Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Vreme je da je i ja jebem

Bila sam druga godina fakulteta kada se to desilo. Darko mi je tada bio stalni dečko i bilo mi je uglavnom lepo sa njim. Bila je to ozbiljna veza koja je imala dobre šanse da se kruniše brakom, ali je propala zbog njegove bolesne ljubomore. Darko je bio košarkaš i igrao je za neki manji beogradski klub. Bio je zgodan, lep, sjajno obdaren i odličan u krevetu. Ono što mi je strašno smetalo kod njega bila je ljubomora. Nikada mu nisam davala ni trunke povoda za to, ali bilo je dovoljno da se samo izazovno obučem kada negde izađemo i da frkće čitavo veče. Nikada ga nisam prevarila do te noći i zaista sam se trudila u toj vezi. Međutim, te večeri sam ga prevarila više iz osvete i besa, nego što sam to zaista želela.
Darko je bio na pripremama sa ekipom i nije ga bilo mesec dana. Mislim da nikada nisam bolje izgledala nego tada. Grudi su mi bile savršene. Velike, čvrste i okrugle a struk nikada uži. Guza i kukovi su mi dobili oblik o kojem sam maštala još kao klinka i bila sam puna samopouzdanja kao nikada pre. Ne treba da pominjem da sam imala gomilu udvarača ali sam ih sve gladko odbijala, iako sam brojala dane do Darkovog povratka.
Vratio se sa priprema krajem jula i odmah me nazvao. Dogovorili smo se da dođe po mene te večeri i kako sam prekinula vezu počela sam sa pripremama za izlazak. Gotovo celo popodne sam provela kod kozmetičara. Kod kuće sam se dugo tuširala, izbrijala macu, ostavljajući samo tanku traku, crnih, kratkih dlačica po sredini. U plakaru me je čekala sjajna mini, ljubičasta haljina bez bretela, koja isticala moje obline i stajala mi savršeno. Kupila sam predivne sandale, na tankim, visokim štiklama samo za tu priliku i nisam ih nosila do te večeri. Dugo sam se tuširala i šminkala, odabrala nakit i parfem koji je najviše voleo. Nisam imala ni krpicu donjeg veša na sebi. Jednostavno, htela sam da mu priredim veče za pamćenje. Nisam imala ni najmanju predstavu da će mi to veče promeniti stav prema muškarcima iz korena.
Darko je došao po mene oko devet te večeri i nije se čak ni nasmešio kada me je video. Poljubio me je mlako i otišao do auta ostavljajući me skamenjenu na trotoaru. Sela sam na mesto suvozača i gledala ga na ivici suza.
“Šta je sa tobom?”, uspela sam da prozborim nekako.
“Šta je sa mnom?”, uzvratio je sa mešavinom čuđenja i ljutnje, “Pa mogla si i gola poći. Ne znam zašto si se trudila oko tih krpica uopšte.”
Ne pitajte me kako nisam eksplodirala od besa, niti kako mu nisam odrala lice sa glave noktima. Bila sam na pola koraka od ubistva na mah. Ćutali smo dok smo se vozili ka restoranu, gde je rezervisao sto. Tokom večere atmosfera je postala podnošljiva ali ništa više od toga. Oko ponoći smo se našli u nekoj diskoteci gde sam ja počela da udaram po crnom vinu, jedva se suzdržavajući pod navalom besa.
“Da ti ne bude mnogo tog vina Nataša?”, upitao me je najednom zajedljivo.
“Ne brini se.”, odgovorila sam i otpila veliki gutljaj.
“Pa brinem se. Od kurve je gora samo pijana kurva.”
Gledala sam ga šokirana nekoliko sekundi i planula kako nikada nisam. Potpuno mi se pomračilo pred očima.
“To me ti nazivaš kurvom? Ti idiote kojeg nisam ni pomislila da prevarim?”
“Obrati pažnju na rečnik Nataša.”, rekao je pretećim tonom.
“Ma obrati ti pažnju na samog sebe jebena pederčino.”, uzvratila sam, “Spremala sam se danima za ovo veče i samo za tebe i tako mi to vraćaš džukelo smrdljiva?”, spustila sam ton i nastavila, “Čak ni gaćice nisam obukla kako bih te iznenadila i ti mi ovo priediš? Stvarno si đubre kakvo nisam videla.”
“Pa to samo potvrđuje ono što sam rekao. Samo kurve idu unaokolo bez gaća.”
“Jedi govna majmune i nemoj više da si mi se ikada obratio.”
Pokupila sam svoje vino sa šanka i otišla do jednog slobodnog separea. Ispila sam sve iz čaše i poručila još jedno. Videla sam kako Darko odlazi i nije me bilo briga. Kiptela sam od besa i pila vino pokušavajući da se smirim. Prišao mi je neki tip i pitao da li je slobodno da sedne.
“Odjebi.”, rekla sam ne pogledavši ga i otpila još malo.
Tip se nije pomerao i ja se okrenem ka njemu, besna kao đavo, spremna da ga pošaljem u tri lepe. Pogledavši ga ostala sam u šoku i poluotvorenih usta. Bio je to Jovan, dečko sa kojim sam se muvala pre Darka, ali nekako nismo uspeli da se smuvamo. Jednom prilikom smo se povatali na nekoj žurci, ali su nas prekinuli tako da, na moje veliko rezočaranje, nije otišlo tamo gde smo oboje hteli. Ono što sam imala priliku da držim u rukama na pomenutoj žurci mi se dugo motalo po glavi. Često sam masturbirala zamišljajući tu prelepu, veliku kurčinu i žalila što je nisam osetila.
“Izvini Jovane, nisam te videla.”, brzo sam se pribrala, “Sedi, molim te.”
“Hvala.”, rekao je uz predivan osmeh i seo pored mene.
Jovan je bio melem za moje rane koje sam zadobila te večeri. Bio je zabavan, šarmantan, zasipao me komplimentima i ako je video da se nešto desilo između Darka i mene, nije to pominjao. Rekao mi je da je tu zbog rođaka koji radi kao šef obezbeđenja diskoteke i da retko ovde zalazi. Negov rođak nam se priključio nekih pola sata kasnije. Bio je atletski građen, visok i simpatičan. Zaboravila sam njegovo ime ali mislim da se zove Nikola. Poput Jovana, bio je prijatno društvo i katastrofalno veče se okrenulo u vrlo zabavno. Pričali su mi da otvaraju koktel bar i pozvali me da obavezno dođem na otvaranje koje je trebalo da se desi za nekih desetak dana. Obećala sam da ću doći potpuno zaboravivši na naprijatan početak večer i Darka. Nakon fajronta u diskoteci obišli smo još nekiliko lokala ali se nigde nismo dugo zadržali. Negde pred zoru Nikola je izašao sa predlogom da odemo do njihovog lokala.
“Bićeš nam prva gošća Nataša.”, dodao je uz osmeh.
Nije mi se išlo u stan, pošto moja cimerka nije bila tamo i nisam mogla da budem sama. Ne te večeri. Bila sam zagrejana vinom i nošena osvetom. Htela sam da naplatim Darku sve uvrede i otvoreno sam koketirala sa obojicom. Tog trenutka mi nije bilo bitno sa kojim ću se od njih dvojice kresnuti. Bilo mi je bitno samo da to učinim. Sela sam sa njima u Nikolin auto i za nešto manje od pola sata bili smo u njihovom lokalu, koji je bio gotovo spreman. Imao je kompletan inventar i potpuno opremljen šank. Nikola je poslužio piće dok smo Jovan i ja sedeli za šankom.
“Šta je sa koktelima?”, upitala sam vrteći čašu vina u ruci.
“Za koktel Nataša u ovom trenutku treba da se potrudiš.”, rekao je Jovan uz osmeh, gledajući me pravo u oči.
Nisam ništa rekla. Smeškala sam se i promeškoljila na stolici tako da mi se suknja malo zadigla. Jovan je spustio ruku na moju butinu i poljubio me strasno. Uzvratila sam mu ne obraćajući pažnju na Nikolu i spustila ruku do njegovog međunožja. Ne znam šta sam tada očekivala da Nikola uradi. Mislila sam da će otići ili tako već nešto. Umesto toga mi je prišao sa leđa, provukao ruke ispod mojih i uhvatio me za sise, ljubeći mi vrat. Stresla sam se i trgla se na sekundu, ali sam se odmah prepustila. Gledala sam kako to izgleda u pornićima i zamišljala se u takvoj situaciji ali mi nikada nije palo na pamet da to i probam. Ukazala mi se prilika koji ni po koju cenu nisam htela da propustim. Izvadila sam Jovanovu batinu iz njegovih gaća i lagano ga drkala, pokušavajući da odgovorim obojici. Držeći Jovanov u ruci i obasuta njihovim poljubcima i rukama koje su klizile svuda po meni postajala sam sam sve napaljenija. Uskoro mi se u ruci našao i Nikolin palamar. Nije ni malo zaostajao za svojim rođakom.
“Ufff… Je li vam to familijarno?”, upitala sam kroz uzdahe.
Kratko su se nasmejali i nastavili da me ljube i miluju. Skliznula sam sa šankerske stolice i kleknula između njih dvojice. Njihove spremne kurčine su bile ispred mog lica i ja prihvatim Jovanov usnama. Sisala sam ih naizmenično držeći ih u korenima i mogu slobodno reći da nikada pre toga nisam bila toliko napaljena. Jednostavno davala sam sve od sebe. Nekiliko minuta kasnije, Nikola me je naguzio ispred sebe i pokušavao da mi ga smesti od nazad, dok sam i dalje sisala Jovanu.
“Raširi noge Nataša.”, rekao je.
Učinila sam to i osetila ga kako prodire. Zastenjala sam i još žustrije krenula da sisam Jovanu. Nikola me je uhvatio za kukove i sjurio mi ga do jaja. Ciknula sam od užitka i na trenutak ispustila Jovanov iz usta. Nikola je uhvatio tempo dok me je Jovan držao sa obe ruke za kosu i bukvalno me tucao u usta. Svršila sam za nekoliko sekundi tresući se celim telom, usput ispuštajući prigušene krike. Doživljala sam tucanje iz mojih najluđih snova i bila sam na sedmom nebu, potpuno prepuštena i spremna za nove eksperimente. Uskoro su zamenili mesta. Lizala sam svoje sokove sa Nikoline kurčine dok me je Jovan razbijao od nazad. Spustila sam se do Nikolinih nabreklih jaja i sisala ih pokušavajući da ih strpam u usta. Drkala sam mu i odgovarala na Jovanove nelete.
“Imaćeš priliku da probaš specijalan koktel Nataša.”, rekao je Nikola kroz uzdahe.
Nekoliko sekundi kasnije dohvatio je moju čašu sa vinom, odvojio se od mene i svršio u nju. Nije mi da ni trenutka predaha. Uhvatio me je za kosu na temenu i vratio mi svoj palamar u usta.
“Daj je tamo na ugaonu garnituru.”, rekao je Jovan i izašao iz mene.
Nikola me je podigao u naručje poput pera i odneo me do ugla prostorije. Spustio me je i Jovan me naguzi tako da mi je leva noga bila na naslonu. Bile sam potpuno otvorena pred njim i on mi ga ponovo smesti od nazad. Haljina mi je bila srozana i skupljena oko struka. Jovan je uhvatio rukom i povlačio me ka sebi, dok me je slobodnom pljeskao po guzovima. Nikola se vratio do šanka, doneo moju čašu sa vinom u kojoj je plivala njegova sperma i stavio je na sto do nas. Prihvatila sam ga usnama i ponovo svršavala. Nekoliko sekundi kasnije Nikola je bio ponovo spreman. Jovan je izašao iz mene i Nikola ga zameni, ali ovaj put imao je nešto drugo na umu. Osetila sam kako mi razmiče guzove i kako mi svojim velikim glavićem pritiska anus.
“Polako… Polako Nikola…”, dahtala sam i gledala kako Jovan dodaje svoje seme u moje vino, “Budi pažljiv… Molim te… Stvarno ti je velik…”
I bio je pažljiv. Smestio ga je i polako prodirao. Stenjala sam glasno i nisam uspevala da ga primim iako sam bila dobro razrađena. Bio je negde na polovini i tada je počeo da me tuca laganim, kratkim pokretima, prodirući sve dublje. Jovan mi je prišao spreda i dao mi svoju polu dignutu batinu. Stavila sam je u usta i ponovo ga sisala gledajući ga u oči i stenjući nataknuta na Nikolin, koji je polako ali sigurno krčio svoj put. Držala sam u levoj ruci Jovanova jaja i palacala jezikom po njegovom glaviću, kada sam osetila Nikoline snažne ruke na svojim slabinama. Ščepao me je čvrsto i natakao me do jaja. Vrisnula sam glasno i nakon prvog bola se opustila. Izvukao ga je malo i ponovo ga žestoko nabio. Bila sam na pagu novog orgazma i tada je Jovan dohvatio moju čašu sa stola. Počela sam da svršavam uz strasne krike. Jovan me je uhvatio za kosu na temenu i nakrenuo mi glavu u stranu.
“Vreme je za koktel Nataša.”
Prineo je čašu mojim usnama i ja je prihvatim. Mislim da bih u tom trenutku učinila bilo šta. Popila sam je naiskap i uživala na Nikolinoj kurčini. Izvadio ga je nekoliko sekundi kasnije i zaobišao me. Prihvatila sam ga ustima i on svrši gotovo istog sekunda. Gutala sam njegovu spermu i grcala dok mi se sve vrtelo u glavi od serije orgazama koje sam doživela. Njih dvojica su seli jedan do drugoga i ja kleknem između njih. Bila sam potpuno nezajažljiva. Ponovo sam ih naizmenično sisala, lizala im jaja i drkala ih pokušavajući da ih vratim u život. Nije mi mnogo trebalo.
“Šta misliš brate?”, upitao je Nikola Jovana, “Je li spremna za pravu stvar?”
“Mislim da to odavno nije pitanje. Dođi Nataša.”
Opkoračila sam ga i smestila ga u razvaljeni pičić. Polako sam se spustila osećajući ga celom dužinom. Nikola me je malo nagnuo ga Jovanu i znala šta namerava. Mislim da sam drhtala celim telom iščekujući ga. Razmaknuo mi je guzove i smestio ga polako od nazad. Ispao je iz dva navrata ali se vraćao. Polako su usklađivali ritam dok sam ja stenjala i buncala kao izbezumljena. Ništa nije moglo da me pripremi na ono što je usledilo. Uhvatili su ritam i počeli da me razbijaju tim prelepim, velikim kurčevima. Svršavala sam u serijama, potpuno svesna da im nisam prva u toj pozi. Jednostavno ne mogu da opišem koje sam nivoe uživanja dostigla nataknuta na dva odjednom. Vrištala sam, urlala, tresla se kao nikada u orgazmima koji su pretili da me raznesu na atome.
“Daj je meni sad. Vreme je da je i ja jebem u dupe.”, rekao je Jovan ispod mene.
Na moje razočaranje Nikola se povukao i Jovan zatraži da ga opkoračim okrenuta leđima ka njemu.
“Smesti ga u guzu.”, rekao je.
Izula sam sandale i oslonila se stopalima na njegove butine, smeštajući ga u svoj razbijen anus. Jovan mi je prstima milovao pičić i kada sam ga primila celog prišao je Nikola. Podigla sam noge koliko god sam mogla i on mi ga smesti u pičić. Ponovo im je trebalo malo vremena da uhvate tempo, i opet su me razbili od tucanja. Nikada pre toga nisam imala takve serije orgazama i mislim da nisam to uspela da ponovim. Jedino što mogu da vam poručim moje dame je da to obavezno probate ako do sada niste. Nikola je izašao prvi i svršio mi u usta dok sam još bila nataknuta na Jovanov. Jovan me je skinuo sa sebe nekoliko sekundi kasnije, naguzio me ispred sebe i nastavio da me tuca u guzu. Bila sam potpuno razbijena i više nego zadovoljena. Jovan je bio spreman da svrši i izašao iz mene. Okrenula sam se i sela na pod između njegovih nogu. Svršio mi je po licu, dok sam otvorenih usta hvatala mlazove njegove sperme. Isisala sam sve iz njega i on sedna kraj mene dahćući.
“Nemam šta reći Nataša.”, rekao je, “Ovo je bilo fenomenalno.”
Nikola nam je doneo neke sokove i pili smo ih kao da smo trčali kroz Saharu. Otišla sam do toaleta, malo se sredila i njih dvojca me odvezu do stana oko sedam sati ujutro. Pozdravila sam se sa njima i ušla u stan. Skinula sam se i istuširala se osećajući u ustima ukus njihove sperme. Čula sam da mi mobilac zvoni još dok sam se tuširala i znala sam ko je. Pustila sam ga da zvoni i prestao je kada sam završila sa tuširanjem. Zazvonio je ponovo kada sam stavila pastu na četkicu za zube. U tom trenutku mi je palo na pamet da dovedem svoju osvetu do savršenstva. Pustila sam četkicu u lavabo i javila se.
“Šta hoćeš?”, upitala sam.
Darko je počeo da kenjka i da se izvinjava i gadio mi se. Čekala sam samo da me pita da li može da dođe i dočekala. Pozvala sam ga i čekala ga nekih dvadeset minuta. Pojavio se sav skenjan i nastavio sa traženjem oproštaja. Mučila sam ga nekoliko minuta i rekla mu:
“Dođi.”
Prišao mi je i ja ga poljubim strasno osećajući još uvek ukus sperme u ustima. Nadala sam se da je oseća i on. Od tog jutra naplaćivala sam svaki njegov izliv ljubomore i svaku uvredu, čekajući pogodan momenat da ga šutnem od mene kada ga bude najviše bolelo.

Oceni
[Total: 2 Average: 4]
Napunjena spermom

Bilo je to pozno leto, na selu su se završavali poslednji radovi dok je sunce peklo a svi smo se polako umorili. Bila sam mlada, tek stasala devojka, devojčurak. Moja mladost bila je krunisana telom

Napaljena teta

Posle onako lepe i uzbudljive noci jedva sam zaspao,tek ped zoru.Ustao sam oko podneva,tetka je vec davno ustala i jela,kaze da joj je bilo zao da me budi.Sedela je samnom za stolom dok sam jeo

Mikica

Živim u jednom malom mestu na obali Save i radim kao vozač u firmi gde se vozi i preko granice.Imam ženu od 45 godina i veoma zgodnu a i pohotnu ali imam mali kurac i