Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Vikend sa kurvom

Osim na slikama, nismo se videli. Insistirala je na tome. Ništa kamere, ništa telefonski pozivi. Dogovorili smo vikend kuckajući poruke na skype-u. Dok sam leteo avionom prema njoj, pitao sam se ko je luđi – ona ili ja.

Moj jedini uslov je bio da me dočeka u najseksipilnijoj varijanti, a njen da se sve završi u nedelju do sedam uveče, kad ima druge obaveze. Znam i kakve.

Pristali smo oboje.

Kad sam već privatio poziv, nisam se više opterećivao detaljima susreta. U najgorem slučaju, provešću dva dana u Beču, ići na fine večere i kupiti poklone Dijani. Rezervisao sam Le Meridien, volim ga još otkako je otvorio u Splitu. Radovao sam se finom vinu i onim restoranima koje sam voleo – WINE????

*

Pokupio sam prtljag, izašao iz carinske zone i pogledom potražio moju Kurvu. Zaista nije bilo teško prepoznati je. Na visokim štiklama, u izuzetno kratkom miniću, providnoj bluzi i sa šeširom, potpuno je “osvojila” prostor u kome su ljudi sačekivali putnike. Mnoge oči su bile uprte u nju.

Prišao sam joj, vukući kofer na točkićima, prepun seksi igračaka koje sam nameravao da upotrebim. Bez ikakvog prethodnog dogovora, bacila mi se o vrat. Podigao sam je, obema rukama je držeći za dupe. Ljubila me je negde ispod brade, bila je lakša nego što sam očekivao. Izuzetno vitka i sa čvrstim sisama.

Znao sam da nas svi gledaju, što me je oduvek palilo. Jedna mi je ruka skliznula pod suknju. Kurva nije nosila gaćice, naravno.

Spustio sam je, zagrlio oko struka, kao i ona mene, i krenuli smo prema izlazu, praćeni mnogobrojnim pogledima. Nije čudo da toliko zarađuje, pomislio sam, sećajući se njenih „honorara“, o kojima me je detaljno izveštavala.

Nisam mogao da odolim – malo sam joj zadigao suknjicu i pomilovao po guzi. Morala je to biti kratkotrajna radost publike oko nas…

*

Znaš da ne vozim, rekla mi je, predstavljajući Hansa, prijatelja koji nas je sačekao u automobilu. On će nas odvesti do centra, gde ćemo prošetati i popiti piće.

Seli smo na zadnje sedište. S rukom visoko na njenoj butini, upitao sam – zna li Hans “naš” jezik. Ne, govori samo nemački. Čuvši da ga spominjemo, okrenuo se i nasmejao nekako blesavo.

A, da li te jebe? Ponekad, odgovorila je, onako prijateljski. Nađem mu se kad je u krizi. Nasmejala se glasno, ali to meni nije bilo smešno. Prijateljski seks – užas.

Podvukao sam joj ruku pod guzove. Dočekale su me glatka, fina guza i depilirana pička. Znao sam njen eventualni otpor moram da slomim već sad, ako želim da radim šta mi padne na pamet.

Drugom rukom sam je dograbio za dugačku, ravnu plavu kosu i divljački povukao prema sebi. Vrisnula je. Hans se uplašeno okrenuo, usporavajući vožnju.

Otkopčaj mi pantalone i uzmi me u usta, Pičko, procedio sam kroz zube. To je najbolje što umeš u životu.

Grčevito pokušavajući da umanji bol od tog potezanja kose, spustila je ruke među moje noge. Dok me otkopčavala, Hans nas je zabrinuto posmatrao u retrovizoru.

Hans, govoriš li engleski. Da, naravno, odgovorio je drhtavim glasom. Hoću li je jebati sam, ili ćeš mi se pridužiti?

Odvratio je pogled s retrovizora, dok je Kurva već oslobađala moj kurac, sve vreme se koprcajući na mojoj ruci koja je pronašla rupicu guze.

Jebi se, Hans, odgovori mi. Moj kurac je već bio u njenim ustima. Potezanje kose nisam popustio ni tren.

Jebao si je već, zar ne? Ćutao je. Stani negde da možemo da jebemo obojica, ili ćemo izaći i jebaće je sa mnom slučajni prolaznici. Je li ti jasno, Hans?

Klimnuo je glavom i ubrzao automobil.

Šta je, Pičko, mislila si da sam ti ja tamo neka pederčina sa Zapada? Oblizivala mi je glavić, koprcajući se.

Neće biti kako si zamislila. Nisi valjda očekivala da ću ti lizati pičku i diviti se tvojoj lepoti. Jabalo te je stotine ljudi, sad ćeš da doživiš pravog Balkanca.

*

Stao je na parkingu uz auto put. Bilo je tu nekoliko automobila. Baš me je boleo kurac za njih.

Hans, rekla mi je da bi volela da joj ližeš dupe. Dođi s druge strane.

Divljački sam se nabijao u njena usta, slinila je na moj kurac, ćutke. Hans je izašao sa vozačevog mesta i poslušno otvorio zadnja vrata, s njene strane.

Namesti se, Pičko, nemoj da te učim, prosiktao sam joj u uvo. Podigla je kukove. Hans je već bio kolenima naslonjen na sedište i neodlučno gledao čas u mene, čas u njenu uzdignutu guzu. Kao da se premišlja, pomilovao je po donjem delu leđa.

Trgnuo sam njenu kosu. Ispustila je kurac, koji je ostao nekako usamljen i slinav. Bukvalno je visila u mojoj ruci.

Reci govnaru da te liže, dreknuo sam. Tiše nego što sam se nadao, promumlala je nešto na nemačkom.

Istog sekunda se zabio među njene guzove. Otpustio sam joj kosu, srušila se u moje krilo. Ne gledajući me, podigla je glavu samo toliko da me ponovo uzme u usta.

Držao sam je tako da nije mogla da klizi niz kurac, već samo da mi sisa glavić.

Neću svršiti. Moja sperma je dragocena, izlivam je kad ja želim, rekao sam glasno. To je Hansu moralo da zvuči kao psovka. Predano je lizao čmar i donji deo njene pičke.

Hans, želim da svrši što pre, žurimo u hotel. Klimnuo je nespretno glavom, dajući mi do znanja da čini najbolje što može.

Svršila je tiho, lagano trzajući karlicom.

Iznerviran tim gotovo nečujnim orgazmom, ponovo sam je podigao sa glavića, pustio kosu i pogledao je u oči.

Želim da te čujem kako svršavaš, Pičko! Zalepio sam joj šamar, mnogo jače nego što sam nameravao. Odbacio sam je do naslona suvozačevog sediša. Jadni Hans, odjednom nezaklonjen njenim telom me je gledao zapanjeno.

Šta je, Hans? Ona je svršila, a ti? Njena pička je moja, možeš sad da je jebeš, ali samo u dupe! Jasno?

Klimnuo je kao neki đačić.

Sama se ponovo namestila. Uzela me u usta, očekujući da ću je ponovo povući za kosu.

Jebaću ti mater, ako mi ga posisaš do kraja.

Hans je nespretno svlačio pantalone, obazirući se oko sebe. Ne brini, rekao sam mu, njih zabole kurac za nas. Napuni je.

Kurac mu je bio podignut. Bežeći pogledom od mojih očiju, zabio se u njeno dupe u jednom potezu.

Izvila je vrat, tromo uzdahnuvši i ne puštajući moj glavić iz usta.

Hans je držao za kukove i navlačio na sebe, tiho stenjući.

Liži mi jaja, opusti se da čovek može da jebe kako treba…

Nije dugo trajalo. Hans je ubrzao, ona je stenjala sve glasnije. Kad je on tiho uzdahnuo, spremajući se da je napuni spermom, podigla je pogled prema meni. Zakolutala je očima i kriknula u orgazmu.

To, Pičko, to želim…

Uzdignute glave je svršavala, a s njom i Hans.

Počisti mu kurac, idemo dalje, rekao sam, ponovo je držeći za kosu…

*

Kad smo nastavili vožnju, Hans se sve vreme glupavo smešio, gledajući nas ponovo u retrovizoru.

Dobra je, a, Hans? Klimao je glavom.

Požuri, moramo da stignemo do hotela. Dodao je gas. Držala me je u ustima, s obema rukama na mojim jajima.

U hotel smo ušli kao svaki normalan par, smešeći se. Obgrlio sam je oko ramena, ona mene oko struka. Čekirao sam se, ne puštajući je iz naručja. Tražio sam da mi odnesu kofer u sobu, a mi smo se zaputili u restoran.

Seli smo jedno pored drugog. Ćutala je, iščekujući šta će se sledeće dogoditi.

Naručio sam šampanjac, sve vreme joj pričajući neke gluposti. O vremenu, politici, teorijama zavere. Držao sam ruku među njenim nogama. Pička joj je bila vlažna. Odgovarala je samo povremeno, tek kad bih je nešto upitao.

Mleo sam bez prestanka, milujući joj pičku. Naručio sam sjajnu morsku klopu. Jela je veoma malo, ali je pila sa mnom sve vreme. Popili smo dve boce. Poljubio sam je u rame i pozvao da krenemo.

Poslušno je ustala. Krenuli smo prema liftu zagrljeni.

Ne znam šta je očekivala, ali njenim iznenađenjima nije bio kraj.

Istuširaj se, dok se raspakujem.

Svukla se i nestala u kupatilu. Izašla je u bade mantilu. Pogledao sam je prodorno, bez reči. Shvatila je odmah. Raskopčala je bade mantil i pustila da joj padne pored nogu.

Sačekaj me u krevetu. Već sam ti objasnio kako.

O tome smo pričali u toku dugih noći dok smo se dopisivali. Na četiri, s glavom na čaršavu.

Pogasio sam svetla, sa ulice je dopiralo dovoljno da sam mogao da naslutim kako se naguzila na krevetu. Štrcnuo sam malo kreme preko njenih leđa, razmazao preko i između guzova. Kratko je uzdigla kukove, zatim se ponovo opustila.

Iz kofera, spremni su bili analne kuglice i debeli vibrator. Široka kožna ogrlica sa karikom, začas se našla oko njenog vrata. Smestio sam kuglice u guzu, pičku napunio vibratorom i pustio ga na najslabije vibracije.

Legao sam na leđa, podmetnuo joj jastuk ispod stomaka, da mogu da nazrem njenu sjajnu guzu.

Uzmi ga.

Smestila se udobno na tom jastuku. Zujanje vibratora je negde iz daljine dopiralo do mene. Nemoj da ga ispustiš. Sve ostalo je ok…

Kao što to obično radim i kod kuće, neznatno sam se okrenuo na stranu. Mislim da sam zaspao za tren…

*

Kad sam se probudio, još uvek je bio mrak. Spavala je, držeći me poslušno u ustima. Pogled na njenu guzu, uzdignutu na jastuku, vibrator i kraj kuglica koji su virili iz nje odmah me je uzbudio.

Kurac mi se budio u njenim ustima. Pažljivo sam ga izvukao. Nije se probudila. Promeškoljila se, ponovo namestila da joj bude udobno.

Ustao sam i ponovo otvorio kofer. Tiho sam izvukao kožne lisice za ruke i noge.

Ne skidajući pogled s njenih očiju, lako sam ih postavio na nožne članke.

S rukama je išlo malo teže. Želeo sam da ih stavim, a da je ne probudim. Uostalom, boli me kurac i ako se probudi, pomislio sam…

Nije se probudila. Na rukama i nogama je imala široke kožne “narukvice”. Razmišljao sam samo tren šta ću dalje.

Dohvatio sam kuglicu za usta, prišao joj među noge. Onako nagužena, bila je sjajan prizor, čak i u mraku.

Nežno sam povukao vibrator iz njene pičke. Ne budeći se i dalje, zadržavala ga je picinim mišićima. Povlačio sam ga milimetar po milimetar. Kad sam ga konačno izvukao, naslonio sam glavić na njegovo mesto.

Uzdahnula je dok sam ulazio. Usisavala me je. Promeškoljila se u snu, kad sam ga smestio čitavog.

Preko glave sam joj pažljivo nameštao kuglicu. Otvorila je usta. Više mi nije bilo bitno da li je budna.

Grubo sam zategao kaiš i zakopčao ga. Škljocnule su i karike na narukvicama. Ruke su joj bile vezane na leđima.

Ulazio sam u nju grubo i brzo. Noge su joj bile raširene, gurao sam ih kolenima još više.

Pokušala je da okrene glavu i pogleda me, ali sam je grublje nego što sam želeo povukao za kosu, pa je samo oborila glavu.

Palilo me je češanje kurca o kuglice u njenom dupetu, kroz sluzokožu.

Njena kosa, sapeta kaišem, rasula se po leđima. Odjednom mi se učinila vulgarnom. Izvukao sam kurac, misleći na sve one kurčeve koji su je jebali. Kilometri kurca.

Ustao sam, skupio joj noge i zakopčao nanogice. S rukama vezanim na leđima, kuglicom u ustima i kožnom ogrlicom, bila je tako nemoćna.

Prošetao sam po sobi, nervozno. Kurac mi je i dalje bio podignut.

Odjednom me je obuzeo strahovit bes. Zašto bi tako lepa devojka morala da se jebe sa svakim kretenom? Zašto je pristala da se vidi i sa mnom, iako me ne poznaje? Kako je uopšte preživela toliku gomilu budala koji su je jebali? Koliko je sperme progutala, baveći se time čime se bavi???

Zgrabio sam dugački, kožni bič iz kofera. U nastupu nekontrolisanog besa, koji me je preplavio, udario sam je jednom, iz sve snage.

Oteko joj se mukli krik, pored kuglice u ustima. To me je izludelo i nastavio sam, potpuno izgubivši kontrolu.

Ne znam koliko sam je dugo bičevao, ali kad sam shvatio da bih mogao da je ozbiljno povredim, stao sam neočekivano, kao što sam i počeo.

Odbacio sam bič u najudaljeniji deo sobe. Ona je tiho jecala. Kurac mi je pulsirao, i dalje podignut.

Popeo sam se na nju. Stenjala, verovatno je sve bolelo. Nabio sam se ponovo ispod onih kuglica. Toliko je uzbuđivalo trljanje o njih, da sam začas bio gotov.

Naglo sam ga izvukao, prineo njenoj glavi i svršio po njenom licu i kosi. Kad sam se malo smirio, shvatio da se i ona trese u orgazmu.

Svalio sam se pored nje. Otkopčao kaiš koji je držao kuglicu i pustio da padne između nas. Tromo je podigla glavu, onako vezana i uzela me u usta.

Dok me je lagano sisala, zaspao sam, milujući je po kosi…

*

Pogledao sam na sat. Dva popodne. Blještavilo dana je ispunilo sobu. Skrenuo sam pogled ka njoj. Budna, držala me i dalje u ustima.

Masnice na njenim leđima i dupetu su me zgrozile. Podigao sam joj glavu i pogledao lice. Razmazana šminka, očigledno je plakala.

Oslobodio sam je veza na rukama i nogama, ne skidajući narukvice.

Izvini, tiho sam promucao. Mislim da mi je drhtao svaki mišić. Kroz glavu su mi prolazile ludačke misli o krivici i kazni.

Oslobođenih ruku, nežno me je uhvatila za jaja.

Ponovo je spuštala usta na moj kurac, zatim tiho dobacila – ma, ne brini, bilo mi je super.

Dok sam nestajao u njenim ustima, nepodnošljiv osećaj stida me preplavio. Držala me je u ustima, nepomična.

Pomilovao sam je po kosi. Jesi li gladna?

Pustila me je samo na čas. Mogao bi da naručiš neko vino, to bi mi prijalo. Ponovo ga je usisala.

Dok sam naručivao šampanjac iz rum servisa, osećao se malim, i sve manjim…

*

Moram do kuće, da se presvučem, rekla je nakon smo dokrajčili vino i istuširali se. Kaži gde da dođem i šta bi voleo da obučem. Ovo je tvoj vikend, ne zaboravi.

Dok je izlazila iz sobe, trapavo sam joj mahnuo, i dalje nag.

Naručio sam još jednu bocu i debeli biftek. Osećaj krivice nije nestao. Vratiće se za dva sata. Dovoljno da dovršim ručak i iskapim bocu.

Navukao sam bele pantalone, bez gaćica i takođe belu majicu. Jedino što sam joj tražio je da dođe u belom. Iako je insistirala na detaljima, nisam mogao da smislim više od toga.

Sačekao sam je u lobiju hotela.

Dok je ulazila, sve oči su se okrenule prema njoj.

Bele kožne helanke, očigledno bez gaćica i jednostavna bela majica, bar dva broja manja tako da je isticala sise i bradavice koje su štrčale. Dugačka, plava kosa, rasuta po ramenima. Lepe naočari za sunce i bela, kožna torbica. Vrtoglave štikle smeđih cipela, sa cirkonima.

Bože, kako je lepa, pomislih. Šta li radi sa mnom?

Dok sam joj prilazio, osećao sam mnoštvo pogleda na sebi.

Poljubila je vazduh pored mog obraza.

Ne brini, ništa me ne boli. Sve je u redu, šapnula je, dok sam se saginjao ka njoj.

Spustio sam ruku na njenu slabinu, ali se odmah grčevito povukla. To malo boli…

Sumrak se polako spuštao dok smo ulazili u taksi.

Izabrao sam dobar restoran. Morska hrana, naravno. Dočekao nas je uštogljeni menadžer i sproveo do stola u uglu, kako sam tražio, kriomice je pogledajući. Njeno dupe je zaista izgledalo zamamno.

Ohlađena boca šampanjca je već čekala. On nam je otvorio i sipao. Čaše su se rosile. Pogledali smo se sasvim kratko i otpili.

Već sam dogovorio sled od pet jela, nije bilo potrebno da naručujemo.

To sam i očekivala od tebe, ali ja jedem jako malo, znaš.

Nije bitno, odvratio sam. Ja volim.

Spustila je pogled. Duboko je uzdahnula, dozvoljavajući da joj bradavice još više nategnu majicu.

Super si, rekao sam.

Da, i istući ćeš me opet?

Ne večeras. Za sutra ne znam…

Pijuckali smo ćutke dok nisu stigle ostrige.

Pojela je samo jednu. Kad uradim klistir, ne mogu da jedem, rekla je.

Inače, zvao me Hans. Da mi se izvini za juče. Nasmejala se sebi u bradu. Kakav smor. Nije me nikad jebao u dupe…

Preuzeo sam i njene ostrige.

Svršio sam samo jednom.

Znam.

Kad donesu sen-žak školjke, zavući ćeš ispod stola.

Očekivala sam da ćeš to tražiti. Nema problema. Inače, ne volim te školjke. Šta će biti posle?

Rižoto s kraljevskim škampima.

To volim. Mogu li da ih probam s tvojom spermom?

Podigao sam čašu i pozvao konobara za još jednu bocu.

Doneo je istovremeno sa školjkama. Čim se udaljio, ona je kliznula pod sto, na kolena. Pomislih na njene bele pantalone, ali već mi je bila među nogama.

Dizao mi se lagano. Gledao sam po restoranu, niko nije obraćao pažnju na nas. Kad je konobar prišao da nalije vino, pravio se nevešt. Video je šta se dešava, ali je zadržao strog izraz na licu. Pružio sam 50 evra preko stola.

Naklonio se i hitro sklonio novac u džep.

Uživajte.

Zaista je umela jezikom da pruži zadovoljstvo. Nije ni čudo, posle toliko iskustva…

Ne znam kako je shvatila da dolazi rižoto, ali ubrzala je tek neznatno. Svršio sam, trzajući se.

Ustala je ispod stola čim se konobar udaljio. Preko crnog rižota je izlila moju spermu iz usta. Njena belina je dodala jelu neku plemenitost.

Ovo obožavam, rekla je, zahvatajući na viljušku malenu grudvicu rižota, s belim prelivom.

Glasno je mljacnula dok je gutala.

Namignula mi je dok je zahvatala novi zalogaj.

Ukusna ti je sperma…

Pa, da, ti si ekspert, rekao sam ironično.

Da znaš da jesam, odgovorila je i spustila pogled…

*

U sobu smo se vratili oko ponoći.

Ostani u helankama. Verovatno ću ih kasnije razderati…

Nema problema. Želim one tvoje narukvice. Sve može, kao sinoć…

Videćemo, rekao sam, svlačeći se.

Sva svetla su bila popaljena. Namestio sam joj narukvice na ruke i noge, sapeo ih. Ogrlica oko vrata.

Bez kuglice noćas, rekao sam.

U redu, kako želiš.

Ostala je u belim helankama, ležala na stomaku, s velikim jastukom ispod njega.

Nedostaju mi vibrator i kuglice, svidelo mi se to.

Ustao sam, nag, otvorio frižider, izvukao bocu vina. Kad sam otvorio, uzeo sam iz kofera knjigu. Poneo sam je za svaki slučaj. Orhan Pamuk, možda glupo za ovakvu situaciju.
Ne nudeći je vinom, legao sam pored nje.

Odmah me uzela u usta. Otvorio sam knjigu. Dok sam otpijao prvi gutljaj, već sam uronio u carstvo magičnog pripovedača. Glavni junak, Mevlut, otima pogrešnu devojku…

Kad sam dosuo, rekao sam joj da je sigurno neću jebati u dupe.

Nema veze, kako god želiš…

Toliko je ugodno biti na njenom jeziku, damaralo mi je u podsvesti. Toliko je ugodno… Čitao sam, izgubljen za čitav svet, osim za jezik koji je palacao oko glavića. Nepomičnog
tela, onako vezana, sva se usredsredila samo na to. Na moj glavić i nežnu sluzokožu ispod njega. Da, znala je da ne želim da svršim, samo da me drži i puši mi…

Bili smo u različitim svetovima. Ona i ja. Dva slučajna prolaznika, koji su se upoznali na besmislenom sajtu. Dva bića izgubljena u tami koja nas pritiska. U uzaludnosti naših života.

Njen mi se život sad činio manje besmislenim nego ranije. Manje opskurnim. Manje promašenim…

Kad je vino nestalo iz boce, odložio sam i knjigu.

Uživao sam u svakom trenutku. Čitanja i pušenja. Vino je doprinosilo i te kako.

Na ispuštajući me iz usta, pogledala me je upitno.

Iseći ću ti pantalone.

Znam, nema problema.

Odgurnuo sam je i ustao.

Podigla je kukove.

Lagano sam prstom napravio rupu na pantalonama, na guzi. Zatim je proširio.

Provirilo je meso, njena put.

Raširila je kolena. Stavio sam vibrator u pičku.

Primila je lako, bez jecanja. Zatim i kuglice u dupe.

Masnice na leđima su već bile ljubičaste.

Pogasio sam svetla, legao pored nje.

Uzela me je u usta. Dohvatio sam joj kosu i rasuo je po stomaku.

U polusedećem položaju, zatvorenih očiju, osećao sam samo njen jezik kako lagano kruži oko glavića…

*

Probudio me je tramvaj, ili autobus, ili neki besni vozač. Ili sam se probudio sam od sebe.

Da, bila je tu. Spavala je, vezana, držeći me i dalje.

Nedelja, danas idem kući, pomislio sam. Ovo je ludo. Šta radim ja ovde, s njom?

Njena kosa, rasuta po mom stomaku, nekako je potpuno otkrivala, obnaživala više od njene golotinje. Tako je nemoćna i krhka. Lomljiva. A, ipak…

Probudila se i ona. Shvatio sam to po laganom pokretu jezikom.

Još nije svanulo.

Idemo, rekao sam tiho.

Okrenula se na bok, pokušavajući da se protegne.

Kuda ćemo? Moram da se presvučem.

Ne znam još. Nije bitno, ići ćeš tako.

Dobro, rekla je, kako želiš.

Svršila sam noćas bar dvaput, rekla mi je, dok smo čekali taksi.

Prater, obavestio sam vozača.

Legla mi je u krilo, dok smo se vozili, milujući mi međunožje preko pantalona.

Nadam se da vozač ne razume šta pričamo, nasmejao sam se.

Znaš li da nikad nisam podelio devojku sa još jednim kurcem?

Misliš, nisi jebao s nekim drugarom, upitala je.

Da, to.

A, želeo bi?

Možda…

Mogu da pozovem Hansa, ili nekog drugog.

Ma, ne, videćemo…

Tek je poneki ranoranilac teturao po prohladnom jutru. Ni on nije obraćao pažnju na dvoje ludaka, koji su hodali jedno pored drugog. Nije mu ni na kraj pameti padalo da su njene bele pantalone iscepane na guzi, niti je zapažao bradavice koje štrče ispod njene majice.

Nismo se dodirivali. Jedno pored drugog, kao dva nezavisna toka, nesvesna jedan drugog. Bio sam gladan, spavalo mi se, možda ovo i nije bila najbolja ideja.

Hajde da sednemo, predložio sam.

Klupa je bila hladna. Raširio sam ruke preko naslona, iznad njenih ramena.

Danas putujem. Vraćam se kući…

Ćutala je.

Ne znam zašto sam dolazio. Samo sam uneo pometnju u tvoj i svoj život.

Ćutala je i dalje.

Mislio sam da će ovo biti luda avantura.

Bila je, rekla je tiho. Uživala sam.

Bole li te leđa?

Ma, ne! Ne brini.

Kad se ovde otvaraju resotrani?

Nemam pojma. Ne verujem da će uskoro…

Sedeli smo, svako sa svojim mislima.

Mogu li da te nešto zamolim? Nastavi da mi pišeš kad se vratiš kući, rekla je.

Ne znam, valjda ću…

Ako poželiš da dođeš ponovo, biću tu za tebe.

Idemo, rekao sam, uhvatio je za ruku i poveo. Gde stanuješ?

Rekla je adresu. Uzeli smo taksi. Kad je stao pred novom zgradom, lepom i modernom, pogledala me je dugo i pažljivo.

Rekla sam ti da te neću zvati kod sebe u stan…

Ćutao sam.

Ali, ako želiš sad…

Taksista je nervozno pogledao prema nama.

Ma, ne. Ne mogu da idem s devojkom koja nosi pocepane pantalone, pokušao sam da se nasmejem.

Da, ni ja sa siledžijama koje biju žene…

Primakla mi se, poljubila vazduh pored mog obraza.

Ako nekad poželiš… Uostalom, nisi nikad ono sa dvojicom…

Razmisliću…

Dobro, onda…

Izašla je. Znajući da je gledam, naguzila se, razmičući guzove i priširujući rupu na pantalonama. Zatim je odlučno nestala u haustoru…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Dve napaljene cice

Iz vruće atmosfere, letnje otvorene bašte kafića uz Dunav, dosta pripite, lako obučene (po željama naših momaka), đuskale smo uz ritam muzike i noći. Izvijale se, vrckale; grudi treskale jedna uz drugu… Došaptavale se kako

Sex za pamćenje

Sve je to pocelo vec davne 2011.godine sredinom jeseni… Dosadjivajuci se na fb,gledao sam profile nekih devojaka-zena i tako sam naisao i na njen. Pogledavsi slike uvideo sam da je vrh devojka,srednje duga smedja kosa,braon

Niko kao Nada

Ni sam nisam znao kako su mi prolazili dani, svaki jedan je licio na onaj prethodni. Drugar me je nagovorio da zapalimo za inostranstvo u neku jebenu fabriku gde su se radile sitne gluposti za