Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Vrela letnja noć

Bilo je vruće leto, prelaz između jula i avgusta. Nalazio sam se u Beogradu kod svoje tetke i polako se spremao za polazak u Valjevo. Naime, moje sestre sa kojima sam održavao vrlo dobre odnose su bile same u kući jer su im roditelji otputovali na nekoliko dana, pa su odlučile da naprave žurku. Nekoliko minuta pre mog polaska nazvala me Ivana (moja sestra) i tražila da usput pokupim jednu njenu drugaricu koja je isto živela u Beogradu, pa mi je dala uputstvo gde da se nađemo i njen broj telefona za svaki slučaj. Otišao sam na dogovoreno mesto i nakon 10-ak minuta čekanja odlučio sam da je nazovem….

”Halo…” čuo se prefinjen ženski glas, pomalo seksi, promukao. Nisam ni stigao da se predstavim a ona me iznenada dodirnula po ramenu izvinjavajući se na kašnjenju. Na trenutak sam ostao “ukopan”… bila je prelepa devojka, crveno ofarbane kratke kose, visoka oko 1. 75, blistavog osmeha i vrlo uočljivih grudi.
Pružila mi je ruku… “Ena, drago mi je” i njen glas je zvučao još više seksi uživo. Upoznali smo se, polako seli u auto i krenuli. Ena je bila jako prijatna devojka, vrlo pričljiva i vesela i sa njom je putovanje bilo lako i zanimljivo, pričali smo o mnogim stvarima. Saznao sam da ima 19 godina (3 manje od mene), da studira medicinu u Nemačkoj gde se preselila još davne 92.
I tako tih nekoliko sati putovanja su dobro prošli i poslužili nam da se bolje upoznamo. Kada smo stigli slavlje je već bilo u punom zamahu. Velika dvospratna kuća je bila prepuna, a vrlo malo ljudi sam poznavao, što naravno nije predstavljalo prepreku da se opustim i fino zabavim. Celu noć se nisam odvajao od Ene, što je sigurno i primetila ali nije mi davala nikakav negativan znak na to, što me samo dodatno ohrabrilo.
Kako je veče odmicalo, tako smo svi bili sve pijaniji i sve otkačeniji. U jednom trenutku, dok sam plesao sa Enom, moja sestra primetivši da sam se “uzmuvao” oko nje, promenila je CD i pustila nekakvu laganicu. Naravno, širokih ruku sam prihvatio sestrinu pomoć i privio se uz Enicu. Nakon nekoliko minuta “prisnog plesa” rekla mi je da joj je loše i da je odvedem do WC-a.

Otišli smo na gornji sprat i umesto da skrenemo desno prema WC-u povukla me je levo prema Ivaninoj sobi. Kada smo ušli, zaključala je vrata i rekla da želi da nastavimo ples sami, jer je dole previše zagušljivo. Nedugo zatim, na moje iznenađenje, počela me je ljubiti. Rekla je: “Pošto ti nikako da se odlučiš onda ću ja…”.
Skočila je na mene i omotala mi noge oko struka. Lagano smo se spustili na krevet i moja se ruka već našla na njenim sisama. Bio je predivan osećaj dodirivati tako velike grudi. Nisam želeo da idemo prebrzo pa sam joj lagano lizao vrat, sisao uho i rukama se lagano spuštao prema njenoj guzi.
Nakon početnog maženja malo sam joj podigao kratku majicu i počeo je lizati od pupka prema gore. Imala je vrlo glatku kožu. Napokon sam joj skinuo majicu i imao sam predivan prizor pred sobom . Skinuo sam i grudnjak i lizao joj sise, sisao bradavice, koje su postajale sve čvršće i čvršće.
Atmosfera se polako uzburkala i sve je poprimalo jedan brži ritam. Otkopčao sam njene farmerice i lagano trljao već vrlo tvrdi kurac o njenu pičkicu. Počela je lagano da dahće… Onda sam ja legao na leđa, skinula mi je pantalone i polako preko gaća počela da ga drka. Zatim je skinula i gaće i počela ga pušiti.
Predivan osećaj… uvlačila ga je skoro celog i jezikom kružila oko glavića. Žestoko me je uzbudila, što je i ona primetila pa je samo ubrzala ritam. Zatim smo se “našli” u pozi 69. Jezikom sam razdvajao njenu picu na pola i polako sisao klitoris, što ju je vrlo ovlažilo.Onda sam još polako počeo gurati prst u pičku i osećao veliku toplinu dok se ona grčila i lagano uvijala kukovima. Drugom rukom sam joj stavio prst u guzu i istovremeno ulazio u obe rupe i kroz tanku kožicu sam “dodirivao” svoja dva prsta. S druge strane i ona je vrlo vešto pušila i istovremeno mi masirala jaja. Nisam mogao više tako da nastavim , podigao sam se, položio je ispod sebe, raširio joj noge koliko sam mogao i u sekundi u celosti ušao.Nabijao sam u ritmu dok je ispuštala glasne zvukove, što me još više palilo. Imala je poprilično usku ali isto tako vrlo vlažnu rupu, pa nije bilo većih problema. Nakon što je nekoliko puta svršila rekla mi je da želi da je jebem u guzu, a naravno nije trebalo da mi kaže dva puta. Naguzila se prema meni, a ja sam joj prvo razmazao sokove iz pice po guzi i malo raširio prstom i onda polako počeo ulaziti.

Bio je fantastičan osećaj razvlačiti tako usku rupicu. Jako sam uživao kao i ona i nedugo zatim sam svršio u njenu guzu. Ostali smo još oko pola sata tako ležeći, a onda smo se vratili među društvo.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Slatko zabranjeno voce

Sigurno vam se desava da neka scena kod vas izazove onaj “kvrc” u glavi, onu hemijsku reakciju cija je posledica automatsko dizanje u gacama. Dovoljno je samo da je se setite i imate nevidjenu zelju

Sad nećeš da me odbiješ

Sedeo je spuštenog pogleda, nesvestan sitacije,u kojoj se svi prisutni nalaze. Njegova žena koja blista, još je lepša sa pobedničkim izrazom na licu I nagore povučenu ultra mini suknju, začudi sebe šta je primetio. A

Kancelarijski sex

Moja kancelarija je moje malo carstvo, tu sam sama i sve je podređeno meni i mom poslu. Veliki kancelarijski sto, računar, štampač, skener… ormani puni fascikli i registratora. Moj partner je često navraćao kod mene