Pozovite Kupidon shop 062/695-596

To dečko moj!

Već je ponedeljak a ja se nisam pošteno naspavao od petka. Naravno da sam celu prethodnu noć urnisao čmar trljajući ga i nabadajući prste u njega. Rešetao sam ga brzo, jako i bez milosti. Iz glave mi nisu izlaze scene razjapljenih čmarova moja dva božanstva. Kad se samo setim svog onog špricanja iz njihovih bulja. Najsavršenije fontane ikad isklesane. Kurac sam drkao do iznemoglosti i sada me boli na svaki dodir. Iscedio sam ga tri puta za redom dok iz njega nije imalo šta da iscuri osim providne pišoline. Ostatak noći proveo sam razmišljajući o Igoru. Pokušavao sam da ga pronađem na Facebook, Instagramu, Twiteru, ali bezuspešno. Osećam nervozu i strepnju, jako mi se dopao i moram da ga ponovo sretnem po svaku cenu. Rekao sam da ću u teratni biti u 20 časova, treba li da odem tamo ranije? U 19? Raznorazne ideje mi se motaju i shvatam da od daljeg spavanja nema više ništa. Komotno mogu da počnem da se spremam za posao.

Ekran mobilnog pokazuje 8 časova i 10 minuta, u busu sam i dopisujem sa na četu sa Stefanom i Vladom. Kancelarija mi je u blizini i treba mi svega 3 stanice. U većini slučajava idem pešice ali ovoj ponedeljak je prevruć za ikakvu šetnju. I ako je ovako rano, ima bar 30 stepeni. Počinjem da se znojim a to nikako ne želim. Na sebi imam besprekorno plavo odelo koji mi stoji kao saliveno. Pantalone su mi malčice tesne i saršeno ističu moje velike oble guzove koje svi krišom merkaju dok se držim za šipku na samoj sredini autobusa. Mogao bih da je obgrlim i zavrtim se oko nje. Da im izvedem koju tačku, što da ne? Bacam pogled na mobilni i čitam poruke,
          STEFAN: “I Valdice, kako je prošlo lizanje? Jel su čmarolizačici bila puna usta posla?”
Sada ja kucam: “Jel samo njen jezik završio u tvom čmaru ili ti je ugurala još šta?”
          STEFAN: “Mmm… I ja sam bio u iskušenju da juče uguram još šta u taj glatki čmarić.”
          JA: “Da nije Nataliji ostala koja zalutala dlačica u ustima?”
          VLADA: “Kurac sam dobio!”, i nakon ovoga stoji bar 20 znaka uzvika.
          JA: “Što, šta se desilo?”
          STEFAN: “Stoko jedna! Mora da si dobio proliv nakon onoliko šnenokli koje si usisao. Niko ih ne pravi bolje od Milanove keve.”
          VLADA: “Retardu retardirani, nisam dobio proliv, nego mi se sinoć, kad smo došli sa ručka, čmar upalio! Toliko je iziritiran i toliko me peče!”
Znam tačno o čemu Vlada priča. Svako moje brijanje guze i čmara se tako završi. Užasna iritacija kože koja traje bar tri dana. Cela guza i obrijano područje mi se upali i peče bez obzira koliko ga hladio hladnim tušem i gelovima. To je jedan od glavnih razloga što mrzim brijanje.
          STEFAN: “Muškarčino izdrži. Još malo i proćiće.”
          VLADA: “Ne mogu da brišem dupe! Ne mogu da kenjam!”
          JA: “Proćiće ubrzo, to je donekle normalna reakcija. Samo ga hladi što više.”
          VLADA: “Bolje da sam kitu primio nego ovo!”
          STEFAN: “Biće i kita sledeći put.”
          VLADA: “Nemate pojma kako mi dupe izleda. Crveno je kao prepečeni rak!”
          STEFAN: “Ajde, nije tako strašno.”
          VLADA: “Oćeš ti slikam!?”
          STEFAN: “Fuj, ko bi gledao tvoju užarenu čmarulju?”
          VLADA: “Sad niko bar mesec dana!”
          STEFAN: “Možda nije loša ideja da ipak daš Nataliji da ti liže. Možda je čmarolizačicina pljuvačka lekovita?”
          VLADA: “Mamlaze! O korenu kite da ni ne pričam.”
          STEFAN: “Sad će bubuljice da ti iskoče oko kurca.”
          VLADA: “Ne! Neće?”
          JA: “Možda ti koja izađe.”
          VLADA: “Samo me muda ne peku, ali ne mogu da prestanem da se ‘vatam za njih. Toliko dobar osećaj! Tako su glatka i meka, kao da nisu moja već tuđa.”
Aparat u autobusu najavljuje moje stajalište i ja napuštam čet. Žao mi je Vlade, ustvari lažem, nije mi žao, ali za tri dana će opet biti onaj stari.

Ulazim u kancelariju u kojoj me dočekuje Ana sa kafom.
          “Vidim po vama dragi kolega da je bio dobar vikend.”
          “Draga koleginice,”, kezim se od uva do uva, “živim za ovakve vikende ali volim kad me ponedeljkom dočeka vaša kafa.”
Imam sreću da kancelariju delim sa Anom. Zbližili smo se u poslednje dve godine koliko radimo zajedno i postala mi je najbolja “ženska” prijateljica što na poslu, što u privatnom životu. Ima 29 godina i za sobom bar toliko propalih veza. Savršeno se slažemo, čak uputpunjujemo i odličan smo tandem. Oboje smo donekle neozbiljni i detinjasti i imamo fore koje samo mi međusobno razumemo. Delimo sve i između nas nema tajni, osim jedne malene. Kada bih odlučio da obelodanim da sam gej, Ana bi bila osoba kojoj bi to prvo priznao.
           “Uzela sam nam čokoladne mafine sa malinom i komadićima bele čokolade iz one nove pekere.”, kaže to i vadi ih iz kutije i stavlja na sred stola.
           “Ponedeljkom beše smemo, jel da?”, grabim mafin i trpam ga usta.
           “Mislim da je prošle nedelje bio četvrtak. Ali okej je da od danas bude ponedeljak.”
Ona stavlja naočare i dobija izgled seksi profesorke, “Moram da završim danas ovaj izveštaj koji ću kasnije prezentovati našem direktoru.”
           “Direktor obožava prezentacije seksi učiteljica. Pokloniće vam svu pažnju.”, zadirkujem je.
           “Trebalo bih da poradim na dekolteu.”, zatreska grudima, “Misliš li da treba dublji rez?”
           “Definitivno! Što dublje to bolje. I rasčupajte tu kosu. Budite razuzdana plavuša.”
Iz fioke vadim hrpu papira i rađem ih po stolu.
           “Trebalo bih ovo odmah da mu odnesem, da pregleda i potpiše, ostalo je od petka.”
           “Nemoj sad, žena je s njim u kancelariji.”
           “Otkud ona tako rano? Nema ni 9.”
           “Ne znam, samo smo čuli viku i tresku.”
U tom trenutku mi stiže na telefonu obaveštenje sa Facebooka. Gledam sa nevericom u tekst pred mojim očima: Igor Skywalker vam je poslao zahtev za prijateljstvo. I da, na slici je isti onaj Igor kome sam juče umalo slomio nos. Skywalker? Znači fan je i Ratova Zvezda, što sam i očekivao. Kako god, on je. Na profilnoj se smeška sa Biglom u naručju. Presladak je! Pravim sumanuti kez i bukvalno bih skakao po kancelariji od sreće.
           “Opa! Kakva reakcija! Jel to vikend devojka?”, Ana me gađa hemijskom dok ja zurim u ekran.
           “Tako nekako.”, i samo se misteriozno smejem.
           “Ništa više neću dobiti?”
           “Ništa. Još je rano da se išta dobija.”
Toliko sam zagoreo od želje da ponovo vidim to lice da bez ikakvog razmišljanja prihvatam zahtev za prijateljstvo nepoštujući nikakva pravila o čekanju. Nek ispadne da sam ceo život čekao njegov zahtev i za sekundu ga prihvatio, nije me briga, samo želim još njegovih slika. Razgledam profil upijajući sve informacije, sve filmove koje je pogledao, knjige koje je pročitao. Prolazim kroz sve postove, sve klipove i muziku koju je postavio. Dečko ima ukusa i interesovanja su nam u ogromnoj meri ista. Ulazim u galeriju slika i počinjem da ih listam. Puno ima selfija sa Biglom pa zaključujem da je to definitnvno njegov pas. Kroz opis sledećih saznajem da ga zove Roko. Tu su fotke sa gomilom drugih ljudi, svi su nasmejani i dobro se provode. Mora da je omiljen u društvu. Jedna plavuša kovrdžave kose mi privlači pažnju dok prisno pozira uz Igora. Da li mu je devojka? Sestra? Listam dalje pokušavajući da pronađem bar neku slobodniju sliku, ali ko za inat na svakoj je u dugočkim pantalonama, bluzama i duksericama. Pristojan momak. I konačno, evo jednog selfija slikanog u ogledalu teretane. Kratki crni šorčić, maljave butine i noge, uska crna majica na bratele koja otkriva tamnije fleke ispod miške i po sredini grudi. lepo isklesane ruke sa mišićima. Ispod majice se naziru trbušanjci. Napravio je neku frajersku namrštenu facu dok je ovo fotkao. Prejebozavan je i učinio je da mi kita poskoči u uskim pantalonama. Kara mi sve više bubri i počinje da mi ovlažuje gaće.
           “Aniči, idem do toaleta. Prolazim pored Sandre, treba da uzmem nešto?”
           “Ne, ne, ništa sad.”

Napaljen, prošao sam pola firme krijući nadignutu kitu. Ulazim u toalet i ulećem u prvu slobodnu kabinu. Nestrpljivo i nespretno otkopčavam kaiš i šlic, a zatim spuštam pantalone i umrljane bele gaće. Jednu nogu dižem na dasku wc šolje dok sam drugom na pločicama. Trtim se i širim bulju. Na dva prsta leve ruke pljujem dok desnom rukom držim telefon na čijem je ekrenu Igorova slika. Razmazujem pljuvačku po dlakavom čmaru i svom silnom nabijam prste u njega. Brzim pokretima ih izvlačim pa ponovo uguravam. Otimaju mi se uzdasi dok zamišljam Igrora bez majice i šta krije ispod tog šortsa. Vadim prste iz čmara, prinosim ih usnama i trpam ih u usta. Sisam ih i ližem, a onda ih ponovo vraćam među bulju. Kakvog li mu je oblika kita? Koje je veličine? Uteravam i treći prst i ubrzavam ritam. Da li je s kožicom ili obrezan? Kakvog li je ukusa? Kakvog mirisa? Osećam da sam blizu orgazma i prestajem sa nabijanjem. Više se ne trtim i isravljam se nad wc šoljom podižući dasku. Pljujem na kurčinu i drkam je sumanutom brzinom. Da li mu je uzak čmar? Koje je boje? Da li obrijan ili dlakav? Da li mu je probušen ili ne? Svršavam po celoj šolji dok par kapljica sperme završava i na mojim crnim cipelama. Dahćem u kabini kao da su unutra nas dvojica. Toalet papirom skupljam svu rasutu spermu a zatim ga gužvam i bacam u šolju. Moglo bi se reći da ovaj toalet i ja imamo intimnu istoriju koliko sam bezbrojano puta doživao vrhunac u njumu zamišljajući razne kolege koje su me ložile kako me trte, ali i kako ja trtim njih.

Na povratku se za pultom javljam sekretarici Sandri i započinjemo neobavezno čavraljanje o vikendu. Vrata direktorove kancelarije se otvaraju i iz nje izlazi, sa sve šeširom na glavi, gospođa Kacagić. Uvek elegantna i doterana, besprekorne frizure, nakinđurena od glave do pete sa smaragdima, draguljima i dijamantima. Uvek je u odevnim kombinacijama poznatih dizajnera kojima privlači pažnju gde god se pojavi. U aprilu je napunila 45 godina ali zahvaljujući botoksu i tretmanima ne izgleda ni dan starija od 32. Privilegije bogatih. Da nije žena poznatog biznisemena, bila bi glumica, prava umišljena diva.
          “Sandra, da li si spremila papire koje sam tražila?”, hladnim tonom se obraća sekretarici, sa pogledom u plafon ni ne obraćajući pažnju na mene.
          “Jesam gospođo Magdalena. Spremni su.”, pruža joj fasciklu preko pulta.
          “Odlično.”, uzima fasciklu i gracioznim hodom napušta prostoriju.
          “Oh! Kao da su joj metlu nabili u guzicu!”, šapuće Sandra nakon što je ova izašla, “I taj šešir od dva metra je nataknula na glavu po ovoj vrućinštini.”
          “Nataknula bi i ti da je Dior.”, kezim se.
          “Sve za Diora.”
Kacagići su dosta dugo u braku i imaju sina i ćerku koji studiraju negde u inostranstvu. Taj brak je sada radi formalnosti ali svima je poznato da i on i ona imaju nekoga sa strane. Privlače dosta medijske pažnje i tablodi vole da pišu o njima. Mi kao zaposleni u firmi često imamo tu čast da i pre samih novinara prisustvujumo sceni koju Magadalena Kacagić uvek voli da priredi. Tu ste u prilici da čujete najkulturnije psovke jedne dame. Buka i arlauka ovde nikome nisu strani.

Vraćam se u kancelariju i kupim papire sa stola.
          “Veštica je izvukla metlu i odletela. Moram ovo da mu nosim.”
          “Možda sad nije najbolji trenutak.”, govori mi Ana, “Verovatno je iznerviran nakon nje. Ko i uvek. Možda bolje da sačekaš.”
          “On je uvek iznerivaran, a ovo više ne može da čeka. Nosim mu ovo…”, pokazujem tucu papira i mrštim se, “i ovo će potrajati.”
Opet sam u hodniku i stojim ispred direktorovih vrata, na trenutak se nećkam, a onda čitam ugravirani natpis na vratima: DANILO KACAGIĆ, DIREKTOR, i hvatam se za kvaku ni ne kucajući.

Kancelarija je sva u staklenim prozorima sa spoljašnje strane i pruža neverovatan pogled na Beograd. Danilo sedi zavaljen u svojoj radnoj fotelji sa ispruženim nogama na stolu i vodi žučni razgovor preko telefona. Obučen je u skupoceno sivo odelo Desmond Merrion dok se crne cipele sa znakom Louis Vuitton cakle. Nisam u fazonu lizanja obuće ali ove cipeli bi definintvno mogao da ližem. Kratko pdšišana uredna frizura sa svakom dlakom na svom mestu. Crna kosa prošarana sedim mu daje naverovatan seksipil. Više je seda nego crna, kao i bradica od tri dana. Odaje utisak prave muške švalerčine koja juri za svakom suknjom. Ima 46 godina i savršeno ih nosi. Sve na njemu je krupno i nabildovano: ogromne grudi, ruke, butine i ogromna bulja u tesnim pantalonama. U svojoj vili ima sopstvenu teretanu u kojoj provodi dnevno bar 3 sata dižući tegove, bildujući se, i šta sve ne na silnim spravama. Sve to ostavlja vidljivi trag i svaki mišić mu je izvajan do savršenstva. Za svakog mlađeg pedera on je definicija i fantazija tatice. Bar sam ja tako zamišljao svog taticu u mlađim danima.

Neprimetno zaključavam vrata kancelarije za sobom i prilazim njegovom stolu. Kako se približavam to jače osećam jak miris njegovog parfema Montblanc Explorer. Polako se krećem oko stola posmatrajući ga kako razgovara. Dolazim do njega i naginjem se na radnu površinu ostavljajući papire ispred. Tako nagužen počinjem laganim pokretima da vrtim guzom. Gaće mi se octvaraju ispod tesnih plavih pantalona. Postalo je toliko tesno da mislim da će pantalone popucati po šavovima i otkriti bele gaće. Danilo i dalje priča, a onda me odjednom lupi šamarčinu po guzici. Kancelarijom odjeknu jak pucanj i siguran sam da su ga svi i izvan nje čuli. Iznenađen sam jer nisam očekivao ovoliku jačinu udarca, ali svejedno mi prija, i to jako. Guzica mi bridi a čmar svrbi još više. Ovo može samo da znači da ništa nije jebeo za vikend i da će me upravo sad divljački izjebati. Sad sam još više nadražen. U životu mi se samo jednom dogodilo da pronađem kurac koji je dizajniran tj. stvoren za moj čmar u potpunosti. Takva je Danilova kurčina, kad prodre u mene ispuni svaki milimetar moje unutrašnjosti. Ne ostavlja ni mrvicu slobodnog prostora niti praznine. Svojom dužinom i širinom dotačinje sve moje erogene tačke. Niko me u životu nije izjebao kao on. Savršenstvo stvoreno samo za moj čmar.

Sad me jednom rukom mazi po guzi preko pantalona dok drugom i dalje drži telefon. Bacam pogled na njegovu nabreklinu i oblizujem usne.
          “Moram da idem sad.”, na kraju prekida vezu i baca mobilni iz ruku.
Ustaje dok sam ja i dalje natrćen za stolom i snažno se pribija uz mene. Osećam nabreklinu među guzovima.
          “Bio si nevaljao za vikend.”, dahće mi za vratom i gricka uvo.
          “Nisam tatice.”, stenjem.
          “Bio si. Ostavio si taticu samog sa onolikom kurčinom.”
          “Žao mi je tatice. Pogrešio sam. Kazni me.”
          “To ću i uraditi.”, i lupa mi guzicu još jednom.
          Cela prostorija mi se trese od udarca a ja jauknem kurvinjski “Ahhh!”
          “Jel primila halapljiva pička koji kurac za vikend?”
          Pljus, još jedno lupanje, “Mmmm”, cvilim moleći za kurac.
          “Pitam jel primila?”, povisuje ton i čupa me za kosu.
          “Nije tatice, kunem se. Znam da samo ti možeš da mi je karaš.”
          “Tako je dečko. Ni jedan drugi kurac ne može da završi u tvojoj prljavoj pički osim taticinog. To ti je jasno?”, mazi mi bulju i još intenzivnije trlja nabreklinu o nju. Od žestine pokreta i njegove i moje pantalone će se istanjiti.
          “Da tatice, jasno mi je.”
          “Šta ti je jasno?”, sada me jače čupa za kosu.
          “Moja… ahh… prljava pička je samo za tebe.”, ovo izgovaram u potpunoj ekstazi dok u mislima ponavljam kao mantru “Skini svoje pantalone. Skini moje pantalone. Nabi mi ga.”, kao da bacam čini.
          “To je tatin dobar dečko. Da vidimo sad tu dlkavu pičketinu.”

Dok sam ja nagužen za stolom, Danilo se spušta na kolena i usmerava glavu ka mojoj bulji. Neskidajući mi pantalone zabija celo lice u moju bulju dok mi rukama masira guzove. Čujem kako duboko uzdiše na nos a onda osećam vlažnost na gaćama i čmaru od njegove pljuvačke. Prekasno sam shvatio da je počeo da me liže preko pantalona ali ga svejedno naglo odgurujem i ispadam iz uloge.
          “Ne! Ne, moronu!”, malo sam glasniji, “Ne preko pantalona! Kako misliš da izađem iz tvoje kancelarije sa ogromnom vlažnom flekom na sred dupeta?”
          “U pravu si. Izvini, nisam mogao da se suzdržim.”, i za tren oko otkopčava moj kaiš i jednim potezom mi svlači tesne pantalone i gaće.
          “O lepote!”, na trenutak hipnotisano zuri u prizor ispred njegovih očiju: velika, okrugla, mesnata, dlkava muška bulja koja krije otvor.
Već u sledećem trenutku mi sa obe šake naglo razdvaja guzove. Bukvalno mi je rascepao procep i to me boli samo na momenat. Još više me rasčepljuje i širi otkrivajući veliki ružičasti čmar koji se čas širi, čas skuplja.
           “Uh, stiže tatica!”, uzvikuje i ponovo silovito zaranja u moju bulju svojim muževnim licem.
Ne znam na kom sam nebu dok on servisira moje dupe kao niko do sad. Liže mi dlake oko čmara, a zatim i sam njegov obod. Odmah nakon toga palaca jezikom dužinom celog mog čmara ali ne uranja u njegovu unutrašnjost. Iznenađen sam kad odjenom osetim topao vazduh na rascepu. Ovo je nešto novo, nikada nije duvao u njega, ali svejedno, jako mi prija. A onda sledi omiljeni deo, ponovno zaranjanje ali ovog puta sa špicom brade.
            “Ahhh… mmm!”, ječim od blagostanja, “Too tatice!”
Koliko volim kad po bulji i čmaru osetim njegove dlačice, to grebuckanje i bockanje. Čujem ga kako pljuje po čmaru, a zatim ponovo liže. Malo se uspavljam za stolom kako bih sa leđa rukama obuhvatio Danilovu glavu i jače je prislonio uz svoju guzicu. Silovito mu guram glavu među guzove. Njegov jezik je sad već duboko u mom čmaru, a ja počinjem da mešam dupetom i jače da mu se nabijam na facu. Žestoko me kara jezikom i mogao bih odmah da svršim, ali ne želim to. Želim njegovu kurčinu. Čujem da počinje da krklja i da ostaje bez vazduha pa popuštam stisak i puštam ga da se odlepi od bulje. Gledam ga preko ramena kako rumenog lica pokušava da se nadiše vazduha. Ono mu je u celosti mokro i umrljano pljuvačkom i balama.
           “Mili Bože!”, uzvikuje dok grca.
Za sekundu prilazi ponovo mom naguženom izbalavljenom otvoru sa kog se cedi pljuvačka pravo na dlkava muda. Trpa jaja i mulja ih u ustima.
           “Mmm… bljm… srp…”, su zvukovi koji se čuju dok ih cucla, a zatim ih vadi i počinje da ih stiska i vuče.
           “Voliš kad ti to tacica radi, jel?”
           “Ahamm… jako.”
Sa muda je prešao na sisanje kite. Kako stojim nagužen počinje sa lizanjem od korena kurca pa se spušta ka glaviću. Ponovo se diže pa spušta, obrađuje ga kao lilihip. Priželjkujem da ga celog ugura u usta jer znam koliko to voli, kao i da jezikom razdvaja rupicu na glaviću.
Odjednom naglo prestaje sa lizanjem i uspravljava glavu.
           “Sranje! Za 6 minuta mi počinje sastanak! Skroz sam smetnuo sa uma.”
           “To je i više nego dovoljno de me izjebeš.”
Diže se iz klečećeg položaja i počinje strastevno da me ljubi. Trljamo jezik o jezik razmenjujući pljuvačku. Prinosi tri prsta desne ruke svojim usnama i žestoko ih sisa. Vadi ih, a zatim ih meni trpa među usne da bi ih na kraju ugurao u moj vlažni čmar.
           “Sad će tatica da te pocepa.”

Bacam sa sebe sako i košulju da se gužvaju na podu i ostajem samo u običnim crnim čarapama. Posmatram moju muškarčinu kako se skida. Prvo otpada sivi sako i crna kravata, a odmah zatim i bela košulja otkrivajući mu krupne nabildovane grudi pune kratkih tamnih i svetlih dlačica. Osećam svežinu njegove košulje. Bradavice su mu nabubrele i povremeno ih stiska. Stvoreno su da ih čovek sisa i iz njih samo što ne poteče mleko. Mišići na rukama i trbušnjaci na stomaku su toliko čvrsti kao da su od kamena. Od pupka kreću gušće i duže dlake. Otkopčava kaiš i laganim pokretima skida pantalone sve vreme fiksirajući moj pogled. Butine su mu krupne i maljave i na obe ima po tetovažu. Skida cipele i ostaje u muškim crnim najlon čarapama. I za kraj skida gaće puštajući na slobodu velikog dlkavog monstruma. Koliko volim njegovu kurčinu i koliko me ona upotpunjuje. Lepa, debela, dugačaka, opasana gustim tamnim dlakama sa po kojom sedom. Muda krupna i puna ko u bika. Sa ivice stola gura sve papire i pribor koji uz jak tresak završavaju na podu kancelarije. Prilazi mi i sočno me ljubi. Potom diže moju levu ruku i nos zabija u dlake ispod mišice. Miriše mi ih, a zatim i liže. Isto to radi i sa drugom rukom. Prilepio se uz mene i ponovo se žvalavimo dok nam se kite trljaju jedna o drugu razmenjujući predsemenu tečnost.
          Jedva sklanja usne sa mojih i pita, “Spreman si?”
          “Da, još od četvrtka kad si poslednji put izašao iz mene. Samo sam čekao da mi ga ponovo vratiš.”

Diže me u vazduh kao da sam pero i namešta me na sto. Dupe mi je rašireno i istureno na samoj ivici stola dok su mi noge naslonjene na njegova snažna ramena. Čmar mi je u potpunosti vlažan, širom otvoren, nadražen i ubrzno pulsira. Danilo pljuje na kurčinu i bez ikakvog daljeg čekanja uvaljuje mi ga celog do kraja.
          “Aaaah!”, ječim od jačine prodiranja. Ušao je bez ikakve sile otpora, bez protivljenja i prepreka. Uleće mi tako lako i prirodno kao da ceo život čeka ovo, kao da mu je jedina funkcija i svrha da bude u mom dupetu, u mojoj unutrašnjosti. Svojom veličinom popunjava ceo moj otvor i ne postoji teoretska šansa da se još nešto ugura pored njega.
          “Aaaaaaah!”, još jače ječim kad mi ga vadi napolje. Bez njegove kurčine osećam ogromnu prazninu i želju da ga što pre vrati unutra, kao da je taj kurac moj sastavni deo i da pripada meni.
          “Cepaj tatice, cepaj!”, vičem sav zajapuren.
Danilo to i radi. Hvata zalet u kukovima i divljački uleće u mene.
          “Tooo! To tatice!”, gledam ga pravo u oči, “Pocepaj mi pičketinu!”
Zakucava se u mene i buši me iz sve snage. Čas je u meni, čas van mene. Pri svakom uletu osećam neopisivu radost, a pri svakom izlasku neizrecivu tugu. Srećan, tužan, srećan, tužan… Voleo bih da mi ga uopšte ne vadi. Telo mu se sija i postaje obliveno znojem. Dlake na grudima su mu sada slepljene i pri svakim zakucavanjem u mene, sa njih kapljice znoja cure na moj stomak. Dok me kara, u jednom trenutku počinje da mi ljubi dlakavi list noge. Skida mi čarapu i zafrljačuje negde u kancelariji. Liže mi nožne prste, jedan po jedan, detaljno i sa svih strana, a onda se trudi da ih što više zajedno ugura u usta. Ljubi mi tabane i pete. Nakon što završi i sisanje druge noge, sa još uvek svojom kitom u meni, nadnosi se nadamnom u pokušaju da me poljubi. Usne nam se sreću i počinjemo sa razmenjivanjem noce doze pljuvačke. Tako me neko vreme ljubi i cepa.

Ustajem sa stola i vodim Danila za ruku do dela kancelarije za goste sa kožnim kaučima i foteljama. Svom silinom ga guram i on pada na kauč. Klečim sa glavom između njegovih nogu. Rukom sam mu jako stisnuo žilavu kitu usmerivši svu krv da mu se sjuri u glavić. Sada je ogroman, okrugao i tamno ljubičast. Ne sisam ga odmah već prvo počinjem da ga ljubim.
           “Koliko ljubavi. Toliko ga voliš?”, kezi se zavaljen u kauču.
           “Nemaš pojma koliko.”, sad mu lupam glavić o moju bradicu.
Oblizao sam mu ceo kurac sa svih strana i uglova i osetio svaku nabreklu venu pod jezikom. Mirišem mu kurčev žbun pokušavajući da osetim bar trunku zaostalog znoja ali sve što osećam je svež miris njegovog veša u kom mu je do malopre kita bila upakovana. Otvaram širom usta i gutam ga celog.
           “To dečko moj! Celog ga puši tatici!”
Trudim se da ga što duže zadržim u ustima. Osećam kako mi udara o krajnike. Vadim ga, pa ponovo tapkam o bradicu, da bi se za sekundu kasnije ponovo našao među mojim krajnicima. Ovaj put, pre nego što krenem da ga vadim iz grkljana, Danilo obe šake stavlja na potiljak moje glave i snažno me nabija na kurac. Nikad nije bio dublje u mom grkljanu. Toliko me je nabio da mi je i njegov žbun u ustima i u nosu. U početku lagano diže dupe, još dublje mi ga uterujući, a onda ga lagano spušta. Hvata sve brži ritam i sada mi nemilosrdno cepa grlo. Krkljam, davim se, usta su mi puna pljuvačke i precuma koje nemam gde da izbacim. Ni na nos ne mogu da dišem jer je zapušen njegovim dlakama. Mlataram rukama kako bih mu skrenuo pažnju da prestane ali on to ne čini i nastavlja da me napušava bez milosti. Gotovo je, u mislima se rastajem sa životom. Ukoliko me ne oslobodi za 4 sekunde zaista ću se ugušiti.

Konačno je sklonio ruke i ja automatski brzo dižem glavu kao da sam izronio iz najvećih morskih dubina. Borim se za vazduh dok mi iz usta izleću sve neprogutane kurčeve izlučevine koje padaju pravo na Danilov ogromni kurac.
          “Morončino!”, krećem da vičem i svašta bi mi još rekao ali me on prekida.
          “Liži mi čmar.”, u još uvek ležećem položaju privlači noge ka sebi, sa sve najlon čarapama i širi ih, “Liži tatici čmar.”
Šakama se hvata za okrugle guzove i razdvaja ih još više, otkrivajući razjapljeni, dlakvi, tamni čmar. Ni reč mu nisam rekao, već sam ponovo bez razmišljanja zaronio u morske dubine. Ližem mu obod prelepog čmara.
           “Mmmm… lepo.”, ponavlja ovo nekoliko puta u ekstazi.
Sada mu ulećem jezikom u unutrašnjost i počinjem da rovarim po njemu.
           “Aaaaah!”, uzvikuje.
Uživam ližeći. Pljujem na srednji prst i prelazim mu uz samu ivicu rupe.
           “Mmm!”, znam koliko moja muškarčina želi da mu uguram prst, pa to i činim.
           “Ahh!”, trza se nakon ulaska.
Jebem ga polako srednjakom dok je on u čistom delirijumu.
           “Ahhh! Jače.”
Želiš jače? U redu. Ubrzavam ritam.
           “Ahhhhh!”
Vidim koliko se prepustio i koliko uživa u ovome. Do sada sam ga barem sto puta ubeđivao da proba kurac, ali on to ne želi ni da čuje. Sve može, ali nijedan kurac neće završiti u njegovoj mačo guzici. Al’ dobiće ga on, kad tad ću ga jebati. Poznavajući Danila, jednom kad ga proba, neće silaziti sa njega.
Nabijam mu dva prsta.
           “Ahhhhhhhh!”, trza se i cima, “To! To je tatin dečko!”
Čmar mu se širi tako lako i moglo bi ovde da stane još mnogo čega osim dva prsta.

          Prekida nas Sandra na interefonu, “Gospodine Kacagić, klijenti su stigli na zakazani sastanak.”
          “Sranje!”, tiho govorim kako me Sandra ne bi čula.
          “U redu Sandra.”, odgovara Danilo, “Uvedi ih u salu za sastanke. Dolazim za minut.”
Užurbano ustajem i nameštam se na Danilu koji leži. U čučnju sam i nasedam mu na kitu.
          “Šta to radiš?”, pita me, “Moram da idem.”
          “A ne, ne, ne, nisi me još izjebao. Kad svršim možeš da ideš.”
Kako nemamo više vremena, pokrećem bulju u pogon i ubacujem je odmah u turbo brzinu. Nemoguće je ispratiti pokrete moje guzice i siguran sam da mu u životu ni jedna nije ovako primala, niti da je ovako nešto video u pornićima. Mešam mu i drobim kurac. Samo što ne krenu varnice da pršte koliko je užareno i vrelo. Uništiću i svoj čmar i njegov kurac.
           “Aaaaaaaa!”, on viče na ivici najvećeg zadvoljstva i bola, “Jebote! Ti nisi čovek! Ti si mašina!”
           “Ahhhhhhh!”, nabijen na kitu ječim i svršavam ogromnu količinu sperme svuda po Danilu i kauču.
           “Ahhhh mali, jebeš se ko lud! Ahhhhhh! Svršavam!”
           “Ne! Da mi nisi svršio u čmar! Ima ceo dan da mi curi iz bulje!”, i momentalno se skidam sa njegovog kurca i ustajem.
On ispaljuje fontnske mlazove sperme koji takođe završavaju po njegovom stomaku i kauču. Šteta da se baci tolika sperma. Najčešće mi svrši u usta što ja sve progutam. Nema boljeg proteinskog šejka. Volim njegovu slanu spermu i popio sam litre i litre do sad. Ništa manje ni ne volim kad mi svrši u bulju, pa kad krene da mi curi… mmm… Samo danas nosim odelo i ne bih želeo da ga isflekam spermom.

Obojica se brišmo vlažnim maramicama svuda po telu, a ja brišem i kauč i skupljam razbacane papire ko kancelariji. Pokušavam da skupim sve svoje stvari, ali ne uspravam da pronađem gaće.
          “Tražiš ovo?”, Danilo ih vrti oko kažiprsta.
          “Aha. Baci mi ih.”
          “Mmm.”, prinosi ih nosu i miriše, “A ne, ovo ću da ostavim kao suvenir.”
          “Kako misliš da idem bez gaća?”
          “Koji će ti kurac? Niko neće primetiti.”, dodiruje ih malo jezikom a zatim stavlja u svoju akt tašnu.
Na kraju oblačim pantalone bez gaća, mislim nije da prvi put idem bez donjeg veša.
          “E da, da ne zaboravim, mogao bi da svratiš kod mene u nedelju u vili. Magdalena putuje, a poslugu će otpustiti taj dan, tako da ćemo biti sami. Mogli bi da se bućnemo u bazanu?”
          “Volim bazene, a i ako šef naređuje, nema mi druge.”, smešim se, “Nadam se da će mi biti plaćen prekovremeni rad vikendom?”
          “Volim zaposlene kojima je je posao uvek na prvom mestu.”
          “Pa da svi imaju šefa kao što si ti, svima bi posao bio na prvom mestu.”
Uvaljujemo jezičine jedan drugom za rastanak i mogu da osetim kako mi se kita opet digla.
          “Nego, treba li da ponesem kupaći ili nešto?”
          “Ništa.”, vragolasto se smeje, “Kao da ćemo se zaista kupati.”

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Moja nevinost je pripala komsinici

Naime posto sam dete sa sela svoim nestaslucima moram da dodam i obbavezno posmatranje komsinice Ljilje dok se kupa u boraniji. Oceni [Total: 0 Average: 0] Broj pregleda 184

Ujnine gaćice

Za svojih dvadeset i kusur godina drkao sam na mnoge devojke i žene. Ne znam tačno kada sam počeo i na koga prvi put izdrkao, ali znam na koga sam najviše puta. Svi imaju ili

Mlad, usijan, napaljen

Imao sam tog leta oko 22 godine. Mlad, usijan, napaljen. Svaki dan sam drkao. Imao sam hrpu pornografskih časopisa koje sam čuvao ispod kreveta. intenet je bio otkrovenje. U početku sajtovi sa pornografskim slikama, prvi