Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Trojka sa Mišom

Misa je moj skolski drug koji je dosao u posetu kod mene i moje cure sa kojom sam zajedno studirao i ziveo u Beogradu.

On je prelep momak, sportista na koga su se lozile sve devojcice u nasem malom gradu.

Naravno,ni moja cura nije bila bas imuna na tako zgodno telo,prelepu guzu ,a video sam i da ga krisom posmatra ujutro dok su mu gace prepune i otezale od poludignute kurcine.

Imali smo samo jedan veliki krevet ,tako da je morao spavati sa nama.Drugo vece ,primetio sam da i on nju bezobrazno posmatra krisom dok se spremala za krevet. Ona je preslatka plavusica sa lepim grudima i jos lepsom guzom. Uvek je bila pozeljna od strane mojih drugara ali niko se nije smeo usuditi da nesto pokusa .Bilo je leto i svi smo zbog vrucine spavali razgoliceni. Ona i ja smo imali iskren odnos i vec smo pricali o tome da bismo oboje zeleli da se pomazimo sa nekim trecim.

Ovo je bila prilika za to.

To vece ona je legla izmedju nas i u toku noci vise puta se namestila i doizvolila da on prebaci golu nogu preko nje i da joj se polako priblizi ukrucenim kurcem uz guzu.

Pravila se da spava ,malo mu se namestala ,a onda se okrenula guzom u moje krilo i njega pustila da ludi od zelje. Nastavila je sa mnom ono sto je zapocela sa njim.Osetilo se njegovo ubrzano disanje i uzbudjenje ,ali i strah da krene dalje.

U jednom trenutku je izvadila moj kurac iz bokserica i sva vlazna se natakla na njega. Tiho se pomerala ali tako da on moze da oseti sta se desava ispod tankog pokrivaca.

Bila je okrenuta licem prema njemu,mogao je osetiti njeno ubrzano disanje, njen dah i lagano stenjanje pri svakom mom nabijanju u vrelu i mekanu picu.Ja sam ludeo od uzbudjenja i iscekivanja sta ce se dalje desiti.

Gledao nas je u polumraku i polako dirao svoj prenapet kurac.Otkrio se skroz i poceo maziti preko prepunih gaca. O Boze kako mu je velik i tvrd.

Izvadio je tu zver i poceo da ga mazi od korena jaja pa sve do glavica.Otkrio sam nas skroz,svukao nas oboje i kleknuo izmedju njenih nogu.

Kurac mi je pulsirao dodirujuci njen ulaz.

Misa se u trenutku priblizio zgrabio me za kitu i poceo da mi ga stavlja u nju.

Ona je pocela ljubiti mog druga a on je zadrhtao od zadovoljstva. Stiskao je moj kurac u njenu picu i polako ga masirao.

Nisam odoleo i za tren sam svrsavao ko bik u nju i na ulaz.

Misa je poceo da nas oboje lize i skuplja sokove po nama. To je jos vise raspalilo moju devojcicu tako da je za cas opkoracila naseg pastuva .U tren oka je usisala prelepu kurcinu i njihala se na njemu.

Oboje su cvileli , uzivali jedno u drugom. Ona je jecala ,stiskala sae uz njega i nije dala da ni santimetar viri iz nje. Zaista ga je gutala. Parili su se kao izgladnele svinje. On se zarivao u nju a ona je vristala i vikala ,da ga zeli i da ne prestane. Uspravio se ,stao na krevet i podigao je za guzu.Ponovo je uleteo u nju i tako stojecki je nabijao kao prelepu igrackicu.

Savijala se uz njega i vikala da ga zeli i da ne staje.

Spustio ju je na kolena ,nabio se od pozadi ,a ja sam poceo da ih lizem.

O kako su bili vreli,mirisali na seks i uzitak.

Njegova jaja su bila pred eksplozijhom a ona je vec pocela da pulsira i pusta sokove zadovoljstva.

Ja sam ih takodje mahnito ljubio i odjednom osetio njihovu ekjsploziju.

On je spricao kao sumanut a ona ga je grebala po guzi i nabijala se u ludom orgazmu.Svrsavali su uz riku skoro celu vecnost.

Ostrali su tako priljubljeni skoro deset minuta. Misa je nas drug sa kojim i danas imamo lep seks i dobro se druzimo.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Vreo letnji dan

Bila je sredina leta i možda najtopliji dan u godini. Spavala sam sama u vikendici i vrućina me je probudila. Ustala sam i iz frižidera uzela ledenu flašu vode. Dok sam je halapljivo pila, hladne

Perverzna Profesorka

Sve se deilo u 4. razredu srednje skole. Profesorka Engleskog jezika nas je sve mucila, imala je oko 50 godina. Duga crna kosa, nasminkana, utegnuta. Kad smo bili prvi razred bila je jebozovna ali smo

Iznenada, neočekivano pojebana

Zaposlila sam se u privatnoj firmi. Imam 34 godine. U braku sam vec 6 godina. Muz mi je poslovno saradjivao sa sadasnjim gazdom, saznao da mu treba nova sekretarica,i tako sam ja vec mesec dana