Pozovite Kupidon shop 062/695-596

To pastuve,razvali me

Svakodnevnica života je tekla svojim tokom. Radio sam marljivo i za to bio više nego dobro plaćen.
Što se sexa tiče tu je bilo sve u najboljem redu. Imao sam oko sebe krug, što pičaka, što muškaraca koje sam povremeno jebao ili su me jebali. Sve u svemu bio sam zadovoljan svojim životom jer mi ništa nije falilo. Tako sam mislio do tog dana, a onda sam  dobio nešto što mi je jako trebalo u mom životu, a da toga nisam ni bio svestan.
Pred kraj radnog vremena, Aca, menadžer kluba me pozva da dođem kod njega u kancelariju. Završio sam po kuhinji šta treba i uputio se do njega. Ušao sam u kancelariju i tamo zatekao njega i jednu devojku. Viđao sam je danas kako se vrti po restoranu kao čigra, ali joj nisam znao ime. Bila je to devojčica od svojih 18 godina. Lepog okruglog lica i rumenih obraza, poput neke seljančice. Imala je sočne dojke sputane uniformom konobarice. Tesna suknja do kolena je isticala njenu trtavu guzu, a jaki široki listovi na nogama ukazivali na to da je po meni izdržljiva u sexu.
– Dule – reče Aca – Ovo je Smiljka, naša nova konobarica. Inače ona je gazdaričina dalja rođaka iz unutrašnjosti.
– Drago mi je – rekoh pružajući ruku. Rukovali smo se i ona se nasmeši. Imala je malu, mekanu i glatku šaku. Kakav li je osećaj kada je stavi na kurac, pomislih, a Aca me preseče.
– Ona od danas radi kod nas. Lula te je zamolio da dok se ne snađe za smeštaj bude kod tebe na stan, ako to nije problem.
– Pa nije – malo se iznenadih time. Jeste to bi moj stan, ali mi ga je kupio gazda i ne bi bilo red sada da ga odbijem. Međutim, to je značilo kraj mojim bludnim noćima prepunim sexa što sa ženama, a što sa muškarcima. – Nadam se da njoj to ne smeta.
– Mi smo razgovarali pre nego što si ti došao i Smiljka se slaže.
– Ne bih želela da vam smetam – reče ona prelepim nežnim glasićem – trudiću se da što pre nađem neki smeštaj. Ovo će biti samo na nekoliko dana dok se ne snađem.
– Ma u redu je ljudi. Nema potrebe za nekom frkom.
– Odlično – reče Aca – To smo rešili. Sada je ti povedi sa sobom i očekujem vas sutra na poslu. Nemojte noćas da se zamarate pa da mi sutra na poslu budete umorni – pokuša da se našali Aca, našta Smiljka pocrvene, a ja šeretski odgovorih:
– Biću nežan i džentlmen.

Brzo smo bili kod mene u stanu. Čim smo ušli, ona se ponudi da pristavi kafu, a ja odoh pod tuš. Kad sam izašao iz kupatila, kafa se je dimila na stočiću.
– Stvarno mi je malo neprijatno što ti se ovako namećem, ali… – poče ona nespretno.
– Smiljka, opusti se. Idi sad istuširaj se pa ćemo uz kafu utanačiti neke stvari.
Nakon pola sata je izašla iz kupatila. Na sebi je imala neku široku majicu i šorc. Bila je mirišljava i sočna. Kao Miloska venera. Sve je  kipelo na njoj. Sela je preko puta mene i uzela šoljicu sa kafom.
– E draga moja – rekoh sada ja zvanično – Pošto si žensko, spavaćeš tamo u sobi, a ja ću ovde u dnevnoj, a i volim da gledam TV do kasno. Ja ću se uzdržati dok si ovde od privođenja, ali to očekujem i od tebe. Ne želim da to radiš sa nekim u mom krevetu.
– Ne brini – reče ona. – I da hoću nemam nikoga. Nova sam u gradu. Tek mi je prvi dan.
– Ok, ali to će se promeniti. Dalje, klopu ćemo da delimo, ali ja kuvam. Ti se pobrini za kafu i piće. Isto tako ne očekuj od mene da se ustručavam zbog tebe u svojoj kući.
– Kako misliš?
– Tako što ja recimo spavam go, zatim kada izađem iz kupatila nemam nameru da se oblačim samo zato što se ti stidiš. Ako ti to smeta ti se zatvori u sobu.
– Da budem iskrena nije mi svejedno, ne poznajem te dovoljno, ali u principu mi ne smeta, tvoja kuća, tvoja pravila.
– Odlično. Onda smo se otprilike sve dogovorili. Ostalo ćemo u hodu. Daj nam sad po jedno pivo da nazdravimo za novi početak.
Ustala je i otišla do friza po pivo. Otvorila ga i nagnula se da dohvati flaše. Natrtila je prelepo dupence koje se ocrtavalo ispod pamućnog šorca. Jedva sam se uzdržao da ne zabalavim. Napolju je počelo da se smrkava.
Nazdravili smo i otpili po gutljaj piva.
– Večeras nećemo ići nigde, jer sutra radimo, a i da se bolje upoznamo. U petak možemo negde zajedno izaći u grad, ako se slažeš.
– Da odgovara mi – reče ona mazno i protrlja rukom sklupčane noge ispod sebe. Uh, pomsilih, ovo neće na dobro izaći. Taj njen pokret probudi mog macana u gaćama i ja osetih kako je počeo da se diže.
Dalji tok razgovora je tekao uz piće i mi se pobliže upoznasmo. Na TV-u je išao neki film koji mi nismo ni gledali, nego uz piće i smeh prepričavali razne dogodovštine.
– Daj nam još po jedno pivo pa ćemo na spavanje – rekoh u jednom trenutku.
– Joj, doneću tebi ali ja ne mogu. Prepila sam.
– Ma hajde još jedno. Ionako idemo u krevet.
– Ne znam, a i bojim se kad malo više popijem ne kontrolišem se…
– E onda uzmi ovo na moj račun – malo u šali, a malo u zbilji se rekoh ja. Mala me je sve više privlačila.
– Ne znam…
– Što? Da nisam šugav?
– Ma ne, naprotiv. Ti si skroz kul tip, samo…
– Ajde, ajde… daj nam to pivo.
Ubedio sam je i u rukama smo držali pune flaše piva. Sedela je na trosedu pored mene, sklupčanih nogu ispod sebe. Svetlo je bilo ugašeno. Pod prigušenom svetlošću televizora, delovala je još privlačnije. U tom trenutku se na TV i filmu koji nismo pratili pojavi jedna erotska scena. Tip i devojka su vodili ljubav, a to je u filmu bilo prikazano baš onako erotski. Primetio sam kako Smiljka sve više gužva noge ispod sebe, a na majici su joj se pojavile napupljene bradavice od uzbuđenja. Tiho je gledala u TV i pijuckala pivo u malim gutljajima. Ni ja nisam ostao ravnodušan, pa mi je izbočina na šorcu bila sve veća i veća, a kurac je tražio mesto gde da se smesti. Scena na filmu se završi, a Smiljka sva crvena u obrazima se okrenu ka meni i tiho samo izdahnu:
– Uh…
– Bogami vruća scena – rekoh ja.
– Da.
– Dovoljno vruća da se i mrtav čovek napali…
– Da.
– Jesi li se malo napalila?
– Ti?
– Kao vepar, a ti?
– Jesam.
– Šta predlažeš? Kako to da ugasimo sada?
Pogledala je u zemlju i odigla ramenima. Čvrsto je stiskala flašu piva obema rukama. Primakoh se bliže njoj i rukom joj dodirnuh kosu. Stresla se je od jeze. Zatim sam je rukom nežno pomilovao po vratu i ramenu, na šta ona sagnu glavu i pritisnu glavom moju šaku sebi uz rame.
– To me izluđuje… – reče tiho.
– To mi je i cilj. – rekoh i sada joj priđoh još bliže. Uhvatio sam je šakom nežno za obraz, primakao je i poljubio u usta. Prihvatila je moj poljubac otvorenih ustiju. Stavio sam joj i drugu ruku na lice i tako je ljubio, na šta je ona uzvraćala i drhtala telom. Nismo se ljubili ni par minuta, kada ona odjednom poskoči i zajaše me. Sada je ona mene grlila rukama i ljubila me kao da to nije radila godinama. Bila je gladna poljubaca. Toliko je bila vatrena, da sam imao osećaj da će mi odgristi usne. Ljubeći se tako, skidali smo ono malo garderobe što smo imali na sebi. Za tili čas smo oboje bili goli. Ona mi je i dalje sedela u krilu, raširenih nogu i ljubila me. Moj kurac, nadignut do pucanja je prolazio između njenih nogu, trljajući se o njenu pičkicu i završavao negde kod njenog pupka.
Ne prestajući da me ljubi, Smiljka se malo odiže i vešto namesti svoju pičkicu na vrh mog glavića. Spustila se je žestoko. Oboje smo kriknuli od zadovoljstva. Nasela je na njega odjednom i do jaja. Zastala je na tren, i onda počela da meša kao prava iskusna kurvica. Sve je to radila ne vadeći jezik iz mojih usta. Obuhvatila me je rukama oko vrata i bukvalno naskakivala na moj kurac. Izraz zadovoljstva joj je sijao na licu.
– Oh… Dule, jebi me… Odavno nisam osetila ovako dobar kurac u sebi…
– Hoću srećo… Ah… Rasturiću te…
– Rasturi me… Jebi me… Tvoja sam…
I dalje se je nabijala žestoko i u jednom trenutku zastade, poče da se trese celim telom i da vrišti. Svršavala je kao kobila. Zastao sam na tren malo zbunjen njenim burnim svršavanjem. Moj je kurac još uvek tvrd stajao u njenoj pički.
Tada se Smiljka odiže i kurac mi ispade iz nje. Uhvati ga jednom rukom, namesti na guzu i ponovo se nabi žestoko. Ovog puta sam joj kurcem zaparao u čmar. Kriknuli smo oboje i Smiljka nastavi besomučno da mi poskakuje na kurcu, kao da se malo pre ništa nije desilo. Čmar joj je bio mnogo tesniji i suviji od pičke pa me je u početku kurac malo boleo. Međutim to njoj nije smetalo. Smiljka se nabijala kao da joj je neko rekao kako će joj ovo biti poslednje jebanje.
Zastali smo malo zadihani da dođemo do vazduha. Moj je kurac pulsirao u njenoj prelepoj guzi.
– Hoću da me jebeš u guzu, ali misionarski. To me pali a mogu i pičku da džaram – reče ona tiho.
Ustali smo sa kreveta i Smiljka leže leđima na pod i raširi noge. Uzeo sam jastuk sa troseda i podmetnuo joj ga ispod guze kako bi je malo odigao. Uvukao sam se među njene noge i smestio ga na ulaz u čmar. Sada sam ga ja žestoko nabio do jaja.
– To…  srećo… ahhh… Volim tako žestoko – ciknu ona.
– Dobićeš ga žestoko…
Tucao sam je žestoko. Moja su muda uz šljapkav zvuk udarala po njenoj guzi, dok mi je kurac upadao i izlazio besomučnom brzinom.
– Uh… što mi prija… Dule.. ah… upišaću se…
– Upišaj se… Oh… Ja ga ne vadim…
Sada sam samo malo usporio ritam. Smiljka spusti ruku na svoju obrijanu picu i kažipristom i srednjakom  je raširi. Počela je da mokri po meni. Njena topla mokraća me je prskala po stomaku i slivala se do mog kurca i jaja. To je izazvalo još veću  životinju u meni. Sada sam joj nabijao kurac sporije, ali jače. Svakim mojim udarcem u njeno dupe, mlaz mokraće iz njene pičke je špricao u vis. Kao da sam je pumpao. Pišala je kao kobila nikako da stane. Cela ta situacija me napali i ja počeh da vrištim i svršavam. Ona brzo poskoči i dohvati moj pulsirajući kurac sav umazan njenom mokraćom. Stavi ga sebi u usta i par puta proguta do jaja. Počeo sam da sipam spermu. Sa osmehom i zadovoljstvom na licu je sisala moje seme do poslednje kapi. Kada je videla da mi kurac ne spada nakon svršavanja, ciknu od zadovoljstva i tek tada postade divlja mačka. Oborila me je na leđa po podu i počela divljački da se igra sa mojim kurcem. Maksimalno ga je koristila. Moj joj je kurac bio čas u pičku, čas u dupe, čas u usta, čas među sisama, da više nisam znao šta radi. Ta brza i luda igra me je jako palila. Svaki put kada bi se nasadila na mom kurcu, bilo guzom ili pičkom njeno telo bi počelo da drhti od zadovoljstva. Mislim da je na svaki moj prodor doživljavala po još jedan orgazam.
Na kraju sam i ja eksplodirao. U trenutku dok sam joj bio u guzi, više nisam mogao da izdržim i počeo sam da je punim. Osetila je moju vrelu spermu u svojoj guzi, zakolutala očima, zadrhtala telom i čini mi se na trenutak ostala bez svesti. Popadali smo zadihani po podu. Kad sam došao do daha, nagnuh se ka stočiću da dohvatim cigarete, a ona onda reče:
– Ustani i stani iznad mene…
– Uh… draga, mislim da mi treba ipak malo vremena da dođem k sebi…
– Ne… Hoću da me popišaš za kraj… Ja to volim…
– Znači drolja do kraja…
– Za tebe uvek i drolja i kurvica. Popišaj me…
Ustao sam iznad nje i opkoračio je. Trebalo mi je malo vremena da mi mokraća krene. Kada je krenula, počeo sam da pišam kao konj. Prskao sam svuda po njoj. Ona je širom otvorenih usta  jurila moj mlaz mokraće. Ja sam kurcem šarao po celom njenom telu. Prosipao sam joj zlatan tuš po sisama, pički, stomaku, a najviše je popila…
Kada sam završio, otresoh ga, a ona priđe i stavi ga sebi u usta kako bi popila i poslednje kapi iz njega.
– Mmmm… Imaš divnu mokraću…
– Niko mi to dosad nije rekao.
– Ja volim sex da je žestok i prljav…
– Onda si mače našla pravog čoveka za to…

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Hocu da ti ga popusim

Moja bivsa devojka i ja posle duge veze, odlucili smo da zivimo zajedno. Iznajmili smo stan koji nije bio exkluzivan ali je imao sve sto je nama bilo potrebno. Posto je bio manji stan nismo

Ekipa iz sektora

Goran moj drugar je bio službenik u jednoj firmi u kojoj sam i ja radio dugo godina. On je osoba koja je u neke situacije i varijante upao što bi rekli sasvim slučajno jer se

Kovrdže ispred pekare

Nagnut nad lavaboom, ispljunuo je pastu za zube, isprao par puta usta vodom iz šake, umio se i podigao. Sa zida nad lavaboom, u njega je buljio mrzovoljni matorac sa kesicama ispod očiju. Trodnevna brada