Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Swing iskustvo na letovanju

Moja supruga i ja imali smo swing iskustvo na letovanju . Grčka pre devet godina , sa prijateljima iz Beograda ( rodom iz Kruševca ) Odvukli smo ih na more da im pokažemo najbolje apartmane bukvalno na plaži.
Druženje bilo super , karte , zezanje , piće i razgovori do jutra. Njih dve su otvorile sezonu toplesa ( malo mesto uglavnom Grci ) Hit je bilo njihovo večernje kupanje bez kostima. Ja i moj prijatelj smo izbegavali jer je za nas voda „uvek“ hladna. Pored toga što ih je preko dana mackao kremama primetio sam da sa pažnjom posmatra moju ženu.
Glavno zezanje je bilo da je definitivno odlučio da se “ ženi“ mojom suprugom i da je vodi za Beograd , a da ženu ostavlja , sve je bilo šala i nas troje smo mu povladjivali.
Jedne večeri uz piće sedeli smo jedni preko puta drugih moja supruga i on i ja i njegova žena. Uz gore napomenuto zezanje je kao u šali spustio je ruku na grudi moje žene. Ona mu je sklonila ruku , smeh i zezanje se nastavilo . Nekoliko minuta kasnije uradio je to ponovo , rekacija moje supruge je bila: „Polako ti si se zaneo“. Ja nisam reagovao , njegova je supruga rekla da za njega nema više pića.
Razisli smo se i otišli u sobe . Mi smo imali kilometarski razgovor , od prekora , iznenadjenosti do odobravanja .Uvek smo imali odlićan seks , imali smo i takve fantazije , ali vise u sveri teorije i bez namere da to ostvarimo , a možda i hoćemo , ako se nekada sklope kockice.
Sutradan je sve bilo po starom , ali se osećao kao trag napetosti i kod jednih i kod drugih .
Dva dana pre odlazak sitacija potpuno identična. Ovog puta moja žene nije reagovala nego se obratila meni kroz salu i zbilju : “ Ti ništa ne reaguješ“ Ja sam takodje kao kroz salu reko da su njih dvoje prolupali . Ohrabren ovime nastavio je da joj dira grudi.
Reakcija njegove supruge je bila da se , kao uozbilji da prestane i da vise nije zabavno , pošto se nije nista desilo , kao u pretnji mu je rekla da ukoliko ne prekine sa time ona “ skida suknju i baš je briga „
Iskreno , meni je sve bilo pomešano. Prihvatio sam kao i ovaj vid “ zezanja “ i pošto smo njegov supruga i ja sedeli na ovom drugom delu ugaone garniture na terasi počeo da njegovu suprugu milijem po zadnjici , uz kao opasku sada ćemo da vidimo. ( Nisam znao kako će da ispadne )
Elem uz to sto se desilo i posle dve ili tri zajdničke odluke svih nas hoćemo ili nećemo , odlućeno je da on i moja supruga idu u njihov apartman , a ja i njegova supruga u naš.
Dramska je paza bila ko će prvi da ustane , kao nikome se ne ide , a i ide.
Oni su ustali prvi , moja je zena cak i neznam kojim mozgom mahnula meni dok su isli prema apartmanu ( ( jedan su do drugog ) On je već milaovao po zadnjici.
Seks sa njegovom suprugom je bilo odličan , malo nespretan. Ja sam čak imao i malih problema sa erekcijom , sto je ona brzo resila i moram da kažem da se je baš potrudila. Bez obzira sto sam bio zaokupljen seksom , razmisljao sam šta se dogadja i u drugoj sobi. Dok sam isao do toaleta po peskir , osluskivao sam čije li se nesto sa druge strane.
Mi smo izasli na terasu ubrzo za nama i oni . Sada smo sedeli svako pored svoje supruge , ja sam svoju zagrlio i bilo mi je malo neobično to što je do pre mozda deset minuta imala seks sa drugim muskarcem. Na moru vise nismo pravili tulume.
Cela stva je ponovljena u Krusevcu u njihovoj kuci.
Od momenta kada smo usli u kucu , ćaskali , tuširali se i posli u akciju moje je zena bila odlično raspolozena. Trosed je bio razvučen a i prostrto je bilo po podu.
Prva je počela da ga oralno zadovoljava. Gledao sam je karičkom oka , kako se nabada na kurac , ležala je dok je on tucao i širila noge kao gimnastičarka.
U pauzi dok smo se mi odmarali i punili baterije , njih dve su imale seansu .
Drugi krug je počeo izjavom moje žene da hoće da proba dva u sebi .( vrlo zahtevna akrobacija ima previse nogu ) Ja sam lezao odozdo , a on joj je ulazio u zadnjicu. Glasno je dahtala i prilikom orgazma osetio sam i kontarkcije kod nje izuzetno jake.
Odmah potom njegova je zena trazila isto , samo je ovoda puta pauza trajala duze jer smo se isprazniliu mojoj supruzi . Koliko smo bili “ intelegentni“ govori i to da nismo koristili kondome.
To jedino nase baraćno swingovanje.
Dugo sam u glavi obradjivao dogadjaj. meni se svidelo , a i supruzi po njenoj priči.

Oceni
[Total: 1 Average: 2]
Sex sa mamom

Koliko god da me secanje sluzi bio sam uvek okruzen zenama.Kada sam imao jedanaest godina oceva firma je propala i bili smo primorani da se preselimo u letnju kucu na selu gde smo, do tad

Neočekivana trojka

Moj tadašnji partner je zapravo bio moj prijatelj, bavio se masažom i ja sam počela da odlazim kod njega jedanput nedeljno na relax masažu. U početku jeste bilo samo to, masaža i priča, druženje. Nakon

Moja poslednja prica

Zovem se Tanja, imam 47 godina rodjena sam i odrasla u Pancevu, udala sam se rano sa 23 godine i iste godine postala mama. Zelela bih da naglasim da su sve moje price istinite, imena