Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Taxi calling

Mile me karao već mesecima. Dobar je jebac, ima 40-ak godina, malo je deblji, seljačko ponašanje, kratko ošišan, dizel varijanta matorca…a kita za medalju, ne toliko dugačka ali debela i tvrda, i uvek prepuna sperme koju je prskao u mlazevima veoma obilno. Radio je na linijskom taksiju za Rumu i sretali smo se svakodnevno kada sam prolazio na putu do posla.
Tada smo se pravili da se ne poznajemo, i kasnije mi je priznao da mu se to jako sviđa kod mene što sam diskretan i korektan jer on ima ženu i porodicu i ne sme da se sazna za nas. Seks sa njim nije dugo trajao…manje od 15 minuta ali je zato uvek bilo vrhunski i meni je jako odgovarao kao jebač. Jednom prilikom posle seksa dok je obuvao čarape upita me šta mislim o grupnom seksu, na šta sam odgovorio da to zavisi od kandidata koji bi učestvovali. „To su moje kolege sa stajališta, ima ih četvorica…pre neki dan u priči su spomenuli da ih pale curice sa kitama, pa sam mislio ako hoćeš da se montiraš kao drolja da organizujemo kresanje…nas 5 jebača na tebe?“ Složio sam se pretpostavljajući da od toga nema ništa jer nikada nismo znali kad ćemo se kresati zbog malo slobodnog vremena.

Od tada je prošlo više meseci, i jednom prilikom kada smo trebali da se tucamo, Mile mi reče „Aj namontiraj se da budeš kao pizdica…“ Vrlo rado sam to uradio i već za 10 minuta sam bio ful cica. Odmah je naskočio na mene, presamitio me, i olizao guzu mumlajući nešto sve vreme drkajući svoj debeli kurac. „Sada mi ga sisaj kurvooo…“ reče i nabije mi kitu u usta.
Sisao sam ljudski njegov kurac, kada on uze mobilni i pozva nekog. „Kuja mi sisa upravo…aj dolazite!“, dao im je adresu i ustao sa fotelje gde je sedeo. „Sada ćemo ti pokazati neke stvari fufo!“ i izadje napolje. Tresao sam se od uzbudjenja čekajući na mužjake. Posle desetak minuta začuh zvono na vratima, i otvorih a na vratima je stajao Mile koji uđe i reče „Ajte društvo, evo je!“

Za njim uđe jedan postariji bradonja krupne građe u trenerci i patikama. Sećam se da sam pomislio da se ne oblači u skladu sa svojim godinama. Odmerio me od glave do pete, i osmehnuo se mangupski te prođe u sobu za Miletom. Za njim uđe jedan lik oko 30 godina koji je izgledao kao mafijas, valjda zbog frizure i lanca oko vrata. Da se smrzneš kako opasno izgleda. On je spustio pogled tokom ulaska i samo prodje za ostalima. Potom udje jedan mršavi lik kome je kita već toliko nabrekla da se sve moglo videti preko trenerke.
Prilikom ulaska mi namignu i uhvati za guzu, namignuvši. I poslednji jedan neobrijani meda…crn kao ugarak. Mislim da je Rom, ali ekstra gradjen, jak i dlakav. I on bez reči pođe u sobu.

Zatvorio sam vrata i otišao u do njih. Svi su stajali i gledali se važno. Mile uze stvar u svoje ruke, izvadi ga, zavrnu i reče „Ajde mala, nastavak!“ Kleknuo sam i počeo opet da dudlam.
Povremeno sam bacao pogled na ekipu a oni su samo stajali i dalje snebivajući se. Dok sam pušio pored Milovog kurca se pojavi još jedan masivan kurac sa ogromnom glavom. Bradonja se uključio u igru i uhvati me za glavu i namesti moja usta na njegov glavati kurac.

Osetih nečije ruke na dupetu i začuh reči „Kakvo dupence…ovo treba cepati“, okrenuh se i videh mafijaša kako mi masira guzove, oblizuje se i nadrkava svoju kitu. Njegova kita je bila iznenađujuće mala, i on je navlačio žestoko, kao da je pred svršavanjem. I neobrijani ciga mi je čačkao oko guze, pljunuo je na prste i polako mi ulazio u guzu, gledajući povremeno u mafijaša i smejući se saučesnički. Svi su nešto radili samnom osim onog mršavog koji je samo stajao i gledao. Na njegovoj sivoj trenerci se ocrtavalo nešto ogromno i ja nisam verovao da to može biti kurac. U međuvremenu sam se vratio na Milov kurac i sisao ga svojski, on me karao u grlo uživajući.

Odjednom se odmače od mene uhvati za glavu i nabi mi glavu na bradonjinu kitu i reče „Puši sada njemu!“ Dudlao sam glavatu kitu bradonji želeći da se dobro pokažem kao ženkica i on je mumlao od zadovoljstva cedeći tu i tamo „joj kako je dobro“… „Svršavaaaam!“ začuh Mila i osetih vreli mlaz njegove sperme po licu. Mile je uvek neuredno svršavao, što zbog količine sperme koju izbacuje, to i zbog činjenice da se uvek snažno trzao dok to čini. Zbog toga je njegova sperma letela svuda, i po mom licu i po očima i u usta, i na bradonjin dlakavi stomak, uprkos mojim pokušajima da sve uhvatim ustima i jezikom. Kada je svršio samo je seo na trosed pored onog mršavog i nešto mu šapnuo na uho, a ovaj klimnu. I dalje mu je ta ogromna stvar bila u trenerci i samo se povremeno mazio.

Bradonja je sada svojim debelim prstima sakupljao Milovu spermu sa stomaka a svoju glavurdu mi izvadio iz grla, i sa mog lica gurao njime spermu u usta, povremeno mi gurajući i prste u usta da ih očistim. Poludeo sam od zadovoljstva znajući šta me čeka još.

Mafijaš i ciga su se i dalje igrali oko moje guze nadrkavajući svoje tvrde kurčeve. Bradonja me napušavao. I Ciga svojim hrapavim dubokim glasom reče mafijašu „Jebote, ja ovo moram pojebati“, a mafijaš se glasno nasmeja. Kada sam to čuo natrćim svoje dupence da mu stavim do znanja da je kuja spremna da ga dobije!

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Jebao sam svoju mamu

Ja cesto citam sve price jednostavno volim i uzivam u tome,posebno ako su istinite mada cisto sumnjam u sve to.Ne znam zasto ali strasno me pali tema Incest, vjerujem da i svi vi koji citate

Kad najebeš zbog žene

Ana i ja smo u braku bili već 14 godina. Imamo dve ćerkice. Ana je tip žene o kome nisam nikada maštao kao seks objektu. Školovana je, iz dobre porodice. Negovana. To je tip žene

Beskrajna mašta i strast

Miris…Verujem da gotovo svakoga od vas tako čudesno ume da pokrene, da evocira uspomene, uzburka emocije. Dovoljan je samo jedan savršeno izbalansiran molekul da me oduva, vrati miljama daleko u neko davno prošlo vreme, toliko