Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Bezobrazna i nezasita plavuša

Već duže vreme mi se po glavi mota ideja za seks sa više muškaraca, ili neku grublju igru sa više njih. Mada, moj dečko je osuđivao takve osobe. Zato sam ćutala i samo maštala o redaljci.

Jedne večeri sam krenula kući od drugarice, pored mene se zaustavio crni auto, kog je vozio jako zgodan plavooki tip, i pitao me da li mi je potreban prevoz. Iako sam bila na minut od stana, želela sam da se nešto desi i ušla u auto. Upustili smo se u priču, i otvoreno sam mu rekla da imam dečka ali da ne mogu svoje fantazije (o redaljci) sa njim da ostvarim. Nasmejao se i nastavio dalje da vozi.

Dovezli smo se do kuće na Žarkovu, ušli unutra, a tu je bilo 5 prezgodnih muškaraca. U sekundi sam se napalila. Gutali su me pogledom. Popili smo par pića i ja sam se konačno opustila skroz. Pošto su momci očigledno već bili obavešteni o mojoj fantaziji o redaljci, znala sam šta mi sledi. Jedan od njih je ustao i izašao napolje, zatim se vratio sa kesom nekom i zaključao vrata.

Jedan od njih je predložio da puste neku laganu muziku a ja da malo igram. Već pripita i napaljena sam pristala iste sekunde. Kada sam sa sebe skinula suknjicu i košulju, jedan me je stavio sebi u krilo i rekao da mešam. Što sam i učinila. Nekoliko trenutaka kasnije, svi su bili goli. Niotkud su se stvorile lisice na mojim rukama i povez na mojim očima.

Jedan je dobacio:
– Mala, otvaraj ta kurvinska usta – i nabio mi kurac do kraja. Zatim su se menjali a ja sam gorela od želje da te divne kurčeve osetim u svojoj prevreloj pičkici

Pošto više nisam mogla da izržim, vrisnula sam:
– Jebite me već jednom pičke jedne, želim da osetim vaše kurčeve u sebi, ja sam vaša kurvetina za večeras i želim da me jebete i da mi radite šta hoćete.

Posle te izjave su me podigli, zakačili mi ruke iznad glave, pocepali brus i raširili mi noge. Ostala sam samo u štiklama. Počeli su da me komentarišu kako imam dobro dupe koje treba jebati i male sise zbog kojih moram biti kažnjena. Osetila sam kako me jedan od njh uzima u naručje, i u tom trenutku mi je nabio ogromni kurac do jaja u moju malu vrelu pičkicu…

Druga dvojica u krenuli da mi grickaju i sisaju bradavice, a peti mi je nabio svoj isto veliki kurac u guzu. I krenuli su da me jebu krvnički. Ja sam vrištala od zadovoljstva, a pošto znam da ih je ukupno 6, pitala sam gde je on.

U tom trenutku, ovaj što me jebao u pičku, izvadio ga je i rekao da sam bezobrazna nezasita drolja koja treba da zna gde joj je mesto. Zatim su me namestili da ležim na leđima, ali da mi guza i glava vise.

Jedan se popeo na mene u krenuo da me jebe u pičkicu, drugi me jebao u guzu, dvojici sam drkala, jednom pušila, ali opet je jedan falio.

Zatim su krenuli da se menjaju. Klasična redaljka na plavuši. U jednom trenutku sam osetila dva kurca u mojoj pičkici i jedan u guzi… Zatim još jedan kurac u guzi i dva u ustima.

Usledilo je pitanje:Pa droljice, jel’ ti sad dosta, jesi li sad zadovoljna? Imaš 6 kurčeva u sebi, jesi sad srećna?

Pošto me je to jako bolelo, nastavili su da me jebu kao na početku; jedan guza, jedan pička a ostalima sam pušila. Samo su se menjali.

Zatim su krenuli da svršavaju jedan za drugim. Svršili su mi u usta, po licu, grudima, stomaku. Zatim su me odvezali i poslali u kupatilo da se „očistim”.

Vratila sam se. Popušila jednu cigaru, popila 2 čaše vodke, i tražila još jednu turu. Te noći njih šestorica su me jebali 3 puta. Razvalili su mi i usta i guzu i pičku. Odvezli su me kući. Ja sam se samo bacila u krevet mrtva umorna i zaspala.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Adrenalin me šiba

Da vas neko pita sećate li se svoje poslednje žurke ili najboljeg dočeka Nove godine, da li bi mogli bez puno razmišljanja i demagogije da odgovorite gde i kada se to desilo i zbog čega

Hocu da me jebes

Tmurni martovski dan se blizio kraju. Kisa je padala ceo bogovetni dan, zarobivsi me u kucu. Tako sumorno vreme pojacavalo je moju depresiju u kojoj sam pao posle raskida veze sa Tamarom. Ta mala crnka

Novogodišnja noć u Parizu

Prišao sam joj iza ledja. Njena duga crna kosa se vijorila setno i kao kakva kraljica, svojim maznim i provokativnim glasom je tiho rekla nešto na francuskom. Zagrlio sam je i osetio kako je njena