Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sestrin verenik

Zovem se Mina i imam 24 godine. Izgledam veoma lepo. Duga smeđa ravna kosa, zelene oči, pune usne, malo veća ali prelepa guza. U vreme kada se desilo to da me sestrin verenik jebe u dupe, imala sam 19.

Moja sestra je trebalo da se uda za par dana. Venčanje je bilo u luksuznom hotelu, mladoženja je pun love. Tri dana pre svadbe, njih dvoje i ja smo uzeli sobe u hotelu, da bismo mogli sve da kontrolišemo i da venčanje bude kao iz snova. Dva dana pred svadbu, nakon što smo sve završili, sestra i ja smo otišle u sobu, a zet je otišao da prošeta. Malo pre ponoći je pokucao na moja vrata i odmah ušao u sobu. Bila sam samo u tangama i brusu, jedva sam stigla da navucem bade-mantil. Seo je na krevet, na licu mu se videla zabrinutost. Pitala sam ga šta nije u redu.

– Mislim da ću ostaviti Ninu. Ne mogu da je oženim. – Bila sam zgranuta.

– Kako to misliš?! Da je ostaviš?! Do venčanja si čekao i sada ćeš da je ostaviš?! Da li si ti normalan?! – vikala sam na njega. On je ostao smiren.
– Ne mogu. Molim te, razumi me. Volim je kao osobu, ali… Pogledaj je koliko se ugojila. Sve joj preliva. Kada treba da imamo sex, jedva izdržim da se ne ispovraćam po njoj od gađenja.

Gledala sam ga tužno, ali s druge strane sam ga i razumela. Nina, moja sestra, imala je prelepo lice. Ali se u zadnjih godinu dana prilično ugojila, a nije se ni trudila da smrša. Ali volela je Marka, i to previše. Nisam znala kako da reagujem.

– Slušaj… Svesna sam da Nina nije najprivlačnija. Ali ona te voli. Slomiće je ako je ostaviš. Skrenuću joj pažnju, počeće da ide sa mnom u teretanu. Molim te, nemoj to da joj uradiš – tiho sam govorila, mada sam bila svesna da je na korak da je ostavi. Stavio je ruku na moje koleno.

– Mina… Pogledaj sebe, a pogledaj nju. Da ima telo poput tvog, ne bih ni trenutka razmišljao. Ovako zaista… Ne mogu. A postoji još jedan razlog – izgovorio je.
– Koji? – pitala sam.
– Ložim se na tebe. I to nerealno.

Bila sam šokirana. Sestrin verenik se loži na mene!

Prišao je bliže i spustio poljubac na moje usne. Želela sam da ga odgurnem, ali mojim telom kao da je komandovao neko drugi. Počela sam da mu uzvraćam poljupce, kao da mi je poslednje. Počeo je da mi ljubi vrat i polako skida bade-mantil. U sekundi mi je skinuo brus, spustio me u ležeći položaj i počeo da mi mazi i ljubi sisice. Počeo je da mi gricka bradavice, a ruku je spustio i počeo kroz gaćice da mi mazi pičku. Polako se spustio do stomaka ljubeći svaki milimetar mog tela. Skinuo mi je gaćice i počeo da ljubi i liže svuda oko pičkice, ali nju nikako. A tako sam ga želela…

Spustio je jezik na klitoris, a mene je orgazam počeo da trese kao struja. Nikada ni sa kim nisam doživela orgazam tako brzo. Ispravio se i poljubio me, a zatim se vratio u istraživanje moje pičke. Ljubio me je, lizao, jebao prstima. Vrištala sam od zadovoljstva.

Zatim je ustao i skinuo farmerke. Spustila sam se na pod ispred njega i počela da pušim ogromnu kurčinu, od minimum 20 cm i debljine pivske flaše. Pitala sam se kako će to čudovište da uđe u mene. Kao da mi je čitao misli, rekao je:
– Lutkice, dobro ga navlaži, manje će te boleti. – Kada je procenio da je dovoljno, podigao me je i bacio na krevet. Sestrin verenik podigao mi je noge na svoja ramena, stavio mi ruku na usta i zabio mi ga iz sve snage. Moj vrisak se, čini mi se, čuo tri ulice dalje. Suze su mi pošle koliko me je peklo. Kroz par minuta, bol je popustio i prešao u zadovoljstvo, počela sam sama da se nabijam. Sklonio je ruku sa usta i počeo da me ljubi. – Bravo, princezo. Sada idemo do kraja.

Nisam ni stigla da razgraničim u glavi šta mi je rekao, zabio se do kraja. Činilo mi se da će mi kurac izaći kroz usta. Jebao me je, čini mi se, večno. Nije prestajao. Onda ga je naglo izvadio, stavio me na sve 4 i jebao me od pozadi. Nakon par sati divlje jebačine, zaspali smo zagrljeni. Kada sam se ujutru probudila, na polici je stajala crvena ruža, i ceduljica: „Bilo je fenomenalno. Večeras ponavljamo”.

Celog dana sam sa sestrom trčala i obavljala poslednje pripreme za devojačko veče, a griža savesti mi nije davala mira. Njega nisam videla, završavao je poslove oko momačke večeri, što mi je odgovaralo.

Devojačko veče je počelo, ludo smo se zabavljali. Onda mi je stigla poruka koju mi je poslao sestrin verenik: „Čekam te gore”. Rekla sam sestri da me boli glava i da idem da odmorim. Kada sam ušla u sobu, čekao me je na krevetu već go, sa podignutom kurčinom. Odmah sam ga halapljivo uzela u usta. Drkala, lizala, pušila. Začas sam ostala gola i na sve četiri. Ali ovog puta je imao drugi plan. Počeo je prstom da mi mazi čmar. Okrenula sam se i rekla:

– Nemoj, nikada nisam u guzu. – Na to se samo nasmejao i rekao:
– Za sve postoji prvi put. Samo se opusti i uživaćeš.

Počeo je polako da gura kurac u moje dupe, dok me je prstima jebao u pičku.

Ni glavić nije ušao, a ja sam već vrištala od bola. Odjednom mi je stavio ruku na usta i zabio ga je, a zatim počeo naizmenično da ga gura u dupe i pičku. Ceo donji deo tela mi je utrnuo, a od suza ništa nisam videla. Konačno je prestao da me jebe i spustio me na krevet. Legao je pored mene i počeo da me ljubi.

– Izvini… Kada ti je već neko probio pičkicu, želeo sam da ja budem prvi koji će te jebati u dupe. Možda se više nikada ne vidimo, želeo sam da te osetim i da mi ova noć ostane u sećanju.
– Kako to misliš? Zašto se ne bismo videli? – pitala sam, mada sam naslućivala odgovor.

– Ne mogu. Jednostavno ne mogu. Kako posle tebe da oženim onu debelu kravu od tvoje sestre? Ako je budem jebao, misliću na tebe. Ne mogu. Mislim da sam se čak i zaljubio u tebe. Čuo sam se sa prijateljem, sutra odlazim u Francusku – rekao mi je. Tada se u meni probudila još veća želja za njim.

– Dobro, ne moraš se oženiti. Ali ostani ovde. I ja tebe previše želim. Nemoj da me kažnjavaš svojim odsustvom, molim te – govorila sam kroz suze. Poljubio me je i rekao:
– Ovde te ništa ne zadržava. Kreni sa mnom – predložio mi je.

Nisam mogla to da uradim. Jedva čujno je pokupio svoje stvari i izašao iz sobe, a ja sam zaspala u suzama. Oko 3 sati iza ponoći, neko je počeo da lupa na vrata. Bila je to Nina. Uznemireno je uletela u sobu. Kada sam je pitala u čemu je problem, rekla je:

– Mislim da me Marko vara. Poslednjih par dana ne želi ni da me pipne, neće čak ni da me poljubi – vikala je. Ubeđivala sam je da je pod stresom zbog sutrašnjeg dana i da je umislila. Ustala je i rekla: – On je moj i ničiji više. Zauvek će biti moj – a zatim napustila sobu.

Setila sam se našeg detinjstva i toga kako je uvek morala da ima lepše igračke, kako je uništavala moje stvari koje su lepše od njenih… U meni se probudio bes i ljubomora. Marko je svakako ne voli. Pozvala sam ga i rekla mu da, ako me i dalje želi, poći ću s njim.

Sutradan je, baš kada su trebali da izgovore „da”, pred svim zvanicama rekao:
– Debela, nisi valjda pomislila da ću te oženiti. Ja volim Minu. Zbogom. Uhvatili smo se za ruke i otišli. Kada smo seli u auto, u retrovizoru sam vidla nju, onako debelu, kako zajapureno trči za kolima. Pobedonosno sam se nasmejala i spustila glavu u Markovo međunožje. I dan danas smo srećni zajedno

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
U viskiju je prevara

„Varaš me, onaj viski je popio tvoj jebač, ne pravi budalu od mene“, odbrusio sam Mariji na njenu laž o tome ko je sinoć bio u našoj kući.Moja promiskuitetna devojka i ja živeli smo zajedno

Kumstvo sa Romima

Sve velike stvari u životu dešavaju se leti. Ljubavi, raskidi, odrastanje. Uvek postoji ono jedno leto kada si odrasla, kada si pestala da budeš devojčica i kada si krenula da budeš žena. Ali nije to

Primala je moj tvrd kurac

31. decembar, docek, sedeli smo u jednom novosadskom restoranu sa velikim drustvom u kom je bio i jedan od mojih drgara iz detinjstva, Marko sa suprugom Jelenom. Marko i ja smo zajedno isli u skolu, ali