Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Virtuelna “predigra”

Upoznao sam je preko jednog od posećenijih sajtova za upoznavanje: Plavokosa,izuzetno očuvana za svojih 51 godinu (dvanaest godina starija od mene),predivno negovana,skladnih proroporcija, u statusu razvedene sa sinom od 20 godina.
Nakon par dana razmenjivanja poruka dogovorili smo se da pređemo na msn kombinovan sa web kamerom i tako se prvi put “vidimo” bez obzira na to što živimo u istom gradu.

Čim sam je ugledao telom mi je prostrujao snažan erotski fluid i jednostavno sam znao da je neopisivo želim i da ću tu želju svom snagom pokušati da ostvarim. Na sreću video sam da i ona nije ravnodušna i to ne samo zbog slatkog flertovanja tokom chatovanja već zato što se iz noći u noć tokom naše msn komunikacije sve slobodnije oblačila i “pozirala” pred kamerom očigledno uživajući u tome koliko me uzbuđuje što nisam od nje ni skrivao.

Prvi sastanak


Nakon par dana virtualne “predigre” dogovorili smo se da se nađemo uživo u jednom kafiću i to veče u prisustvu nje tako ukusno a opet provokativno “skockane” i neodoljivo mirišljave kurac nije prestajao da mi se diže što joj svakako nije promaklo i pored mog meškoljenja i pokušaja prikrivanja “otekline” 

Taj prvi susret je protekao u neobaveznom ćaskanju i vrlo prijatnoj atmosferi uz dogovor što skorijeg viđenja. Već na drugom sastanku u šetnji po obližnjem gradskom letnjikovcu počeli su nežni poljupci, dodiri i milovanja što je kulminiralo žestokim petingom u kolima prilikom “pozdravljanja za laku noć”. Zavukavši ruku duboko ispod lagane letnje haljine i igrajući se prstima ispod njenih tankih tangica osetio sam nabujali “vodopad”. Bilo je vreme za konkretnu akciju i sutradan smo se dogovorili da uveče dođe kod mene “na kaficu”.

Da sad ne dužim sa detaljisanjem oko svojih priprema to popodne i veče (to je poznato svakom muškarcu u slatkom iščekivanju nagoveštenog seksa) ona se pojavila oko jedanaest u majčici na bretele i teksas miniću u oblaku diskretnog ali neodoljivo jebozovnog parfema.

U vazduhu je lebdela želja za sexom


Ćaskali smo,pijuckali,slušali muziku a sve vreme u vazduhu je lebdela obostrano jaka želja za žestokim tucanjem. U neko doba-zgodnom prilikom počeo sam da je mazim i u momentu se prepustila uživanju, jezici i prsti su nam se isprepletali, deo po deo odeće sa nas inače oskudno odevenih je padao sa kreveta,prvo lagano a zatim sve brže mi je predivnim negovanim prstima natezala kurac goreći od želje da se što pre nađe duboko u njoj.
Na početku sam je tucao u “misionarskoj pozi” naizmenično u jakom i malo sporijem ritmu dok mi je ona mešanjem pomagala da kurac stigne do najvrelijih i najvlažnijih zona njene prelepo obrijane mirisne pičke.
Ne libeći se da vrlo glasno iskazuje svoje zadovoljstvo time je i mene stimulisala da je jebem sve žešće. Nakon nekog perioda prošaputala mi je da želi da ga primi zguza i naravno ta želja za mene je bila zapoved 

 Uživao sam gledajući te divno oblikovane guzove kako se povijaju i drhte pod ubodima mog raspomamljenog kurca. Nisam mnogo kontrolisao jačinu ulaza u njenu već pristojno raščepljenu vrelu mačkicu ali kada je počela da mi ga steže pičkinim mišićima znao sam da joj nailazi prva serija orgazama.
Od toga se tresla kao pod strujnim udarom i još uvek nabodena na moj kurac plavila ga je obilato sokovima orgazmičnog sladostrašća.
Nakon kratkog predaha našli smo se u pozi “69″ u kojoj me je ona svojim veštim jezikom i slatkim vrelim usnama dovela do izbezumljujućeg orgazma progutavši skoro polovinu moje sprerme neposredno pre nego što je i sama ponovo svršila.
Pred jutro smo se još jednom pojebali onako žestoko “na brzaka” polusanjivi ali još dovoljno uzbuđeni da iz sebe iscedimo po koju kap svršotine “proždirući” jedno drugo od nabujale seksualne želje.

MSN druženje se nastavlja

Nakon te noći nastavili smo do sledećeg viđenja msn komunikaciju kombinovanu sa kamerom kako bi svakodnevno bili u kontaktu sve do jedne večeri kada se odigralo nešto što me je zapanjilo. I te (nažalost poslednje) večeri naše komunikacije komunikacija je tekla uobičajeno – dvoje ljubavnika su se slatko “palili” erotskim šalama a ona mi je u prozirnoj letnjoj spavaćici jebozovno pozirala i u jednom momentu me zamolila da malo pauziramo jer joj se sin vratio iz grada i zamolio je da mu spremi večeru pa je izašla iz sobe ostavivši uključenu kameru u “online” fazi.

Iznenadjenje

I ja sam u međuvremenu skoknuo do druge sobe da uzmem cigare, zapalio i čekao ispred monitora da se vrati pustivši neku finu muziku. Vreme je lagano prolazilo a nje nije bilo. Deset,petnaest,dvadeset minuta i naposletku i svih pola sata je prošlo i ja sam se bojao da nam se konekcija ne prekine. Odjednom ušla je u sobu samo u brusu i gaćicama ali mi i dalje ništa nije bilo neobično jer je bila topla letnja noć pa sam mislio da joj je tako ugodnije da nastavimo čatovanje. Međutim-nije sela u stolicu ispred svog monitora već legla na krevet i počela da se miluje. Mislio sam da želi samo za moje oči izvesti neku striptiz tačku i da posle gleda kako drkam pred kamerom.

Još nisam razabrao šta se zapravo dešava a nakon par sekundi u sobu je ušao njen sin potpuno nag!
Odmah se gotovo bacio na nju i počeo da je ljubi svuda po telu gotovo kidajući sa nje brus i gaćice a ona mu je sa istom strašću odgovarala. Potpuno zatečen tim prizorom nisam znao šta da radim. Da li da odmah prekinem konekciju ili da nastavim sa gledanjem jer je to što sam video – bez obzira na početni osećaj da me vara i to sa kim – počelo je da me uzbuđuje.
Uzbuđenje je definitivno nadvladalo stanje šoka i postao sam svedok žestoke jebačine majke i sina u scenama kojih se ne bi postideli ni vrhunski porno režiseri.

Strast kao na filmu

Sve je teklo filmskom brzinom – najpre mu je izgladnelo pušila kurčinu zavidnih razmera, potom se “do krvi” nabila na njega i luda od strasti ga jahala u orgazmičnom ritmu. Zatim je on – onako mladalački,snažno i divlje razbijao od kurca i ono što se moglo nazreti po njenom izrazu lica (jer opciju tona nismo uključili u postojeću komunikaciju) bilo je beskrajno uživanje.
Po sve ubrzanijem ritmu trzanja guzova se videlo da je njen mladi ljubavnik blizu orgazma a ona ga je u tome bodrila nabijajući ga petama sve dublje i dublje u sebe. Dobrih pola minuta svršavao je u nju pri tome ne prestajući da je žestoko jebe.

Nakon par trenutaka konačno ga izvukavši iz njene do vrha napunjene dobro izjebane pičketine nežno je poljubio i polako – kao da se iskrada, izašao iz sobe.
Ležala je tako neko vreme a onda – munjevito – kao da je nešto pogodilo, skočila ka stolici ispred monitora i gotovo izbezumljenog izraza lica isključila kameru i prekinula vezu.

Ostao sam zbunjen sa pitanjima koja su navirala poput lavine nakon svega što se izdešavalo : Da li je namerno ostavila uključenu kameru? Ako jeste, čemu onda panično isključivanje nakon seksualnog odnosa koji je imala sa sinom? Kako je uspela tokom svog vremena našeg kontakta tako dobro sakriti svoju “mračnu intimnu tajnu”?

Oceni
[Total: 2 Average: 5]
Luckasta Sandra

Stajao sam na stanici, cekao sam Sandru, devojku koju sam posle dugo muvanja uspeo da smuvam sinoc, na zurci kod mog ortaka Raleta. Dogovorili smo se da se nadjemo danas pa da odemo do Raleta

Lepota poroka – medicinska sestra

Ah ta medicinska. U stvari, ja sam hteo u srednju ekonomsku, ono, prebires po papirima, ne dižeš ništa teže od spajalice, moj posao snova. Na nagovor roditelja ipak sam upisao medicinsku, jer „doktor uvek treba“.

Tatin prijatelj

Jednog toplog popodneva odmarala sam se potpuno naga… Odjedanput sam zacula skripu parketa. Trgla sam se jer nisam tako rano ocekivala moju prijateljicu. medutim, na sred sobe ugledala sam lepo odevenog gospodina, prijatne spoljasnjosti, koji