Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Svastika

Tada sam sa ženom živeo u stanu,imao fiću kao i većina radnika,a fićo se kvario često,kao i svi.
Tako mi je jednom otišla lamela,pa sam morao da skidam menjač,a pošto u stanu nisam imao kanal oterao sam auto kod ženinih,pošto su imali garažu sa iskopanim kanalom.
Tamo je živela ženina majka,tada 45.godišnja udovica,i ženina sestra sa mužem,koja je preselila kod majke pošto se nije slagala sa muževljevom familijom.

Naravno i muž je došao za njom. Uglavnom,ja sam prionuo na posao,rasturio auto,skinuo menjač,ali se već smračilo,tako da sam odlučio da prespavam u tazbini,i ujutro zavrsim posao.Snaja mi je namestila krevet u dnevnoj sobi,pošto su spavaće bile zauzete,u jednoj je bila ona sa muzem,a u drugoj njena mama.
Naveče je njen muž otišao na posao,radio je treću smenu,a mi smo ostali u dnevnoj da gledamo tv.Bilo je to vreme kad su se pojavili prvi videorekorderi,i oni su kupili jedan malo pre toga,pa nam je još uvek sve bilo interesantno.Malo kasnije i njena mama ode u sobu,tako da smo ostali sami.Tad mi se pohvalila da je dobila neki pornić,pa ako hoću da pogledamo.

Retko ih se moglo videti u to vreme,pa sam rado pristao.Dok smo gledali,pojavio se u filmu neki tip,sa alatkom,blago rečeno velikom.Na to se svastika pohvali: I moj muž ima toliki.Ostao sam bez teksta.Pa tip je imao bar 25 cm,na šta me ona ispravi,27cm.Toliko barem ima ovaj moj.Pomislio sam u sebi,takav tebi i treba,pošto sam znao da je kao devojka bila vrlo „nestašna“ i da joj nisu bile strane ni redaljke,da se hvalila kako je izašla na kraj sa petori*,a mogla je i više,uglavnom voz nije prešao preko nje,ali svi putnici jesu.Ja je nažalost nisam poznavao tada,upoznao sam je preko moje žene kad se već udala.A na glas sam izgovorio:blago tebi,tebi drugi nece pasti na pamet,pored njega.Ali me je demantovala,rekavši da on skoro i da ne može,jako retko mu se diže,i kad se digne,brzo svrši i onda opet nema nista nekoliko dana.Na kraju je završila sa: veruj mi,željna sam da kurac bude u meni,da ulazi,izlazi,da menjam poze,da ga osećam u sebi,nebitno koliko duboko,ali da bude dugo.
Nastavili smo razgovor,ja sam nastojao da izbegavam „vruće“teme,i nakon oko pola sata rekla je da joj se spava i otišla je u svoju sobu.
Ja sam legao,ali bez trunke nade da cu zaspati.Prevrtao sam se u krevetu,lomio sta da radim,bojao sam se,ako odem kod nje,a ona neće,još i bruka,nastradao sam i od žene a i od tazbine.Na kraju odlučim, nek sve ide dođavola,idem.Krenem lagano u njenu sobu,uhvatim za bravu ,prtisnem,kad sa druge strane stoji ona.Kud si krenuo,upita me.Ja onako zbunjeno,u wc,ali sam izgleda zalutao.A ti,ideš li ti u wc,ja ću sačekati.Na to se ona nasmeja i reče,ma videla sam da te nema,pa sam pošla po tebe.Prišao sam joj,zagrlio,poljubio,žedno mi je uzvratila poljubac,priljubila telo uz moje,osetio sam njene čvrste nevelike grudi ispod tanke spavaćice,njene bradavice koje su se zabijaleu mene.Uhvatila me je za ruku i povela prema krevetu.Negde usput je odletela njena spavaćica a i moje gaće i majca.Goli oboje,na krevetu,počeli smo da uživamo u svemu što smo imali na raspolaganju.Ali napaljeni oboje,moj je stojao kao kamen,a ona mokra kao da ima česmu,jako brzo sam završio na njoj a i u njoj.Tada sam osetio šta znači praksa.Pokretala se ispod mene,kružila zadnji*,nabijala,izvlačila,jebala ona mene ,ne ja nju.Setio sam se je dnog drugara koji je za nju rekao,tvoje je da joj ga staviš.Sve ostalo je njena briga.Naravno tim tempom,nisam mogao izdržati dugo.pošto me je upozorila da ne smem svršiti u nju,morao sam da je zaustavim i kažem da sam skoro gotov.Ona me je gurnula da legnem na leđa,pomerila se malo i tiho mi rekla,dobro,ne brini,popušiću ti.Moja žena nije volela da mi puši,a o svršavanju u usta da ne pričam.Ali svaja ga je spretno usisala,obrađivala tako žestoko,da sam joj brzo ispraznio sve što se skupljalo čitavo veče u usta.Sve je lepo progutala,uživajuči u svakoj kapi,i još ga sisala iako je već odavno posrkala zadnju kap.To je uslovilo da mi se nije spustio posle svršavanja,malo je samo omekšao,ali se brzo ukrutio ponovo.To ju je posebno razveselilo,i odmah se popela na njega.Pošto joj sad nisam smetao,je*am bio dole,pokazala mi je kako žena može da te rasturi.Propinjala se ,kružila guzi*,nabijala,malo pliće,pa dublje,pa opet…
Pustio sam je da me jebe kako ona želi.Nek se zadovolji koliko može sa mojih 17cm.U nekom drugom kontekstu to bi bila pristojna veličina,ali u ovom…teško.
Ona je stenjala,grizla se za usnu da ne bude glasna isvršavala.Svaki njen *azam sam osetio,pošto je iz nje pljusnula prosto tečnost u tom trenutku.
Naravno uz njeno nabijanje i žestok tempo koji je nametnula,i ja sam opet bio blizu da svršim.I opet je to uradila ustima,progutala sve kao dobra devojčica i još ga malo lizala,dok se nije skroz spusti i omekšao.
Legla je pored mene i tiho smo pričali.O svačemu,ali nekako se stalno vraćali na temu seksa.
Nakon nekih pola sata,osetio sam da mi se počinje dizati polako.Pošto me je sve vreme držala za kurac,mazeći ga pomalo,primetila je i ona,spustila glavu i majstorskim ustima pretvorila ga u kamen.
Ali ovog puta sam ja nju stavio ispod sebe i počeo da jebem ja nju.Blago je mešala,pomerala,ali umorna od prethodnog rasturanja,nije se bunila što ja preuzimam inicijativu.Ni sam neznam koliko sam je dugo jebao,menjali smo poze,pokazala mi je nekoliko za koje nisam ni ja znao.Bio sam gola voda,kad sam ga konačno po trći put stavio njoj u usta da mi isprazni jaja do kraja.
Obukao sam gaće i majcu,ona spavaćicu,hteo sam da krenem u svoj krevet,ali me ona zamoli da ostanem još malo sa njom u krevetu.Legao sam,ona se priljubila uz mene,i neprimetno smo oboje zaspali.U jednom momentu,nešto je lupilo i ja sam se probudio.Kroz prozo*am video da se razdanjuje i sevne mi kroz glavu da joj muž treba doći sa posla.Na brzinu sam izleteo iz sobe,pretrčao u svoj krevet,i samo što sam se pokrio čuo sam ulazna vrata kako se otvaraju,njenog muža kako ulazi,stavlja hleb u kutiju,pošto ga je on kupovao kad radi treću,dok je još vruć,i na prstima ulazi u svoju sobu kod žene, uspavane i zadovoljne.
Sreća naša da je vetar lupio kapijom, dok je on gurao bicikl unutra,tako da me je probudio.Pa voli bog i švalere ponekad,kad čine dobro i humano delo,zar ne?
Tako je počela moja avantura sa svastikom,koja sa kraćím i dužim pauzama traje i danas.Imena sam namerno izostavio,šta je sigurno,sigurno je.

Oceni
[Total: 2 Average: 5]
Uživanje na velikoj crnoj batini

Posle mnogo truda i upornog nagovaranja o lepoti promene i takvog čina, moj muž me je uspeo navesti i nagovoriti da mu ispunim fantaziju i najveću seksualnu želju. Da i ja napokon probam drugog jebača

Razvaljivanje matorke

Potpuno sam izgubio osecaj za vreme,bio sam toliko napaljen da je kita ponovo pocela da se dize,izvadio sam svoja 4 prsta iz njene picetine koja je nastavila da se cedi.-Idem da se operem sva sam

Iznenada zadovoljena

Od pre godinu dana u kuci zivim sa mamom, njenim drugim muzem i njegovim sinom Aleksom. Aleksa je visok, tamnoput decko, sa crnim ocima. Od kad sam ga prvi put videla pomislila sam da je