Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Vatromet emocija

Obuvam crne cipele sa vrtoglavo visokom potpeticom, oduvek sam se najlepše osećala na visokim štiklama. I mogu reći da sam spremna. Još jednom sam proverila detalje, kosa mije bila skupljena u savršenu punđu, samo je par pramena štrčalo, milovalo me po vratu i licu i davalo mu nežan, vragolast izgled. Crveni karmin mi je isticao pune seksi usne i osećala sam se moćno dok sam se okretala u dugoj crnoj haljini koja mi je otkrivala gotovo cela leđa i diskretno pokazivala moje pune oble grudi. Rekao mi je da će u osam doći kod mene i da ga čekam svečano obučena jer idemo na neku važnu proslavu. Valjda je nešto iskrslo, pojma nemam, a iskreno imala sam drugih briga.

U pet do osam se čulo zvono na mojim vratima. Bože, koliko je bio privlačan u tamno plavom odelu i klasičnoj beloj košulji. Nezakopčan sako mi je omogućio da se divim njegovim savršeno definisanim grudima koje su zatezale košulju. Uhvatio me je oko struka i spustio nežni poljubac na moju kosu. „Prelepa si.” Izazovno sam mu se osmehnula i obesivši se o njegov vrat spustila par slatkih poljubaca. Ispred zgrade čekao je njegov ljubimac. Bio je jako tajanstven u vezi sa zabavom na koju idemo, a ja se nisam mnogo ni raspitivala, pogled mi je privlačila njegova gusta crna kosa i duge trepavice koje su uokvirivale kao gar crne oči. Držao me je za ruku dok je vozio, topila sam se od stiska njegove čvrste, a opet tako nežne ruke. Takav je on bio, fantastično je znao kad treba da pokaže da je moćan, ali ja sam znala za onu nežnu stranu dok me drži u naručju i peva mi. Nasmešila sam se, zatim primetila da stajemo ispred njegove zgrade. „Šta kog đavola!?’’ Nežno je stavio svoj palac na moje usne: „Šššššš…”
Kad je otvorio vrata, zatekla sam njegov stan svuda osvetljen svećama, u trpezariji je bio postavljen sto za dvoje. Nasmešila sam se, kako me je iznenadio ovom „zabavom”, moram priznati da mi je ovo odgovaralo više od velikog skupa ljudi gde cele večeri moram glumiti ljubaznost prema ljudima koje vidim prvi put u životu. „Ali kako si uspeo, sveće? Upravo si bio kod mene?” „Ah, mala pomoć prijatelja. Sve se to lako sredi. Ne brini, sada smo sami.” Na okruglom stolu koji je bio prekriven crvenim svilenim stolnjakom nalazila su se dva odgromna tanjira sa biftekom koji se kupao u sosu od mirođije. Hrana je bila izvrsna. „Iznenađena sam, sve je fantastično, vino mi miluje nepca.” Brzo je ustao i pravo na uho mi šapnuo: „Tako ću i ja da te milujem, za tebe sve najlepše.”
Snažnim rukama me je podigao i u naručje i lagano skinuo jednu po jednu bretelu moje haljine. Ogolio mi je grudi ukrućenih tamnih bradavica. Izazivale su vatromet u njegovoj glavi.
Uvukao je jednu njenu dojku koliko god je mogao da dohvati u usta i haljapljivo je sisao izazivajući da se moje čipkaste gaćice polako navlaže. Drugom rukom je gnječio drugu dojku. Igrao se mačke i miša, kad bi mi postalo tako vruće smirivao je intenzitet i sasvim nežno prelazio jagodicom po mojoj bradavici.
Želela sam ga, želela sam da me zagrli čvrsto, obavijem svoje noge oko njegovog struka i da ga nateram da me uzme odmah. No, kako se atmosfera zagrevala, podigao je obe bratele namestivši mi haljinu, pogledao u bradavice koje se ocrtavaju i nasmešio. „Mila, ohladiće nam se večera”, vragolasto se nasmejao otkrivajući nemir i želju u očima. „Želim tebe, ješćemo posle.” „Dušo, želim da ovo potraje, ne žuri.”„Nije mi jasno zašto si insistirao da obučem večernju toaletu?” „Želeo sam da gledam kako se teška svila obavija oko tvog tela i mazi ga, želeo sam samo tebe da gledam cele večeri. Da te zamišljam golu dok jedeš dezert, želeo sam da veče bude svečano i uzdržano, a opet razuzdano i divlje. Hm, doneću dezert.” Ovaj čovek me je tako fascinirao, gledala sam u njegovu zadnjicu dok je odlazio ka kuhinji, želela sam da ga osetim u sebi odmah, da me tako žestoko pojebe, no znala sam da su sve njegove igrice rezultirale letenjem u nebo tako da sam prihvatila pravila.

Vratio se noseći mali keramički stalak na kome je spustio zdelicu sa izlomljenom čokoladom i ispod nje je zapalio sveću koja je mirisala na vanilu. Vratio se po veliku činiju nara, jagoda i badema. Umočio je badem i nežno mi ga stavio u usta, zadržavajući svoj prst na mojim usnama. Uzela sam jagodu i uživala u zavodljivoj kombinaciji kiselog i slatkog, pritom ga gledajući u oči. Izgleda da mu se svidelo moje sisanje voćke, te je počeo da gricka moje usnice približivši se svojom stolicom do moje. Uh, volim njegove poljupce, mirišu na vanilu, mošus i požudu i kad sam malo neraspoložena posle njih mi se vodi ljubav. Sad sam čekala, očekivala sam nešto specijalno za kraj večeri.
„Pomogla bih ti oko sudova ali ne želim da je isprljam”, pokazala sam na haljinu koja se spuštala do poda, „jedino da je skinem”. „Skinuću je ja, kasnije.” Sagnuo se ispred mene i izuo mi je cipelu. Dlanom je putovao po mojoj nozi, polako podižući haljinu, jezikom je prolazio po mojoj potkolenici i ja sam se iznenadila kojiko je to mesto osetljivo. Igrao se sa mnom, znala sam da želi da me jebe i da me samo začikuje da ga ja još više poželim, da ga molim da ga stavi u moju vlažnu, toplu picu i jebe me dok ne poludim.
Izgubio se ispod moje haljine i grickao mi je butinu ja sam pokušavala da se pridržim za njega jer sam samo želela da uđe u mene, od uzbuđenja mi se vrtelo u glavi. Rukom je prošao preko mojih gaćica, čipka je nadražila klitoris i on je počeo snažno da pulsira. Još par puta je prešao preko crne čipke i osetio je koliko ga želim. Uzeo me je u naručje i odneo do spavaće sobe. Spustio me je na širok krevet prepun sitnih mekanih jastuka. Podigla sam se u želji da mu skinem košulju i otkopčam šlic, no vratio je moje ruke uz telo. Jednom rukom mi je otkopčao šnir na leđima a drugom mi je već stiskao bradavicu. Vrisnula sam kad ju je zagrizao, htela sam još. Haljina se sada nalazila na podu, a ja samo u gaćicama. Trljao mi je picu svojim dlanom, a ja sam osećala da gorim.
Kada je pomerio gaćice u stranu i stavio svoja dva prsta u moju macu poželela sam da nikad ne prestane. Čim je počeo da ih pokreće unutra osetila sam kako sam na ivici vrhunca, kako mi treba samo jedna sekunda da svršim.
No, tačno je znao kako da ohladi igru, da produži iščekivanje. Skinula sam gaćice, nisam želela više da čekam, osetila sam i da se njemu ukrutio i da je tvrd kao kamen. Nisam želela da gubimo vreme, želela sam da osetim težinu njegovog tela na mom, da se zabije u mene i brzo me pojebe, a onda opet to da uradi, i opet, i tako cele noći.
Želela sam da me njegov kurac celu ispuni. No, on se spustio među moje noge i osetila sam njegov jezik na svom klitorisu. Kako je počeo da pravi osmice tako je mene obuzeo grč zadovoljstva, vrisnula sam glasno. Pomislila sam da će mi se telo smiriti, no htela sam još.
Tada sam videla da se on svlači. Tako pohotno sam gledala njegovu kurčinu, nisam htela više da čekam, ustala sam, zagrlila ga i odgurnula prema krevetu, i naglo sam sela na njegov kurac. Osetila sam kako njegov pretvrdi oštri glavić lako ulazi u mene, sela sam do kraja i osetila sam njegove testise na svojoj guzi. Krenula sam žestoko da ga jašem, uživajući dok se moja maca češe o njegov stomak…

Nije prošlo ni desetak minuta i ja sam opet svršila, moja pica se jako stezala oko njegovog kurca. To ga je još napalilo, te je preuzeo kontrolu, jako mi stisnuvši zadnjicu i dižući me gore-dole. Nastavila sam da uživam dok me je nabijao i osetila sam kad je njegovo telo počelo lagano da se grči. Jako me je zagrlio dok je u mlazevima svršavao u meni.
Nastavili smo da se ljubimo i mazimo, dok su se naša tela lagano opuštala, mada sam znala da ovo nije kraj večeri, da je ovo što se dosad desilo suviše kratko trajalo da bi se moglo reći da ubrzo neće slediti nastavak…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Jedno telo jedna duša

Ranije sam čitao po raznim seksi časopisima, kao i sada na internetu, da žene mnogo više maštaju i sanjaju o seksu od muškaraca. Suprotno muškarcima koji to mogu ponekad, žene skoro redovno u tim snovima

Zavrsni ispit

   „Cao srce, gde si ti? Evo me na poslu jos uvek, danas me zadrzali duze, sto pitas? Hajde dodji kasnije do mene na kafu I da me preslisas, znas da imam sutra onaj ispit a

Maturska noć

Završio sam 4. godinu srednje škole u Beogradu. Inače za te 4 godine nisam imao devojaka i nisam prilazio ni jednoj u školi jer sam uglavnom bio zauzet učenjem ili nisam imao interesa (stvarno me i