Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Umetnik u krevetu

Tog vikenda nam je u goste došla Danijela, najbolja drugarica moje tadašnje devojke Marine. Danijela mi se uvek sviđala, bila je visprena devojka, seksi plavušica koja je znala da se dobro obuče. Stigla je u petak popodne, parkirala auto i lepršavo ušla. Za večerom nam se žalila da već neko vreme nema momka, puno radi i ne stiže da izađe i malo se zabavi. Dobacio sam da paze šta rade kad izađu večeras, da moja devojka ne smuva nešto, na šta smo se svi dobro nasmejali. Nedugo zatim, njih dve su otišle da se spremaju a ja sam ostao da gledam TV.

Kada su se pojavile, samo što se nisam srušio. Obe su bile u lepim suknjicama, čarapama, štiklama, fenomenalno sređene. Voleo sam žene koje nisu napadno obučene, ali ispod čije garderobe pleni seksipil. Tako su obe izgledale i ja sam ih proždirao pogledima, što su primetile i svidelo im se. Zbrisale su u grad brzo posle toga. Iz grada su došle kasno, pripite i dobro raspoložene i ubrzo se smestile u krevet. Moja devojka je bila umorna i brzo je zaspala, a meni đavo nije davao mira. Razmišljao sam o Danijeli i o tome da bih je rado smotao u svoj krevet, strašno me je privlačila. Zaspao sam i ja ubrzo misleći na nju.

Jutro mi je donelo prijatno iznenađenje. Iako je bila subota, moja devojka je morala u firmu, desio se nekakav problem, pa smo Danijela i ja ostali sami. Doviknula mi je „Idem da se na brzinu istuširam, a onda te vodim negde na doručak“, a ja sam je i dalje zamišljao golu i u mom krevetu. Izluđivala me je pomisao da je gola u susednoj prostoriji. Sredila se brzo, obukla tanku majčicu i lagane pantalone i krenuli smo. Prošetali smo do obližnjeg kafića gde služe lepe sendviče, a ja sam sve vreme gledao čas u njeno dupence koje se oslikavalo ispod tankih pantalona, čas u lepe sisice koje su se videle ispod majice. Mislim da je i ona primetila da je gledam, ali se nije nešto bunila, što me je malo ohrabrilo. Moja veza nije bila u najboljem stanju tada, pa sam odlučio da probam, ne mogu da mnogo izgubim.

Uz doručak sam je pitao kako je bilo sinoć, na šta se požalila da su momci kreteni i da ništa nisu uradile po tom pitanju, ni jedna ni druga. Rekao sam da je šteta, da prelepo izgleda i da momci ne znaju šta propuštaju sa njom, na šta mi je ona šeretski rekla „A otkud ti to znaš?“ što me je malo zbunilo. Rekao sam joj da baš i ne znam, ali znajući kakva je inače, mogu da mislim samo najbolje, na šta mi je opet dodala „Ne znam, možda bi mogao i da saznaš iz prve ruke“. Namerno sam se samo nasmejao na to i ostavi diskusiju. Pili smo kafu, grickali lagane sendviče, a ja sam razmišljao šta da uradim.

Doručak se završio i mi smo krenuli kući. Došetali smo do stana, ušli unutra i čim sam zaključao vrata za sobom, pitao sam je „Kako si mislila da saznam iz prve ruke“, na šta se ona samo nasmejala. Nisam znao kako da to protumačim pa sam spustio ruku na njeno dupence, malo ga stisnuo i pitao „Jel ovako misliš da saznam“. Pogledala me je u oči i rekla „Tako nekako“ na šta je moj kurac eksplodirao i to je postalo očigledno. Spustila je pogled, videla da cepa farmerice, pogledala me i pitala „Kada se vraća Marina?“. Rekao sam joj da ima dosta vremena, čuo sam se sa njom malopre. Rekla mi je „Slušaj, Marina je moja najbolja drugarica već dugo, ne želim da upropastim naše prijateljstvo. Ali si mi ti tako seksi kao njen momak, zabranjeno voće, želim da spavam sa tobom. Obećaj mi da ona to nikada neće saznati“. Uzeo sam je za ruku i šapnuo joj „Obećavam“

Poveo sam je u kupatilo. Rekao sam joj „Sad si u mojim rukama, ti se samo prepusti i uživaj“. Skinuo sam joj prvo majcu, pa onda spustio pantalone i najzad joj skinuo gaćice, grudnjak nije imala. Rekao sam joj „Od sinoć me izluđuješ, zamišljao sam te golu iz susedne prostorije i ludeo što ne mogu sa tobom pod tuš. Hajde da počnemo odatle“. Skinuo sam na brzaka sve sa sebe i uskočili smo pod tuš. Pod tušem smo se ljubili vlažno i dugo. Imala je nežne usne i jezik koji sam sisao sa uživanjem. Mazio sam joj prvo dupence, a onda je okrenuo leđima ka sebi i mazio joj sise. Moj kurac je sve vreme bio dignut i između njenih nogu dodirivao njenu pičkicu koja je bila vlažna, što me je još više izluđivalo.

Izašli smo iz kupatila, obrisali se i otišli u spavaću sobu. Imao sam ogroman krevet na kome je svašta moglo da se radi. Stavio sam je na leđa, spustio se među njene noge i krenuo da joj ližem pičkicu. Tiho i mazno mi je rekla „Uhhh, kako mi se sviđa tvoj jezik tu“. Već je bila vlažna i natekla, pa sam prvo stavio jedan a onda i dva prsta unutra i masirao joj G tačku. Vidim da joj je prijalo, dahtala je sve glasnije u bila sva vlažna. Njena pičkica me je izluđivala, curela je na sve strane. Rekao sam joj „Prvo ćeš da svršiš ovako, a onda ću te jebati malo jače“ što ju je još više napalilo. Ubrzo zatim je počela da svršava jako. Kad je svršila, bila je mokra među nogama.

Poljubio sam je i rekao joj „Vidim da nisi dugo uživala u seksu, idemo polako dalje“ a onda sam joj ustima prineo svoj kurac i stavio ga unutra. Počela je da ga sisa lagano, a ja sam joj rekao „Slobodno ga liži, volim tvoje vlažne usne“. Ubrzo zatim ga je tako dobro i vlažno lizala, da zamalo nisam svršio.

Izvukao sam ga i šapnuo joj da se okrene. Okrenula se, ja sam klekao iza nje, uhvatio je za ramena i zabio joj kurac do kraja. Vrisnula je lagano, znam da je malo zabolelo, ali mi se to sviđalo. Pitao sam „Hoćeš li da te ovako jebem“, na šta mi je rekla „Da, jebi me jako, baš mi je dobro“. Nabijao sam joj ga sporo i jako, nisam žurio nigde. Svaki put kad bih joj ga nabio pljesnuo bih je po guzi, što joj se baš svidelo.

„Hoćeš li da ti masiram guzu dok te jebem“ a ona mi je rekla „Ne znam, niko mi to još nije radio“. Jebao sam je sve malo brže, a palcem ruke sam počeo da je masiram po guzi. Prvo sam ga samo gore dole provlačio među guzovima, Bilo je vlažno i klizao je savršeno. Onda sam počeo da joj mazim čmar, i na kraju sam gurao palac unutra lagano. Iz njene pičke je i dalje curilo, ona je dahtala i stenjala da joj se sviđa. Nabijao sam joj ga sve brže i brže, a sve vreme joj držao palac u dupetu. Počela je da vrišti i da svršava, a ubrzo sam i ja počeo da svršavam i napunio sam je sa velikim uživanjem.

Kad smo svršili, legli smo otkriveni i goli. Pička joj je bila razvaljena, natekla, crvena i puna sperme koja se iz nje cedila. Uživao sam u tom prizoru, a ona je ležala pored mene i prela kao mačka. „Hvala ti na dobrom seksu, baš si dobar. Marina mi je spominjala da vam je dobro u krevetu, ali nisam znala da si ovakav umetnik“. Rekao sam joj „I ti se meni mnogo sviđaš, voleo bih da mogu češće ovako da te razvaljujem.“ „Videćemo“ nasmejala se i otišla u kupatilo.

Oceni
[Total: 2 Average: 4.5]
Kad čovek proda dušu djavolu

…Jedan grad, koji prodise, progleda, procuje kada sunce zadje je grad gde moji bajkeri povremeno odu. Kada ih duga voznja izmori, voznja koja ume da bude po vrelom suncu, po gustoj kisi, po tamnoj noci

Porodična trojka

Neposerdno po izbijanju rata, brat, mama i ja smo postali izbeglice. Bilo je to teško vreme, ne samo zbog nemaštine već, pre svega, čini mi se, zbog gubitka elemntarnih ljudskih potreba. Ja sam imala osamnaest

Jahanje za pamćenje

osle napornog dana provedenog na poslu vracala sam se kuci. Danas sam imala vazan poslovni sastanak te sam se za tu priliku morala poslovno obuci. Na sebi sam imala kratku prljavo belu haljinicu koju je