Zabranjeni trenuci u svadbenoj noći

Pakleno vreli juli ove godine, svadba tvoga brata od drugog ujaka… Ništa nije moglo poremetiti uzavrelu atmosferu jedne lepe svadbe. Od znoja, alkohola, pesme, mlađe i starije razgolićene pičetine… U autu smo imali rezervnu odeću. Dokazao sam ti kako mi godiš u toj haljinici, ful napucana, mirisna… Rumena, što od mog kurca, što od želje za mešavinom muzike, pića, znoja i sperme.

Dolazak Milene

Svadba, svadba, svadba. Kod nas u gostima zbog venčanja došla ti je Milena, rođena sestra od drugog ujaka. Profesorica biologije iz Beograda, 39 godina, 170 cm, lepo oblikovana, mada meni možda i previše vitka – oko 50 kg. Kovrdžava riđokosa, lepog lica, prijatnog glasa i pojave. Razvedena 2 godine, bez klinaca. Koliko shvatam, proživljava svoje najbolje godine. Poštujem žensko koje zna da uživa. Nemam predrasude kada žena voli da se kreše, tuca… vodi ljubav što bolje, lepše, jače može.

Došla je u sredu, dva puna dana smo bili nerazdvojni… rodbina, šetnje, vozikanja, pokloni. Draga mi je uvek bila sa nama, a muškarci će razumeti – povremeno sam osećao njen pogled na sebi… diskretan, ali peče. Večernje sate provodili smo uz hladno vino na obližnjoj čardi. Drugo veče je sa nama išao moj prijatelj. Isprsio se i nakon večere povezao Milenu do grada… mogu oni sami.

Večernja avantura

Za nekih 3 sata vraćamo se nas dvoje u stan. Koliko smo mogli tiše da ne bismo remetili Milenu, navukao sam dragu na nabreklu kurčinu. Ubadao sam sigurno 10 minuta, dok se do daljinskog nismo dojebali, te je muziku pojačala. Jaja su mi bila sluzava od njenog pičića. Ližem joj prepone, sisam sokove. Poležem je na leđa, pod guzu stavljam jastuk, izdižem je. Obe noge zatežem i jezikom orem njene vrele prepone, natapam glatki anus. Klečim, glavić umačem u ribicu. Prodirem polako, znam kako joj prija… užitak.

Poruka koja sve menja

Stiže ti poruka. Previše nam je dobro da bi je pogledala, ekstra nam je. Zajahao sam te iz čučnja, tako da me celog primaš. Onda meni stiže poruka. Ti je čitaš i slatko se smeješ, a ja ne obraćam pažnju, divim se tvojoj slatkoj rupici. Stigla poruka od Dragana, auto mu je stao, treba da dođem po njih. Otišla si pod tuš.

Prilazim industrijskoj zoni. Pulsira mi kurac, razmišljam šta su njih dvoje radili. Spajam kablove, Dragan pali auto. Ljubi Milenu u usne, pali kući, a nas dvoje idemo u stan. Čim su zamakli farovi, Milena se ispiškila. U šali nabacim malo erotike: „Je l’ prijao moj drugar barem malo?“ Prišla mi je bez reči, razmakla noge i oslonila se telom na mene. „Nadam se da će mi prijati tvoj drugar“ – šapnula je i strasno me poljubila.

Vrelina noći

Grabim je za čvrstu guzu, haljinicu joj gužvam, prstima prelazim preko njenog tela. Dlan mi sklizne pod gaćice, a ona nadrkava moj kurac. Naslanjam je na haubu, previjam joj telo preko toplog lima. Pljujem na dlan, vlažim ribicu, grabim za struk i navlačim je na kurac. Nabijala se kao da joj karam sestru. Stenjanje prelazi u dahtanje. Karao sam je 20 minuta silovito, do poslednjeg uboda.

Nakon svega, vozim je kući. Uspaljen, ispunjen zadovoljstvom. Obasipala me komplimentima, smejali smo se. Pripremila me da će ujutru sve reći sestri, da me je napala. Jaja su me probadala, ali nisam se olakšao… do jutra.

Oceni
[Total: 2 Average: 3]
Ujna Mima

Nakon godinu dana resili smo ujna i ja da odemo do Loznice, do rodnog kraja. Ja sam otisao kod drugog ujaka, a ujna je otisla kod svojih.Posle toga se nismo videli 2 nedelje. Resio sam

Kod strike i strine na selu

Vožnja autobusom je trajala čitavih 5 sati od našeg stana u centru grada do strikine kuće u sred ničega. Izašla sam iz tada već praznog busa i sačekala vozača da iznese moja velika četiri kofera

Iskustva u braku

Posle nekog vremena se opet vraćam kući. Po povratku kući,sve isto. Dobar sex smo imali,naravno uz pomoć igrački. Samo sa mnom je ne bi zadovoljilo. Stvarno je bila vatrena,maštovita. Deca odu kod njenih na nekoliko