Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Žurka sa klincima

Sve je počelo prilično glupavo – neki klinci iz bloka, koje znamo godinama, zamolili su mene i moju ženu  da glumimo roditelje na žurci koju su spremali. Pozvali su gomilu ribica i utvrdili da se mnoge nećkaju, bojeći se onog što bi se moglo desiti kada u stanu nisu i roditelji. Što me uopšte nije začudilo – nisu to bili neki uzorni klinci, daleko od toga, gotovo svi su bili u navijačkim grupama i bavili se sitnim kriminalom. Ali, znali smo ih od malih nogu, uvek su nam se srdačno javljali, mene su stalno zapitkivali za savete oko kola, motora i njihovog održavanja. A mojoj ženi su se divili jer, iako u godinama, i dalje je bila zgodna i poželjna.
   Ne znam zašto smo pristali na takvu budalaštinu – možda zato što moja žena stalno vodi politiku ne zameranja, sa svima treba da budemo dobri, pogotovo sa klincima iz kraja. Uz to, stalno mi je zamerala kako sam nefleksibilan, nepokretan, nikad nizašta nisam spreman, i tako dalje. Bilo kako bilo, te smo se večeri našli u momačkoj sobi u nepoznatom stanu, pijuckajući piće i blenući u film na kompjuterskom monitoru. Ostatak stana, a posebno spavaću sobu, klinci su namenili svojim aktivnostima, za koje su se danima oštrili. Nisu bili bučni, ne želeći da privuku pažnju komšiluka, nije im bilo u planu napijanje i urlanje, kao obično, nego neke malo drugačije radnje.
   Negde na pola filma moja žena odluči da im se nakratko pridruži, da izvidi šta se dešava. Po prirodi je radoznala, a još više od toga je sklona da se prikazuje kao mladalačka osoba. Ona ume da bude infantilnija od bilo koga i da se među mladim svetom ponaša kao najnezrelija.
   Došla je pred kraj filma, sva zajapurena.
   – Šta ti se desilo? – pitao sam, iskreno iznenadjen.
   – Morala sam da im podignem atmosferu. Kad sam ušla, svi su sedeli i ćutali. Eno, sad svi igraju.
   Progundjao sam nešto podrugljivo i nastavio da gledam kraj filma.
   – Ribe su im nikakve – dobacila mi je, ispijajući gutljaj. Učinilo mi se da pomalo zapliće jezikom. – Videćeš, niko tu nikog neće kresnuti.
   – Baš sam se zabrinuo.
   – Da su pametni, pa da me lepo zamole. Ja bih im svima bila dovoljna.
   Više nisam mogao da pratim film. Zaprepastila me je tom izjavom ali me je, neočekivano, i uzbudila.
   – Ti bi se kresala sa njima?
   – Što da ne? Sa svima bih se jebala. Valjda me poznaješ?
   Da, poznajem je, znam da to voli više od svega. Ne bi joj bilo prvi put da se daje bez ustezanja, ali ne odkad smo u braku. A u braku smo već veoma dugo.
   – Pa šta ćemo? Hoćeš da se jebeš?
   – Videćemo. – pogledala me je zagonetno.
   – Tebi je ta atmosfera izgleda udarila u glavu.
   – Trebao si da vidiš kako me gledaju. Klinke su poludele od ljubomore.
   – A ti si se nadražila.
   – Kao da meni mnogo treba da se nadražim.
   Zaćutao sam osećajući kako mi narasta neko čudno uzbudjenje. Kada sam opet progovorio, glas mi je bio promukao.
   – Znači, jebaćeš se?
   Uputila mi je dug pogled, koji je svetlucao od alkohola.
   – Jel bi ti voleo da se jebem?
   – Jel bi ti volela da se jebeš?
   – Znaš da bih.
   – Onda nemam ništa protiv.
   Izazovno mi se osmehnula i protegla se na ležaju. Tek sam tad primetio da je obukla seksi čarape, kada je čipkani vrh izvirio ispod suknje.
   – Idem još malo da dižem atmosferu. I da razmislim koga da izaberem.
   Ostavši sam ispio sam čašu na eks. Ruka mi je pomalo podrhtavala. Gadno sam se uznemirio. Jesmo mi hiljadu puta zamišljali svakakve perverzne situacije, makar smo na rečima bili slobodni, ali smo u praksi ostali verni jedno drugom. Umela je ona i da stvori situaciju u kojoj nisam bio siguran šta se dešava, da li flertuje sa nekim ili me samo pali, medjutim ovo mi je sad delovalo isuviše stvarno. Prilično glupo, a opet realno. Doduše, i gluplje situacije su mi svojevremeno delovale realno, pa se ispostavljalo da je samo grejala atmosferu za naše intimne trenutke.
   Opet je nije bilo čitavih pola sata.
   Kada je najzad ušla u sobicu, lagano se zanosila.
   – Sediš tu kao pička, a klinci me drpaju za dupe.
   Zinuo sam da nešto kažem, ali sam shvatio da ne znam šta. U isto vreme sam shvatio da je gotovo pijana, čim ima tako agresivan smisao za šalu.
   Izazovno me je gledala sa ležaja i protezala svoje seksi noge.
   – Znaš šta mi je jedan od klinaca rekao? Da svi oni već godinama drkaju misleći na mene.
   – Oni bi drkali i na babaseru.
   Nije se dala uvrediti, mada sam baš to nameravao. Osmehnula mi se, obliznula usne i nesigurno ustala.
   – Hoću da me jebeš – sela mi je u krilo i gurnula mi jezik  u usta. Uvek sam mrzeo kada je tako napadna. Jedva sam je odvojio od sebe. Odjednom sam bio ljut. I zbog njenog pijanstva, i zbog izjave o drkanju, a najviše od svega što sam postao sasvim ubedjen da je ponesena atmosferom i da je spremna stvarno da se pojebe sa nekim, ili čak i sa svima. Uvek sam bio ljubomoran i to sa razlogom – kada smo bili klinci otišla je na neku žurku i prevarila me. Tokom celog braka se nije desilo ništa slično, ali sam ja to uvek očekivao i vremenom počeo i da priželjkujem, verovatno osećajući da je bolje da se desi ono čega se plašim, pa da znam na čemu sam, nego da se neprekidno pribojavam i strahujem.
   – Napalila si se na klince, na to što si glavna riba medju njima. Idi pa se s njima jebi. – prosiktao sam.
   Pogledala me je zapanjeno, mračnim  pogledom, a onda mi naglo iskočila iz krila i izletela iz sobice, zalupivši vrata.
   Zapalio sam cigaru i sipao novo piće, iako mi ga je već bilo dosta. Drhtao sam od besa – mrzeo sam njeno ponašanje kada je pripita, a sada ga je baš preterala.
   Sa druge strane, bilo mi je jasno da sam pogrešio. Sve je ovo ipak bila provokacija niskog intenziteta, a ja sam reagovao krajnje grubo. Još gore od toga je što ona, pogotovo kada je pod gasom, ume da odgovori nesrazmerno uvredi…
   Zgnječio sam cigaru i izašao iz sobice. Prošao sam kroz mračno predsoblje i ušao u dnevnu sobu, u kojoj je bilo vruće i slabo osvetljeno, i umešao se u gužvu.
   Odmah sam je spazio, što i nije bilo tako teško jer se nalazila u centru pažnje. A bila je u centru pažnje jer je igrala na sredini sobe, izazovno uvijajući oblim kukovima i trljajući butine jednu o drugu. Poznavao sam taj njen način igre – puno puta sam ga gledao i svaki put me je time napalila. Igrala je polako, senzualno, kao da hoda po jajima, ili bolje rečeno, kao da se polako i pažljivo nabija na kurac. Igrala je obećavajuće, kao da će dati svoje obline i medjunožje čim se igra završi.  Klinci, siguran sam, nikada nisu videli takav način igre. A posebno ih je izludjivalo što im se tako prikazuje zrela i iskusna žena. O kojoj su godinama maštali.
   I shvatih – ako ovde večeras neko bude jeban, to će biti moja žena. A ona je na to, po svemu sudeći, potpuno spremna.
   Oko nje se tiskao čitav čopor i pomno pratio kako joj se suknja zadiže i otkriva popriličan deo butina, sve do čipkanih završetaka čarapa. Neki od njih su, naizmenično, pokušavali da joj je još više zadignu, našta je ona koketno reagovala i povlačila je na dole, nastavljajući da igra, kao da je to normalan deo plesa. Čuo sam par njih kako zažagreno dobacuju:
   – Skini suknju! Skini suknju!
Prisutno je bilo još samo par devojaka koje su se nelagodno došaptavale i očigledno se spremale da ispare. Što su i učinile kada je jedan od klinaca otkopčao suknju moje žene i strgao je na pod. Ona je tada zastala sa igranjem, ali je ceo hor povikaao:
   – Igraj, igraj!
   Za trenutak se kao premišljala, a onda nastavila da se uvija, onako u gaćicama, seksi čarapama i uskoj majci u kojoj su joj, inače pomalo opuštene sise, sada stajale kao nabrekle bombe. I gaćice su bile čipkane i providne, pa ništa nisu ni sakrivale. Pogotovo ne bi mogle da sakriju njeno poprilično, oblo dupe, kojim je ona umešno vrtela pred zapenušanim klincima.
   Tu mi je prekipelo – umešao sam se u gužvu, zgrabio je i počeo da je vučem, obgrlivši je da bih sakrio belo meso njenog dupeta. Ona je, shvativši da sam to ja, na trenutak splasnula i dozvolila da nastavim sa svojom namerom. Probijajući se kroz gužvu spotakao sam se i mi se strovalismo na trosed. Uhvatio sam je za ruku, nameravajući da nastavim posao, ali mi je ona besno istrže:
   – Šta to radiš? – gotovo je viknula na mene, zaplićući jezikom.
   – Šta radim? – zbunio sam se. – Šta ti radiš, idiote!
   – Ono što si mi ti rekao da radim.
   – Šta sam ti bre rekao? Da praviš budalu od sebe?
   – Ne, nego da se jebem. I sad mi se, vidiš, prijebalo.
   Zanemeo sam. Krv mi je navrla u lice, a bes pomutio razum. Prosiktah joj na uvo:
   – Pa jebi se onda, kurvo! – i ustadoh sa troseda, ostavljajući je tamo.
   Hteo sam da izađem, ne iz sobe, nego iz stana i zgrade i da odem u tri pičke materine.
   Ipak, ostadoh u hodniku ispred stana i naslonjen na gelender zapalih cigaru. Morao sam da dodjem sebi.
   Iz stana su dopirali zvuci muzike i žagor. Uvlačio sam dim duboko u pluća i piljio u vrata, svestan da se ona, iza tih vrata, možda već sad stvarno jebe.
   Na tu pomisao klecnuše mi noge. Rekoh poluglasno: „Pa nije valjda luda da to stvarno uradi“. Ali, onda se setih da je gotovo pijana, polugola, i da sam je gadno uvredio.
   Zgnječih cigaru i vratih se u stan. Odmah mi postade jasno da se žagor poprilično utišao – čula se uglavnom muzika i tek po neka razmenjena reč.
   Niko nije registrovao da sam ušao u sobu. Stajali su u polukrugu oko troseda i gledali scenu na njemu. A video sam i ja: nju kako, sada bez gaćica, sedi i sisa kurac klincu koji kleči ne trosedu sa njene desne strane, a klincu koji sedi sa leve lagano drka nabreklu kurčinu, dok joj on mrsi prstima po pički izmedju širom razmaknutih nogu.
   Sisala je polako, sa uživanjem, zatvorenih očiju, lagano pomerajući glavu napred-nazad. Nakarminisane usne su joj klizile po ukrućenoj kari, a obrazi bili uvučeni od siline kojom mu je sisala.
   Njena bela šaka je čvrsto stiskala kolac drugog klinca i polako mu pomerala kožicu, dok joj je iz glavića obilno balavilo po prstima. Ali i njena pička je izdašno lučila sokove na klinčeve prste koji su stiskali, gnječili i masirali bucmasto, dlakavo medjunožje.
–         Šta to radiš? – dreknuo sam.
   Trznula je glavom i to je bila sva njena reakcija. Pokušah da prodjem kroz gužvu, ali me dvojca mladića, sa kojima sam toliko puta razgovarao o performansama motora, sprečiše.
   –  E, nemoj da praviš probleme – reče jedan. – Niko je nije terao, sama je htela.
   Zinuh da mu nešto odgovorim i zapazih da mu se oči sijaju, i to ne od alkohola ili droge, nego od želje da mi jebe ženu. Od želje koju su delili svi u prostoriji i nameravali da je i ostvare. U trenutku mi je bilo jasno – ona ovde više nije moja žena, nego žensko meso u prometu i tu više nije bilo zaustavljanja, ma šta ja uradio.
   Zaklopih usta i povukoh se korak unazad. Klinac mi sa odobravanjem klimnu glavom i okrenu se prema trosedu.
   A tamo se scena upravo menjala. Dečko kojem je drkala poče da joj podiže noge navodeći je da legne na ledja. Ona to i učini, pazeći da ne ispusti drugi kurac iz usta. Kada je legla podiže i raširi noge izvijajući istovremeno glavu da bi joj kurac nesmetano ulazio u usta.
   Dečko na brzinu svuče pantalone i namesti joj se medju noge, nameštajući zabalavljeni glavić na otvor. Blago je pogurao i glavić, velik i tamno crven, utonu u njenu pičku, a zatim u nju zaroni i cela žila, sve do muda koja dodirnuše nakvašenu kožu dupeta.
   Onda njegovo mršavo dupe poče da se pomera gore – dole, dok mu se kurac izvlačio i ponovo nabijao. Njene noge, u seksi čarapama, visoko podignute i raširene, klatile su se u ritmu nabijanja, dok je halapljivo gutala kurac drugog klinca.
   Sledjeno sam gledao njeno oblo dupe ispod mršavog dupeta jebača i kurac vlažan od njenih sokova kako je jebe i jebe i jebe, zabadajući se u sve bržem ritmu, tresući je na trosedu. Ona nije iz usta ispuštala drugi kurac snažno ga sisajući i masirajući mu muda, dok su joj se noge nekontrolisano trzale jer je, očigledno, svršavala.
   Klinac kojem je pušila naglo izvuče kurac, a njoj iz usta poteče sperma koju je u nju izlio. Gotovo istovremeno i onaj koji ju je jebao uspori ritam i poče da je jebe kratkim i laganim pokretima, glasno stenjući dok ju je punio spermom, a onda se ukoči i ostade da miruje nekoliko trenutaka odmarajući se u njenoj vreloj pički. Zatim se pridiže i poče da navlači pantalone, ortački se cereći okupljenim drugarima.
   I moja se žena uspravila u sedeći položaj i dograbila flašu sa pivom koja joj je bila najbliža. Nategnula je pošteno, ispirajući usta sa nekoliko dugačkih gutljaja. Vratila ju je na sto i nepogrešivo me pogledom našla u masi koja ju je okruživala. Gledala me je izazivački, sedeći raširenih nogu tako da joj se sperma iz pičke slivala na trosed.
   Jedan od klinaca, spuštenih pantalona i ukrućenog kurca, pođe da sedne kraj nje, ali ga ona zaustavi pokretom ruke.
   – Zapalite mi cigaru. I donesite mi lavor i bokal tople vode, sva sam ulepljena.
   Ispuniše joj želje gotovo trkom. Uskoro je čučala na sred sobe ispirajući se pred svima, sa cigarom u ustima, kao neka stara profesionalka. Gledao sam je sa leđa i nehotice zadivljen njenim suzolikim dupetom i moćnim butinama. I nisam u tome bio jedini, sudeći po komentarima onih oko mene. A onaj sa spuštenim pantalonama se nestrpljivo muvao oko nje i kada je krenula da ustane hitro je odgurnuo lavor i naterao je da se spusti na sve četiri na tepih, pa kleknuo iza nje. Kratko je petljao izmedju njenih nogu pokušavajući da joj uđe, a onda je nabo kratkim trzajem bokova, ispuštajući neartikulisani uzvik.
   Ščepao ju je za bokove i počeo da nabija u brzom ritmu. Kad god bi ga uterao čulo bi se šljepkanje njenih guzova, dok joj se glava klatila napred – nazad. Već u sledećem trenutku pred nju kleče drugi klinac i ugura joj kurac u usta, tako da je sada bila kao na ražnju. Držali su je za bokove i glavu i naizmenično navlačili, nemilosrdno je cimajući. Ovaj što ju je guzio je bio baš nadražen jer je vrlo brzo svršio, ukrutivši leđa, zabadajući joj se kratkim i snažnim pokretima. Zabacio je glavu i zaurlao, dok su mu se guzovi grčili.
  Odmah ga je smenio sledeći. Kleknuo je iza nje i počeo da petlja, sa kurcem u ruci. Ona poče da vrpolji dupe, kao da pokušava da uzmakne. Pokušala je da okrene glavu, da nešto kaže, ali joj onaj spreda ne dozvoli da ispusti kurac iz usta, a ovaj otpozadi je pljesnu po dupeti i naredi:
   – Budi mirna!
   „Hoće da je jebe u dupe“ – shvatih.
   Pokušala je nešto da kaže, onako s kurcem u ustima, i krenula da se otima, a onda se trgla. Mali je uspeo da joj udje u čmar i sada je lagano klizio ulazeći joj sve dublje. Čvrsto ju je držao za slabine navlačeći  je pažljivim, odmerenim pokretima, grokćući od zadovoljstva.  Ona se sva ukrutila i samo se zagrcnula kada joj je onaj spreda štrcnuo spermu u grlo. Čim su joj se usta oslobodila, ona poče da viče i psuje i ponovo pokuša da se otrgne, ali još dvojca priskočiše da je drže i nateraše je da spusti glavu na tepih i još više istrći dupe.
   Polako joj je nabijao dok se ona, lica pritisnutog uz tepih, slabašno otimala.
   – E, kolko sam puta zamišljao da je ovako karam u dupe! – uzviknu neko u mojoj blizini, balaveći na scenu koja se odvijala.
   I trenutni jebač je sasvim sigurno imao iste maštarije jer ju je jebao u laganom ritmu, uživajući u svakom uvlačenju i izvlačenju kurca, odlažući trenutak svršavanja. Od cele scene video sam samo njegovo koščato dupe kako se ritmički pomera napred-nazad. Jedva da sam mogao da poverujem da je razlog njegovih pokreta ništa drugo nego dupe moje sopstvene žene.
   Društvo koje se još nije omrsilo sa nestrpljenjem je dočekalo trenutak da se ovaj najzad trijumfalno zabije u nju i sruči joj isporuku sperme. Ustao je slavodobitno se kezeći drugarima, a ona se nemoćno svalila na bok. Mali nije ni znao da je bio prvi koji joj ga je u poslednjih dvadeset godina ugurao u dupe.
   Sledeći je već prilazio, spuštajući pantalone, kada se nad nju nadneo dečko koji mi je uvek bio najmanje simpatičan, onako mršav, sitnih očiju i podrugljivog osmeha. Iz nekog razloga je među njima imao status neformalnog vođe i svi su poslušno odreagovali kada je zatražio da joj se da mali odmor, da se sabere i opere, posle ćega će on biti na redu.
   Pomogao joj je da ustane i poveo je prema kupatilu. U prolazu me je primetila i grčevito me zgrabila za ruku.
   – Hoću kući! – sad je već bila trezna. Stezala me je šakom i panično me gledala. Nisam stigao ništa da kažem, a već su je odvukli od mene, u kupatilo.
Krenuo sam za njima, odlučan da prekinem dalju zabavu, ali me je zaustavio snažan udarac u predelu bubrega. Zaneo sam se i zamalo pao. Dohvatiše me nečije ruke i odvukoše u onu sobicu. Sručili su me na kauč a jedan od njih mi se unese u lice:
   – Budi miran! Za tvoje dobro. Sama je htela, video si.
   Neko vreme sam ležao, nesposoban da ustanem. U glavi mi je bio haos – moja žena je do malopre primila pet kurčeva u različite otvore, do čega je zaista došlo po njenom scenariju. S jedne strane sam bio van sebe od besa i užasa, ali sam sa druge bio čudnovato i nastrano uzbuđen. Međutim, ako joj se na početku i sviđalo, sada joj je bilo dosta i trebalo je to nekako završiti. Ali, kako? To već nisam znao.
   Najzad sam uspeo da ustanem. Uteturao sam u dnevnu sobu – njih pet-šest je sedelo oko stola, nalivalo se, glasno pričalo i smejalo. Kada su me primetili, nekolicina pogleda u pravcu spavaće sobe. Sledio sam njihov pogled. Kroz otvorena vrata se video bračni krevet. Na njemu je ležao mršavi, potpuno go, a ona se, podvijenih nogu, takođe potpuno gola, svila pored njegovih koščatih nogu. Polagano mu je sisala popriličnu kurčinu i šakom lagano masirala muda.
   – Pustite ga da sedne. Oćeš da popiješ nešto?
   Uviđavno su mi ustupili mesto sa najboljim pogledom na scenu. Iskapio sam čašicu nečeg žestokog očiju prikovanih za njene usne koje su klizile niz mršavkov kolac. Obrazi su joj se uvlačili, baš ga je sisala, zatvorenih očiju. Njegove tanke, dlakom obrasle noge bi izgledale smešno pored njenog izdašnog belog mesa, da u sredini scene nije stajao taj veliki kurac, koji će uskoro da joj zađe među noge.
   – Kad joj ga utera, ima da vrišti. Da se kladimo?
   Ponudu za opkladu izneo je klinac kojeg sam uvek smatrao pomalo ženskastim. Opazio je moj pogled i napravio postiđenu grimasu.
   – Izvinite, ali poznat je po velikom.. znate već. Žene u zgradi ga obožavaju, a i on njih… Ume sa matorkama.
   Pažnju mi je opet okupiralo neko komešanje u spavaćoj sobi. Klinac ju je nameštao na leđa, glavom prema nama, pa je opkoračio u pozu 69. Pružio nam je pogled na njegovu pozamašnu batinu kako se u sporom ritmu, obuhvaćena jednom njenom šakom, dok ga je druga stiskala za butinu, podiže i spušta u njena usta. Istovremeno je, raširivši joj noge, zaronio glavu među njih i vradno je obrađivao. Očigledno da se uzbudila – butine su joj podrhtavale, a stopala se grčila, klizajući napred-nazad po čaršafu. Sve ga je jače stiskala za butinu i toliko ga je jako sisala da se, kada ga je izvukao iz njenih usta, začulo glasno „plop“. Oralnom seksu je izgleda došao kraj. Okrenuo se u pravi položaj i krenuo na glavnu stvar.
  Smestio joj se među noge u počeo da joj ga uvlači, držeći je sa obe ruke za glavu kao da se bojao da će je odgurati kurcem. Ona je savila noge u kolenima i zaječala kada joj je ušao. Njegovo dupe se polako podiglo, pa opet lagano spustilo, a ona opet zaječala, podižući stopala prema plafonu. Sledeća izvlačenja i uvlačenja bila su nešto brža, mada ne prebrza – očigledno je želeo da je jebe gustiozno, kao kad se najzad radi nešto što se dugo priželjkuje. Najednom sam se prisetio koliko sam ga puta video da je gleda otvorenih usta, kako se neprestano vrteo oko nje i uvek bio na usluzi i u blizini i shvatio da je sve ovo što se dešava on i isplanirao, sa samo jednom namerom, da nekako isprovocira jebanje u kojem je sada uživao. Izgleda da nas je dobro prostudirao, pogotovo nju, i ukapirao da u pomalo erotičnoj atmosferi, uz alkohol, može doći do ovako nečeg. A sada ju je jebao, i to predamnom, u laganom ritmu, a ona je u tome uživala. Stopala su joj se, visoko u vazduhu, ljuljala u ritmu u kojem joj je kurac punio pičku i ječala je, sve glasnije i slobodnije. On ju je držao za glavu i stenjao nad njom i zabadao joj se i zabadao, činilo mi se bez kraja. Popušio sam dve cigare slušajući ih kako ječe i stenju u čemu im se pridružio i krevet koji je počeo da škripi u ritmu jebanja. A ritam je bivao sve brži i brži tako da ju je na kraju prosto satirao pod sobom. Tresla se pod njim, meso joj se ljuljalo a noge klatile u vazduhu, sve dok se nije konačno silovito zabio u nju i ispraznio se uz pobednički urlik.
   Šta da kažem – nastavili su da je jebu. Odmah su je spopala dvojca – jedan joj je kleknuo uz glavu i ugurao joj kurac u usta, a drugi joj zadigao noge na ramena i počeo da je gusla kratkim, usporenim potezima. Njih dvojca su je, čini mi se, jebala sigurno petnaest minuta, smenjujući joj se u ustima i pički, svo vreme je držeći stisnutu između sebe i nabodenu na dva kurca. Od nje su se videla samo stopala podignuta u vazduh i vrh dupeta, prignječen uz postelju,  tako su je opkolili i zaokupili, mrdajući kukovima i neumorno je meseći šakama.
   Jebao ju je i onaj ženskasti – legao je iza nje, zamahnuo glavom da skloni kosicu sa očiju, stisnuo joj sisu nežnim prstićima i uterao joj tanak, ali dugačak kurac, sa malim, suženim glavićem, između nogu. Ona je visoko podigla jednu nogu izloživši se pogledu posmatrača iz dnevne sobe i ja sam sa čuđenjem shvatio da mi se priviđa kako joj u pičku ulazi i izlazi neka tanka, dugačka sajla.
   Do jutra su je jebali ponovo i ponovo, ispočetka se napaljujući, a ja sam bivao sve pijaniji. Mora da sam na kraju i zahrkao jer me je trgla baš ona, drmusajući me za rame. Bila je obučena, mada raščupana i razmazanog karmina.
  Otišli smo kući ćutke,pridržavajući jedno drugo.  Narednih dana ni reč nismo progovorili o dešavanjima te noći. Jebao sam je nekoliko puta dnevno svih tih dana. A onda smo, sledećeg vikenda, ponovo otišli na žurku.

Oceni
[Total: 2 Average: 2]
Bludničenje moje ženice

Svanulo je… Milan je bio u krevetu sa mojom jebozovnom ženicom. Ona je zadovoljno prela u njegovom krilu. Zgužvana posteljina i velike fleke sperme po njoj, svedočile su o bludničenju moje ženice i njenog starog

Jesi ovo želela kučko?

Dugo sam mastao o tome da jebem svoju zenu u trojku sa jos jednim tipom.Zena mi je dosta dobro izgledala,mozda je bila malo niza ali je imala dobre sise jos bolju guzu ali sto je

Porodični prijatelj (gay)

-Prošlo je dosta godina od ovih događaja ali sećanje me služi toliko dobro da kada zatvorim oči,mogu se setiti svakog događaja a i ponovo ih osetiti na svome telu.-Živeli smo u Vogošći,predgrađu Sarajeva,skladna i harmonična