Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Pritajena želja

Jutro je, osmi mart, na poslu sam. Prodavnica radi iako je nedelja. Mobilni zvoni, specifično, muzika mi je podešena da znam da M. zove ili šalje poruku. Stiže SMS. „Dolazim po tebe večeras u sedam. Budi spremna.“
I to je bilo sve. Ne znam šta mi sprema, biće iznenađenje to je sigurno. Biću spremna, nema potrebe da odgovorim na poruku, zna.

Priprema za M

Na poslu razmišljam šta da obučem. Nije mi dao nikakva uputstva. Dolazim kući ranije, a ipak imam samo tri sata dok ne dođe po mene. Tušuram se, skidam sve dlačice od vrata naniže, perem kosu, sređujem frizuru. Želim da mu budem lepa. Ostaje mi još dva sata. Jedem na brzinu i biram šta da obučem.

Posle desetak proba, odlučujem se za jednostavnu svetlo plavu haljinu. Donji veš mi je zabranjen, zato gola peglam haljinu. Ne oblačim je da je ne izgužvam. U stanu je prijatno toplo. Nekoliko minuta pre sedam navlačim haljinu, cipele i spremam kaput.

Zvono na vratima tačno u sedam. M. nikada ne kasni, a ja sam spremna. Otvaram vrata, poljubac, poklanja mi mali buket cveća. Stavljam ga u vazu, oblačim kaput i polazim za njim. Ne pitam gde, nije mi dozvoljeno.

Specijalno iznenadjenje

Sedamo u kola i krećemo. Na semaforu, dok čekamo da se upali zeleno svetlo M. mi podiže haljinu, klizi rukom niz butine, proverava da li nosim gaćice. Osmehuje se i vraća haljinu nazad. Zadovoljan je.
– Imam specijalno iznenađenje za tebe večeras – kaže M.

– Neću da ti kažem šta, ali očekujem da budeš krajnje poslušna.

– Hoću Gospodaru – odgovaram.

Pomalo me je strah. Ne znam da li ću ispuniti njegove zahteve.
Stajemo ispred kuće na periferiji i izlazimo iz kola. Nikada nisam bila ovde, ali verujem da M. zna šta radi. Vrata su otključana i M. ulazi bez najave, ja za njim. U hodniku je polumrak.

– Svuci se – kaže M. jednostavno.
Poslušno skidam i kačim kaput na čiviluk pored vrata, skidam čizme i na trenutak pogledam u svog Gospodara, svoju ljubav. Klimne glavom, svlačim i haljinu. Stojim gola u hodniku nepoznate kuće.

– Lepo si se sredila za večeras. Taman kako treba. – kaže M.

– Nemaš šminku i to je dobro. Razmaže se kada zaplačeš – doda i nasmeje se.

Sada znam da ono što me čeka neće biti prijatno. Ipak uzvraćam osmeh, tek toliko da pokažem da mi pohvala prija.

Grupa gospodara

– Unutra su moji prijatelji, njih trojica. Večeras si naša robinja. Njihove komande vrede koliko i moja. Da li me razumeš?
Njegove reči mi odzvanjaju u glavi. Do sada smo uvek bili sami kada sam mu služila. Sada ih je četvorica. Stomak mi je u grču, na znam kako da reagujem. Poželim u trenutku da pobegnem, ali mi jedna misao ne da mira.

Kako je znao da mi je pritajena želja da služim i potpuno se predam, robujem na neko vreme grupi gospodara. Nikada mu to nisam rekla. Osećam vrelinu među nogama od same pomisli na to. Odlučujem više podsvesno nego svesno da ću se pokoriti.

Želim da im služim, kako god budu poželeli. Pauza traje samo trenutak.

– Razumem Gospodaru, daću sve od sebe da vas zadovoljim.

– Klekni na kolena i puzi pored mene.

Ne diži pogled i ne gledaj nikoga dok ne dobiješ drugo naređenje. Na kolenima sam i na sve četri puzim pored Gospodara, kao prava kučka. Pogled mi je prikovan za pod. Sa hladnih pločica hodnika ulazimo u sobu, parket, lepo uglancan je ispod mene. Vidim ivicu dvoseda, troseda, fotelje i stopala nepoznatih ljudi koji tu sede.

Razgledanje

– Ooooo, kučka je stigla – čujem nečiji glas. Ne verujem da ima više od 30. godina. Blago pocrvenim, veče počinje.

– Da – odgovara M.

– Kako vam izgleda moja devojčica?

– Odlično – čuje se drugi glas, zvuči nešto starije.

– Daj da je razgledamo malo.

M. me smešta u sredinu prostorije i postavlja me tako da budem okrenuta na suprotnu stranu od njih. Gura mi glavu do poda i razmiče noge. Skoro sam raskrečena, potpuno izložena pogledima stranaca. Neprijatno mi je i palim se istovremeno. Osećam se kao komad mesa, ponižena, gola na podu. Ne pomeram se.

– Dobra guza – komentariše treći, najmlađi glas.

– Vidim prima ga i u dupe, lepo si razradio drolju M. Samo je drži u formi.
M. mi podiže glavu i stavlja tamni povez preko očiju. Sve se pretvara u mrak. Podiže me i tera da puzeći dođem do kreveta.

Kolena su mi na podu, a gornja polovina tela na krevetu, nagužena. Povlači mi ruke iza leđa i vezuje ih kanapom, zglob jedne ruke za lakat druge i obrnuto. Nečija ruka je na mom dupetu, mazi ni guzu. Ne prepoznajem dodir, nije M.

– E pa momci, sada, ukoliko vam se moja devojčica dopada i želite da je pojebete, morate da joj pokažete ko je gazda. Ko želi da se igra sa njom mora da joj, za početak, opali 25 po guzi. Ona će da presudi čije su batine najdelotvornije i taj će kasnije da dobije nagradu. Svi koristimo isto sredstvo, za početak kaiš. Ja ću prvi. Strah me je. Stotinu udaraca. Bojim se da neću izdržati. Vrtim se nervozno na krevetu, zatim čujem glas.

– Budi mirna i tiha kučko – kaže M. smireno.

Iščekivanje

Udahnem duboko, smirim se i spremno čekam. Čujem kratak zvuk, dok kaiš seče vazduh i još jedan kada udari koža o kožu. Bol dopire u talasima do moga mozga. Drugi udarac pada na isto mesto, jak, odsečan. Ujedam se za usnu rešena da ne pustim ni glasa. Bez prestanka, nemilosrdno M. šiba kaišem moju guzu. Brojim u sebi 10, 15, jedva se suzdržavan da ne jauknem, 20, guza mi je vrela, bol se pojačava, 25 – kraj. Izdržala sam prvi deo.
M. seda pored mene. Osećam njegov miris. Mazi me po kosi. Kaiš je već dao nekom.

– Dobra si bila lutko – šatuće mi – samo nastavi.

– Gospodaru – kažem kroz šapat – ne znam da li ću izdržati da budem tiha.

– Znam da hoćeš – hrabri me M. – Idemo dalje.

Broj 1,2 ili 3

Ovo je broj 1. Nemaš potrebe da znaš ime. Na kraju ćeš morati da odrediš ko te je najbolje tukao od njih trojice. Razumeš? – Da Gospodaru – odgovaram. Kaiš ponovo pada na moju guzu. Sada sam osetljivija. A oni se takmiče. Tući će me bez milosti. I ne želim je. Hoću da me me muče, da me boli. Volim to, zaslužujem to. Broj jedan udara brzo i snažno. Šara po mojoj guzi. Malo gore, malo po sredini, malo dole. Deseti udarac.

Kada kraj kaiša opali po koži, najviše boli. Dvadeseti udarac. Počinjem da plačem. Bol je gotovo nepodnošljiv, ali se suzdržavam i ćutim. Tišinu preseca samo zvuk kaiša i snažan zvuk kada udari o kožu. Dvadeset pet, stigla sam do polovine. Guza mi bridi. Vrela je. Boli sve jače. Pauza ne duža od 30 sekundi. Broj 2. počinje svoj deo, ne čeka. Udara jače od broja 1. ali ne tako brzo.

Bol je intenzivnija. Napaljena sam i plačem. Ujedam usnu, ali ne želim da izneverim Gospodara. Telo mi se trza posle svakog udarca. Kraj kaiša pada na butine bol jaka, želim da vrisnem. 25 udaraca ipak izdržavam ćuteći, ali mi se telo trese. Sledi broj 3. Guza me već mnogo boli. Počinje da me bije, brzo jako, bez prestanka udara samo po donjim delovima guze, najosetljivijim.

Gađa stalno isto mesto. 5, 7, 8, 9, 10, plačem u tišini… 15 ne uspevam da obuzdam jecaj. Grizem usnu gotovo do krvi. Još dva puta ne uspevam da se suzdržim. 25 – gotovo je. Plačem i tresem se. Butine mi se same grče. Ne mogu da ih obuzdam. Daju mi malo vremena da se smirim.

– Baš smo joj lepo išarali guzu – komentariše broj dva – Hrabra ti je ova mala M. i poslušna.
Zadovoljna sam, ispunila sam očekivanja. Posle dva – tri minuta, M. me pita ko je bio najbolji. Broj 3. odgovaram. Odmah sam donela odluku. Ko god da me je tukao znao je kako da izazove najveću bol. M. se smeje.

Nagrada za broj 3

– Nagrada je tvoja broju tri – kaže kroz smeh. – Šta je nagrada? – čujem najmlađi glas. Iznenađena sam. Nisam očekivala da je on.
– Tebi će prvom da popuši, a mi ćemo još malo da vežbamo, da budemo bolji – odgovara M.

– Uz batine ga bolje sisa. Pocrvenim, ali istina je. Neko me hvata za kosu i podiže sa kreveta, ali i dalje klečim na podu. Nervira me čupanje i polazim za rukom gde god me vodi. Osećam da neko seda ispred mene. Očeša me nogom blago po stomaku dok ih širi. 

– Čula si šta ti je zadatak – M. mi tiho govori pored uva. Sada znam, on me drži za kosu. Klimam glavom koliko mogu.

M. mi gura glavu unapred. U nečijem sam krilu, dlačice me golicaju po licu, poludugnut kurac osećam ne obrazu. Zakrećem glavu, otvaram usta i uvlačim ga duboko. Miriše na muškarca, ne neprijatno. Željno ga sisam i uživam u tome. Ukruti se maksimalno u roku od deset sekundi. Usta su mi puna, jedva dišem. Osećam ruke na potiljku.

Nije M. Kurac mi pulsira u ustima. Ne mogu da pomerim glavu i jedva dišem. Počinjem da balavim. Pritisak popušta, pomeram glavu nazad, udahnem vazduh, ali kurac ne ispuštam iz usta. Sisam glavić i ližem vrh. Čujem duboki uzdah.

-Mmmm…Dobra je – kaže broj 3

– Vidi se da voli da puši drolja. Istina mi pogađa ono malo ega.

Prava sam drolja i volim da pušim. Volim da me jebu, na sve moguće načine. Volim. I smeta mi što to i broj 3 zna.

– Voli, tu si u pravu – kaže M.

Batine se nastavljaju

– Lutko, ne prestaj da pušiš. A mi ćemo još malo da te bijemo.
Usne mi lagano klize gore dole po kurcu broja 3. Ima ga, obdaren je. Primam ga ceo u usta, pa se vratim samo do glavića. Spremam se da dobijem još batina. Osećam da sa moje leve i desne strane iza mene seda neko. Hvataju me za butina, maze me. Palim se sve više.

Nečija ruka je ponovo na mojoj guzi, miluje me, zatim još jedna. Kurac mi je u ustima, duboko. Udarac pada na moju guzu sa leve strane. Zatim još jedan sa desne strane. Bez prestanka njih dvojica udaraju gotovo istovremeno po mom dupetu.

Glava mi radi sve brže. Ruke su mi vezane na leđima, a volela bi da mogu i da ga drkam. Udarci postaju jači. Koža mi je sve osetljivija, svaki udarac sve više boli. Ne brojim ih.
– Huh, samo nastavite momci – čujem kako broj 3 kaže – sve je bolja.
Udarci padaju jedan za drugim. Šamaraju mi jedan levu, drugi desnu polovinu dupeta. Sisam kurac sve brže. Guza mi postaje vrela. Znam iz iskustva da je jarko crvena. Batine ne prestaju.

Broj 3 me hvata za glavu i nabija mi kurac skroz u usta. Dugačak i debeo, pulsira u mojim ustima. Balavim i jedva pomalo uspevam da udahnem vazduh. Batine prestaju. Nekoliko sekundi pauze. Gotovo se gušim. Nečiji prsti mi se zapliću u kosu i povlače mi glavu naviše. Udahnem duboko nekoliko puta da se povratim.

Bez poveza,ali vezanih ruku

Klečim na podu. Ruka u mojoj kosi me čupa, povlači me još, gotovo padam. Ipak uspevam da se na kolenima okrenem i tako otpuzim nekoliko metara. Stisak popušta, ruka se sklanja. M. mi skida povez sa očiju. Svetlost me u trenutku zabljesne, zatim vudim četri naga muška tela koja oko mene zatvaraju krug. Ne smem da pogledam naviše u njih.

Broj tri je sa moje leve strane. Kurac mu je ukručen i mokar od moje pljuvačke. Ispred mene i sa leve strane su broj 1 i 2. Ne znam ko je ko, a M. je verovatno iza mene.

– Sad ćeš svima da nam pušiš – čujem glas ispred sebe. Shvatam to je broj 1. Povlači mi glavu i nabija kurac u usta. Ukrućen je, malo manji i tanji od broja 3. Ruke su mi i dalje vezane iza leđa, a u sebi poželim da mogu da drkam broju 2. i 3.
Broj 1. je surov, nabija mi kurac žestoko i brzo u grlo, ne brine ga što jedva dišem. Bukvalno me jebe u usta. Ima jake trbušne mišiće, pločice, atletski je građen, sviđa mi se. Toliko uspevam da vidim. Sve traje nepun minut i neko mi okreće glavu u desno.

Obrazi gore, a vilica se koči

Broj 2. mi je sada u ustima. Ukus je drugačiji, kurac mu je deblji, ne toliko dugačak. Gotovo da me stomak boli koliko sam napaljena i željna. Povlači mi glavu unazad, samo na trenutak. Neočekivano dobijam šamar, zatim mi ga ponovo nabija u usta. Obraz mi gori. Od pušenja, vilica počinje da mi se koči. Ponovo me gura unazad, još jedan šamar i vraća se. Tako desetak puta.

Obrazi mi gore, šamari nisu ni malo blagi. Osećam se kao obična beskorisna kurva, dobra samo za jebanje i batine. Još više se palim. Ponovo me preuzima broj 1. pa broj 3. pa ponovo broj 2. Balavim na sve strane, jedva stižem da uhvatim vazduh. Jedino M. ne učestvuje, ali osećam kako se spušta na kolena uza mene. Stavlja mi jednu ruku na rame i čvrsto me drži. Drugom me nekoliko puta snažno opali po dupetu. Njih trojica se ređaju. Pušim im bez prestanka, ritam je zastrašujući.

M. spušta ruku među moje noge i dodiruje mi klitoris. Momentalno širim noge i guram kukove ka njegovoj ruci. Mazi me nežno, ostali me jebu u usta neprestano. Uživam u njegovom dodiru. Ulazi u mene sa tri prsta bez problema. Napaljena sam kao kučka u teranju. Uzdišem duboko. Broj 2. me ponovo šamara. M. ulazi u mene sve brže prstima, želim da svršim odmah.

Pravo mučenje tek počinje

Ne dozvoljava mi i usporava ritam. Vilica mi trne sve više. Svi me odjednom puštaju i udaljavaju se. M. ustaje, žao mi je. Želim njegove dodire. Razvezuje mi ruke, utrnule su, trljam ih lagano pognute glave. Sise su mi mokre od bala, obrazi gore od šamara, guza me peče od batina.

M. staje ispred mene i podiže me. Jedva hodam. Shvatam da su mi noge ukočene. Vidim samo njega. Vodi me do sredine sobe. Kanap spreman visi sa plafona. Stavlja mi kožne vezove na zglobove ruku i nogu. Vezuje mi ruke jednu za drugu iznad glave. Na podu su dve gvozdene alke, udaljene jedna od druge više od metar. M. mi vezuje noge za njih. raskrečena sam, ne mogu da se pomerim. Kanap se zateže iznad moje glave i podiže tako da jedva dodirujem pod. Ne znam kako ni ko ga vuče.

Pravo mučenje očito tek počinje. Gledam zid ispred sebe. Desetak bičeva vise obešeni o eksere. Različiti su, dugi i kratki, sa više traka ili samo sa jednom. Ne vidim zid iza sebe. M. me hvata za levu bradavicu, uvrće je snažno i grubo u desno. Cvilim od bola. Isto ponavlja i sa desnom. Kada ih pusti bradavice ostaju ukrućene, a bol tinja još neko vreme.

Uzima bič sa pet dugih tankih kožnih traka sa zida, ne čeka, počinje brzo da me bičuje po grudima. Bol me iritira. Nije jak, ali peče i svrbi istovremeno. Trudim se da hrabro podnesem udarce, ćutim. Čuje se samo fijuk biča dok seče vazduh i udara o kožu, sve jače.

Broj 3 uzima bič

Broj 3. prolazi i uzima još jedan bič sa zida, sličan onom koji M. ima u ruci. Prepoznajem ga po obliku butina i čvrstoj guzi. Kratka crna kosa, ima oko 25 godina, tamne oči, dobro izgleda. M. me bičuje po stomaku sve niže, a broj 3. se priključuje u nastavlja da me bičuje po grudima. Ne prestaju ni jedan ni drugi. Cvilim sve glasnije.

Odjednom snažan udarac prutom po dupetu. Vrisnem od iznenađenja i bola. Odmah zatim još jedan udarac. M. me za trenutak posmatra, vidim ga kroz maglu, zatim bičem odozdo naviše udara između mojih nogu. Napaljena sam do ludila i to još pojačava bol. Prut ponovo pada na moje dupe, broj 3. me bičuje po sisama.

Plačem od bola i cvilim, povremeno vrisnem, ali ne molim da prestanu. I ne želim. Po leđima mi padaju udarci kaiša. Sada me sva četvorica tuku zajedno, ne prestaju. M. me nemilostrno bičuje po pički, sise su mi crvene, ali broj 3. ne prestaje, udara sve jače. Kaiš seva po mojim leđima. Prut po butinama i već dobro izlupanom dupetu. Ne brojim udarce. Batine traju. Jecam. Sve me boli.

Telo mi se grči, ali nema gde da se skloni. Udarci padaju sa svih strana. Koža mi gori svuda, spuštam pogled, grudi su mi išarane, zatresu se svaki put kada broj 3. ošine po njima. Plačem od bola, prut šiba po mom dupetu, taj bol je najsnažniji. Zvuk udaraca mi odjekuje u ušima.

Udarci biča me uzbudjuju sve više

M. prvi prestaje. Jezivo sam napaljena i vrela od udaraca biča po pički. Svi staju. M. seda na pod, mazi mi klitoris, gledam ga kroz suze, ljubi me. Neopisivo uživam. Broj tri me miluje nežno po grudima, osećam nečiji dah i poljupce na guzi, uzdišem sve jače, put do orgazma je vrlo kratak. Noge mi se tresu, ne mogu da stojim. Svršavam. M. nastavlja da me ljubi.

Prodire prstima u mene, tri prsta jedne ruke nabija mi duboko u picu. Neko mi nabija jedan, pa dva prsta u guzu. Ne mogu da stojim, dahćem, žedna sam, neverovatno brzo svršavan još jednom, još jače. Razvezuju mi noge i ruke. M. me pridržava da ne padnem.

Ruke su mi utrnule, spuštam ih pored tela dok se oporave. Klatim se oslonjena na njege nekoliko trenutaka dok se povratim, zatim me vodi do kreveta. Seda, Kurac mu je ukrućen, povlači me preko, sedam na njega, prodire u mene i ispunjava me lako, vrela sam, još želim pravi sex, počinjem da klizim gore dole po njemu. On uživa, ja još više. U trenutku me hvata za guzove i širi ih, pritiska me dole i drži tako. Okrećem glavu. Broj 2. je iza mene. Gura mi kurac snažno u dupe.

Zaboli me samo na trenutak, zatim osećam kako sam potpuno ispunjena. Jebu me obojica, usklađuju ritam, kad jedan ulazi drugi izlazi. Stenjem glasno, ne želim da prestanu. Broj 2. prodire u mene skroz. Kosa mi je mokra od znoja, sva sam vrela, razvaljuju me. M. mi grize bradavice, prilično jako, boli me, broj 2. me vuče za kosu, nabija mi kurac sve brže, čupa me. Dahćem kao prava kuja, želim da svršim još jednom, drugačije.

Dupli orgazam

Dupli, analni i vaginalni orgazam su sve bliži. Broj 2. naglo staje, izvlači kurac i pomera se. Odmah posle njega staje i M. Udara me jako po dupetu i podiže. Dahćem još uvek. Postavlja me na krevet na sve četri. Broj 3. je iza mene. Širi mi guzove i nabija mi ga u dupe, nastavlja tamo gde je broj 2. stao. Broj jedan seda ispred mene nabija mi glavu na kurac, željno ga ponovo sisam.

Broj 3. sve brže ulazi i izlazi, drži me snažno za kukove. Guza mi je vrela od batina, peče me od mog i njihovog znoja. Stenjem od zadovoljstva. Bič pada na moja leđa. Broj 2. i M. me zajedno bičuju. Gotovo da me ne boli, ali me pali još više. Sisam i drkam broju 1. sve brže, sumanuto. Ližem mu jaja, pa ga opet uzimam u usta. Čujem kako stenje. Bičevanje ne prestaje.

Broj 1. stenje sve glasnije, jaja mu postaju tvrda, sprema se da svrši. Ne pomeram glavu, primam svu spermu u usta, gutam je odmah i sisam dalje, čekam sledeći mlaz i još jedan. Puna su mi usta sperme. Ne prestajem i ne pomeram glavu. Vrela je, lepljiva, klizi mi niz grlo, gutam sve. Kurac se opušta u mojim ustima. Broj 1. ustaje, zamenjuje ga broj 2.

Puna usta…

Ponovo mi je kurac u ustima samo drugačiji. Uz muškii miris osećam miris i ukus nečeg drugog. Znam da je iz moje guze, ali nije neprijatno, samo drugačije. Ponovo drkam i sisam. Broj 2. me ponekad ošamari, pa nastavi da me jebe u usta. Ližem mu jaja, širi noge, udara šamar, vraća mi glavu naviše, nabija mi kurac. Bičevanje je prestalo.

Osećam vrelu tečnost duboko u guzi. Broj 3. uz glasan uzdah svršava i puni me spermom. Istovremeno i ja doživljvam još jedan orgazam. Broj tri se pomera. Ležim na krevetu, raskrečena. Broj 2. mi puni, uz glasan uzdah usta spermom. Ima je više nego malopre. Još jednom je progutam svu. Specifično miriše. Broj 2. mi pomera glavu, udari još jedan šamar i odlazi.

Ako ustanem sperma će isteći iz moje guze. Ne želim da ostavim fleke na krevetu. Ne znam šta da radim. M. shvata moj problem. Od negde donosi čep za guzu odnosno but plug. Ječim dok mi ga nabija. Vodi me do kupatila da se umijem i sredim, donosi mi haljinu i čizme. Izlazim propisno odevena, samo mi je čep u dupetu, pa malo čudno hodam. Kada izađem svi su obučeni.

Poštovanje i zahvalnost

Broj 1. mi pruža ruku, predstavlja se – ime mu je Goran, broj 2. je Nikola, a broj 3. Sergej. Pamtim njihova imena. Hvale me. Svako od njih mi poljubi ruku na rastanku. Puni su poštovanja. Zahvalna sam im i srećna.

Ponovo smo u kolima. M. jedini nije svršio. Dok vozi pružam ruku i preko pantalona mazim njegov kurac. Želim ga i dalje u sebi. M. se osmehuje, pušta me da se igram. Ukrućen je celim putem. Dolazimo do moje zgrade i mog stana. M. ulazi sa mnom, zaključava vrata.

Molim ga da mi dozvoli da se sredim, odobrava. Vadim čep iz guze, sedam na šolju, izbacujem sve iz sebe, zatim se tuširam. Vruća voda pojačava efekat udaraca. Sise su mi crvene, peče me između nogu i po leđima. U ogledalu proveravam guzu. Crvena je, a na par mesta ima podliva. Ostaće modrice. Osmehujem se. M. voli tragove koji ostaju. Izlazim naga iz kupatila. M. leži go na krevetu. Sedam pored njega i mazim ga po licu.
„Kako si znao da je ovakva seansa nešto što žarko želim da probam?“ pitam ga. Samo se značajno osmehne. „Hvala ti. Ovo je bilo iznenađenje i sjajan osmomartovski poklon. Razvalili ste me.“ dodajem i ljubim ga. „ Kako da ti uzvratim?“ M. mi šapuće nešto na uvo. Pogledam ga začuđeno, pomalo uplašeno. Uzbuđuje me. Prihvatam, poklon se poklonom vraća.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Ludo uživanje

Ja imam 40 a muz 42 godine. U braku smo vec 20god. Uzeli smo se vrlo mladi iz velike ljubavi. Stekli smo dvoje predivne i već velike dece. Kao u svakom braku bilo je malih

Poker pička

Nisam ja bila neka lepotica ni kad sam bila mlada, a nisam bila ni zgodna kao moje drugarice. Mala rastom, širokih kukova i velikog dupeta sa nedefinisanim sisama. Sise su mi bile ni velike ni

Sex sa razrednom

Naime dok sam jos bio u srednjoj skoli imao sam sexbombu od razredne, nekih 45 godina, 160cm, grudi 3, veoma jebozovno lice i guza koju nikada nisam mogao lepo da procenim jer je stalno nosila