Pozovite Kupidon shop 062/695-596

U potrazi za većom alatkom

Udata sam 12 godina. Odlučila sam se za potragu za većom alatkom jer je mom mužu mali, i zbog toga nisam mogla nikako da se napalim kako treba. Prolazili su dani i meseci i eto prosto se desilo. U posetu nam je došao muževljev školski drug Dragan.

Jednog jutra sam ustala da ispratim muža na posao, ali sam morala da uđem u sobu da uzmem garderobu. U toj sobi je spavao njegov prijatelj i to samo u boksericama tako da sam imala i šta da vidim. Odmah sam se zapitala kakav bi osećaj bio da je u meni i onda sam smislila plan.

Pošto sam ispratila muža, skinula sam se u seksi donji veš, legla u dnevnu sobu, pravila se da spavam i čekala da prijatelj ustane i primeti me. Kada se probudio, šetao se iz sobe u sobu i znam da me je video. Onda je otišao u kuhinju i tad sam čula lupkanje bez prestanka. Onda se to lupkanje preselilo u kupatilo, a ja sam smislila da kao slučajno ušetam.

Sedeo je na kadi i drkao. Izvinila sam se što ga prekidam i pomislila da će me tad zaskočiti, međutim nije ništa uradio. Iznervirana otišla sam u spavaću sobu i legla na krevet. Nedugo posle mog upada on je došao za mnom.

– Pošto si me prekinula sad završi posao – rekao mi je i povukao ruku da ga prihvatim. Samo je kratko izjavio da želim da se jebem čim sam prihvatila da ga zadovoljim ručno. Proverili smo gde mi je muž i onda je počelo.
Tako me je dobro lizao da sam mislila da sam u raju. Kada je završio rekao mi je da je i više nego lud u seksu i da mi je to prva i poslednja prilika da odustanem. Međutim nisam se dala.

Nazavao me je kučkom i uhvatio za kosu, tako mi ga je nabijao jako u usta, ali takav penis sam sanjala čitavog života pa mi nije smetalo. Usred pušenja zazvonio je telefon, to je bio moj muž. Dok sam razgovarala sa njim nastavila sam da ga drkam.

Kratko je izustio „kurvo svršiću“ i to i uradio meni po licu, a da ga nije ni stavio u mene. Dalje nisam morala ništa da radim jer je on preuzeo vođstvo. Opet me je oralno zadovoljio, a onda je krenuo da mi ga nabija. Prvo, lagano a onda sve jače i jače. Ja sam stenjala i uživala kao nikad do tada.

Onda je podigao moje noge na njegova ramena i nastavio da ga nabijam, a ja sam brzo i jako svršila. Rekao mi je da mu sledeći put kad krenem da svršavam kažem i to sam i uradila. Bacio me je na leđa i nabijao ga jače nego do tad. Taj orgazam ću pamtiti do kraja života. Svršili smo u isto vreme, ali njemu još nije bilo dosta.

Opet sam počela da mu pušim, a on je zapalio cigaru i objasnio kako voli da jebe udate žene, i da mu je od početka bio plan da me povali. Onda mi predložio grupnjak što sam ja odbila. Pošto sam ga odbila samo mi je prostački rekao sad ćeš da vidiš šta znači jebačina i okrenuo me na kolena. Onda je otišao u kupatilo i kad se vratio bio je sav gladak. Počeo je da mi ga nabija u guzu i sve jače i jače uz ponovno pitanje da li želim u grupnjak ili da me razvali.

Pošto je počelo da me boli pristala sam. Nastavio je da ga nabija u vaginu, a onda je u jednom trenutku seo u fotelju i rekao da mu ga ispušim do kraja što sam ja i uradila.
Posle toga svako je krenuo svojim putem. To veče je i muž hteo da me je*e, ali pošto nisam mogla više samo sam ga oralno zadovoljila. Prijatelj i ja smo se jebali još nekoliko puta, i to jednom dok je muž bio u kući.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Prava sex bomba

Iako trenutno uživam u vezi sa ženom koju volim i sa kojom imam odličan seks, ne mogu a da ne pogledam zgodne žene koje me okružuju svakodnevno. Posebno me pali mogućnost da tucam neku od

Prava plavuša

Ja sam po vokaciji svojih zelja misli i onda kada za to imam punu priliku, tranvestit, jednostavno je priroda zajebala stvar i donela me na ovaj svet kao musko, sto nisam ni dusom a ni

Sex u svlačionici

Zajedno sam sa svojom prijateljicom Majom sa fakulteta redovno išla na utakmice naših momaka iz odjeljenja. Obe smo volele fudbal ali mislim da smo ipak radije gledale igrače nego igru. Ali zabava je zabava. Ja sam