Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Tvrdi primerak

Sa društvom već duže vreme igram basket u obližnjoj školi, u sportskoj sali. Termin koji svima odgovara, 21h.. Tri puta nedeljno…

Koristili smo i svlačionicu, mušku naravno, a posle treninga i tuševe. Par puta sam došao ranije na partije basketa i zatekao ekipu dama, različitih godina, koje su imale tu fitness.Raspon godišta od 35-50 godina. Neke.. pa buckaste, ali uporne, neke fit, ove mladje čak i našminkane dolaze.

Nisam im smetao sedeći sa strane i gledajući ih do kraja treninga. Provalio sam čak da im instruktorka, zgodnica jedna od tridesetak godina, daje vežbe u kojima mi pokazuju svoja tela, da i sam mogu da uživam. Bio sam joj zahvalan na tome i moji dolasci ranije na basket su postali takoreći pravilo.

Uživao sam u damama koje „đipaju“ na lopti, podižu je uvis, pokazujući mi svoje zgodne i lepo oblikovane stomake, pokazujući mi svoje sise stegnute u one sportske bruseve ili neke uske majičice.., pa onda kad se okrenu i valjaju preko lopte i neka.. blesava vežba.. koja ih natera da im se helanke (u kojima većina trenira) uvuku izmedju guzova, ostavljajući predivan pogled. Pogled u kome sam uživao, a kasnije sam provalio da i instruktorka.. merka.. da li ja gledam njihovo „izlaganje“.

Susreti su se ponavljali, i uživanje je bilo sve veće, tako da je par puta provalila i da postoji reakcija, ne samo u mom pogledu već i u mom šorcu. Kurac se napinjao, onako.. obećavajuće.. I jednom mi je namignula.. Kao.. „Znam šta se dešava“ varijanta.. Bio sam oduševljen njenim stavom i ponašanjem, posebno jer se moja.. erekcija.. definitivno videla na šorcu.

Jedan dan je ostala posle svog termina, pitala da li nam smeta, da radi neke vežbe na strunjači, neke inovacije. Naravno da nam nije smetala. Moji ortaci su je primetili kako se prevrće, prebacuje preko lopte i slično i smeškali se, uz komentare da sada dobro znaju zašto ja uvek poranim na trening.

Bližio se kraj i našeg termina, došli smo do klupe da pokupimo flašice i telefone, kad je ona diskretno prošla pored.. i ponovo namignula.. Pogledao sam je, uzvratio namig, kad mi je pokazala prstima – podignut prst u smislu jedan minut pa je posle pokazala i ka ženskoj svlačionici.. Nasmejao sam se, klimnuo glavom i pokazao palac u vis.. kao .. OK..

Ortaci su otišli u mušku svlačionicu, a ja sam.. lagano.. krenuo ka ženskoj. Oškrinuo vrata, čuo njen glas i potvrdu.. „Uđi“…

Ušao, zatvorio i zaključao vrata pa je onda potražio pogledom. Stajala je pored klupe, samo u zelenim tangicama, čvrstih bradavica.

Prišao sam, spustio loptu u tišini, uhvatio je oko struka i nalepio svoje usne na njene. Kako se samo predivno ljubi, prava đavolica.

Spustio sam ruku na njenu guzu, čuo se tupi uzdah u njenom disanju, dok su usne bile naslonjene na moje. Ona je iskoristila priliku i spustila svoju ruku na moj šorc i dohvatila preko šorca moju sada već potpuno dignutu kitu. Bio sam ponosan na brzinu dizanja svoje kite, mnoge žene nisu verovale da mi tako malo treba da ga podignem, a tako mnogo da ga spustim.

Odmakao sam se od nje i krenuo da se skidan, od patika.. preko dresa i šorca.. ostao sam samo u boxericama, napetim. Jednim potezom sam i njih svukao i ostao je moj tvrdi primerak obrijanog muškog mesa sa glatkim jajima.. Preteći uperen u nju… Prišao sam, ona se okrenula ledjima, podigla jednu nogu blago na klupu, iskoračila. Pomerio sam tangice u stranu i trudeći se da je ne dodirujem rukama od lopte i prašine.. naciljao sam glavić.. Naslonio sam ruke na njene bokove a glavić na njenu vrelinu, osećajući kako gori.. Pokušao sam da ga gurnem, ali neuspešno. Osećam da je mokra, nije do toga, moj ogoljeni glavić je na ulazu.. pokušam ponovo.. ništa..

Pogledam ponovo, pomerio sam gaćice u stranu, nisam toliko lud, kurac . baš gde treba.. ali ne ide..

„Stani“, smeje se ona. „Nisam očekivala da će se ovo desiti“…

Pomera se malo od mene, hvata palčevima trakice svojih tangica, skuda ih i iskoračuje iz njih, dodajući mi da ih pričuvam.. Uzimam deo koji je izmedju nogu u usta i sisam njene sokove..

Ona spušta ruku između nogu i lagano.. malo po malo.. izvlači vaginalne vibrirajuće kuglice..

„Volim da ih nosim kad je trening, često svršim i dva puta tokom jednog termina“ izgovara, gledajući me kako u čudu posmatram šta drži u ruci..

Prilazim, dok se ona saginje da ih spusti na majicu na klupi, naslanjam kurac na njenu vlažnu pičkicu i jednim trzajem ulazim u nju.. do kraja.. držeći je za bokove.

Isterao sam joj vazduh ali se brzo snašla i naslonila se rukama na gornji deo klupe izbacivši predivnu guzu unazad.. Ja sam je već ščepao za bokove i krenuo da se nabijam jače, da je sve.. pucalo.. Lupanje jednog tela od drugo. Šljapkanje dva znojava tela u praznoj svlačionici. Zvuk koji bi svako od nas poželeo da čuje.

Spustila je jednu ruku između nogu i počela da se dodiruje, da trlja svoj klitoris i da povremeno dotakne moju kitu koja je ulazila i izlazila iz pičkice. Pa je onda raširila kažiprst i srednji prst oko moje kite, naslonila ih na svoje usmine i krenula da stiska oko moje kite, dok je samim dlanom mogla da pritiska svoj klitoris.. Krenula je da sve brže diše, osetio sam da je sve vrelija.

Zastao sam, da bih odložio svoj orgazam. „Nastavi“ rekla mi je kroz uzdah.

„Nemam kondom“ – bio sam kratak..

„Zato može i u guzu, pa je napuni“ odgovorila mi je..

Izmakao sam se, kurac se izvukao iz pičkice i odskočio uvis, do mog stomaka, tvrd i mokar..

Naslonio sam ga na njen anus, lagano ciljao, kad se odgurnula unazad i samo naklizala na moj glavić. Oduševljen njenim potezom, spustio sam glavu i poljubio je u vrat, pa je onda uhvatio za kosu, napravivši rep od njene duge kose. Lagano sam ga izvukao, pa onda ušao ponovo u guzu, pa ponovo, sada malo više.. dok nisam osetio da sam .. u njenoj guzi ceo..

Ona je spustila prste sada na svoju pičkicu i počela da se trlja ozbiljnije.. dok nisam u jednom trenutku osetio dodir.. na svojoj kiti.. iznutra..

Gurnula je prstiće u pičkicu i stimulisala i moj kurac kroz tanku opnu koja odvaja.. delove.. Ali je bilo veoma napaljujuće..

Osetio sam kako stiska anus, stiskajući i moj kurac u njemu..

Nabio sam se jednom, da udarim svojim bokovima o njenu guzu.. pa ponovo.. i opet.. I počeo da svršavam.. Nisam prestajao da se nabijam iako su mi grčevi prolazili stomakom.. onaj ludački osećaj orgazma.. Još par puta i nisam mogao više da ih iskontrolišem.. Nabio sam se i ostao u guzi.

Ona je nekako istovremeno počela da svršava.. Orgazam koji je nju dohvatio, posle dva sata sa kuglicama u pičkici.. sam osetio onako..moćno.. Stezanje mišića guze dok njeni prsti lete po pičkici.. me dodatno iscedio. Spustio sam se i poljubio je u vrat, okrenula je glavi u naslonila usne na moje.. Grlio sam je svuda po telu, dodirujući sise, bokove..

Uspravio sam se, a ona se izmakla i izbacila moj kurac iz guze.

Okrenula se i naslonila usne na moje, pa smo se ljubili onako.. mokri.. balavi.. dok je iz njene guze krenula da curi moja sperma.

Uhvatila me za ruku i odvukla u tuš kabinu..

„Zaslužili smo“, kaže mi i pušta toplu vodu da se sliva niz nas dvoje..

Ono što ja nisam znao a ona jeste.. tog dana nije bilo više iznajmljenih termina i ona je imala ključ od svlačionice… I .. potrajalo je to presvlačenje..

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Pomerila je svoje granice

Marija i ja smo bili drugari iz vrtića.Nakon vrtića smo išli u isti razred u osnovnu školu,da bi smo se razdvojili po polasku u srednju.Marija i ja smo se i tada nastavili vidjati,razmenjivali smo iskustva,delili

Fantazija ili nesto vise?

Volim divlji seks,volim oralne stvari nesebicno davanje zenama sve u cemu mogu da lude do kraja.Ali to nije bilo sve.Moj brak se srusio zahvaljujuci meni i mom nacinu zivota kao kod mnogih muskaraca uopste na

Luckasta Sandra

Stajao sam na stanici, cekao sam Sandru, devojku koju sam posle dugo muvanja uspeo da smuvam sinoc, na zurci kod mog ortaka Raleta. Dogovorili smo se da se nadjemo danas pa da odemo do Raleta