađenju..
I spušta usne na moj glavić ponovo..
Luka kreće da jebe.. celom kitom.. izvlači ga i ponovo nabija.. i opet.. i i jače…
Ona počinje da šljapka… A sve agresivnije sisa moj kurac..
Odvezujem joj ruke.. Spušta ruku izmedju svojih blago raširenih nogu i hvata njega za jaja…
Daj da vidim šta je to toliko.. vredelo ovolike pripreme.. kaže ona..
On ga vadi i staje sa strane..
Ona se okreće.. Hvata ga.. jedva ga obuhvati dlanom..
Kolika kurčina, sunce ti poljubim…
Ajde ga zajašeš, predlažem joj..
On leže na krevet, kurac štrči u vis..
Ona ga opkorači.. namesti na usmine.. i lagano krene da se nabija..
Malo.. po malo..
Pa još…
Ja drkam ispred njene face.. ona mi liže glavić..
On se podiže.. da mi lizne jaja..
Ehej.. šta je to.. pita..
Hvata moj kurac u ruku i naslanja glavić na njegove usne.. on ga uzima u usne i sisa.. A ona.. liže stablo kurca, ostatak…
Ustajem. obilazim oko nje.. umačem kurac u posudicu sa uljem.. i penjem se na krevet..
Ona.. nabijena na kurčinu.. smiri se..
Naslanjam svoj tvrdi kurac na njen anus..
Ona zastane.. opuštena.. I moj kurac samo klizne u nju..
Osećam.. njegov tvrdi kurac u njoj.. Guramo se.. Tesno je…
Ona. samo mrdne.. malo.. i počinje da svršava…
A.. za njom i ja.. u guzu.. samo trzam kurcem..
Luka.. pritisnut njenim telom.. i mojim pride.. ne mrda…
Ne može da mrdne..
Ja se podižem.. vadim kurac iz guze.. brišem ga.. ona.. kreće da jaše Luku.. nabila se do jaja.. i meša..
Pa se onda podiže.. pa se nabija.. još .. i još.. sve jače…
On stenje.. Drži je za bokove i nabija se ludački odozdo..
I kreće da svršava… Prvo ona.. a za njom . i on.. ona.. Ciči.. kao retko kada dok se jebe…
On.. samo dahće.. i trza bokovima..
Ona silazi sa njegove kite, spušta se pored.. ja prilazim,. skidam mu kondom, i drkam kurčinu veliku.. cedim.. Ona prilazi usnama.. naslanja ih na glavić i usisava glavić.. sisa.. Ja spuštam glavu.. Ona odmiče svoje usne i usmerava kurac rukom ka mojim usnama..
Naslanjam ih na glavić .. i pustim da klizne.. između usana.. Ona povlači kožicu još.. ogoli glavić.. on se trzne.. do pola mi ga nabije u usta… prsne spermom..
Ja se podižem.. naslanjam usne na njene.. Jezikom potiskujem deo njegove sperme u njena usta.. Ljubimo se divlje.. a njena ruka i moja ruka.. istovremeno drkaju Lukinu kurčinu..

Lepoto, nadam se da ti se svidelo pravo parče mesa.. komadina..
Ona me gleda.. jeste, ovo je neočekivano.. Neočekivano dobar i veliki kurac.. ali neočekivano.. i da ga ti osetiš u usnama..
Imate li snage.. za još???

Oceni
[Total: 2 Average: 3.5]
Mala Ana

Imam višegodišnju vezu sa predivnom devojkom Majom. Odlično se slažemo, i „nezvanično“ smo se verili. Ja radim u jednoj privatnoj kompaniji, a Maja još studira. Upoznala je moje, a i ja njene roditelje, kao i

Veliki rodjendan, male orgije

Davno to beše, sestra od tetke moga komšije je slavila svoj 18-ti rodjendan. Spremili smo se komša i ja i otišli do kafića koji je zakupila radi proslave sa još jednom drugaricom koja je takodje

Iscedjen i zadovoljan

Bila je zima, napolju je bilo snega koji je pada danima. Svi su u žurbi spuštenih glava. Izlazim iz zgrade i idem prema autu. Zvoni mi telefon. 07 i 15 ujutru, pomislim ako nije majka