Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Svršavanje pod ujkinim prstima

 Bila sam lepa mlada devojka veoma lepo gradjena i zgodna. Jedino su mi sise bile veoma male . Pičkica mi je tada bila prekrivena svilenim crnim gustim dlačicama. Mali crni trokutić je veoma lepo izgledao. Živeli smo u gradu a moji su radili u predgradju i baš im bilo smor ići na posao mnogo su gubili na prevozu. Osim mene tu je bio moj pet godina stariji brat. Lepo smo se slagali kao brat i sestra. Uvek je bio tu da me zaštiti od mnogih koji su uvek pokušavali pipati po guzi i vatati za sise, moje sise su se bile malene ali sam bila zgodna lepa, znali su da imam najdlakaviju pičkicu od svih drugarica iz razreda.
           Ujka je svake godine dolazio iz Crne Gore kod nas i ostajao bi po nekoliko dana. Mene bi  posednuo u krilo, pomazio po guzi govoreći da sam izrasla u lepu devojku ali me škakiljao dirao po malim sisama i govorio kad  mi još malo porastu sise da će momci mnogo obletati oko mene.
Uvek mi je tako govorio i posedao u krilo jer sam pojavom bila manja i nežnija od vršnjakinja. Na meni bi bivale kratke haljine ili suknje da su mi se često videle bele gaćice ako bih se sagela ili sedeći malo raširila noge. Dok bi me mazio po guzi njegovi prsti bi me dotakli nežno preko gaćica po pičkici a kroz mene bi samo prolazili trnci od tog dodira.
           Kroz godinu dobila sam jos lepše obline ali opet sa malim sisama, Nisu bile velike tada jedva dvojka. Čak mi je grudnjak bio velik a  teško bilo naći po mojoj meri za moje male sise pa ih nisam nikad ni nosila. Jednostavno navikla sam da moje male slobodne sise strše kroz majice bilo ih je lepo videti. Ujka bi navraćao kod nas svake godinei posednuo bi me uvek tako u krilo ali morao je on da mazi moju malu čvrstu guzu i pičkicu svojim prstima preko gaćica da bi ih nekad tako jako uvlažila a on bi mi rekao „jesi se to upiškila, znao je šta se dešava sa mnom da me njegovo diranje počelo jako uzbudjivati da sam naglo brzo vlažila. U krilo bi me posednuo kad bi ostali sami dok bi moji bili na poslu a brat vani. Mmmmmmmm kako su mi prijali ujkovi prsti kako sam pod njima jako i brzo svršavala.   
           Još tada uveliko sam mazila pičkicu nekad i do kasno u noć ali sam morala biti tiha da ne probudim brata jer smo delili sobu. Zamišljala sam ujkine prste kako me maze preko gaćica i mazila se i svršavala po nekoliko puta da bih posle sva mokra zaspala veoma slatko. Ujutro bih ustala i odmah se tuširala i obukla čiste gaćice i suknju i majicu.
            Izlazila sam sa momcima vatali su me za sise a pičkicu samo dirali preko gaćica nisam dala nikom da mi zavuče ruku u gaćice. Mogli su da me vataju diraju da mi ga stave izmedju nogu ali nisam dala nikom da dira i zavlači ruke u gaćice. Vraćala bi se kući uvek uprljana od sperme po gačicama i suknjama iznutra jer bi mi neki znali svršiti izmedju nogu uz gačice. Počela sam drkati momcima ali bila sam još nevešta u tom i bila veoma gruba da je neke bolelo dok bi im drkala. Posle sam isprobala sex i kad sam isprobala više nisam prestajala mnogo mi se svidelo i volela sam i uživala u sexu. Već sam stekla nekog iskustvau sexu jer sam imala sex sa vršnjacima i malo starijim koju godinu, ponenekad od mene i po dva tri puta starijim odraslim muškarcima a to su bili pojedinci njih nekoliko sa kojima sam volela  da se pojebem jer su mi pružali najlepše užitke. 
             Kod ujka sam išla na more jer je živeo u C.Gori u selu blizu mora i moglo se otići na kupanje ali po nekim kraticama pešačiti ceo sat vremena do mora po kamenjaru kroz nisko grmlje radi kupanja. I tog leta sam bila kod ujka. Poveo me do jedne divlje plaže ispod sela ali se moralo pešačiti pokazao put i ostavio me nije voleo vrućinu. Tu sam se kupala i sunčala po ceo dan bila je to neka divlja plaža nigde nikoga. Na tu plažu moglo se doći samo nekim čamcem ili iz sela kao ja spustiti kraticama kroz kamenjar i rastinje. Zato sam se uvek bila sama gola na maloj plaži a volela bi da je bilo nekih momaka ili bilo ko da mi pravi društvo. Sunčala sam se gola, mazila pičkicu i birala bi lepo izvajan kamen koji bi rasladila u moru. Sela bi na njega tačno raspolovljenom raširenom pičkom klizila i vrtela po kamenu a stalno bi ga vlažila zamišljajući da klizim po velikom kurcu. Vraćala sam se kući izmorena hodajući po kamenjaru kraticama. Kad bi se vratila sela bih za sto vani ispred kuće sa ujkom koji me samo zagledao i merkao. Ponekad bi me pljesnuo po guzi dok bi prolazila onako u belom bikiniju pored njega a ja bih se stidljivo nasmešila i poskocila. Volela sam nositi beli bikini jer mi se crnela moja gusta šumica kroz njega da bi poneka dlakica probila kroz bikini. Donji deo bikinija bi namerno opustila da labavo stoji tako da je izgledalo kao da ga je naduvala moja gusta crna šumica. Mama bi bila malo sa nama i vratila bi se kući jer je imala obaveze oko tate i brata.  Ujka je bio neženja sam je živeo u porodičnoj kući koju je nasledio od pokojnih dede i babe a mama mu je poklonila svoj deo. Radio je kao recepcioner u jednom hotelu i svaki drugi dan bi bio kod kuće.
         Dok je sa nama bila mama kuvala. prala posudje, spremala, čistila kuću jer bi to ujak uveliko zapustio. Kad je mama otišla onda sam ja morala većinu poslova preuzeti na sebe, manje sam išla na kupanje jednostavno bi ležala ispred kuće na betonu i sunčala se slušajući muziku po ceo dan. Nisam se jebala skoro mesec dana niskim i mnogo sam se uželela kurca,  Noću sam mazila pičkicu svršavala čitajući ljubavne erotske romane koje sam volela nositi sa sobom, iznova ih čitati kad god bi se mazila jer su me mnogo uzbudjivali da sam brže i lakše svršavala čitajući ih. Dok bi ručali ujka me zezao govoreći – nikako da ti porastu veće sise za tvoje godine trebale bi biti duplo veće. Ja bi se kurvijasto smešila njegovim rečima i vrtela na stolici. Bila sam veoma zgodna i lepa samo da sam imala veće sise ne bih znala šta bih od silnih udvarača koji su me iovako sa malim sisama spopadali uvek.
          Ponekad sam znala šetati imanjem okolo kuće i ispušiti po cigaretu dve koje bi krišom uzela iz ujkove kutije. Bilo je nekog drveća, voćki, dobre hladovine. Ponekad bi sedela uz drvo čitala romane i mazila pičkicu jer bi ujka bio do jutra na poslu a ja sama kod kuće. U selu su kuće bile raštrkane udaljene mnogo jedna od druge jer su svi imali povelika imanja. Nisam nigde ni kod kog išla niti sam koga poznavala samo jednog ujkovog komšiju sa kojim je voleo kasno poslepodne i predveče igrati šaha u dvoristu ispred kuće. Jedan dan sam otišla sela u hladovinu pod veliko drvo da čitam i mazim se. Kad ugledah preko puta mene uz drvo privezan magarac kojem se kurac obesio skoro do zemlje. Veliki mu je bio i klatio se lagano ispod njegovog stomaka. Ujka nije imao životinja možda je bio od nekog komšije iz sela. Svašta mi kroz glavu prolazilo i napokon sam stisla hrabrosti i prišla magarcu. Jako sam poželela da izdrkam taj veliki kurac koji sam prvi puta uživo videla. Bilo me strah da me ne ritne nogom. Pomazila sam ga nežno po glavi, dirala mu uši malo bio je miran ali mu se kurac i dalje obešen klatio. Polako sam ga milovala po ledjima i stomaku jednostavno bila sam htela da uzmem taj kurac u ruku malo da ga izdrkam i vidim kako svršava. Malo sam se sagnula i jednom rukom mazila ga po ledjima a drugom uvatila veliki kurac. Jedva sam ga uzela a on mu se naglo ukrutio i stajao ravno ispod stomaka ruka mi je klizila po njekovom tvrdom kurcu cijelom dužinom dohvatila sam mu rukom velika jaja na što se trznuo i odmakao od mene. Prišla sam ponovo mazila ga po stomaku sa strane a drugom  uhvatila dugi obešeni kurac koji čim sam počela rukom ceo prelaziti i navlačiti ga ponovo se ukrutio nadigao ravno ispod stomaka. Celog sam ga svuda stiskala, provlačila kroz moju malu rukicu celom dužinom ali me bilo strah da me ne ritne.
           Bilo mi je tako uzbudljivo prodrkavati taj veliki kurac dok mi u jednom trenu ujka nije progovorio iza ledja šta to radiš kurvice mala. Brzo sam pustila kurac i ispravila se nisam smela da ga pogledam u oči niti bilo šta progovorim. Ujka me uzeo za ruku i povukao za njim pravac kući. Putem govorio pored toliko kuraca ti drkaš magareći kurvice mala. Stigosmo u dvorište on sede u stolicu i reče mirno ajde dodji sedi ujki u krilo. Sela sam mu u krilo a on poče da me prekoreva i reče da će me reći mojima šta sam radila magarcu. Molila sam ga nemoj mami govoriti molim te ujko a on reče neću joj reći ako se mi nešto dogovorimo. Sve ujko samo ne govori mojima molim te. Dok sam mu sedela u krilu malena jebizovna mazio mi je pičkicu preko vlažnih gaćica. Tako me uzbudilo diranje samo što je sad to slobodnije radio i stiskao mi mazio pičkicu. Obećao mi da neće reći mojima ako mu ponekad pomazim izdrkam kurac te da mu dopustim da me malo mazi po mojoj pičkici. Ja sva sretana hoću ujko samo ne govori ništa mami i tati molim te. Čim sam to rekla jače mi stisnu pičku koja mi je već uvlažila jako sa du mu prsti bili mokri od moje pičkice. Malo mi je smaknuo prstima gaćice u stranu i prstima provlačio duž moje vlažne pičke da sam samo uzdisala, širila noge dok u sebi ne osetih prst koji mi naglo nabi u pičku da sam zastenjala gurao je jako prst koji je klizio ceo umene i onda utera dva prsta u mene mmmmmm , to me dotuklo da sam sva ubalila ko sa dam se upiškila. Brzo ih je uvlačio i vadio jebao me tako žestoko prstima da sam svršila i zgrčila se sva u njegovu krilu jauknula i jako mu stisnula prste koji su bili u meni. Izvukao je prste i uvalio mi ih u usta da ih obližem. Uživala sam ližući svoje izlučevine sa njegovih debelih grubih prstiju. Pitao me dal mi je bilo lepo, na što sam mu samo klimnula glavom a onda reče drugi puta biće ti još lepše. Tad mi reče idi sad operi se i vrati se u kratkoj suknji bez gačica ovdje je ionako vruće a meni će biti draže da si bez gaćica da te mogu lakše maziti po guzi i dirati po toj dlakavoj pizdi. Stid me popustio čim me pojebao prstima da sam svršila ko luda tako da sam njemu udovoljila želju da me dira i mazi po pičkici.
            Noć se primicala a sedeli smo vani i gledali televiziju koja ja stajala ispod terase po celo leto. Ujka je pio vino i meni je nasuo jenu čašu iako nisam pila naterao me je i rekao da će me opustiti lepo čaša dve vina. Onda me pozvao da čučnem ispred njegove stolice raširio je noge i svukao šorc koji mu je sleteo do stopala i rekao ajde sad meni malo drkaj a ne magarcu. Bilo mi je neugodno visio mu je mlohav opusten kurac zarastao u velike dlake uzela sam ga rukom i protrljala malo i stiskala ga dok nije počeo da se izvija i diže stisnutog sam mu navlačila kozicu do kraja jako i zadržavala je tako dok bi mu tada iskočio nabrekli kurac i šiljata glavica kao jagoda crvenila se digla sam ga potpuno bio je uzbudjen dok sam mu ga ja drkala uvrtala rukom i natezala jako kožicu nadole da bi jauknuo dok sam mu to radila. Kurac mu nije bio velik pa pre prosečan mozda nekih 15-16 centimetara ali mu je bio veoma krut i uvrnut kriv na gore. Vukla sam ga na dole i drkala brže sve sam ubrzavala dok nije zaurlao i počeo me prskati po licu i gornjem delu bikinija. Davila sam mu ga rukom i cedila da sve izbaci iz sebe obrisala mu ga rukom. Sela na svoju stolicu da se odmorim ruka me zabolela drkajući mu kurac. Ponudio mi je cigaretu i rekao zapali znam da pušiš jer mi uvek manje cigareta i ubuduće znaš gde stoje cigarete i slobodno uzmi kutiju sebi kad želiš. Više mi nije tražio da mu drkam sedeli smo gledali televiziju. Krišom sam mazila pičkicu jer nisam imala gaćice na sebi bila sam jako napaljena .
             Kasno sam otišla u sobu leći samo u kratkoj potkošulji zaspala na krevetu. U neko doba noći osetla sam prste kako me maze i počinju rovariti po pički aaaahh zastenjala sam jos više se raširila jako me uzbudilo ponovno jebanje ujkovim debelim prstima da sam svršila veoma brzo. Uvukao mi se glavom medju noge i držao raširenu i počeo me lizati mmmmmm sva sam treperela od pojasa do nožnih prstiju ljubio mi je stomak i ponovo lizao pičku nakon čega mi je zabio opet dva prsta i počeo silno žestoko jebati njima. Pitao me dal sam se nekad jebala s nekim rekla sam mu nekoliko puta sa jednim vršnjakom iz škole na što mi odgovori kurvice već si probala kurac. Uzeo je već dignut kurac i rekao mi da skinem potkošulju bila sam gola kleknuo je postrance jednom rukom me jebao nanovo prstima a drugom drkao iznad mojih sisica koje je ubrzo isprskao spermom obrisao kurac o moje sise, onda sve rastrljao po njima a prstima me jebao dok nisam svršila sa jaukom sva sam se stresla, stisnula, ukočila dok sam svršavala. Neznam ali mnogo je voleo da me jebe prstima da gleda kako svršavam njemu u ruku. Iz dana u dan bila sam bez gaćica a on me uvek jebao i mazio prstima da mi je čak malo natekla pičkica od silnog maženja jer nije birao vreme i mesto radio je to gde mu se svidelo. Iskreno da kažem nije mi teško padalo sve što je radio jer sam se bila mnogo uželela sexa a ujkovi prsti su mi bili najdraži u mojoj pičkici. Prošlo je desetak dana, reče mi bilo bi bolje i lepše da spavam kod njega u krevetu da može da mi mazi pizdu. Prvu noć kod njega u krevetu rekao mi je da mu sisam kurac ustima, pravila sam se da ne umem, neznam ali me je sve više opsedao sisanjem njegovog kurca ustvari u to doba pre 20tak. god. pušenje nije nešto bilo preterano forsirano više su voleli da jebu a pogotovu seljaci. Ali ujku je to mnogo uzbudjivalo da me jebe prstima.
          Nešto nije navaljivao da me odmah jebe iako je mogao iskoristiti još posle našeg dogovora da će ćutati i neće reći ništa mojima. Dok je meni pičkica tako balila i bila uspaljena i natečena sva željna kurca u sebi. Možda ga bilo strah da ne zatrudnim jer tada nisam imala nikakve zaštite a ni on nije imao kondoma kod sebe. Jednu noć se ipak odlučio samo mi je raširio noge i već dignut kurac jako naglo nabio u mene da sam vrisnula aaaaaaaahhhh, zakukala uterao ga je celoga, stao i čekao uuuuuujjj jecala sam imala sam jako isturenu stidnu kost  bolelo me kad ga je jako počeo nabijati u mene tako jako me udarao u stidnu kost da me bolelo jauknula bi svaki put dok bi tvrdim krivim kurcem nabijao u moju usku malu pičkicu. Zabijao se divljački u mene bio je velik i težak molila sam ga da se podigne sa mene da nemogu da dišem koliko me pritisnuo. Pička mi je cvrčala podigao se na svoje šake jako mi ga sve brže nabijao a bolelo me svaki put kad bi se jako zabio. Vrtela sam guzom dizala ga na sebi. Samo mu rekla nemoj da bi svršio u mene molim te ujko izvadi ga. Zadao mi je nekoliko jakih uboda ciknula sam brzo ga je izvadio dok sam ja vrtela u prazno svršavajući i zevajući pičkom kao riba bez vode on je kurac istresao, po mom stomaku se razlevala topla sperma. Rastrljala sam spermu po stomaku i ujku  tiho prošaptala  molim te mazi me još prstima. Kao po naredbi odmah je prionuo na posao i dao mi još jedan žestok, jak orgazam da sam se sva tresla. Posle sam zaspala ko klada iznemogla od uživanja.
         Voleo je preko dana na suncu dok bi mu sedela u krilu da me jebe i dira mazi prstima kao da je uživao da gleda moje reakcije, ponašanje dok mi je gurao i žestoko jako jebao prstima i gledao kako svršavam a pičkica mi je bila non-stop natečena od silnog mazenja i jebanja. Uveče u krevetu sam mu tražila da me jebe zguza nije me ništa bolelo i mogla bih veći  kurac primiti da ne boli ali je morao stalno da ga vadi, svršavao bi mi po guzi i ledjima. Nijedna veče nije protekla ako je bio kući da me nije pojebao i pomazio svojim jakim debelim prstima da sam vriskala svršavajući po nekoliko puta. Bio je stariji od mene 30 godina ali me veoma lepo jebao i zadovoljavao. Njegovi prsti su mi čuda činili po mojoj pičkici i mnogo užitka doneli. Leto se bližilo kraju i ja sam se napokon vratila kući. Nedostajali su mi ujkovi prsti koje sam obožavala polizati posle kad ih izvadi iz mene.
  Ali nastavilo se to naše jebanje u naredna dva leta žešće i lepše ponovo sam imala njegove prste u sebi …

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Sperma je odlicna za kožu i ten

Dosao je dugo ocekivani vikend. Spakovali smo kofere i uputili se na seosko imanje naseg prijatelja udaljeno nekih 70km od Beograda. Pored mene i Dace isla su jos dva para, prijatelj Damir sa Janom, nekom

U sendviču izmedju tete i seke

Jos uvek sam bio kod tete seke u gostima, vatao sam se s jednom kada druga ne gleda,koristio sam svaku priliku da ih pojebem,pa bar to bilo i na par minuta…Mada seka je vec znala

Nije odobrila to što radim

Letovanje u Bugarskoj se završilo sa još dve vrele noći. Po povratku kući, Milan i Darko su postali seks drugari. Darkova guza je postala rupa za pražnjenje, a Milan ga je nemilosrdno izrabljivao. Malo smo