Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Taxi calling

Mile me karao već mesecima. Dobar je jebac, ima 40-ak godina, malo je deblji, seljačko ponašanje, kratko ošišan, dizel varijanta matorca…a kita za medalju, ne toliko dugačka ali debela i tvrda, i uvek prepuna sperme koju je prskao u mlazevima veoma obilno. Radio je na linijskom taksiju za Rumu i sretali smo se svakodnevno kada sam prolazio na putu do posla.
Tada smo se pravili da se ne poznajemo, i kasnije mi je priznao da mu se to jako sviđa kod mene što sam diskretan i korektan jer on ima ženu i porodicu i ne sme da se sazna za nas. Seks sa njim nije dugo trajao…manje od 15 minuta ali je zato uvek bilo vrhunski i meni je jako odgovarao kao jebač. Jednom prilikom posle seksa dok je obuvao čarape upita me šta mislim o grupnom seksu, na šta sam odgovorio da to zavisi od kandidata koji bi učestvovali. „To su moje kolege sa stajališta, ima ih četvorica…pre neki dan u priči su spomenuli da ih pale curice sa kitama, pa sam mislio ako hoćeš da se montiraš kao drolja da organizujemo kresanje…nas 5 jebača na tebe?“ Složio sam se pretpostavljajući da od toga nema ništa jer nikada nismo znali kad ćemo se kresati zbog malo slobodnog vremena.

Od tada je prošlo više meseci, i jednom prilikom kada smo trebali da se tucamo, Mile mi reče „Aj namontiraj se da budeš kao pizdica…“ Vrlo rado sam to uradio i već za 10 minuta sam bio ful cica. Odmah je naskočio na mene, presamitio me, i olizao guzu mumlajući nešto sve vreme drkajući svoj debeli kurac. „Sada mi ga sisaj kurvooo…“ reče i nabije mi kitu u usta.
Sisao sam ljudski njegov kurac, kada on uze mobilni i pozva nekog. „Kuja mi sisa upravo…aj dolazite!“, dao im je adresu i ustao sa fotelje gde je sedeo. „Sada ćemo ti pokazati neke stvari fufo!“ i izadje napolje. Tresao sam se od uzbudjenja čekajući na mužjake. Posle desetak minuta začuh zvono na vratima, i otvorih a na vratima je stajao Mile koji uđe i reče „Ajte društvo, evo je!“

Za njim uđe jedan postariji bradonja krupne građe u trenerci i patikama. Sećam se da sam pomislio da se ne oblači u skladu sa svojim godinama. Odmerio me od glave do pete, i osmehnuo se mangupski te prođe u sobu za Miletom. Za njim uđe jedan lik oko 30 godina koji je izgledao kao mafijas, valjda zbog frizure i lanca oko vrata. Da se smrzneš kako opasno izgleda. On je spustio pogled tokom ulaska i samo prodje za ostalima. Potom udje jedan mršavi lik kome je kita već toliko nabrekla da se sve moglo videti preko trenerke.
Prilikom ulaska mi namignu i uhvati za guzu, namignuvši. I poslednji jedan neobrijani meda…crn kao ugarak. Mislim da je Rom, ali ekstra gradjen, jak i dlakav. I on bez reči pođe u sobu.

Zatvorio sam vrata i otišao u do njih. Svi su stajali i gledali se važno. Mile uze stvar u svoje ruke, izvadi ga, zavrnu i reče „Ajde mala, nastavak!“ Kleknuo sam i počeo opet da dudlam.
Povremeno sam bacao pogled na ekipu a oni su samo stajali i dalje snebivajući se. Dok sam pušio pored Milovog kurca se pojavi još jedan masivan kurac sa ogromnom glavom. Bradonja se uključio u igru i uhvati me za glavu i namesti moja usta na njegov glavati kurac.

Osetih nečije ruke na dupetu i začuh reči „Kakvo dupence…ovo treba cepati“, okrenuh se i videh mafijaša kako mi masira guzove, oblizuje se i nadrkava svoju kitu. Njegova kita je bila iznenađujuće mala, i on je navlačio žestoko, kao da je pred svršavanjem. I neobrijani ciga mi je čačkao oko guze, pljunuo je na prste i polako mi ulazio u guzu, gledajući povremeno u mafijaša i smejući se saučesnički. Svi su nešto radili samnom osim onog mršavog koji je samo stajao i gledao. Na njegovoj sivoj trenerci se ocrtavalo nešto ogromno i ja nisam verovao da to može biti kurac. U međuvremenu sam se vratio na Milov kurac i sisao ga svojski, on me karao u grlo uživajući.

Odjednom se odmače od mene uhvati za glavu i nabi mi glavu na bradonjinu kitu i reče „Puši sada njemu!“ Dudlao sam glavatu kitu bradonji želeći da se dobro pokažem kao ženkica i on je mumlao od zadovoljstva cedeći tu i tamo „joj kako je dobro“… „Svršavaaaam!“ začuh Mila i osetih vreli mlaz njegove sperme po licu. Mile je uvek neuredno svršavao, što zbog količine sperme koju izbacuje, to i zbog činjenice da se uvek snažno trzao dok to čini. Zbog toga je njegova sperma letela svuda, i po mom licu i po očima i u usta, i na bradonjin dlakavi stomak, uprkos mojim pokušajima da sve uhvatim ustima i jezikom. Kada je svršio samo je seo na trosed pored onog mršavog i nešto mu šapnuo na uho, a ovaj klimnu. I dalje mu je ta ogromna stvar bila u trenerci i samo se povremeno mazio.

Bradonja je sada svojim debelim prstima sakupljao Milovu spermu sa stomaka a svoju glavurdu mi izvadio iz grla, i sa mog lica gurao njime spermu u usta, povremeno mi gurajući i prste u usta da ih očistim. Poludeo sam od zadovoljstva znajući šta me čeka još.

Mafijaš i ciga su se i dalje igrali oko moje guze nadrkavajući svoje tvrde kurčeve. Bradonja me napušavao. I Ciga svojim hrapavim dubokim glasom reče mafijašu „Jebote, ja ovo moram pojebati“, a mafijaš se glasno nasmeja. Kada sam to čuo natrćim svoje dupence da mu stavim do znanja da je kuja spremna da ga dobije!

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
U bioskopu

Marija i ja smo vremenom sticali sve vise iskustva u trojkama i cetvorkama, i svakog meseca smo upoznavali sve vise parova. Cesto smo pravili trojke sa jednom Grkinjom koja je radila sa MArijom u firmi.

Hajde malo da te jašem

Ako šta mrzim to je kad me ukebaju kad se švercujem prevozom. Naročito ako baš trebam da izađem na mojoj stanici. Upravo to mi se dogodilo pre neki dan. Taman sam se namestio ispred vrata

Bizarno iznenadjenje za pamćenje

Sve je pocelo jednog popodneva, kada me je pozvala zena iz kluba… naime pitala me je zelim li da se najdem veceras s njom… nisam mnogo razmisljala,da rekla sam… ali sam je pitala zasto i