Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Drugari mi guze majku

Milan i Miloš su moji njabolji drugari, svakog dana smo zajedno, bili smo drugari u vrtiću, kroz celu osnovnu školu, kasnije i kroz srednju. Imali smo svi 18 godina, četvrti razred gimnazije. Kroz svšta smo prošli, drkali zajedno milion puta, merili kurčeve, pričali o ženama, ma o svemu, bili smo kao braća.Obojica su odlično izgledali, sportski tipovi, svi smo jedno vreme trenirali vaterpolo. Milan je imao dobar kurac, 19cm, prav, debeo, Milošev kurac je bio 20cm, veliki glavić, pečurka, blago povijen na dole.

Moja majka Ana je imala 36 god, rodila me sa osamnaest, kasnije završila fakultet, radila je kao šef u jednoj kompaniji, pametna, sposobna, harizmatična, izgleda fenomenalno. Teretana tri puta nedeljno, uvek negovana, kulturna, radila je kao PR za tu kompaniju, i često se pojavljivala na televiziji. Oblačila se vrhunski ali ne kao pevačica, onako prostački nego je uvek izgledala skupo, jednostavno je znala da nosi stvari.

Njoj i ćaletu nije baš išlo u poslednje vreme pa su se razdvojili na neko vreme, kasnije su se pomirili i dan danas su zajedno.

Kad smo Miloš, Milan i ja drkali zajedno često smo pominjali neke žene,oni bi uvek pomenuli moju majku, uh kako bi razvalili teta Anu.
Ja bih naravno odmah reagovao. Oni bi se izvlačili kako ona izgleda super, što ne pominjemo druge majke, pa zato što izgledaju kao domaćice, malo zapuštene a tvoja keva kao avion.

Jednog dana se vraćam ranije sa treninga, otključam kapiju i krenem ka ulazu, čujem neke jecaje, uzdahe. Izadjem napolje, odem sa druge strane kuće, približim se prozoru, roletne spuštene a prozori otvoreni. Približim se i lagano bacim pogled kroz jedan otvor na roletnama.

Milan jebe moju majku!!! Moj najbolji drug, koji je kao moj brat guzi moju majku! Ja u panici, zabezeknut, ne znam šta da radim, odjednom mi porasla temperatura, glava me zabolela.

Opet virnem, ne mogu da verujem, da, dobro sam video, Milan hefta moju majku!

Na krevetu su, ona u dogy položaju, on iza nje i nabija je na kurac! Ona dahće kao luda.

Jaoo bože šta da radim, pa jel moja majka kurva, ona pametna, kulturna, obrazovana se jebe kao obična kurva???
On je okreće na ledja, diže joj noge i zakucava je kurcem do kraja.

Jao teta Ana, koliko ste dobri, što imate lepe grudi.

Polako Milane, nemoj odmah da svršiš.
Neću teta Ana, mogu dugo da izdržim.
Jaooo teta Ana, pička vam je tako lepa, ne mogu da verujem da vas jebem i nastavlja da je razbija kurcem. Inače pošto smo drkali zajedno kurčeve znam da je Milanov 19cm, moja majka prima celih 19cm lagano??? Ne mogu da verujem.
Teta Ana, sad će i Miloš da dodje, pustio sam mu poruku.
Dobro Milane, valjda si mu rekao da ne sme nikom da zucne, inače ću da vam se userem u život!
Ma neće, pa i njemu je životni san da vas jebe, oduvek smo maštali o vama.

Vidim da se neko približava, sakrijem se iza jelke, Miloš dolazi, ulazi u kuću. Vraćam se na roletnu, vidim Miloš ulazi u sobu.

Ćaooo, dobar dan teta Ana.
Zdravo Miloše, raskomoti se.
Miloš baca ranac na pod, skida majicu, razvijen, jak, znam ga kao što sebe znam.
Skida trenerku. Ne nosi gaće, kurac mu iskače iz trenerke kao gladna zver koja traži svoju žrtvu.
Moja majka kao da je ugledala andjela, otvorila oči: jaooo deco, pa ja vas još uvek gledam kao decu a pogledajte kolike kurčeve imate!

Milošu dignut kurac, prilazi joj i stavlja joj ga u usta. Ej Miloš, moj najbolji drug gura svoju veliku kurčinu u usta moje majke, i ona ga guta!
Jaoo miloše, pa baš ti je veliki!
Hvala teta Ana!….hvala teta Ana, hvala teta Ana…jao majmune jedan, ta teta Ana je moja majka.

Miloše malo ti je balav kurac, baš si se uzbudio a?
Jesam teta Ana, pa malopre sam i izdrkao da bih mogao duže da vas jebem.
Pametno Miloše, oduvek si bio pametan i unapred razmišljao.
On joj sklanja kosu i gura joj kurac do kraja, moja majka se davi, krklja i balavi. On se ne zaustavlja, nabija je do kraja.

Milane, ajde se malo skloni, da se malo i Miloš dokaže.
Odmah teta Ana….jaoooo jebalo vas više to teta Ana, ako još jednom čujem ubiću se.

On se sklanja a na njegovo mesto dolazi Miloš, centrira kurcem, i polako ga ubacuje.
Njegov glavić kao pečurka sve razara, po prvi put čujem svoju majku kako jauče.
Jaoooooo, uuuhhhhhh, to Miloše
Miloš zapne i nabije joj ga do kraja, ona u ekstazi, urliče.
On je hefta, čujem kako mu muda udaraju.
Ona isprekidano priča, jaooo Miloše pa ti ne samo da si pametan nego si ozbiljan jebač, rasturaš me dete. On još jače krene da je jebe.

Stanu, ona sedne na krevet a Milan i Miloš stoje pored kreveta, moja majka ih hvata za kurčeve i počinje da im puši, naizmenično pa onda proba oba istovremeno da stavi u usta, ali ne ide, ipak imaju velike kurčeve.

Milane, legni na krevet, on odmah legne. Ona se nasadi njemu na kurac, on je odozdo razvaljuje. Dodji Miloše, ajde. On prilazi, i ugurava svoj kurac u pičku u koju je već Milanov kurac. Ne ide lako, moja majka se dere i urla, on ga jače ugurava.
Bacim pogled, dva velika kurca su u mojoj majci, njena pička ih guta, Miloš je razvaljuje odozgo, uspeva ceo kurac da ugura. Ona urla, grči se, svršava.
Oni ne staju, ovaj gura odozdo a ovaj navalio odozgo. Razvaljuju pičku moje majka, njena pička je otekla al ih prima kao prava kurvetina, sve vreme meša i nabija se.

Ne mogu da verujem da se ovo dešava, da oni ovo rade mojoj majci, da je razvaljuju i heftaju kao da je neka kurva. Miloš navalio, gura svoju kurčinu krvnički, razvaljuje je, pocepaće joj pičku. Ona urla.

On se sklanja sa nje, staje pored kreveta, moja majka se podiže, i Milan ustaje i staje pored kreveta, moja majka klekne, o bože kao prava drolja, hvata ih za kurčeve, puši ih, liže….

Ej podiže im kurčeve pa im liže muda, oni se zagrlili, stoje jedan pored drugog i smeškaju se.
Ostvaruje im se san, razvaljuju teta Anu.
Jao deco, ja ne mogu i dalje da verujem da imate ovolike kurčeve!
Pa porasli smo teta Ana!
Pa vidim deco da ste porasli, i to ste baš lepo porasli, baš tamo gde treba. Milan hvata svoj kurac i drka ga žestoko, centrira i počne da svršava, pola njoj u usta, sliva joj se niz bradu, pola po sisama, razmazuje joj kurcem spermu. Ona pohotna guta, i stenja. Milan hvata Miloša za kurac, i počinje da mu drka. Miloš zabacio glavu nazad i uživa a Milan mu drka kurčinu.
Jaooo brate, kolki ti je kurac, zadivljen je Miloševim kurcem iako ga je sto puta do sada video.

Miloš je poseban, baš mu je sladak kurac, pa ga moja majka uzme u usta, on je jebe u usta , ona balavi, opet ga Milan hvata za kurac i drka mu. Miloš se grči, Milan ubrzava i usmerava mu kurac, pocinje da prska sperma na sve strane, moja majka se davi spermom, prelivena je spermom. Milanu je ostalo na ruci Miloševe sperme, razmazuje je po svom glaviću pa gurne kurac u usta moje majke, ona sve liže. Još malo im puši, i konačno im pušta kurčeve. Ona se briše nekom majicom i baca je iza kreveta. Oni i dalje stoje, kurčetine im vise opuštene.

Ajde momci, oblačite se i tutanj!
Hvala teta Ana!

Momci jezik za zube da vam teta Ana ne namesti da vas neko polomi, jasno!
Jasno, teta Ana!

Oblače se i odlaze, ja konačno ulazim u kuću, javljam se, majka odgovara da je u kupatilo, da je upravo došla s posla.
Odlazim u njenu sobu, uzimam majicu iza kreveta, odlazim u svoju sobu.

Majica je puna Milanove i Miloševe sperme, uzimam i mažem njihovu spermu po svom glaviću i drkam kurac, dodajem još njihove sperme, nije prošlo dugo i krenem da svršavam u majici. Odnosim je i vraćam na mesto i brzo se vratim u sobu.

Oceni
[Total: 2 Average: 5]
Dečko sa sela

Lagano sam ustao uzeo novcanik ,samo se nagao i rekao , racun placam ja ,ovde sam ja musko a ti si moja picka . Lagano sam isao ka vratima kafane dok je on konobarici placao

Boli ali prija

Do sada smo probali svašta u sexu,klasiku,oral anal ,trojku,četvorku, blaže S/M igrice ali to nije bilo sve,Tek sam pomislila da je Markovoj mašti kraj on mi servirao nešto novo. Izašli smo u šetnju,razledali malo i

Prvo iskustvo

Prva iskustva su sjajna. Sećam se svojih. Bilo je to vreme bez društvenih mreža, bez telefona, hormoni su radili, leptirići u stomaku, sjajno detinjstvo…blejali smo cele dane po parkićima, družili se, zezali. Muvali cure uživo,