Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Tražio sam da mi izjebe ženicu

Jutro je već uveliko prošlo…Svaki čas sam gledao u ekran telefona, čekajući da mi stigne SMS od ženice, ili, bar, da vidim da je dostupna.

Kako me drolja počela nervirti, ne zbog toga što je ostala od sinoć u hotelu , na jebačini sa Turčinom, vec zbog toga što se tako lakomisleno ponaša.

Nisam brinuo , da se nešto loše desilo.Znao sam da je ona vlada situacijom, da svojom vrelom pičkicom „kroti“ jebača, koji ju je i sinoć, na moje oči, razbijao kurcem…praznio se ko bik u njenu pičkicu, ne obazirući se mnogo na moje prisustvo.

Čak šta više, tražio je od mene, ne dozvolu, nego priznanje, da želim da mi tuca ženicu…da je dobro izjebe. Nije krio da zna mračnu stranu našeg braka.

Naravno…ja sam priznao …tražio sam da mi izjebe ženicu, rekao sam bez blama, da oboje to želimo, a on je celu noć ispunjavao moje želje, puneći spermom moju ženicu, ko konj mladu ždrebicu.

Nije krio da ga uzbudjuje što pred mužem, rastura „poštenu“, udatu – moju, ili bolje da kažem „našu“ kurvicu.

Pred očima mi se opet vrteo film njihove jebačine…

Iako sam izdrkao, dok sam je čekao…napetost me nije prolazila.

Čak ni osećaj krivice, što sam je podrržao da se izjebe sa Turčinom, kojeg nije ni poznavala, a isto veče je završila na toj obrezanoj kurčini, ko poslednja drolja.

Malo me smetalo što je Turčin nazivao droljetinom, terao je da ga moli da je žestoko jebe, da mu prizna, da joj se svidja njegova obrezana velika batina… da sama tražii, da je puni spermom i da samu sebe naziva droljom , koja voli tursku obreznu veliku kurčinu, ali…ta bi se ljutnja brzo pretvorila u uživanje – u „zabranjenom voće“.

Ta jebačina puna prljavog, poganog vredjanja i jeste bila tako strasna i vrela, baš zbog tog zabranjenog u sebi.

Bio je to pornić u kojem kurati Turčin,razbija debelom kurčinom vrelu usku pičku udate gospodje , pred mužem, svrršava u nju bez pitanja, prazni muda kao konj,u moju zgodnu ženicu, koja besramno svršava i samu sebe nazivala „turskom droljom“, dok se njegova sperma razliva duboko u njenoj „vreloj srpskoj pici“.

Izgledalo je kao da je moja ženica našla jebača svog života.Bio sam suviše slab na nju, uživao sam , kad ona uživa, to je postao način na koji je odlično funkcionisao naš brak.

Ona mi je odavno priznala, da ne bi više mogla da živi u normalnom braku, jer jednostavno uživa da se ponaša kao drolja , koja može sve da prizna mužu i da mu može pokazati tek izjebanu pičku…a, posebno je uživala, da joj izjebanu, otečenu picu – “ liže i očisti, pa izljubi – da prodje, njen perverzni mužić“ – kako me drolja nazivala.

Iz razmišljanja me štrecnuo mobilni…poruka…srce mi je zalupalo. Znao sam ko je – moja kurvica – naravno.

Stigla je poruka od mreže…da je droljin telefon ponovo dostupan. Samo sto sam pomislio da je pozovem, već je zazvonio moj telefon… „ŽENICA“ – pisalo je ekranu. Tvrdio sam pazar i pustio da malo zvoni. Javio sam se i čuo umilni glasić.

-Mmmmm…ljubaviiii, pa gde si ti….htela sam sam ranije da se jaavim…ali izvini….znas gde saam….još sam u krevetu. Evoo…pozdravlja te “ naš prijatelj Tarik“….mmmm…kaže da ti se zahvaljuje…(čuo sam njegov glas u pozadini)….kaže da ti kažem, da sam bila jakooo…jakooo bezobraznaaaa…mhmmmm…. i zahvaljuje ti što sam nocas bila njegovaaa devojka celu noccc…kad ti budemm pričalaaaa…jaoooo…poludećeš što nisii ostao sa nama….moram da ti priznam….niko me nije ovako dobrooo tucaooo…svašta mi je radio – TURČIN ME RAZVALIO…lizao mi je pičkuuu…REZBIO ME me noćas.. mmmmmmm….ajmeee…evo mi stavlja kurčinuuuu opet…aaaah (jasno sam čuo njen uzdah)…ljubavi…znam da želiš da znaš sve…. evo..tuca me laganoooo…laganooo MI ULAZI …zguzaaa…ahhhh ja smu mu u kriluu…kao mi ulaziiiii kurčinaaa…turskaaa …mmmm…slušaj kako me JEBE TURČIN…pa ćeš kasnije i DA NAS GLEDAŠ – dahtala je kurva u slušalicu – kurac mi se u momentu ukrutio.

Kakvo razbudjivanje u sekundi, nije mi trebaala kafa…samo sam kratko rekao – „nastavite“, prikirivajući nevidjeno uzbudjenje koje me obuzimalo, jer sam vec zamišljao kako se debela obrezana kurčina, ponovo kruti uskoj, droljastoj pičkici, moje ženice.

Kroz stenjanje me zamolila da DODDJEM DO NJIH U HOTEL i ponesem joj njenu torbicu sa „ženskim stvarčicama“,a onda nastavila da dahće ko kurva sa hot-lajna.

-Uuuuuu…kako ti je tvrd (čuo sam kako mu se mazno šlihta moja droljica)…takoooo …takoooo…jebi me,

jebiiii…laganoooo…toooo…mmmmm…kako me tucaaa dobroooo…ljubaviii…što bi volela da nas gledaš…uuuuh…drži me za siseeee…ljubi mi vraaaat… – uh ,jasno sam čuo i njegovo dahtanje na vratu moje ženice i polako počeo da drkam kurac-pretvorio sam se u uvo.

-Aaaaa…takooo…kakav imašš kuraac….raspoluticeš meee…kurčiiiinom…rekao mi je da sam najboljaaa…i da mi je picaaaa VRELAAA …da voli moju tesnu picu srpskuuu…jel takooo…reciii mom mužićuuu…da me voliššš…kakva sam bilaaa noćas…čija je pičkaaa najboljaaaa…najvrelijaaaa …aaaaaahhh …reciiii…. – čulo se ubrzano dahtanje . Znao sam da mi napaljeni Turčin sve žešće da tuca ženicu i jasno sam čuo kako sve brže brže stenju i dahću.

Ćuo sam i njegov glas kao u pozadini:

-Jeste kurviceeee mojaa…tvoja srpska je pička najboljaaaa…droljo mala …mmmmm, reci tvom mužuu, kako tee noćas razvaljivaoo TURSKII kurac…i da si sada moja kurvetina…uuuuhh, reci mu da si puna turske spermee i da ceć dobiti joooš u tu kurvanjsku pičkuu, srpsku…reci – da tee muužž čuje , da si postala TURSKA DROLJAAA…DA SAM TE GUZIO CELU

NOĆ…kako si svršavala , dok si mi jahala na kurcuuu…kako si me molila da te PUNIM TURSKOM SPERMOM U SRPSKU PIČKU…

…Ahhhh…droljooo …DA TI MUŽ GLEDA, kako ti sada ulaziii u pičkkicuuu , kako ga sad primašššš do mudaaa… droljooo u tu…slatku srpsku pičkuuu – prešao je Turčin sa uvreda na pohvale moje ženice, dok je tucao , znajući da sve čujem.

I on je bio perverznjak nevidjeni.

-Aaahh, tooo….jebiii meee…reciiii da mi mužiiić čujeee sveee…što si mi govoriooo…ajdeee …mmmmmm….takoooo …ljubaviii…. kako si mi razvaljivao pičkuuuu ovim obrezanim turskiim toopuuuzooooom….mmmm aahhhhh….jel čuješšš ….mmmmm….takooooo…aaaahhhh , pa svršićuuuuu…jaooo kretenuuuu ….preeed mužeeem…aaaaa….majkoooo mojaaaa…Niko me nije ovakoo dobrooo guziooooo…. mhmmmm ljubaviiii.. kako mu je kuraaac dubokooo u tvojoj ženiciiii….aaaa…majkoo mojaaaa…jesaam , jeesaaam TURSKA SAM DROLJA… – zapomagala je od uživanja moja ženica, dok je Turčin razguzivao i tako počinjao novi dan.

Osetio sam da je se drolja već pogubila…ispustila telefon iz ruku.

Heftala se i uživala moja ženica sa Turčinom u hotelu…jebala se bez pardona, ne obazirući se što je slušam, kako stenje i uživa dok je probada tvrda turska kurčina.

Bojao sam se da ce je opet napuniti…mada je to možda bilo manje važno, jer je celu noć provela sa njim.

Nisam znao šta da radim,a i da sam hteo, nisam mogao da ih prekinem. Jebali su se tako strasno da je bilo greh , prekidati ih.

Priznajem, napalio sam se ponovo, ko stoka, nevidjeno me ložilo to uživanje moje žene na tudjem kurcu. Sva čula su mi bila napregnuta, dok sam slušao stenjanje, vrisku, prljavi rečnik jebačine.

Ona mu se nudila i nabijala na kurčinu , već razjebanom pičkom , vrištala, ko luda, dok je Turčin razguzivao „ko tudju“.

Čuo sam kad je počeo da lupa po dupeti kako drolja vriska na svako njegovo lupanje šamara po dupetu…Kurac mi bio ko kamen.

Čuo sam kad joj naredjuje da se okrene, verovatno da promene pozu.

Onda se veza prekinula. Pozvao sam je odmah, nije bila dostupna. Baterija je crkla, znao sam.

Na brzinu sam se spremio, pokupio par njenih gaćica, i torbicu koju je nosila uvek sa sobom kad putuje. Tu je imala rezervu za sve, šminku, uloške i sva ženska sranja, od kojih pola i ne znam čemu služe.

Mislim da sam za dvadeset minuta bio preh hotelom.

Zazvonio mije telefon. ONA – pre nego je bilo šta rekla, rekao sam joj da sam već pred hotelom i da dolazim kod njih.

Prošao sam pored recepcionara, koji je nesto hteo da me pita, pa odustao.

Bio sam pred vratima apartmana . Samo što sam pokucao, drolja je otvorila vrata i bez blama me povukla unutra.

Bila je potpuno gola,još vrela…upravo skinuta sa kurca. Cela prostorija je mirisala na jebačinu. Tarik je ležao na širokom ležaju, pokriven samo po kukovima, ali se jasno nazirala njegova dignuta kurčina. Uf, koja scena. Pre nego sam bilo šta rekao, drolja mi je je usta zapušila, jezikom.

-Mmmm…ljubavi…volim što si došao…( mirisala je na seks…osetio sam i miris sperme u njenim ustima)…ženicu ti je ovaj ludak….tako dobroooo tucaooo – zavodljivo mi je drolja objašnjavala, kao da ne znam kako stvari stoje.

Tarik mi je samo namignuo , dok je gledao kao se ljubim sa mojom golom ženicom. Bio je opušten i video sam da mu je drolja najavila moj dolazak. Po krevetu je bilo sve razbacano, jastuci, posteljina…jasno je bilo, da se noćas ovde odigrala opasna jebačina. Sve je mirisalo na seks.

Drolja nije prestajala da me ljubi i počela ja da mi šapuće u uvo:

-Mmmmmm…ljubaviii , ovo mi je najbolja jebačinaaa, u životuu…bila sam jakooo, jakooo droljastaaa noćas…sve cu tiii priznatiiii….ženica ti je tako dobrooo primalaaa….kurčinuuu…tako me dobro jebeee ovaj kreten…Vrištalaaa sam celu noccc…pičkica me boliii…kako me je kreten razbioo kurčinom…jaooo gde mi je ulaziooo…mmm.. pipni je, slobodnoo…to je tvojaaa pičkicaa – nameštala mi se drolja i jasno sam video, kako je pokvareno namignula Turčinu preko mog ramena, dok joj je on verovatno nešto pokazivao. Izgleda da se za jednu noć postigli mnogo i postali jako bliski.

Ruka mi je blago klizila preko njene guze, milovao sam joj dupe, butine zategnuti stomak, istraživao sam, sa uživanjem – priznajem.

Bila je ulepljena, još vrela od tucanja, meka i pomalo otvorena. Osetio sam na ruci ulepljenost, …znao sam da je puna Turčinove sperme. Uzbudjen …prvo što sam pomislio, koliko je puta Turčin ispresao svoja velika muda u nju…i jesu li joj stvarno plodni dani.

Milovao sam joj picu, nehotično razmazivao Turčinovu spermu po njenim oteklim usminama, zavukao jedan, pa dva prsta u nju. Ufff..koji osećaj, dok sam istraživao jebanu i dobro prošireni pičkicu moje zgoden ženice. Videlo se da je noćas Turčin, dobro „razvalio“ pičkicu moje ženice.

Bilo joj je malo, zavukla je malu rukicu i sama, počela da se trlja i gura prstiće u svoju pičkicu, a onda mi bez blama, dala da joj oližem umazane prste.

Bela sperma pokrivala je crveni lak na par njenih prstića. Primio sam joj u usta umazane prste i lizao spermu njenog ljubavnika . Poznati miris od sinoć, još više me palio. Znao sam da je htela, da joj na ovaj način potvrdim, pred jebačem, volim i podržavam njeno kurvanje.

Povukla me laganim koracima do krevet. Turčin se pomaknuo da nam napravi mesto.Onako gola bacila se na svog jebača

Zagrlila ga i počela bez blama da se strasno ljubi sa njim.

Zavukla je ruku pod deo čaršafa, kojim je bilo pokriveno njegovo medjunožje i uhvatila ga za kurac. On se samo trznuo, dok mu je moja ženica lagano nadrkavala kurčinu, ljubila se sa njim, kao luda. On je uhvatio za dupe , stiskao ga i milovao.

Gledao sam prizor o kojem sam maštao. MOja gola ženica strasno se žvalavi i ljubi sa Turčinom, dok je on šljapka po dupetu, a ona jebozovno vrisne, kad god „dobije o dupetu.“

Uvijala se, dok je TURČIN milovao njeno zgodno golo telo -struk… sise. Namerno je natrćila svoje tvrdo dupe prema meni. Njena slatka pičkica, ispala je kao bubreg, prema meni. Onako umazana i izjebana, ulepljena spermom i pomalo zevnuta – delovala je tako droljasto.

Turčin je polako uzeo njenu glavu i spustio je prema dole.

Ljubila ga je i lizala po vratu, prstima, grcnula ga za bradavicu. On se blago trznuo, uhvatio je za kosu , zbacio pokrivač sa sebe…Iskočila je nabrekla kurčina i udarila moj ženicu po licu, pa ga je ona uhvatila rukom i stegla, da se ne batrga. Uff…znao sam šta ce da mu radi.

Kurčina mu je bila baš napeta, tvrda,baš moćna, a ruka moje ženice, delovala je tako nemoćno i seksi, dok mu je blago i lagano stezala i nadrkavala kitu, pred mojim očima.

Nije trebalo da je usmerava.Napaljena fufa se sama približavala obrezanom glavicu, koji mi je izgledao veći nego sinoć. Čekao sam momenat da gledam kako ga liže i guta. Prošli su me žmarci, kad ga je prvo liznula, uzduž do glavica, a onda mu obrezani glavic halapljivo uzela u usta, blago mu milijući i stežući muda . Balavila mu je obrezanu kurčinu i bezobrazno gledala Turčina u oči, ne obazirući se na mene.

Brzinski sam se skidao, i gledao, kako mi se rodjena žena bori sa tom velikom kurčinom. Turčin je samo uzdahnuo, i dalje je držao za kosu, dok se ona davila njegovim kurcem. Gutala ga je svaki put više, vadila iz usta, pa lizala od korena do glavica, pa ga ponovo uzimala u usta.

Turčin je samo stenjao i izdizao se prema njoj, uživajući u majstorskom pušenju, koje mi je priredila moja drolja.

Susreli su nam se pogledi, a onda je zabacio glavu i uzdahnuo, kad mu je drolja progutala kurac – promumalo je:

-Uuuuff…prijateljuuu, kao ti je dobra ženaaa…kakva je ovo jebuljaaa…mmhmmm ni jedna mi nije ovako dobro pušila

kurac…aaaaa…ubilaa me noćas ovom njenom pičkicoooom…oooooh…tooo droljoo udataaa…( vec se gubio Turčin, dok mu je moja drolja spustila usta na muda, sisajući ih naizmenično)….

Uuh…znam da voliš kad ti se ženaaa jebe i uživaa… ona, lomi kurac…ali ne brini…dobila je što je tražila…ovakve se SAMO KURCEM DOVODE U RED….ufff…gledaj drolju kako pušiii kurčinuu….mmmhmmm…to droljooo…liži turskuuu kurčinuuuu…uuuuuhh.

Uh…žena ti je svršavalaa ko kobila …i malopre kaad si kucao…bio sam još u njoj… uhhh ,da znaš kako sam ti ženu punio spermom….

Uff..čisto da znaš…. PRIJATELJU MOJ.

Glas mu je bio sav napet, menjao je ritam i jačinu, onako kako je moja drolja uvlačila njegovu žilavu kurčinu u sebe i lizala mu muda , kao sladoled.

Moja drolja se samo podigla, posle ovih ovakvih prljavih reči, počela da se ljubi ponovo sa jebačem, držeći ga i dalje za nadrkanu i balavu kurčinu. Kroz poljubac mu je rekla:

– Nemoj se mnogo kurčiti Turčine, recii kako si mi lizao pičkuuu …kako si se zaljubio u moju picuuu – i ponovo mu usta začepila jezikom.

On je zgrabio za kosu i ni malo nežno, vratio njenu glavu na kurac. Poslušno ga je nastavila pušiti, još jače se natrćila prema meni. Znao sam šta sad želi moja ženica, da je oližem onako jebanu, pred ljubavnikom.

Ostao sam skoro go, u boksericama. Prišao sam joj do dupeta, i počeo da ga grickam i ližem. Koža joj je jebozovno mirisala. IMALA JE UVEK TAJ MIRIS ŽENKE, KOJI JE IZLUDJIVAO MENE , A I SVE NJENE JEBAČE.

Grickao sam je lagano za dupe,lizao ga… udisao miris jenog bludnog tela, ljubio njeno prezgodno dupe. Video sam da je bilo i crvenila na njemu.Znao sam da je sva u tragovima noćašnje jebačine i to ma samo palilo još više.

Naguzila se prema meni još jače, blago razmakla noge i nastavila da puši Tariku , koji je sad sve jače držao za kosu i navlačio joj glavu na kurac. Raspuštena kosa je zaklanjala pogled , ali sam znao da joj je duboko u ustima, glava joj je sve brže letela gore-dole, a Turčin je sve glasnije puštao uzdahe zadovoljstva.

Ljubio sam joj glatke butine, klizio jezikom niz njih…ljubio i lizao jednu pa drugu nogu, listove, stopala.

To nikad nisam radio, ne znam šta mi je bilo.

Pred nosom mi je bila njena jebana pica. Jasno sam video, kako joj je iz otvorene pica lagano kreće jedna bela traka Turčinove sperme.

Ufff…znači, ipak sam okasnio.. „zornjak“ su završili tako što je moja ženica primila još jedan „metak“ , još jednu porciju guste sperme, koja se upravo rastezala iz njene pičke, meni pred nosom.

Jedan deo se otkinuo i napravio belu lokvicu na posteljini, koja je već bila sva uflekana spermom i sokovima jebačine, a ostatak je perverzno visio iz otvorene pičke. Nisam hteo , da zakasnim, požurio sam da ga pokupim jezikom, pre nego isklizne iz njene kurvanjske pičke …

Bez puno razmišljanja,napaljen ko bik, zaronio sam u njenu pičku i jezikom pokupio traku guste sperme koja je klizila iz nje, meni na jezik.

Srkao sam i isisavao spermu jebača iz vrele i razjebane ženine pičke.

Uzeo sam je celu u usta, kao da se sladim njenom jebanom pičkoom, sve dok sam na jeziku osećao navalu Turčinove sperme, koja se slivala niz jezik i punila mi usta.

Nisam imao kud…njena pica je bila nabijena meni na lice. Sto sam joj jezikom jače prodirao u pičku, žešće mi se nabijala na facu. Bez razmišljanja sam progutao nakupljenu spermu njeng ljubavnika, a onda sam joj , tako „zvučno“ poljubio pičkicu, jednom, dvaput, triput…i to tako da se čuje svaki poljubac.

Hteo sam da Turčin čuje kako srčem, cmačem i ljubim, jebanu, rasturenu pičku, moje drolje.Neka zna da je volim i tako izjebanu.

Ona je samo je uzdahnula, jače mi se nabila na usta, na kratko izvadila kurac iz usta, okrenula se prema menii mazno mi rekla:

-Hvalaaa, ljubaviii….nastaviiii, molim teee…poliži jeee…vidiii kakvaaa jeee… jel vidiiišš šta mi je sve radiio noćaaas – „žalila se“ i natrćila je dupe još jače i nastavila da se davi Tarikovom debelom kurčinom.

Spermom ulepljeni jezik sve je dublje prodirao u njenu razvaljenu picu, sladio sam se njenim grehom, njenim sokovima, pomešanim sa spermom Turčina, koji je celu noć vodio ljubav sa njom – mojom zgodnom vrelom kurvom.

Kako je stenjala, punih usta njegovog kurca, nameštala mi se da joj što bolje oližem pičkicu i „izljubim da prodje“.

Kao da sam joj jezikom činio čuda, osetio sam kako ponovo pušta svoje vrele sokove u moja usta i na jezik.

Borio sam jezikom protiv poplave iz njene pičke, srkao joj picu, davio se ko manijak – spermom, koja je sve jače izlazila pomešana sa njenim sokićima. Nisam smeo ni da pitam, koliko se puta od sinoć Turčin izpraznio u razvaljenu pičku moje ženice.

Tarik se blago uvijao, izdizao i svaki čas gledao prema meni. Videlo se da ga uzbudjuje, moje istraživanje jebane ženine pičke, možda i više od njenog pušenja…

Video sam da želi da mi kaže. Puštao je duboke uzdahe, koje je izazivala moja ženica , dok se davila njegovim mudima i lupala se kurcem po licu, a onda ga gutala i nanovo lizala.

Opet me oslovio sa „prijatelju moj“ i počeo da mi „objašnjava“, kako mi je žena prava oluja u krevetu.

– Uuuuh…žena ti je prava droljaa… veruj mi…znao sam da ću je jebatiii…čim sam vas video u hotelu sinoć. Kako sam je guzio,kad si nas ostavio samee…Uuhhh…nije htela da siđe sa turske kurčineee…volii ti ženaa ,da prima kučeveee…jest droljaa…ali naboljaaa…uuuhhh…samo da znaš.. da je od noćas i MOJA DEVOJKA…A PICA JOJ JE VEĆ GLATKO DEPILIRANA…PRAVA PIČKA MUSLIMANSKA…jel takoo …recii mužu da zna..kurvoo malaa… – pitao je bez blama Turčin moju ženicu.

Nije vadila kurac iz usta…samo je promumlala jebozovno – „daaa..jesam tvoja devojkaaa…. kretenuu turski“ – i nastavila, sa lizanjem kvrgave kurčine.

Turčina je ovo očigledno uzbudilo. Povukao je moju ženicu ka sebi, odvojio je njenu pičku sa mojih usta, prigrlio je i počeo se opet njom ljubiti i lizati, a ona mu je vatreno uzvraćala.

Kurac nije ispuštala iz ruke. Bio je uspravan kao strela i sprreman da je ponovo razvaljuje i puni. Ložila me njihova strast i ljubljenje. Voleo sam da gledam , kako jebač strsno ljubi i sisa usne moje žene. Značilo je to da je obožava, celu…da je ludački želi. Opet mi je kurac bio kao beton.

Video sam kako Turčin uzima jastuk, i namešta ga, pod njeno zgodno dupe.Klečao je medju njenim raširenim nogama a njena pica je iskočila, bespomoćna, na milost i nemilost obrezanoj kurčini. Pomogao sam joj i stavio joj jedan jastuk pod ledja – sad je bila u idelnoj pozi, za jebanje . Jedva sam čekao da počnu, samo da dirnem svoj kurac, svršio bi.

Turčin je prilazio pici, a ona je samo jače širila noge i nudila mu se , izižući kukove. Šta sam mogao, nego da gledam , uživam i izdrkam po njoj, kad počne karanje.Spustio sam bokserice, Turčin me pogledao o bez blama i rekao:

-OOoo, prijatelju moj, mislio sam da imaš mali kurac – znači nije do tebe, nego ti je žena teška jebuljaaa…Uhh, molim te, da mi kažeš , jel voliš da ti jebem ženuu…mislim, ovu moju NOVU DEVOJKU…moju kurvuu najbolju srpskuu…

Reci slobodnoo..da i ona čuje…i molim te da joj razmakneš pičkuuu…DA TI STAVIM ŽENI… OVU OBREZANU KURČINUU…

-Jaoo, ljubaviii…kako je perverzan moj novi dečko…mmmmm….molim te…da nam ispuniš želju…noćas sam obećala

da ćeš mi razmaknuti picuuu…da mi lakše udje njegova turska kurčinaaa….oooo..kako volimmm što ovo radimooo…

što ćeš DA NAS GLEDAŠ …reci, da želiš da ti jebe ženicuuu… i da želiš da gledaš…kako me tucaaa…kako me punii moj NOVI DEČKO“ – uzbudjeno je dahtala, moja ženica, a ja sam se nevidjeno popalio što se tako nazivaju…dečkom i devojkom.

Ponovo smo se gledali u oči ja i Turčin, a moja ženica je zamućenog pogleda čekala da primi nabreklu kurčinu u sebe.

Turčin je već kurcem „tukao“- udarao po njenoj pičkki, vreloj , željnoj…napaljenoj. Uff, koji prizor…svi smo uživali u iščekivanju.

Prstima jedne ruke, sam razmaknuo već zevnutu pičku, moje ženice i čuo sebe kako je dajem dozvolu Turčinu:

-Uhh, prijatelju…ajde,EVO VIDI KAKO SAM TI RAŠIRIO ŽENINU PIČKU ZA TVOJU TURSKU KURČINUU… zabij joj ko kurvii, nek te drolja pamti….volim da gledam kako mi tucaš ženu.. želim da gledam kako drolja SVRŠAVA SA TOBOM KO PRAVA TURSKA KOBILA…NAPUNI JE SPERMOM …RAZVALJUJ JE PREDAMNOM…UFFF …kad te drolja toliko želi.

Uff, razvali joj pičku …nabij joj kurčinu, DA GLEDAM …kako joj ulazi TURSKI KURAC… i …napuni mi ženicuuu…TURSKOM SPERMOM – otkačio sam se od uzbudjenja.

Držao sam raširene usmine, a Tarik je polako naslonio glavić na otvor njene „breskvice“. Ponovo sam osetio jezu i uzbudjenje. Razmazivao je kurcem sokove koji su curili iz nje, a onda lagano prodirao u pičkicu moje ženice.

Obojica smo uživali u tom prizoru. Obrezani glavić je bio okupan vrelim pičkinim sokovima i izgledalo je , kako da ga usisava u sebe nezajažljiva pička moje fufe.

Kad su se spojili do kraja, nisam micao ruku sa mokre ženine pičke. NISAM VERAOVAO DA ĆU TO IKAD RADITI – razmaknuo sam usmine, širio pičku i gledao sa uživanjem, kako slatka pičkica moje ženica, guta i prima tudju kurčinu .

Uff…kako ga je drolja podmazala…bio je mokar i ulepljen njenim sokovima i spermom koju je primila pre mog doplaska.

Polako ga je vadio i ponovo vraćao do kraja. Uh, palila me pomisao,koliko je duboko u njoj i da sad u ulazi u delove u kojima moj kurac nikad nije bio. Pomilovao sam rukom njen zategnuti stomak i ČINI MI SE, osetio TURČINOV KURAC, kako rovari u vrloj utrobi moje ženice.

Znao sam da joj se to svidja – zadovolno je zastanjala – da nastavim. Otišao sam korak dalje i spustio se jezikom na njen pupak. I u njemu je bilo sperme od noćas. Lizao sam joj pupak, milovao stomak u kome se propinjala Tarikova tvrda kurčina, gaseći požar, koji je goreo u pički moje žene. Blago je zavijala – uzdisala i „tražila još“.

Video sam da se Tarik jedva suzdražava da ne svrši. Nije mogao da se kontroliše. Istrgao je kurčinu, koja je samo poskočila i sva mokra udarila ga po stomaku, koliko je bio uzbudjen.

Moja ženica se zatrzala ko riba na suvom, kad je ostala bez kurca. Nisam čekao ni sekundu. Uleteo sam joj medju noge, i počeo da ližem , ljubim i usisavam celu pičku.

-Mmmmm…aaaaaa…takoooo ljubavi…čitaš mi misli….ljubiii mi pičkuuuu…razvaljenuuu…mmmm…jaooo…vidiš kakva je …vidiii…kako je izjebanaaa…kako je zinulaaa…posle njegaaaa…postalaaa sam praavaaa turska droljaaaa…reciii da sammm kurvaaaa….droljetinaaaa i DA ME VOLIŠ ZBOG TOGA…reci ženiciii, da je TURSKA DRLJETINA….MOLIM TEEEE- molila je moja „poštena“ žena.

Baš me drolja ložila. Usta su mi bila puna njene pičke, medene, droljaste, izjebane pice moje ženice.

-Jesii ljubaviii, postala si prava dronfljaaa…TURSKA KURVETINA…fuksaaa muslimanskaaa …evo ti ližem kurvetinooo TURSKA, razjebanu srpskuu pičkicuuu…slatkuuu…sva je rasturenaaa turskom kurčinom…DROLJO TURSKAAA, kako te obožavammm… i volim što si postala turska droljaa – bulaznio sam punih usta ženine pičke . Napalila me , da bi svršio samo da joj ga jednom stavim u usta ili pičku.

Onako umazan, podigao sam se ljubeci joj stamak, sise …vrat…zažvalio sam svoju drolju.. Isti momenat osetio sam kako se kurva trznula. Znao sam da je Turčin ponovo u njoj. Ljubila me, a onda me blago gurnila, dajući se ponovo Turčinu.

Pomaknuo sam se u stranu i gledao kako mi Turčin razvaljuje ženicu, kako je jebe sa uživanjem, sve brže i brže,dok mu se ona sama nabija, stenje i vriska kad god joj se nabije do balčaka. Nije ga gurala od sebe. Spojila je noge , oko njegovog struka i besramno se razguzivala na moje oči.

Jebali su se kao da nisam tu…ljubila se sa njim, preplitali su jezike…

On se spuštao do njenih sisa, davio se njima…sisao njene nabrekle bradavice…lizao sise moje žene, ko da su

najsladje voće…dudlao ih…lizao grickao…a onda se ponovo sjurio u nju…držao je za dupe i navlačio na kurac. Ljubili su se, lizali….jebali. Strast je ispunila celu prostoriju. Jedva sam se suzdržavao da ne svršim, dok sam ih gledao. Kako su joj sise letele na sve strane, dok je drolja uživala i vrištala ispod Turčina. On bi izvukao kurčinu iz nje, a onda joj ga, tako mokrog sjurio svom snagom…pa ga izvadio. Ona ga je panično tražila i rukom vraćala u sebe – u zevnutu pičku.

Sad ga je grlila nogama i rukama. Čuo sam kako joj ponovo šljapka razjebana pička, dok je primala tursku kurčinu, svaki put do muda. Sve je bio kao sinoć…samo još bolje i žešće.

Video sam da ubrzavaju i sam da neće dugo trajati ova jebačina.

Kako su se dobro slagali u seksu, videlo se po uskladjenim pokretima. Jebali su se kao da su u dobrom braku, a ne, ljubavnici od sinoc.

Jastuk ispod njenog dupeta, omogućavao je Turčinu , da prodire duboko, svaki put do muda, koja su udarala po dupetu moje ženice. Vec ih je dobro „omastila svojim sokovima“.

Zavrištala je svaki put, kad bi primila obrezanu kurčinu i kad bi je muda udarila poo dupetu.. Divio sam se, napaljen ko ludak,kako lepa i tesna pička,moje zgodne žene, prima kvrgavog turskog monstruma, bez problema.

Napaljena drolja, otvorila se i podmazala ,za svog novog, kuratog dečka. Pica joj je bila rastegnuta debelom kurčinom u kojoj je tako dobro uživala , jebozovno vriskala i stenjala pod svojim „novim dečkom“.

Palilo me to što se tako strasno jebu, što joj jebač ljubi i proždire usne, vrat…sise. Palilo me što mu se kurva tako žestoko nabija na kurac, što ga tako duboko prima.

Ufff…, kako je stenjala i jecala od uživanja. Nekontrolisano se tresla i rukama i nogama zagrila jebača, koji je bio duboko u njoj. Nabijala mu se kratkim trzajima, dok je Tarik rasturao kurcem njenu pičku, njenu utrobu.

Turčin je divljao, razguzivao mi ženicu, nemilosrdno se zakucavao u njenu pičku. Bio je u dobroj formi. Guzio mi je ženu ko da mu je poslednje.Znao sam da je popaljen, jer je jebe i razvaljuje pred mužem.

Onda je iznenada zastao – šakama je zadržao za dupe, tako nabodenu. Nje hteo da svrši.

Ona se meškoljila ko da želi da je sasvim probode kurčinom. Nije prestajala da meša i da mu se nabija na kurčinu. Zastenjala je i dugim vriskom najavila svršavanje.

Bio sam siguran, da je bila na sedmom nebu i da je zaboravila da sam tu. Izvijala se pod njim, nabijala,mešala, trzala i vrištala, probodena turskom kurčinom.

„AAAAAHHHHHH….SVRŠAVAAAAAAM…AAAAAAAAAAA…..MAJKOOOOOO MOJAAAAAAAAAA…“ – koprcala se moja ženica , svrršavala, jako i strasno, probodena obrezanom kurčinom. Znao sam da je u voli velik i „novi“ kurac, ali sa mnom nikad nije bila tako luda od strasti.

Taman kad sam pomislio da će da primi još jednu porciju turske sperme u pičku i da cu da je prskam po sisama, Tarik je

ponovo istrgao kurčinu iz nje, stegnuo ga šakom, da ne počne prskati i sjurio joj kurac u usta.

Drolja ga je samo prihvatila…progutala, dok je Turčin rikao, kao i sinoć i istresao muda u usta moje ženice.

-„Evooo ti kurvetinoooo…gutaaaajjjj…droljooo srpskaaaa… tursku spermuuu…jebem li ti mamicuuuu kurvanjskuuuu….aaaaaaahhhh…“ – nabijao joj je kurac u usta i držao za kosu.

I meni se zamutilo…Počeo sam da drkam i prskam po njoj, stomaku, butinama, svršavao sam kao ludak…prskao na sve strane.

Zamutilo mi se od svršavanja i uzbudjenja. Izdrkaao sam , kao nikad, Bilo je bolje od jebanja.

Dok sam se vraćao u stvarnost, video sam kako se strasti smiruju i kod dvoje ljubavnika.

Mojoj ženici je curila sperma pored Turčinovog kurca u ustima i padala po sisama. Gledala ga je zaljubljeno i lizala mu kurac, pa ga ponovo vraćala u usta. On je sad, nežnije držao za kosu i diktirao to – više čišćenje, nego pušenje kurca.

Mislio sam da ce biti kajanja…

Nije ga bilo.

Gledao sam ,kako mi ženica, sve sporije liže kurac i muda svog ljubavnika. Radila je to tako sa uživanjem, ako da mu zahvaljuje, što je na tren ugasio požar u njoj.

Pogledala me preko oka, ili bolje da kažem „preko kurca“ koji joj je idalje bio u ustima. Prstom me pozvala.

Turčin je to video. Izmakao se, a drolja je morala da zadovolji svoju „domino“ ulogu. Strasno me zažvalila, gurnula mi jezik, koji je samo pre par sekundi kružio oko Turčinovog kurca.

Ma, nije mi bilo prvi put. Nije mi smetalo,iako sam svršio. Divlje smo se ljubili. Sperma joj je bila po licu, po usnama, nosiću…

Čuli smo Tarika , kako nam kaže , da smo ludi…i da smo super, a odmah zatim, moju drolju, kako mu „naredjuje“:

-Ližiii mi pičkicuuu razjebanuuu… Turčineee moooj, žeelim tooo…ajdeeee radi tooo, svojoj DEVOJCI…svojoj kurviciiii …svojoj srpskoj droljiiiii….moliiim tee… – kmezila je moja ženica.

-Maa…nek ti liže muž. Lizao sam je noćas …nalizao sam se ja tvoje pičke, droljoooo… mala bezobrazna. Ali…moram da kažem, da ti čuje muž…imaš pičkicu ko da si juče počela sa karanjem…a teška si fuksa…ali, dobila si od mene što si i tražila – tursku kurčinu…sad moram da se tuširam, a vi se dogovorite, šta ćemo posle da radimo… – pola u zbilji, pola u šali, reče Turčin i ode da se sredjuje i tušira posle jebačane sa mojom ženicom.

Čim je zatvorio vrate kupatila, bacio sam se na lizanje jebane pičke moje ženice. Još je bila otvorena od žestoke jebačine. Sva musava od pomešanih sokova .

Bila je sva nabrekla od jebanja.Lizao sam je i dovodio u red posle burne noći. Ženica mi je umorno stenjala i bezobrazno me usmeravala da sve tragove sperme i sexa pokupim sa nje.

Kad sam završio, sačekali smo Turčina, redom smo se svi istuširali.

Drolja je rebalo najviše vremena da se sredi.Na kraju je rekla, da ipak mora da ide do kuće da se sredi kako treba i da ce se vratiti u hotel.

Za to vreme, Turčin i ja smo ispijali kafe u baru. Pričali smo kao da ništa nije bilo. Jebačinu nismo spominjali.

Sve do momenta, dok mu nisam rekao da moram do apoteke, da joj kupim tebletu za „dan posle“, pošto se noćas nisu pazili.

Bio je po malo začudjen, jer je mislio da koristi anti-bebi pilule. Predložio je da idemo svi zajedno na ručak i da se

dogovorimo o svemu i da kupimo tableticu za „našu fufu“ .

Prihvatio sam. Ćaskali smo o običnim temama, a posle malo po malo se vraćali na temu jebačine, od sinoć.

Na kraju se Tarik sasvim opustio. Priznao mi je da nije verovao da se tako zgodna i udata žena, može jebati prvo

veče.Rekao mi je „u poverenju“, da je ona živa vatra u krevetu, da je ona tražila je puni i da nije pominjala plodne dane .

Rekao sam mu da je verovatno ne bi ni jebao, da nije imao „preporuku “ Gašpara, njegovog ortaka, koji mu je sve ispričao o mojoj ženici, o njihovim avanturama.

I da je, ipak, presudilo to, što se dopao na prvi pogled mojoj ženici.

Priznao je da se i ona njemu svidela na prvi pogled ,ali da je u krevetu nešto posebno, da ne treba da brinemo,

da će on biti diskretan. Naručili smo par viskija, a posle trećeg smo nazdravili u zdravlje moje drolje.

Navodio sam ga da mi priča detalje jebačine od sinoć.

Priznao mi je da je znao da ce je jebati, kad smo pristali da odemo sa njim u apartman i da mu je kurac već u liftu, bio kako kamen.

Prekinula nas je drolja.Stigla je… Uh, kako mi je žena dobro izgledala. Crni minić, štikle, nadrkane sise…sijala je od sreće.

I da nisam bio u toku, znao bi da se dobro nasvršavala.

Poljubila je obojicu u usta… Kurva…

Otišli smo u restoran u blizini auto-puta. Imali smo vremena, jer je Tarik imao let tek uvečer.

Seli smo separe, van očiju drugih gostiju. Namerno sam odabrao mesto, gde cemo moći da se opustimo, bez opasnosti, da budemo vidjeni u nekoj „vrućoj situaciji“.

Uživali smo lagano u hrani i piću. Pustio sam drolju da sedi blizu svog „dečka“. Prihvatila je igru i svaki čas ga dodirivala, stavljala mu ruku na ruku, rame.

On joj je uzvrćao biranim dodirima…po ruci, licu, a onda joj lagano milovao noge. Ona ga je navodila na greh i

blago širila noge, kad je krenuo prema pici. Lagano bi joj pomilovao picu, dok se ona nevešto izmicala, nazivala ga ludakom, ali ga puštala , da joj makne gaćice i pomiluje picu, a onda ga kroz zajebanciju, upozoravala, da se smiri, jer ona „udata žena“. On bi se smirio i nastavili bi sa opuštenom pričom.

Zezali smo se, kao da se ništa ne dešava, dok su pred mojim očima vaćarili i na kraju ljubakali moja žena i njen novi jebač.

Da je neko gledao, mislio bi da je on njen muž, a ja njihov ortak. Kako je vreme odmicalo, rasla je i seksualna napetost, izmedju nje i njega. Otvoreno joj se udvarao, hvalio je njenu lepotu, nazivao je svojom devojkom, ljubio je, kao da nisam tu. I alkohol je otpuštao kočnice, njene, njegove, a i moje.

Tarik je morao na avion, pa smo morali da krenemo…da nije bilo toga, ko zna šta bi bilo.

Krenuli smo ka aerodromu. Ja sam vozio, a, moja ženica i Turčin su seli pozadi. Čim smo krenuli, dohvatili su se…

Ljubili se, vatali . Video sam da mu drolja raskopčava šlic i traži kurčinu. Uff nisam sve mogao da gledam u retrovizoru, pa sam se svaki čas okretao… Izvadila mu je kurac i pčela da ga dudla i liže. Udarala se njime po licu.

Turčin je zabacio glavu i uživao u veštini pušenja moje ženice.

Skrenuo sam na zabačeni deo parkinga kod pumpe „Zmaj“ i stao. Video sam da drolja hoće oproštajnu jebačinu sa Turčinom.

Bilo im je tesno, pa smo svi izašli iz auta. Hteeo sam da im oslobodim prostor za jebačinu. Ali Turčin je savio moju ženicu, preko haube. Zadigao joj je minić.

Sevnula je njena zgodna guza, imala je crne gaćice. Turčin ih je jednim potezom pomakao u stranu i sagnuo da liže njenu oteklu pičku. Uff. kako je drolja , jauknula kad je osetila, njegov jezik na pički.

Počela je da se folira u stilu “ …Jao nemoj ovde, videće nas neko…“,

a sve mu se bolje nameštala i guzila.

Lizao je Turčin moju ženicu, žestoko i kratko. Kurac mu je bio dignut, virio je kroz šlic njegovih pantalona.

Pridigao se , držao je gaćice, pomaknute u stranu. Prislonio je kurac i jednim potezom natakao moju drolju na kurčinu.

Uff… držao je za dupe i navlačio na kurčinu. Ja sam gledao čas u njih, čas u stranu, da neko ne naidje.

Nisam verovao da držim stražu rodjenoj ženi, dok je njen jebač guzi na parkingu ko poslednju drolju.

Bila je to brzinska, uzbudljiva jebačina, puna opasnosti, da nas neko ne uhvati. Turčin je jebao ko ludak, držao je kosu i navlačio na kurac. Onda joj je rekao da sedne zadnju haubu jer je bila taman po visini.

Drolja mu se ponudila raširenih nogu. Gaćice je sama maknula u stranu. Jasno sam video, kako jo Turčinova kurčina, širi usmine na pici i nestaje u njoj.

Uff…Kakva poza. Turčin je jedva zadržavao kurvu, koja je klizala po haubi, dok primala kurčinu , do balčaka.

Noge su joj bile njemu na ramenima, a on je stojeći guzio moju ženicu, koja je počela da vrišti, ne obazirući se na okolinu.

Zabijao se sve brže i brže…počeo da je jebe svom snagom, držeči je za struk, dok su njene noge i štikle bile visoko u vazduhu.

Ufff…samo je zarikao:

– Puniiiiim te…kurvoooo…evooo ti…evooo ti…droljooo moja srpskaaaa….Aaaaahh – zakucao se u nju i punio mi spermom ženicu koja je počela svršavati, čim je osetila prskanje sperme u pici.

-Samooo me puniiii, ljubaviiiii…prskaaaaj…samo prskaaaaj TURČINE MOOOOj….naprskaaaj meeee….napuniiiii meee TURSKOM SPERMOM…

…samooo me napnuniiii…takoooo….ljubaviiiii….droljaaaa sam tvojaaaa….aaaaaaaah, tooo prskaaaaj u meneee – primala je moja ženica u sebe poslednje mlazeve Turčinove sperme, koji je tako dobro jebao.

Uzvukao je kurčinu iz nje, vratio gaćice na mesto, spustio je sa haube… Kurva je opijena svršavanjem, klecajući ušla

na zadnje sedište…Turčin za njom. Meni kurac ponovo ko bandera.

LJubili su se čitavo vreme do aeroddroma. Tarik je jedva stigao na avion.

Krenuli smo kući. Kurva je ćutala i stavila mi ruku, medju noge, da osetim njene mokre gaćice.

Opet je curilo iz nje.

Kad sam gurnuo prst u njenu razvaljenu picu, samo mi je namignula. Dao sam joj da mi oliže prste, na kojim je bila Turčinova sperma.

Kad smo došli kući…brzinski se otuširala i legla gola u krevet. Nije joj bilo do jebačine, zaspala je za minut.

Ležala potrbuške raširenih nogu. Iz pice joj je izlazila sperma i pravila belu lokvicu na posteljini.

Nisam hteo da je diram. Izdrkao sam gledajući u njenu pičku iz koje curila Turčiniva sperma i zaspao.

Hteo sam da se drolja odmori.

Ja sam ujutro otišao na put. Mislio sam da je odmah ujutro popila pilulu za „dan posle“.

Nije…

Menstruacija joj je kasnila…Dan, dva…pet…deset. Kad je uradila prvi test, bio je pozitivan.

Rekla mi je da je zaboravila da odmah popije tableticu, da je uzela … kasnije.

Ostala je trudna…sa Turčinom.

Oceni
[Total: 2 Average: 5]
Nezasitost

Dugo vremena nisam imala dobar seks. Uglavnom je bio samo odrađivanje bez posebnog užitka. Odlučila sam da udovoljim svojim potrebama i potražim muškarca koji će me potpuno zadovoljiti i izjebati tako da nadoknadim sve loše

Svastika Milica

Tek što smo se vratili sa letovanja u Grčkoj, moja žena Ana i ja rešili smo da odemo nekoliko dana kod njenih roditelja. Ana je htela da se u porodičnoj atmosferi maksimalno odmorimo, da bi

Podstanari

Zovem se Sanja, 36 mi je godina.Udata sam za divnog coveka kog volim i sretna sam sa njim. Upoznali smo se na drugoj godini studija i od tada sae nismo razdvajali. Zajedno smo diplomirali i