Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Toooo volim kučko!

Bio je sumrak rane jeseni. Ona je sedela na velikom zadnjem sedištu skupocenog džipa. Zatamnjena stakla omogućavala su nabildovana muškarca kako stoje zaklonjeni izmedju parkiranih automobil ana ulici, isčekujući nekoga, poprilično nervozno. Bili su čelavi, nabilnovani i sa odećom koja je pripijena uzzivala njihove mišiće i tetovaže.
Ona je strpljivo ali sa nekim uzbudjenjem u donjem stomaku sedela udobno zavaljena i isčekivala dalji razvoj dogadjaja. Oni su je dovezli tu. Po njenim uputstvima. Povremeno, krupniji od nabildovanih okrenuo bi se i bacio pogled ka zatamnjenim staklima, kao da ogao da je vidi kroz njih. Bio je pomalo nervozan i kao da je zapitkivao sebe i njnu da li je govorila istinu.
Svaki njegov pogled udario bi je direktno u donji stomak i povećao ionako rastuću napetost koja se pomalo pretvarala u titravi osećaj perverznog uzbudjenja.
Nije ga lagala, znala je to. Rekla mu je sve što je znala i bila sasvim uslužna prema njemu. Kao i uvek. Kao i u svemu od kako ga je upoznala.

Uskoro se pojavila figura iz sumrka koja se sve više približavala dvojici nabildovanih. Njeno srce počelo je da lupa nenormalno. Žrtva je ulazila u sopstvenu klopku i propast, i ona je, sedeći unutar džipa to znala, videla kroz prozor predsetojeću propast jedne osobe koja ulazi bespovratno i bespomoćno u svoju sudbinu. Mladić je bio u spandeksu i trenerci, sa peškirom oko vrata i torbom u ruci, očigledno se vraćajući iz teretane….
Kada se sasvim približio dvojici nabildovanih ćelavaca, obojica su iskočila, jedan ispred drugi izanjega. Skamenio se poput srne ispred vukova. Nabili su ga uza zid. Njoj je srce poskočilo a uzbudjenje u stomaku otelo kontroli. Bila je svedok propasti ljudskog bića.
Nesretniku je manji od nabildovanih oteo terbu i odmah počeo da prosipa njen sadržaj čeprkajući po njoj dok ga je krupniji, očigledno vodja, držao prikovanog uza zid. Nesretni mladić nije davao nikakav otpor. Njegov nasilnik se okrenuo ka džipu i sa pokvarenim osmehom punim trijumfa podigao glavu, trijumfalni signal nevidljivoj ženi u njegovom džipu. Oma jje klimnula glavom, kao da je on u opšte i mogao da vidi to iza zatamnjenih stakla……
Tada je mladić dobio jak udarac pesnicom u stomak od kojeg se momentalno pokušao presaviti, što bi se i desilo da ga siledžija nije držao drugom rukom. Izbio mu je vazduh iz pluća i na momenat mladić je izgubio svest.
– Aahhh! Bio je ne njegov uzdah već uzdah žene na zadnjem sedištu mafijaškog džipa koju je izdala priroda ženske submisivnosti i u momentu udarca nesretnika u stomak, napetost u donjem stomaku joj se konačno spustila u picu. Nije mogla da veruje da joj propast mladića koju je gledala seksualno uzbudila.

Mladić nije mogao da bude ni momenta u nesvesti jer ga je nanji od nabildovanih dvaputa ošamario da je gotovo zaboravio na bol u stomaku i tovoreio oči. Smejali su mu se. Njegovoj nemoći i zloj sudbini…videla im je osmehe…..nije mogla da se suzdrži jer je priroda činila svoje. Podigla je desnu nogu, obavijenu čarapom boje kože i obuvenom u crnu sandalu visoke štiklice koja je trakama obavijala nogu sve do kolena na naslon suvozačevog sedišta. Morala je priznati sebi da se spremala da bude seksi za danas……nije želela pred opasnim momcima da izgleda kao prosta seljanka….a možda…možda je priželjkivala nešto…..

Batinaši su nešto propitivali nesretnika i svako malo mu lupali šamar. On je objašnjavao nešto trudeći se da ne obraća pažnju na sopstvenuo batinanje i uniženje….. U džipu uspaljena žena raskopčala je kišni mantil i povukavši kratku lepršavu suknjicu prešla po prvi put prstima preko nabubrele pice. Gaćice su bile mokre.
„Da li je realno da uživam?“ upitala se i osetila mešavinu sramote i perverznog užitka u nečemu što joj je do sada bilo sasvom ogavno. Uživala je u nasilju grubih muškaraca nad nemoćkom žrtvom. Svaki šamar koji su nasilnici udarili terao ju je da grublje trlja balavu pičku preko tanke tkanine gaćica, svako podizanje momka sa betona, kada bi pao jer niej imao više snage, činili su držeći ga pesnicom za kosu – njoj je neverovatno povećavao užitak. Pljuvali su ga u lice a onda je doživela vatreni orgazam kada ga je vodja nasilnika čelom udario u nos.
Uzviknula je od jačine orgazma koji ju je pogodio kao grom, i dok je videla kako nesretniku ide krv iz nosa i kako pada na asfalt, ona je doživljavala do tada najjači orgazam u životu….
Polako se smirivala dok su talasi užitka perverzne situacije plovili njenim telom sve do kičme…..

Nasilnici su pridigli pretučenog mladića. Nešto su mu govorili i zalepili šamarčinu pustivši ga da ide svojim putem…..
Manjni nabilnovani krenuo je ka prednjem delu džipa, očigledno bio je poslušnik ovom krupnijem i njegov vozač. Gazda-batinaš nervoznim ali slavodobitnim koracima došao je do zadnjih vrata svog džipa gde je sedela ona.
Kada je odtvorio vrata zastao je. Pogled mu je bio pun neverice. Ona je ležala na velikom zadnjem sedištu, raširenih nogu. Leva noga bila je na suvozačevom sedištu, desna na naslonu zadnjeg a izmedju nalazila se gola, otvorena i puna sokova pizda koja mu je želela dopbrodošlicu a gaćice su bile negde na podu. Košulja je bila raskopčana i dve krupne dojke ukrućenih bradavica razlivale su se tražeći mušku ruku.
Obojica su sada gledala u ženku spremnu na parenje.

– Mali, sedi i vozi u krug po gradu – naredio je glavni.

Vrata su se zatvorila i džip je krenuo ulicama velikog grada. Vozio je u krug kako mu je bilo i naredjeno a unutar džipa dešavala se kopulacija trijumfalnog mužjaka sa podatnom ženkom. Njegov kurac bio je ogroman i već podignut od batinanja onog nesretnika, što ga je nenormalno napalilo…dobro i nekoliko linija belog koje je izvukao pre toga. Ulazio je u nju surovo, sirovo i bez pardona a ona je uživala svakim njegovim nasrtajem. Niej tu bilo ni trunke romantike, njena vlažna pica bila je sada žrtva poput mladića koji je malopre dobio batine. Žena je uživala da na sebe prima surovost nasilnika, grlila ga lje i ljubil akako je stigla, davalka mu s emaksimalno, ne žaleći ni gruba kidanja njenih krupnih dojki njegovim moćnim šakama….
Noge koje su bile u štiklicama i čarapama boje kože obavile su se oko nasilnikovih leđa kao da je želela celog da ga uvule u sebe. U jednom mometu gurnuo joj je dva prsta u usta…mogla se zakleti da le na prstima mnjegove desnice mogla osetiti ukuz krvi i znoja nesretnog mladića….tu se izgubila……orgazam je bio necidjen i pao joj je mrak na oči…
Kada se pribrala sedela je glave naslonjene na batinaševom ramenu. Sedela mu je u krilu pozamašnih grudi pripijenih uz njegovo znojavo telo, sedela je nabijena da njegovu kurčinu dok su njegove moćne ruke koje su malopre uništavale jednog muškarca, sada podizale i spuštale njeno telo kako bi praktično tim podatnim ženskim telom drkao svoj ogromni kameni kurac.
I nenormalno joj je prijalo.


Nasilje i seks. Sada je osećala da niej više perverzija nego priroda. Priroda ju je obuzela da se poda nasilniku i da iz njega crpi sirovu i surovu snagu da se sve spoji u njenoj pomahnitakoj pizdi.
Podizao ju je i nabijao na kurčinu kao da je perce na nežena. Ona ga je ljubila kuda je stigla…htela je i u usta ali joj nije dao
– Hoću da te jebem kurveštoji a ne da se zaljubim u tebe
i to ju je popalilo još više. Još jače mu je ljubila ćelavu glavu i istetovirane mišice. Usnama je kupila znoj, više niej znala da le je ta slana tečnost na njegovim tetoviranim mišicama od prebijanja mladića ili jebanja nje same, ali joj je tako, tako prijala…..
Okrenuo ju je od sebe, sada je bilo vreme da svrži i želeo je da je izjebe u grlo. Nekako se okrenula a on joj je jednim potezom nabio glavu na svoj kurac. Držao ju je pesnicom punom njene duge kose kao kada je to radio mladiću pre desetak minuta. I ona je to znala i on je to znao i oboje su uživali. Grkljala je i davila se, želela da se onesvesti na tom nasilničkom kurcu. Jebao ju je u grlo skoro pet minuta kada je uzviknuo i počeo da joj šipa spermčinu u usta. Prvi mlaz uleteo joj je pravo u želudac, desetak drugih izrazito obilnih nisu uspeli jer ih je jednostavno bilo previše i za njen želudac i usta, iako je želela to….
Ukrailao je kao ranjena zver i u svojoj ekstazi prcao usta dobre kučke, koja je bila trofej njegovog dana….
Kada se smirio ona je polizala svaku kap prolivene sperme gledavši ga krupnim okicama poput fine poslušne devojčice…..

Vozač je sve pratio u retrovizoru. Gazda je to znao i često bi sa kurvama i tatinim ćerkicama koje su se palile na nabioldovane u džipovima ovo pravio…
– Mali, hoćeš ti da jebeš kurvu?
Oh nebesa, kako su joj prijale ove neočekivane reči. Nije mogla da se prepozna.
– Menjamo mesta! Ajde!
Dok su oni izlazili iz džipa, ona je sela raširenih nogu, i golih, oznojenih grudi da dočeka novog ljubavnika, novog jebača u svoj svojoj ženskoj slavi.
Mali je skinuo majicu i bermude, bio je sasvim go kada je ušao. Bila je zadivoljna prizovorm. Bio je nešto mladji, isto nabilnovan i tetoviran, i pun energije. Odmah je krenuo da je hvata za dojke a njeno uzbudjenje ne samo da niej prestalo nego se samo nastavilo. Kidao ih je a ona j eu bolu jecala, bilo joj je odlično i bolno grubo i savršeno. Mali je odmah udario kurčinom koja je već balila po njenoj pizdi. Po sred pizde joja je već bila jebana. Imao je ispred i podase već jebanu ženu, toplinu i raskoš puitenosti koju do sada niej osetio. Nabijao se manijačni, nateravši je da pridje blizu orgazmu nakon več desetak uboda. Onda se izbukla ispod njega.
– Šta?…. Bio je zbunjen novi jebač.
– Sedi hoću da te uzjašem – po prvi put je on aimala zahtev. Okrenula se ledjima jebaču a licem prema svom prvom grubijanu.
– Hoću da imaš lep pogled dok me on jebe…neka to bude moj mali poklon za tebe večeras rekla je u uvo svom prvom jebaču. On je bio zatečen…posebno što kada se nasadila na kurac njegovog poslušnika, uspela je da ga poljubi u usta što je toliko želela a on joj nije dao….
Gazda je polako vozio dok je ceo grad trubio za njima. Na kraju morao je da stane kraj neke napuštene kuće u mraku koji j eveć zahvatio grad. Ona, sada sasvim gola samo u čarapama i sandalama, nasadjivala se na kurčinu njegovog sluge mazeći se po sisama kao kurvetina iz porno filmova. Uživala je u sceni koju je priredjivala obojici. Izdigla se i kurčina joj je izletela prskajući spermu gde je stigla. Mladji iza nje je urlikao.
Kazda je najednom ustao, izašao i otvorio zadnja vrata. Uhvatio je za ruku i izvukao napolje. Bilo je prohladno ali to nisu usetili. Pribio ju je onako golu uz džip i poljubio toliko strastno, ujedno joj stežući sisu jednom a držeći je prikovanu drugom rukom da je onda doživela orgazam samo od poljupca.
Odveo ju je tako golu do haube i presamitio je. Uleteo joj je od pozadi manijačni jako. Samo je zacvilela.
– To volim kučko, to!

Guzio ju je strastveno dok se ona držala ispruženim rukama za haubu autakoja je bil atopla od rada motora. Uživala je u životinjskom seksu. Okrenuo ju je i maksimalno raširio noge držeći je za gležnjeve.Jebao ju je da su joj se sise tresle i bacale levo-desno a ona okretala glavu čas na jednu čas na drugu stranu. Poneki prolaznik bi prošao na metar od njih čideći se prizorom koji bi ugledao.
– Mali…mali slikaj me ako želiš… rekla je nasilniku-poislušniku.
Obojica nasilnika jebača su se nasmejala a ona je stavila ruke preko lica. Kao one instagram kurve. Secali su blicevi njihovih telefona dok su pravili selfije sa kurvom jebanom na haubi skupocenog džipa.
– Svaka ti čast pa ti si prava! Uskliknuo je gazda koji ju je i dalje jebao
nasmejala se
– Pošalji mi koju sliku
Dada ga je stiglo i prvih par mlazeva uleteli su u njenu rodnicu gurnuvši je u još jednu ekstazu. Izvukao ga je dok je bljuvao i zalio joj izjebanu pičku.
Kada su se smirivali, povukao ju je tako naredivši da raskreči noge da joj izjebana i spermom zalivena pica dodje do amnlema džipa. Napravio je filalnu fotku gde se videla spermom okupana izjebana pica uz početak čipke njenih čarapa i sperma koja se slivala preko amblema njegovog novog džipa.
Trofej!

Iz torbice je uzela vlažne amramice i obrisala se, obukavši se i dovela se u red. Oni su sedeli i pušili. Kada se sredila ušla je u džip. Ponašali su se kao da se ništa niej desilo i da nije bilo prolivene sperme po koži džipa niko ne bi pogodio da se maločas ovde desila orgija seksa i nasilja.
– Kuda da te vozim?
Rekla mu je adresu.
– Mala svaka ti čast. Mali peder mi je dugovao za kladjenje i krio se kao pička. Evo tvoj deo. Dao joj je koverat u kojem je bilo pet novčanica po 1000 Evra
– A evo ti ovo kao poklon što si bila dobra prema nama.
U ruku joj je stavio zlatan lanac.
– Malo je pokidana gajcica, – i nasmejao se – ali zlatar će to odraditi bez frke a možeš i da prodaš. To sam strgao sa one pičke. Pazi nosi kajlu a nema lovu
Obojica nabildovanih padoše u smeh. Posle desetak minuta nekakvog neobaveznog razgovora osavili su je pred ulazom u zgradu. Ušla je ulaz i sačekala da džip nestane iz vidokruga. Pozvala je taksi.
Nakon desetak minuta i ispušene cigarete došao je u taksi kojem je rekla svoju pravu adresu. Bila je na posve drugom kraju grada.

Kada je ulazila u san bila je uorna. Čula je neku muziku i znala je da joj je muž odavno stigao kući. Zvala ga je tako iako nisu bili venčani, jer nije imao muda da je pita niti kupi prsten. „Nije želeo da se vezuje“ a „Brak na papiru je samo papir i bitno je kako se mi osećamo jedno prema drugom“. Nije želeo da se odrekne švalerki, bolje reći. Što je brutalno saznala pre par meseci….
Čula je zvuk pribora za jelo iz trpezarije. Sedeo je za stolom, poguren i držao na oku kesu zamrznutog graška. Pored tanjira ručka od juče bili su salbeti natopljeni krvlju.
– Majko, moja, šta ti se to desilo!? Upitala ga je.
– Ma ne paniči ništa. Šta te se tiče. U teretani se otkinula sprava i udarila me po sred face.
Ona je prišla i pokretom zabrinute žene uzela njegovo lice u svoje ruke.
– Oh, ljubavi pa ti si se baš dobro povredio. Pogeldala je njegovo naduveno oko i primetila crvenu liniju oko vrata gde je nekada stajala njegova zlatna kajla na koju je bio toliko ponosan.
– Šta ti je to sa vratom? Gde je lanac?
– Ma pusti….zakačial ona sajla sa mašine i pokida ga u trenu….sve je ok momci iz teretane su je našli…pokidana je…… odneću ujutru da prodam i napravim nešto novo od nje narednih dana…
Ona ga je nežno poljubila u naduveno oko i otišla da sebi nešto spremi…
– Hoćeš nešto da ti spremim? Upitala je
– Ne….istuširaću se i leći ranije večeras…nije bio moj dan. Ustao je od stol ai nesigurnim korakom, poguren i držeći se pomalo za stomak, oteturao se do kupatila.
Posle njega i ona se istuširala
Sedela, je još uvek mirišući na strast i izdaju, lagano ispijajući hladno crveno vino i sa terase gledala u svetla gradske noći…..bila je u bade mantilu i vazduh je bio sve hladniji ali toplina u njoj je gorela…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Kako sam usrećio komsinicu

Imam 31 god. u braku sam 7 godina imam stvarno odlican brak al kao svaki muskarac pozelim malo promene to je jedino što je ostalo u ovim teškim vremenima da se covek malo opusti.Moja priča

Komšinica

Supruga i ja smo bili 7-8 godina u braku. Sve je bilo odlično, posao, provod druženje, sex, ništa nam nije nedostajalo. Imali smo jednu mladu komšinicu, 18-19 godina. Lepa zgodna slatka. Dolazila je povremeno da

Pičkica na izvolte

Žena mi je crnka i jako lepog i izazovnog izgleda. Uvek je u nekim uskim farmerkama, kratkim suknjicama, izbačenih grudi. Nije preterano visoka, ali ima baš seksi okruglo dupence, tanak struk i tako jebezovnu facu,