Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Zaova

Udala sam se relativno mlada, sa nepune dvadesetdve godine. Ostala sam u drugom stanju sa sadašnjim suprugom Petrom i da budem iskrena ne kajem se ni dan danas zbog toga. Rodila sam prelepu ćerku Tijanu koja sada ima sedamnaest godina. Priča koju sam htela da ispričam dešavala se nakon rođenja Tijane. Suprug i ja smo stanovali u blizini Novog Sada u kući njegovih roditelja. Moj svekar Jovan, svekrva Zorica, mlađa sestra moga supruga Petra, moj suprug Petar i ja stanovali smo u toj kući.

Kuća nije bila mala pa je bilo mesta za sve. Svekar i svekrva su stanovali u prizemlju, Petar i ja na spratu a, tada devetnaestogodišnja Petra u potkrovlju. Petar je stalno radio a kao građevinski radnik dosta je putovao po terenima. Porodila sam se u Junu te godine i Petar je bio uz mene prvih šest meseci. Nakon toga morao je da se vrati poslu jer nam je trebalo novca. Pošto sam uvek imala nekoga pored sebe da mi pomaže nije bilo nikakvih problema. Petar je imao veliki posao u Nišu i dolazio je svakih tri meseca da nas poseti. Najviše mi je pomagala Petra. Petra je inače divna osoba. Prihvatila me je kao rođenu sestru i ne samo što mi je puno pomagala oko Tijane, već sam sa njom mogla i da popričam o svemu.

Jedne večeri pomagala mi je oko kupanja Tijane nakon čega smo je uspavale i potom se uz kafu opustile u dnevnom boravku. Dok smo pile kafu, na televiziji je išla neka emisija o porođajima, materinstvu i tome slično. Dok smo gledale emisiju ja sam se žalila kako sam mi je ostalo nekoliko kilograma nakon porođaja dok je Petra to negirala. Čak mi je davala komplimente da izgledam još lepše nakon porođaja. Imponovalo mi je sve to ali sam ipak negirala Petrine komplimente pokazujući joj svoj stomak koji je još uvek imao viška kože.

– Pogledaj! Nikakva sam! Komentarisala sam izgled svog stomaka.
– To će se povući nakon još nekoliko meseci! Tešila me je Petra.
– Uz neke kremice i malo vežbi, sve će to doći na svoje. Nastavila je Petra.
– Da, da… Samo mi još vežbanje fali!!! Nasmejala sam se.
– Jedino pozitivno su grudi! Rekla sam.
– Kako to misliš? Upitala je Petra.
– Pa grudi su mi dosta porasle, doduše verovatno će ih Tijana brzo iscediti ali nadam se da će nešto ostati! Objasnila sam.
– Pa ti si i pre imala lepe grudi. Rekla je Petra.
– Da ali ne ovolike! Rekla sam i podigla majicu pokazavši Petri svoje grudi.

Petra je gledala moje grudi.

– Boli lit e dok Tijana sisa? Upitala je Petra zbog mojih vidno izmučenih bradavica.
– Da budem iskrena ne. Do duše uvek sam volela grickanje i štipkanje mojih bradavica pa mi Tijana pomalo i prija. Rekla sam smejući se.
– Jas am nežnija po tom pitanju… Prokomentarisala je Petra.
– Hoćeš da vidiš kako je to? Htela sam da joj pokažem kakav je osećaj pomoću pumpice za isisavanje mleka.
– Kako? Zbunjeno je upitala Petra.
– Sačekaj! Rekla sam i otišla u spavaću sobu po pumpicu.
– Šta ti je to? Pitala je Petra dok sam donosila pumpicu.

Objasnila sam joj svrhu te stvarčice i nakon toga joj ponudila da istu isprobamo na njenoj dojci kako bi dobila neki osećaj kako izgleda dojiti dete. Petra je pristala. Rekla sam joj da se skine i sedne na dvosed. Petra je na sebi imala tanku haljinicu koju je svukla skroz i ostala u crnom brusu i crnim tanga gaćicama. Ne znam da li zbog hormona ili nečeg drugoga ali ja sam se tada pomalo napalila. Do tada nikada nisam posmatrala žene tim očima. Nikada nisam ni sanjala da će me žena seksualno uzbuditi ali Petra je nekako uticala seksualno na mene. Bradavice su mi se ukrutile, u stomaku sam osetila leptiriće a među nogama sam bridela…

– Kako si zgodna! Izletelo mi je.
– Hvala. Stidljivo je rekla Petra i bukvalno mi se pohvalila jednim manekenskim okretom.

Gledala sam njen uski struk, njene bujne grudi skupljene tim crnim čipkanim brushalterom, savršen stomak sa ispupčenim pupkom i nežnim bledim dlačicama koje su odudarale od njenog bronzanog tena. Njena crna kosa padala je preko njenih ramena niz naglašenu kičmu koja se gubila iznad njene savršeno oblikovane guze u kojoj su nestajale njne crne čipkane tangice…

– Vežbaš? Upitala sam.
– Kad god mogu! Rekla je Petra i sela pored mene isturivši mi svoje grudi.

Onako zbunjena i već ovlažena samo sam rukom počela da joj mazim grudi. Rukom sam šarala po njenim divnim grudima. Pod prstima sam osetila njene ukrućene bradavice dok sam joj ispitivala jednu po jednu dojku. Među nogama sam bila sva mokra, leptiriću u stomaku su se zamenilii rojevima pčela koji su zujali po mojim erogenim zonama…

– Izvini Petra!!! Shvatila sam šta radim i zbunjeno povukla ruku ka sebi.

Po Petrinom licu odmah sam shvatila da i njoj nije bilo svejedno. Ništa nije komentarisala ali sam po njenom pogledu zaključila da je i njoj prijalo. I dalje sam gledala njeno telo, te grudi i taj ispupčeni pupak. Setila sam se pmpice koju sam držala u drugoj ruci…

– Jesi li spremna! Bukvalno sam joj mahala pumpicom ispred nosa.

Petra je samo klimnula glavom potvrdno i nasmešila se. Kao da je i ona na trenutak zaboravil za što se uopšte skidala. Brzo sam namestila pumpicu na njenu levu dojku i lagano počela da pumpam. Petra je gledala prema prozoru dok se rukama pridržavala za dvosed isturajući grudi prema meni. Nastavila sam da pumpam i primetila da joj se i desna bradavica ukrutila. Rukama je stiskala dvosed i nežno uzdisala…

– Da prestanem!? Upitala sam.

Petra je samo odrečno klimnula glavom i dalje gledajući u prozor. Nastavila sam da pumpam. Petra je uzdisala sve jače. Trudila se da ostane pribrana i tiha ali shvatila sam da se i njoj dešava nešto, baš kao i meni…

– Sviđa ti se!? Upitala sam onako ohrabrena videvši da se Petra očigledno popalila baš kao i ja.
– Aha… Uspela je da izusti Petra, drhtavim glasom.

Bez razmišljanja, bez ustručavanja, slobodnom rukom sam počela da joj masiram slobodnu dojku. Petra je zastenjala i bukvalno se uvila nekoliko puta na dvosedu. Brzo sam sklonila pumpicu sa njene leve dojke i zamenila je svojom rukom. Nežno sam masirala obe njene dojke. Nežno sam prstima prelazila preko njenih, sada već skamenjenih bradavica. Petra je ubrzano disala ispuštajući jecaje užitka. Ugledalala sam njeno preplašeno lice. Shvatila sam da joj prija sve ovo ali da je ipak zbunjena baš kao i ja, verovatno još zbunjenija od mene.

– Ja… Ja… Zbunjeno sam pokušavala da izgovorim nešto ne bih li dobila neku reakciju od Petre.

Odjednom, Petra me je prekinula poljubcem. Dok sam se osvestila, njen jezik je bio u mojim ustima i nas dve smo se ljubile. I ja sam počela da uzdišem od zadovoljstva. Osetila sam kako curim među nogama. Nikada nisam bila toliko mokra, imala sam ogromnu potrebu da dodirnem svoju ribicu, prosto je bridela dok su sokovi iz nje natapali moje gaćice. Petra se zatim naslonila na mene ne prekidajući naš poljubac. Svojom težinom me je oborila na leđa. Ležala sam na dvosedu dok je na meni bila moja zaova Petra a naši jezici su se preplitali po našim ustima. Petra je zatim nežno počela da povlači moju majcu na gore i rukom da traži moje grudi. Ispustila sam jecaj kada je njena topla ruka dodirnula moju dojku. Petra je zatim počela da mi štipka bradavicu smeškajući mi se dok smo se i dalje ljubili. Na svako štipkanje uvijala sam se od užitka. Petra je zatim prekinula poljubac i počela da mi skida majicu. Nakon nekoliko trenutaka ostala sam gola do pojasa. Petra nije stala i lagano mi svukla šorc koji sam imala na sebi zajedno sa gaćicama. Osećala sam se čudno, onako dlakava i zapuštena između nogu osećala sam i sramotu ali onako popaljena do sadašnjim dešavanjima u isto vreme osećala sam i užitak.

– Nisam se sređivala još od porođaja… Petar dolazi tek za mesec dana… A od porođaja se nismo… Pokušavala sam da opravdam svoju zapuštenu mačkicu.

Petra je ćutala i samo se spustila licem do mojih grudi. Odjednom sa osetila njene usne na mojoj bradavici. Glasno sam zastenjala. Zatim je njen jezik počeo da kruži oko moje bradavice. Od užitka sam htela da vrisnem ali sam se nekako suzdržala uhvativši Petru za kosu. Petra nije prestajala, uveliko je sisala moje bradavice iz kojih je curelo mleko. Gledala sam njene usne iz kojih je izlazilo mleko koje je isisavala iz mojih grudi i puštala ga da curi niz moje grudi. Zatim sam osetila njenu ruku na svojoj neurednoj ribici. Nežno je prelazila rukom uzduž i popreko moje ribice dok sam se ja uvijala ispod nje. Potom sam osetila toplinu njenih prstiju dok mi je nežno razdvajala usmine i napipavala klitoris. Mislila sam da ću svršiti istog trenutka dok je Petra jagodicama svojih prstiju kružila oko ulaza u moju vrelu mačkicu. Stenjala sam na glas, pokušavajući da se obuzdam kako me svekar i svekrva ne bi slučajno čuli. Petra je zatim svojim usnama sa mojih grudi prešla na stomak. Podrhtavala sam pod naletima njenih toplih usana koja su šarala oko moga pupka i nežno jezikom žarila moje erogene zone. Mazila sam Petru po leđima, noktima prelazila duž njene kičme baš kako sam to uvek činila njenom bratu a mome suprugu Petru. Petra se spuštala sve niže. Zatim sam osetila njen topao dah na svojoj ribici. Rukama sam stegla dvosed i ukrutila se. Imala sam utisak da ni prvi put kada sam vodila ljubav nisam bila ovako uzbuđena i napaljena. Petra nije čekala dalje, jezikom je razdvojila usmine moje ribice i kružnim pokretima lizala moj klitoris. Još jače sam stiskala dvosed i glasno stenjala dok je Petrin jezik kružio duž moje ribice.

– Ahhhhhh… Mmmmmmmm… Kako sam napaljenaaaa…….. Stenjala sam dok mi je Petra rukama širila usmine kako bi mi lakše olizala ribicu.

Osetila sam da se vrhunac bliži. Počela sam da se izdižem i bukvalno izbegavam njen jezik koji me je dovodio do ludila. Petra je shvatila o čemu se radii brzo mi zavukla dva prsta u ribicu. Bilo je to previše za mene. Počela sam da se tresem od užitka. Uhvatila sam Petru jako za kosu i nabila joj lice na moju mačkicu. Petra je počela ubrzano da liže moju ribicu dok je prstima ulazila i izlazila sve brže. Počela sam ubrzano da dišem i onako sitno da stenjem ne bih li nekontrolisano počela da vrištim.

– Ah… Ah… Ah… Ah… Svršiću! Svršiću! Ah… Ah… Ah… SVRŠAVAAAAAAAAM!!!

Počela sam da se gubim… Tresla sam se kao od groznice… Odkakivala sam od dvoseda… Čupala sam Petru od uzbuđenja… Bukvalno sam bila van sebe dok me je stresao najjači orgazam koji sam imala do tada! Zaboravila sam na svekra i svekrvu, vrištala sam kao da me neko kolje… Činilo mi se da je prošla večnost dok me je orgazam lagano popuštao… I dalje sam se stresala dok sam ubrzano disala i držala Petrinu glavu nabijenu na moju ribicu. Pogledala sam Petru koja me je gledala u oči perverzno mi se smeškajući dok je oblizivala usne na svom, mojim sokovima umazanom licu. Umazana ostacima svog karmina delovala je nekako droljasto, pohotno…

– Jelena ćerko! Šta se desilo!?! Začula se Zorica, moja svekrva, na ulaznim vratima.

Srećom, naša vrata se ne mogu otvoriti spolja bez ključa. Petra se munjevito oblačila a ja sam ostala skamenjena. Onda sam čula Tijanin plač iz spavaće sobe.

– Smisli nešto!!! Rekla sam Petri i pokupila svoje stvari i otrčala u spavaću sobu.

Brzo sam se oblačila ljuškajući Tijanin krevetac. Nakon nekoliko minuta uspela sam da smirim i uspavam Tijanu a potom sam pošla u dnevni boravak. Tamo je sedela Petra.

– Šta si joj rekla!? Upitala sam.
– Rekla sam joj da te je Tijana ugrizla dok je sisala. Rekla je Petra.

Smejale smo se, verovatno više zbog činjenice šta se desilo između nas dve nego zbog Petrinog objašnjenja mojoj svekrvi a njenoj majci da me je Tijana ugrizla za dojku dok sam je dojila.

– Da stavim kafu? Upitala sam Petru.
– Može. Rekla je.

Otišla sam u kuhinju i stavila vodu da skuvam kafu. Dok sam čekala da voda provri kroz glavu su mi prolazile slike od maločas. Koliko god sam se osećala čudno i postiđeno zbog svega toga, toliko me je i dalje palila činjenica da sam učinila nešto tako perverzno. Skuvala sam kafu i odnela Petri u dnevni boravak. Kada sam ušla, Petra je sedela na fotelji, dignutih nogu mazila je svoju mačkicu. Njene crne čipkane gaćice bile sun a stočiću ispred nje a ona je sa zadignutom haljinicom dirala svoju ribicu gledajući u mene. Umalo da ispustim poslužavnik sa kafama. Ponovo sam osetila onaj čudni osećaj u stomaku, znala sam da je sve ovo pogrešno a sa druge strane tako sam bila napaljena. Spustila sam poslužavnik na stočić ispred nje i sela na dvosed. Petra je i dalje prstima kružila po svojoj vidno vlažnoj mačkici. Gledala sam pravo među njene noge, njena obrijana mačkica presijavala se na svetlosti lampe pored nje. Petra me je i dalje gledala, pravo u oči. Tiho je uzdisala i grickala svoje usne. Ponovo sam ovlažila, mačkica mi je bridela. Htela sam nešto da uradim ali nisam znala šta. Htela sam ponovo da osetim Petrine usne na svojima. Petra se smeškala gledajući me, kao da je znala šta mi se upravo mota po glavi. Zatim je ustala i sela pored mene na dvosed. Namestila se tako da ponovo mogu da gledam njenu ribicu dok je ona miluje svojim prstima ali ovoga puta bila mi je na dohvat ruke. Kao stidljiva devojčica nekoliko puta sam krenula rukom ka njoj ali sam iznova odustajala. Petra je zatim svukla bretele svoje haljinive i rukom počela da miluje svoje grudi. Nisam više mogla da izdržim! Samos am joj prišla i počela da sisam bradavicu na njenoj levoj dojci. Bila sam nežna jer mi je već pričala kako voli nežnost na svojim grudima. Petra je dahtala sve glasnije. Svojom rukom je i dalje mazila svoju ribicu dok je drugom držala mene za kosu. I ja sam počela da dražim svoju mačkicu preko šorca. Petra je bila blizu vrhunca, osetila sam to dok mi je nesvesno stiskala kosu. Znala sam da će uskoro svršiti a htela sam da probam njenu ribicu, htela sam da osetim njen ukus na svom jeziku. Skupila sam hrabrosti i brzo spustila lice među njene noge. Petra kao da je jedva dočekala taj moj potez, samo se pridigla i olakšala mi prilaz njenoj mačkici. Međutim to nije bilo sve. Dok se pridizala, Petra je svoju desnu ruku podvukla pod svoju guzu i gurnula sebi prst u anus. To je bilo previše za mene, videvši to samo sam izplazila jezik pravo u njenu mačkicu.

– Ahhhhhhh… Uzdahnula je glasno Petra i izdigla se u vi sod užitka.

Nastavila sam da joj palacam jezikom po ribici. Petra je ubrzala disanje i pojačala uzdahe. Jas am ponovo dražila svoju ribicu dok mi je jezik šarao po Petrinom klitorisu.

– Gurni mi prst! Ahhhhhh… Gurni mi prst! Zahtevala je Petra.

Poslušala sam i brzo joj gurnula prst u mačkicu i nastavila da ližem njen klitoris. Petra je počela silovito da se nabada na svoj prst u guzi. Bukvalno je nasedala sama sebi na prst dok sam ja pokušavala da uhvatim njen ritam sa svoja dva prsta u njenoj mačkici i jezikom koji je sada palacao svuda po njenoj ribici.

– Ahhhhhh… Mmmmmm… Ah… Ah… Ah… Petra je postajala sve glasnija.

Pomislila sam da će nas svekrva ponovo čuti i brzo sam joj gurnula prste svoje druge ruke u usta. Petra je počela ludački da mi sisa prste.

– Mmmmm… Mmmmmm… Mumlala je i odjednom počela da se stresa celim telom.

Dugo je svršavala, grčila se i uvijala dok me je bukvalno grizla za prste kako ne bi vrisnula od uzbuđenja. Dok je svršavala ja sam ludela od uzbuđenja. Moja ribica je bridela, imala sam osećaj da ću svršiti samo ako je dodirnem. Petra se zatim naglo pridigla i bukvalno u jednom potezu me okrenula prema naslonu dvoseda a zatim mi glavu zabila u naslon. Dok sam se ja opasuljila već mi je raskopčala šorc i svukla ga zajedno sa gaćicama do stopala. Onako natrćena već sam počela da stenjem a onda vrhunac…

– Ahhhhhhhhhh… Prostenjala sam od užitka i shvatila da mi je Petra upravo zabila prst u guzu.

Ubrzano je počela da mi gura i vadi prst u guzu. Neverovatan osećaj bola i užitka naterao me je da ugrizem naslon troseda ne bih li ponovo vrištala pa da me čuje svekrva. Petra je ubrzavala, ceo njen prst nestajao je u mojoj guzi. Smešno, ali u tom trenutku sam pomislila “Ili ćeš se ukakiti ili ćeš svršiti” I tada sam počela da diram svoju ribicu. Pratila sam ritam Petrinog prsta u mojoj guzi i vrišteći u naslon dvoseda počela da svršavam. Tada sam bukvalno imala prekid filma. Kada sam se povratila, shvatila sam da mi je glava bila na podu dok mi je guza bila na naslonu dvoseda gde mi je maločas bila glava. Zatim sam osetila kako Petrin prst lagano izlazi iz moje guze. Guza mi je pulsirala pa sam osetila svaki milimetar Petrinog prsta dok ga je vadila. Počela sam da se smejem. Smejala sam se kao blesava. Petra mi je zatim poljubila guzu i rekla:

– Ohladila nam se kafa!

Zatim smo se obe smejale do suza…

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Seoska drolja

Tada sam bila klinka od petnaest godina, slatka i lepo razvijena, svesna svoje seksualnosti i privlačnosti za muškarce. Od malih nogu sam živela sa ujakom van grada na njegovom seoskom imanju. Te godine sam pošla

Treba da me jebeš

Držao me je obema rukama za glavu ,dok je njegov poveći kurac sa izrazito šiljatim glavićem upadao u moja usta. Ritmički ga je stavljao i vadio, nabijao ga duboko dok je nadamnom dahtao i groktao

Porno kasting

Zavisnik sam od sexa. I kad nemam šta da jebem, kupujem erotske i porno časopise i uživam u drkanju na lepotice u njima. Zato me je prijatno iznenadio mail od jedne producentske porno kuće koja