Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Braća od tetke

Oduvek lepa devojcica izrasla je u isto tako lepu devojku a potom i zenu,tamnozelenih okica ,tamnosmedje kose i manekenske radje, uostalom, manekenstvo je bio jedan od poziva kojim sam se bavila.Zato je moje ime Ivana ovde sada izmisljeno..Jedinica,ali je moja mama imala dve sestre moje tetke svaka od njih sa po jednim sinom,obojica stariji od mene.
Moja mama se cesto sastajala sa sestrama,pa smo se i mi deca isto tako cesto vidjali. Secam se da je Marko najstariji prvi put predlozi(tada je meni bilo 11g) da se igramo doktora. Marko i Bosko pregledavali bi mene.Trazili su uvek da legnem na ledja otkopcavali kosuljice ili podizali majice i pipali moje grudi koje jos nisu ni pocele da rastu.

Potom bi trazili da se okrenem na stomak. Tada su svlacili moje gacice i pipkali me po guzi i ribici. Kako je vreme prolazilo igrice su se dopunjavale. Kada bi me kao pregledjivali, svlacili su pantalone i tada sam prvi put videla golog muskarca. Trazili su da im dodirujem,i mazim kurceve koji su skakali, rasli i debljali na moje dodire.
Jednom, Tada mi je bilo 13, Marko je trazio da me sam pregleda a kao posle ce Bosko. Ostali smo sami, okrenuo me na ledja, svukao moje gacice a potom i svoj kurac izvadio iz pantalona. Nagnuo se nadamnom i legao preko mene nista ne govoreci. Niko od nas dvoje nije komentarisao “pregled”.
Osetila sam kako mu je cvrst i vreo na mom stomaku.Pokretao se i odjednom sam osetila da upao izedju mojih nogu da dodiruje moju ribicu.Tada je poceo da se trlja o mene mrdajuci kukovima. Osetila sam nesto novo i to mi je jako prijalo. Trnci su isli mojim stomakom, pa kroz celo telo. I ja sam se pomerala zajedno sa njim. Nije ulazio u mene samo se trljao. Kasnije, dugo nismo ponavljali nase igrice. Prave stvari su se desile u mojoj 14-oj godini. Tada je Marko imao 16 a Bosko 15 g.Nasi su imali neku proslavu i trebalo je da svi prepavamo kod bake. Bili smo u jednoj sobi. Baka je vec spavala a mi gledali neki film. Tv se mogao gledati iz jednog kreveta u koji smo se sve troje strpali. Nosila sam spavacicu, Marko i Bosko su bili u gacicama. Jedino svetlo bilo je od tv-a. Udremali smo se svo troje. Licem sam bila okrenuta Bosku.

Probudilo me je nesto , u stvari osecala sam kako se Marko pomera i trlja o moje telo. Nisam odmah shvatila. Jednog trenutka imala sam utisak da se moja spavacica sama dize uz moje noge. Marko je pazivsi verovatno da me ne probudi lagano, lagano podizao moju spavacicu, iznad mojih butina, iznad kukova… Osetila sam uzbudjenje… nisam se mrdnula, nisam znala sta da radim, a tako mi je prijalo, valjda to iscekivanje… osetila sam njegov kurac na mojim ledjima… spusta se do moje guze… i pocinje lagano da se trlja, celom duzinom izmedju mojih guzova… bila sam sva uspaljena. Sada sam osecala celo njegovo telo, uz mene,kao da je drhtao.

Pritiskao me je telom sve jace, a njegov kurac je bio sve dublje medju mojim guzovima. Od njegovog pritiska, lagano ,nasla sam se okrenuta na stomak. Markovo telo bilo je nadamnom. Gacice mi je svukao jos nize. Kolenima je malo razmako moje noge i …osetila sam njegov kurac na svojoj ribici.A onda…nesto je pocelo da siri moju ribicu i ulazi u nju, polako i duboko… jeknula sam… pocela da stenjem shvativsi sta mi se dogadja, Marko mi je nabijao kurac, jebao me je, moje prvo jebanje… tako neocekivano, tako slatko… Nabijao mi je i izvlacio, polako, osecala sam kako se nadvija nadamnom, a potom sve brze, jace, snaznije… mmmmmmmmmh, mmmm, mm, a… a, aaaaa, cula sam sebe izvadio ga je osetila sam nesto mokro na svojoj guzi, stegla noge… osecaj je bio predivan…Tada sam primetila da je Bosko bio budan, pripijen uz mene i… drkao je. Novi nalet nepoznatog uzbudjenja: “ajde seko daj malo Bosku… Boki, popni se na nju…” cula sam Marka. “Nemoj Marko molim te,sta ako zatrudnim”… odjednom je izletelo iz mene. “Ne brini pazicemo te,znas da te volimo…cekaj…”ustao je iz kreveta i ubrzo se vratio… “Zakunite se da ce ovo biti nasa tajna i da nikada nasi nece saznati…” rece Marko…

Zakleli smo se.”Bosko ugasi tv i dodji”rece Marko ponovo”a ti seko lezi na stomak “Uradila sam kako je rekao,a odjednom zavlada totalni mrak. Osetila sa nesto nezno kako se sliva medju moje guzove, osetih miris, neka tecna krema ili mleko za telo…utrljavao mi je medju guzove.”U pravu si seko ponovio je sada cemo to malo drugacije, Boki prvo cemo ja i seka a posle vas dvoje, samo sada cu ti pokazati gde ces da joj stavis.”Dok je ovo govorio,uvlacio je prst u moju guzu, polako, polako, dok nije glatko kliznuo unutra.

Legao je preko mene, osetila sam svu tezinu njegovog tela, a onda, njegov kurac, na mojoj guzi, poceo je da ulazi. “Joj ,Marko boli…boli me ,nemoj …” nista nije govorio samo je nastavio da ga nabija, sve dublje, jos, celog. Bolelo me je. “Marko boli me” ne brini ovako neces zatrudniti” rekao je sto me je umirilo ali onda je poceo da me jebe jako ,duboko, a zacudo bolelo me je manje, cak je pocelo prijati, narociti kada ga je gurao do kraja…, stenjali smo oboje, nabijao mi je i nabijao,… odjednom sav se stresao osetila sam kako se siri u meni i nabija dublje nego do sada.
Legao je opusten preko mene stezuci mi ruke sve jace i gurajuci ga sve dublje… Trenutak predaha, izvadio ga je polako i rekao Bosku da legne preko mene, da je na njega red. Bosko je to jedva docekao. Legao je svom tezinom preko mene, pokusavajuci da nadje moju guzu. Malo kasnije uspeo je i jos jednom sam osetila, nabijanje kurca u moju guzu. Nekoliko puta se jako zabio i brzo stresao celo telo, a niz moje butine osetila sam kako se sliva nesto vlazno… iz mene se slivala njihova sperma… Bio je to moj prvi put,uvodjenje u dogadjaje zadovoljstava koje su mi se kasnije desavali… ili sam ih ja svojom zudnjom privlacila.

Oceni
[Total: 1 Average: 2]
Mamina prijateljica

Od malena sam mastao i sanjao o maminoj prijateljici Sandri. Ona je plavusa, zgodna srednjih grudi imala je 40 godine udata, prava milfara takve najvise volim. Ona je imala 2 cerke, prva je bila moje

Snažno svršavanje

Tih dana smo koristili poslednje lepe dane Miholjskog leta. Želeći da dograbimo što više lepog vremena pre duge zime, neko moje društvo je organizovalo roštilj na jednoj vikendici izvan grada.Sastali smo se već oko 10

Imao sam šta da vidim

„Varaš me, onaj viski je popio tvoj jebač, ne pravi budalu od mene“, odbrusio sam Mariji na njenu laž o tome ko je sinoć bio u našoj kući. Moja promiskuitetna devojka i ja živeli smo