Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Strastveno uživanje

Ja i moja žena smo gledali pornić, žena sa dvojicom. Ona na leđima, digla noge na ramena jebaču dok je tuca, a drugome dudla kurac. Posmatrao sam ženu, nju je to napalilo, pomazio sam joj tvrde bradavice, izvadio kurac i počeo da ga nadrkavam, a ona zavuče ruku ispod gaćica i počela je da masturbira pičkicu.

Tako smo zajedno drkali, ja kurac, a ona pičku dok smo gledali pornić u kojem se ženska jebe sa dvojicom. Pre nego smo zajedno svršili drkajući kurac i pičku ja joj rekoh da bih voleo da je neko jebe dok ja gledam, a ona u tom trenutku svrši silovito, riknula je kao lavica, tresla se kao da je zemljotres. Ustao sam, skuvao kafu. Nisam hteo da se tuširam. I uz kafu smo počeli priču o grupnjaku. U toku priče ona poče da dira svoju pičku i ja sam počeo da je ližem pričajući sa prekidima kako ćemo to da isprobamo. Opet je brzo svršila. Posle smo se saglasili da organizujemo trojku.

I da ne dužim. Jednog dana smo izašli u grad da šetamo. Nije nosila gaćice, Dok smo sedeli u restoranu i pili kafu s vremena na vreme je širila noge diskretno da joj vidim pičku. Digao mi se odmah. Primetila je da je jedan tip gleda i ona se namestila tako da on vidi da nema gaćice. Tip je počeo preko pantalona diskretno da mazi kurac vrebajući kad ja ne gledam u njegovom pravcu. I ja kao pravi džentlmen odem u WC. Dok sam se vratio oni su već uspostavili kontakt, izmenjali telefone.

Otišli smo kući. Usput mi je, grleći me, pričala kako je planirala sutradan randevu sa tipom, ali prvi put sama. Nije mi bilo pravo, ali pristao sam pod uslovom da mi ispriča svaki detalj, od susreta, u toku seksa i kasnije do rastanka. Pristala je. Meni se kurac digao. Primetila je.

– Ti voliš da me drugi jebe?

– Volim, ljubavi.

Poljubila me strasno.

Te večeri smo se tri puta jebali i uvek pričali o grupnjaku. Seks nam je bio izuzetno lep sa pričom o grupnjaku. Bili smo nestrpljivi da vidimo kako to izgleda uživo kad je ovako lepo u priči dok se jebemo.

Sutradan se lepo skockala, vidno ovlažila i otišla na sastanak u jedan motel.

Ostao sam go u stanu, nadrkavajući kurac i zamisljajući kako se sreću, ljube, jebu. Goreo sam od želje da se što pre vrati i da mi ispriča. Dogovorili smo se da se ne tušira posle jebanja nego da dodje sa spermom u pički. Mislio sam da će ostati par sati, ali oteglo se do ponoći. Za to vreme sam dva puta izdrkao.

I konacno je stigla moja draga ženica. Dok mi je pričala svaki detalj, ja sam joj mazio vlažnu pičku punu sperme, a ona mi nadrkavala kurac.

Dogovorili smo se da ga ona pozove kod nas, a već mu je u toku jebanja s njim rekla da sanja trojku i da sam se ja složio.

Posle dva dana evo ga sa buketom cveća. Pantalone samo što ne puknu. Kurac je hteo da iskoči. Moja žena se mazno privila uz njega, ljubila se, on joj je uvalio jezik u usta duboko i levom rukom joj stegao guzu, a ja sam preko pantalona gladio svoj kurac. Kad su se razvojili pružio mi je ruku i upoznali smo se. Seli smo u dnevnom boravku. Ja sam otišao u kuhinju da skuvam kafu. Kad sam se vratio sa tri šolje i tri čaše vina, on joj je lizao pičkicu. Izvadio sam kurac i stavio joj u usta. Nije joj mnogo trebalo da svrši. Vrištala je sa mojim kurcem u ustima. Onda se on počeo skidati. Jebo te, kad sam mu video koliki mu je kurac zamalo nisam pao na patos. Pa to nije kurac nego čudovište. Glava kurca mu je kao glava mačeta, a kurac prošaran brojnim plavim nabreklim žilama. Moja žena je nestrpljivo čekala da to čudovište opet primi u sebe. Sad mi je jasno, kako mi je pričala posle njihove prve jebačine, zašto je osam puta svršila dok je on jebao i konačno sipao obilje sperme u nju.

Sad je stajao u sobi sa kurcem kao da ima jarbol, a ne kurac. Meni se momentalno digao. Uzbudio sam se ludački. Uzeo je u naručje, a ona ga obgrli nogama u stojećem položaju. On je položi na sto. Lepota. Gledam kako ulazi u nju, a ona uživa. Nije ga ni deset puta ubo u nju kad je prvi put svršila. On je nastavio da je razvaljuje, a njoj su sise letele napred – nazad u ritmu nabijanja njegovog čudovišta. I ja sam se uzbudio pred tim prizorom. Orao je svojim kurcem po plodnoj njivi ispod pupka moje žene koja mi je pušila dok je on nju rasturao, a ona celo vreme stenjala. Mene je njeno stenjanje i njegovo divljacko nabijanje kurca u pičku moje žene uzbudilo da sam brzo svršio u njena usta. On je nastavio da je jebe dalje. Držao sma je za sise, mazio ih i ljubio je u usta koja sam napunio mojom spermom, a on je nabijao sve jače i jače. Jebao je dugo. Učinjelo mi se da je čitava večnost. Izbrojao sam da je svršila devet puta pre nego je on riknuo, žestoko se nabio u nju i napunio joj pičku. Klonuo je na nju i posle nekoliko minuta prebacili smo se na trosed da pijemo vino, kafa se već ohladila, pa sam morao da kuvam novu. Kad sam se vratio ležali su na trosedu zagrljeni.

Prešli smo u spavaću sobu i ona je te noći spavala između nas dvojice. Jednom rukom je milovala jedan kurac, a drugom drugi. Oko pola noći probudio sam se i poželeo da je jebem i odmah sam počeo. On je još spavao. Njeni pokreti tokom jebanja su ga rasanili i on joj je pružio svoju gromnu kurčinu da dudla. Bože, kakva li je to lepota. Ja je jebem a ona dudla ogromnu kurčinu. Nije mi mnogo trebalo. Brzo sam svršio, pa je on nastavio da jebe. Opet smo zaspali, ali kratko i opet je usledila jebačka tura. Ujutru kad smo se probudili tuširali smo se zajedno. Primetio sam da je na mom kurcu nečija ruka. Mislio sam da je njena, ali on je mazio moj kurac. Pogledali smo se i nasmešili jedan drugome. Uzeo sam njegovu ohromnu kurčinu da je narkavam. Za to vreme moja žena je počela da masturbira pičku pred nama, a mi da drkamo kurčeve jedan drugome.

2

Posle uzbudljive i pojebljive noci, pune strasti i uzivanja, u toku tusiranja u kadi (ja, zena i njen jebač sa kojim je toliko puta svršila u toku noći) slučajno smo dodirnuli kurčeve jedan drugome i počeli da medjusobno drkamo, dakle ja njemu, on meni, a žena za to vreme, naspram nas, počela da dira slatku pičkicu i da se napaljuje, uvija se mazno, uzdiše, a nas dvojica se popalismo kao pastuvi. Legli smo u kadu, u pozi 69 i počeli da pušimo kurčeve jedan drugome… Jao, njegov kurac je ogroman, jedva je njegova glava stala u moja usta. A ja se napalio ludački kad pomislih kako je moja žena uživala, nabijena na to čudovište koje Bog daje samo odabranim jebačima. Osetio sam da ću brzo da svršim u njegova usta. Hteo sam da ga izvučem, ali je on osetio po mojim trzajima da ću brzo da svršim i nije dao ga izvadim nego sam mu napunio usta spermom. U tom trenutku, kao da je i njega grom ošinuo, naglo je svršio u moja usta. Uživao sam u obilju sperme u mojim ustima. Ustali smo i počeli smo da se ljubimo, sa ustima punim sperme, mešajući je i prebacujući je iz mojih u njegova usta i obrnuto. Žena je, videvši to, strahovito svršila, vrisak je prolomio celu kuću. Posle njenog orgazma on je nju uzeo u naručje, nosio je u spavaću sobu, a ja sam joj, u toku nošenja, stavio moj kurac u usta i tako smo nas troje lagano stigli do spavaće sobe.

Ljubili smo se utroje, obojica nju, nas dvojica, dok je ona između nas, kao prava mačkica ušuškana.

Posle pola sata maženja ustala je da skuva kafu, a nas dvojica smo odmah krenuli u akciju u pozi 69 dudlajući jedan drugome. Kad se vratila sa kaficom videla je da su nam kurčevi u erekciji. Opet je počela pred nama da drka slatku pičkicu, legla je, raširila noge i nadraživala klitoris. Njen jebač je klekao između njenih nogu i sjurio joj u pičku njegov veliki kurac. Počela je da stenje, da se uvija. To me napalilo još više dok sam gledao kako ogromna kurčina ulazi u nju, kako ga izvlači skroz napolje,a to žene najviše izluđuje dok se jebu, što je moja draga ženica obilato koristeli gosteći se na ogromnoj kurčini. Njeno zadovoljstvo mi je dalo novi jebački polet, sav sam uzdrhtao od želje. Uzeo sam lubrikat, namazao kurac dobro i prineo ga njegovoj guzi. Kad je osetio kurac blizu rupice primirio se, ja sam iskoristio trenutak da ga namestim i da lagano prodem u njegovu guzu. Uh kako mi je bilo lepo kad je ušao glavić u guzu! Stao sam da se i on malo navikne, on se takođe primirio i u jednom trenutku, kad se guza opustila, moj kurac je naglo uleto do balčaka u njegovu guzu. Počeo sam da ga jebem, najpre lagano, pa sve jače i jače, a za to vreme on je počeo da stenje i da uvija guzom kao da je prava jebaljka. Šljapkao je njegovim mudima po guzi moje slatkle jebene žene, a moja muda su šljapkala po njegovoj guzi i u tom dvostruklom mudatom taktu jebali smo se sa uživanjem. Palilo me kako se on sa njegovim velikim kurcem nabija u pičku moje žene a, kao za kaznu, nabijao sam moj kurac u njegovu guzu. Odlagao sam svršavanje. Hteo sam da dugo traje. I uspeo sam da odgađam još pola sata, ali više nisam mogao.

Svršio sam u njegovu guzu kao konj, a tog trenutka kad je osetio toplu spermu u guzi kao da je dobio još više divljačke snage, počeo je žestoko da ga nabija u moju ženu kao da će da je proburazi i posle nekoliko sekundi urliknuo je kao lav i ispraznio jaja u moju slatku ženu, divno izjebanu. Ležala je raširenih nogu, raščepljena, rasute kose, maksimalno dobro izjebana, teško je disala, grudi su joj se nadimale do te mere da su joj sise plesale neki novi jebački ples dok je ona ležeći teško disala. Spavaća soba mirisala je na strastvenu jebačinu. Uh to me opet napalilo. Ali rešio sam da ostavim sada kurac na miru. Hteo sam da skuvam kafu, ali me ona preduhitrila.

„Ja ću da skuvam kafu! Ovo ti nikad neću zaboraviti. Biću tio do groba zahvalna zbog priredjenog zadovoljstva!“, i poljubi me u usta strastveno, a njen jebač je mazio spušteni kurac.

Otišla je da kuva kafu, a mi smo se u međuvremenu ljubili i dirali kurčeve jedan drugome. Nismo hteli daleko da idemo, ostavili smo za neku drugu priliku kad smo videli da moja žestoko izjebana žena nosi tri kafice Čavrljali smo zadovoljni još dva sata i rastali se uz strastvene poljupce, a prethodno smo se dogovorili da idućeg vikenda opet dođe kod nas. Na rastanku poklonio sam mu tangice moje žene.

Tog dana i te noći sa ženom sam se jebao osam puta. Odakle mi ta snaga? Čim sam pomislio na očaravajuću jebačinu u troje, sa svim detaljima, meni se kurac odmah dizao i morao sam da jebem moju slatku pojebljivu ženu. U medjuvremenu pričali smo o minulim jebačkim doživljajima. S nestrpljenem smo čekali vikend…

3

Osvanula je subota koju smo jedva dočekali ja i žena. Ona je već bila napaljena iako se u zoru jebala sa mnom. Kako je i dogovoreno, eto Miloša u šest sati izjutra. Izljubio se sa mojom ženom i izvatao je za slatko trćkasto dupe, meni se na taj prizor kurac digao, a Miloš je onda i meni dao poljubac u usta.

Seli smo da doručkujemo i popijemo kafu pre nego krenemo u šumu. Moja žena nije imala gaćice. Ona ih, u stvari, već duže vreme uopšte ne nosi. Pokazala je Milošu obrijanu pohotnu picu. On se sagao ispod stola i počeo da joj liže pičkicu. Ja sam izvadio moj kurac i nadrkavao popaljen prizorom, ne vidim ga dole, ali znam da joj liže pičku i vidim kako se ona zajapurila, trese glavom levo desno, sise joj lete tamo ovamo. Ustao sam i stavio joj moju prirodnu kobasicu u usta umesto doručka koji se još uvek pušio na stolu. Dudlala je moj kurac kao da je najgladnija. Približavao se njen orgazam. Halapljivo ga mi je dudlala dо te mere da sam svršio istovremeno kad i ona sa vriskom, a ja sa urlikom. Uh. Ona proguta spermu, poljubi me, a Miloš se pomoli ispod stola, nastavi da je ljubi u usta. Ja sam seo sa strane i počeli smo da doručkujemo.

Posle doručka smo krenuli kolima. Ja sam vozio. Moja žena i Miloš su sedeli na zadnjem sedištu. Raskopčala mu je šlic i izvadila njegov gigantski kurac i u toku vožnje nastavila da se sladi sa još jednom debelom prirodnom kobasicom za doručak. Ptice u šumi su cvrkutale i pevale, a ja sam veselo zviždao. U ogledalu sam posmatrao šta njih dvoje na zadnjem sedištu rade. Moj kurac samo što ne eksplodira. Izvadio sam ga i počeo da ga nadrkavam u toku vožnje, uživajući dok sam gledao, s vremena vreme, kako on njoj mesi sise, ljubi vrat, dok mu ona dudla ogromnu kurčinu.

Odjednom videh autostoperku koja čeka da je neko primi. Pokazah ženi i Milošu na nju, a žena reče: – Primi je, neka sedne napred.

Lagano sam vozio da bismo dobili u vremenu da se njih dvoje srede, da Miloš spakuje ogromnu kurčinu u pantalone i da se moja žena koliko toliko sredi. Dao sam desni žmigavac. Primio sam autostoperku. Nosila je uske farmerice, toliko tesne da joj se čak i pičkica ocrtavala. Imala je plavu dugu kosu, bujne grudi i imala je svega 19 godina, više nego duplo mlađa od mene. U kolima se upoznasmo, ona nam reče da studira arhitekturu. Nastavio sam lagano da vozim i da je očima svlačim. Ispod tanke bluze krile su se rasvetane bujne grudi. Bradаvice samo što ne iskoče. Bila je uzbuđena. Da li je nešto prеdosetila, ili je osetila erotski miris u kolima? Uključio sam laganu porno muziku (J.X.Vertical – Female orgasm (Demo unmix). Uz predivne erotske taktove i jebozovne uzdahe moja žena i Miloš su počeli da se vataju. Nova saputnica Milica primetila je i sa strane me pogledivala. Primetio sam da baca pogled na moje medjunožje, ali pravio sаm se naivan. Kao slučajno sam desnom rukom pomazio par puta kurac preko pantalona, što njoj nije promaklo. Zavalila se na sedište, uzdahnula, prekrstila noge. Orgazmička muzika je uradila svoje. Moja žena pozadi je počela da stenje, jer je Miloš nju sada jebao prstima i ljubio u usta. Milica je to jasno videla, pomazila sebe preko grudi i bacila pogled na moje medjunožje. Ja kao nisam primetio da je ona pogledala u pravcu mog kurca, ali sam počeo lagano da otkopčavam pantalone i za čas posla je iskočio moj kurac u punoj erekciji. Zacrvenela se i nasmešila. Pružila je levu ruku, dohvatila moj kurac i počela da mi ga drka. Ja sam desnom rukom dirao njene sise. Bradavice su joj bile tvrde kao kamen. Vozeći se tako i nadražujući se, ušli smo u šumu, Skrenuo sam sa glavnog puta na sporedni šumski, a moja žena pozadi počela je da vrišti, imala je strašan orgazam jer joj je Miloš sada lizao pičku. Milica se sagla i počela da mi dudla kurac. Zaustavio sam auto na jedno skrovito mesto. Svukao sam pantalone i Milica se gostila mojim kurcem i jajima, a ja sam zavukao ruku ispod njenioh tangica, napipao klitoris koji je već bio nabubreo i počeo sam da jој nadražujem klitoris i vrlo brzo je doživela orgazan. Njen vrisak izazvao je i moju ženu i ona je odmah posle toga još jednom svršila. Izašli smo svi četvoro da šetamo po šumi. Ja i Milica zagrljeni, a pozadi nas Miloš i moja žena. Milica je mislila da su Miloš i moja žena par. U stvari i jesu bili tog trenutka, dok sam ja bio par sa mačkicom koja je, maltene, duplo mlađa od mene. Idući kroz šumu ljubili smo se i vatali. To isto su radili Miloš i moja žena iza nas. Došli smo do jene livade u uvali. Idealno mesto. Skinuo sam Milicu ljubeći je. To je isto radio Miloš mojoj ženi. Kad su dve žene bile skroz gole počeli smo i nas dvojica da se skidamo. Seli smo jedni naspram drugih, lako smo se mogli dohvatiti rukama. Za svaki slučaj još više smo se približili. Miloš je počeo da jebe moju ženu. Milica se zabezeknula kad je videla koliki mu je kurac. Obliznula se. Dok je Miloš jeba moja žena je naslonila glavu na Miličino krilo. U jednom trenutku okrenula je glavu i poljubila joj unutrašnju stranu butina. Milica je uzdahnula i raširila noge. Moja žena je nameštala glavu što bliže Miličinoj pičkici dok je Miloš jebe. U jednom trenutku ona poče da joj liže klitoris. Milica je uhvatila za glavu i čvrsto privlačila k sebi, a ja sam joj stavio kurac u usta. Moja zena je stenjala, pa je i Milica počela da stenje od zadovoljstva dok joj moja zena lize klitoris i moj kurac joj u ustima. Ja sam se nagnuo prema Milošu i počeli smo da se ljubimo i mazimo jedan drugome sise. Kurac mi je sve više postajao krut u Miličinim ustima i ona je u jednom trenutku vrisnula od orgazma. Malo smo odmorili i pogledima sa Milošem se dogovrih da zamenimo žene. I ubrzo to uradismo. Miloševa ogromna kurčina ulazila je silovito u usku Miličinu pičkicu, a Milica je lizala pičku moje žene dok sam ja moj kurac nabijao u slatka usta moje žene. Opet sam se nagnuo i nastavili smo ja i Miloš da se ljubimo. Miloš je vrlo brzo svršio u usku Miličinu pičku. Seli smo da se odmorimo. Moja žena je bila naslonjena na Milicu i lagano je mazila po stomaku. Ja i Miloš smo se okrenuli u pozi 69 i počeli smo da pušimo kurac jedan drugome. Kad su to videle naše žene i one su se našle u pozi 69 i jedna drugoj su lizale pičkicu. I jedna i druga su nekoliko puta svršile. Očigledno da su se dobro slagale. Ja i Miloš smo dudlali jedan drugome. Ja nisam hteo da svršim, čuvao sam se za Milicu, a Miloš je maločas svršio u Milicu, ali bez obzira na to mi smo se igrali kurčevima, dudlali i uživali u našim kurčevima, kao i naše žene u njihovim pičkicama.

Posle šumskog orgijanja u četvoro, ja, Miloš i moja slatkla žena, odvezosmo Milicu do fakulteta. Vraćajući se nazad dogovorismo se da uzmemo godišnji odmor i da ga provedemo zajedno na nekom ostrvu. Posle višečasovnog listanja kataloga, koje smo usput pokupili iz raznih turističkih agencija, dok smo u dnevnom boravku ispijali kafe goli, odlučismo se za grčko ostrvo Tasos. Nazvali smo svoje firme, uzeli godišnje odmore od subote. S obzirom da je bila sreda čekanje nam se učinilo dugačko kao večnost. Da bismo ga prekratili počeli smo zajednički da mazimo moju dragu ženicu. Uzbudila se. Nama su kurčevi bili dignuti. Pogladila je Milošev veliki kurac sa puno ljubavi. Opkoračila ga i počela da se nabija na njegovu kurčinu. Kad se nasadila do kraja uzdahnula je, sagla glavu i počela da se ljubi sa Milošem. Ja sam prišao iza, rekao im da se malo umire kako bih joj ugurao kurac u slatku guzu. Primirila se. Lagano sam kružio glavićem oko rupice. Miloš joj je rukama širio loptice da lakše moj kurac lakše udje. Dobro sam je podmazao i sa dobro namazanim kurcem počeo sam lagano da ulazim. Ona se već bila opustila, što znači da je željno očekivala da joj i drugi kurac popuni i drugu rupu. Glavić je ušao nežno i stao sam. Ona je sama počela da se guzom nabija. Pustio sam je jer to je najidealnije da se žena opusti. Konačno, moj kurac je bio skroz u njenoj guzi. Počeo sam lagano da je jebem u guzu. Miloš je odozdo počeo da je podbija, da joj ga zabija baš žesstoko. Osetili smo kako nam se kurčevi dodiruju, njegov u pičkici i moj u njenoj guzi. Ona je Miloša za to vreme ljubila u usta, stenjala, a ja sam joj obuhvatio sise i nadraživao bradavice, njene zapaljive erogene zone. Počela je da svršava i dugo je svršavala. Odmaah posle toga i ja i Miloš smo joj napunili pičkicu i guzu spermom. Izvrnuli smo se na trosed iscrpljeni. Ona je bila izmedju nas. Mazili smo joj sise, stomak, butine. On s leve, a ja sa desne strane. Zaspali smo i posle par sati otišli smo da se tuširamo. Zajedno smo joj trljali telo, da je okupamo. Kad smo mogli onako žestoko da je jebemo na njeno zadovoljstvo zaslužila je da je nežno okupamo. U toku kupanja ljubili smo je obojica. On s jedne, a ja s druge strane. Ona je čas jednome uvaljivala jezik u usta, a čas drugome. Ja sam je masirao po guzi, štipkao, gurao srednji prst u guzu, a Miloš joj je sa dva prstaa nadraživao nabubreli klitoris. Stojeći u kadi između nas svršila je i poklela, ali smo je mi pridržali da ne padne. Odneli smo je u dnevnu sobu zajedno i nežno je spustili na trosed.

Obukla se, skuvala kafu i spremila se da izađemo na večeru.

U toku večere u restoranu, razume se, nije imala gaćice, što smo mi dobro znali i to nas je napaljivalo.

Nisam mogao da izdržim. Dao sam joj znak da odemo do toaleta. Ušli smo u kabinu. Zadigao sam joj suknju i odpozadi sam joj sjurio nabrekli kurac. Nismo vrata bili zaključali i Miloš je ušao, izvadio kurčinu i prineo joj ustima. Dudlala je strastveno i nabijala se na moj kurac. Kad sam video da Miloš svršava u njena usta i ja sam joj obilno svršio u pičkicu. Progutala je svaku kap Miloševe sperme. Vratili smo se nazad, mi ispražnjenih jaja, a moja draga jebena žena puna sperme iz dva kurca. Večerali smo uz šalu, govoreći joj da ona sada duplo večera, a a ona nama odmah uzvrati da tako treba kad je jebu dva strastvena jebača i sočno me poljubi u usta, a Miloša ispod stola stegnu za kurac.

Rastali smo se te noći nestrpljivo čekajući petak popodne da krenemo na aerodrom.

Konačno, osvanuo je petak. Otišli smo na aerodrom i u 16 časova smo se ukrcali na avion.

Sutradan u zoru iz Atine smo stigli na ostrvo Tasos. Zanemeli smo od lepote koja se pred nama ukazala.

Nepregledne borove šume i maslinjaci učinili prosto su mamili na dobru jebačinu u prirodi tog najzelenijeg grčkog ostrva sa najraskošnijom lepotom. Na ostrvu se nalazi mnogo diskretnih uvala sa prelepim plažama pored kristalno čistog mora koje je mirisalo na daljinu i na seks u tišini.

Smestili smo se u bungalov. Prvo smo se istuširali i goli legli na prostrani francuski ležaj. Zaspali smo mazeći moju ženu između nas koja se sklupčala i privila kao mačkica izmedju dva jebača, a jeste mačkica i po moja ženica.

Posle budjenja skuvala je kafu u kuhinji i iznela na terasu bungalova. S obzirom da je bungalov na usamljenom mestu medju ogromnim borovima, idealan je i diskretan. Dok smo ispijali kaficu mazila nam je kurčeve naizmenično. Ja sam je naslonio na ogradu i nabio joj kurac u pičku od pozadi, a Miloš joj je ispred ponudio kurac da dudla. Posle pola sata napunio sam joj pičkicu spermom, a Miloš usta. Sa ustima punim sperme ljubila je naizmenično u usta i mene i Miloša. Posle ove slatke jebačke seanse otišli smo na plažu.

Pesak na plaži je sitan kao brašno. Skinuli smo se goli i ušli u vodu. Plivali smo zajedno, usput je mazeći i ljubeći. Igrali smo se, a ona, kao prava riba, izvodila je akrobacije, nameštala guzu u krilo čas jednome, čas drugome, nadrkavajući nam kurčeve i istovremeno ljubeći nas naizmenično.

Nabila se u vodi na Milošev kurac i sa mnom se ljubila u usta i mazila moj kurac. Mene je to uzbudilo i svršio sam kad sam video kako se ona grči na Miloševom kurcu i svršava istovremeno kad i Miloš. Posle smo plivali još pola sata i izašli na plažu da se sunčamo. Legla je izmedju nas zadovoljna, izjebana do mile volje. Sunčevi zraci su nas kupali toplinom i nama su kurčevi opet počeli da se dižu. S obzirom da smo ležali na ledjima, ja s desne, a Miloš s leve njen sgtrane, ustala je i prvo se nasadila na moj kurac, poskakivala jedno petnaestak puta na mom kurcu, onda se skinula i nasadila se na Milošev kurac. Svršila je i onda smo otišli da plivamo…

5

Sutradan, dakle drugog dana boravka na Tasosu, otišli smo na plažu malo kasnije, jer smo se igrali u bungalovu od rane zore. Moja žena Vesna, okrenuta ledjima, zaspala je u zoru sa Miloševim kurcem u pičkici, a moj kurac je bio dobro uglavljen u Miloševoj guzi. Posle sat vremena spavanja Miloš je dobio erekciju ponovo i počeo je da kurcem ljulja moju dragu ženicu Vesnu kao da ljulja bebu, a na prvu njegovu jebačku kretnju i ja sam reagovao polurasanjen, obrgrlivši ga otpozadi da mi kurac ne ispadne iz njegove guze. Moj kurac je počeo da dobija punu erekciju dok sam lagano jebao Miloša koji je u istom ritmu jebao moju dragu ženu Vesnu. Ubrzavali smo jebački ritam da zornjak bude što više pojebljiv i pamtljiv. Miloš je mojoj ženi Vesni šaputao:

– Mačko, ja tebe jebem, a mene jebe tvoj muž. Uh što imaš usku pičkicu, kao da se nikad nisi jebala, uh, uh….

Moju ženu su ove reči palile, uzdisala je i crkutala:

– Jebite me i jebite se, život je kratak, a tvoj kurac je debeo i dugačak, nabij mi debelu i dugačku kurčekanju do kraja, rasturi me, jebaču moj, ohhhhh, ohhhhhh, jaaaaaaaaaaaooooooo, tooo, uhhhhh, aaaaahhhhhhhhhh, aaaaahhhhhhhhhhh..

Njeno svršavanje nateralo je i Miloša da joj napuni pičkiciu spermom, a takođe i mene, napunio sam mu guzu. Tako, u toj pozi ostali smo da ležimo i zaspali smo. Probudili smo se kad je sunce već visoko bilo odskočilo. Pogledao sam na sat. Je li moguće? 11 sati. Brzo smo ustali, istuširali se, otišli u restoran da doručkujemo i ručamo istovremeno.

Posle ručka pili smo kafu i Vesna je prstom kružno mešala šlag od kafe, gledajući nas onim njenim zavodljivim i pojebljivim pogledom.

– Zamišljam da ste obojica izdrkali u šolju kafe. Bio bi to najbolji i najslađi šlag. Smejali smo se kao ludi….

Na plažu smo stigli tačno u podne.

S obzirom da je to bila nudistička plaža svi su bili goli. Neki ljudi, stariji, mlađi i oni srednjih godina, nadrkavali su kurčeve ležeći dok su gledali jednu zanosnu plavušu koja se okretala čas na ovu čas na drugu stranu. Izabrali smo mesto između nekoliko njih koji su drkali na plavušu.

Vesna je legla između nas, ljubila se čas sa sa Milošem, a čas sa mnom. Posle kratke konsultacije uvo na uvo, ja i Miloš smo ustali, udaljili se par metara od Vesne koja je počela da se nadražuje, da masturbira desnom rukom, a levom je gnječila sise i oblizivala čas jednu, čas drugu bradavicu. Ja i Miloš smo drkali na Vesnu u njenoj blizini. Pridružio nam se stidljivo jedan mladić, natežući veliki kurac prošaran debelim venama. Vesna je uzdisala i nadraživala klitoris ritmičnim pokretima, vrteći slatkom guzom. U medjuvremenu prišli su iza nas još trojica. Svi smo drkali na Vesnu. Ona je zavodljivo posmatrala sve kurčeve koje stastveno natežu okupljeni. Ja i Miloš smo drkali sa zadovoljstvom, uživajući u prizoru. Vesna je već svršila dva puta pre nego je spermu išpricao onaj mladić koji je prvi nama prišao i počeo da drka. Špricnuo je spermu skoro metar i po i poprskao Vesnu po stomaku. Ona je njegovu spermu pokupila i razmazala oko usana i po licu. Posle kratkog vremena jedan čovek je svršio, ali nije pošpricao Vesnu nego je svršio sebi u šaku. Ja i Miloš smo munuli laktovima dvojicu drugih koji su se pripremali da svrše, što im je bio znak da priđu bliže. To su i uradili. Obojica su stali iznad Vesne koja je nadraživala klitoris i uvijala se uz uzdahe. Nije im dugo trebalo da svrše i poprskali su spermom Vesnine sise koja je znalački razlila spermu oko bradavica. Nas je taj prizor napalio da smo obojica svršili i polili smo je po licu našim spermama, najboljom kremom za lice, što je poznato još iz Kleopatrinog vremena koja je redovno lice mazala spermom i uvek imala najnežniji ten lica.

6

Posle povratka sa Tasosa vikend smo proveli kod Miloša. Došli smo u subotu ujutru. Miloš nas je dočekao na vratima u kućnom mantilu. Otvorivši kućni ogrtač ukazao se njegov veliki kurac u erekciji u znak dobrododošlice. On i Vesna počeše odmah u hodniku da se ljube, a njihovo ljubljenje me napalilo. Sagao sam se i strpao Milošev kurac u usta. Krenuli su ljubljeći se prema dnevnom boravku i ja s njima nadrkavajući mu kurac koji kao da je vapio za Vesninom pičkicom. Seli smo na trosed, a Miloš je izneo piće. Svi smo smo se razgolitili i nazdravili smo goli. Miloš je seo naspram Vesne i počeo lagano da nateze kozicu kurca preko glavića. Vesna se raskrečila naspram nas dvojice i počela da masira klitoris. Pri tom se uvijala i stenjala izazivački. Vrlo brzo je svršila masturbirajući i gledajući nas kako nadrkavamo kurčeve. Posle njenog orgazma ja sam prvi prišao, stavio sam joj kurac u usta, a Miloš je kleknuo dole i počeo da joj liže klitoris. Brzo je svršila i prilikom svršavanja kao da je htela da proguta moj kurac, što me nateralo da joj svršim u usta. Onda joj je Miloš digao noge na svoja ramena i sjurio joj kurčinu u uzavrelu pičkicu. Jebao je silovito, a ona se odozdo nabijala. Kao da je htela da je proburazi kurcem. Žena kad je maskimalno uspaljena i na vatreno koplje bi se nabila, jer ženi je kurac vrhovno božanstvo.

Dok je Miloš silovito ulazio u Vesninu pičku setih se Diva iz Cerna i pomenuh njegovo ime na glas i odmah mi se diže kurac. Namestismo Vesnu tako je obojica jebemo, Miloš u pičkicu, a ja u guzu i vrlo brzo joj Miloš napuni pičku spermom. Ja sam maločas bio svršio u njenim ustima. Seli smo da ispijamo piće.

Vesna me pita: – Maločas si pomenuo nekog diva, ko je to?

– Div iz Cerna, prekrasnog sela u Dorsetu, u dolini rečice između Dorčestera i Šerborna u Engleskoj, na zaravni u brdima leži na stazi širokoj svega pola metra. Taj Div iz Cerna, u stvari, je keltska figura primitivnog čoveka sa toljagom u ruci i dugačak je u ležećem polođaju 54 metra, a njegov kurac zajedno sa mudima dugačak je 10 metara. Smatra se da je Div iz Cerna lokalna verzuija rimskog boga Herkula i da je simbolizovao plodnost. Njegov kurac, kako sam maločas rekao, zajedno sa mudima, bio je dugačak 10 metara. Prvi put je snimljen 1893. godine, a lokalno stanovništvo je verovalo da je vođenje ljubavi na travi, koja raste baš na kurcu Diva iz Cerna, bio uspešan tretman protiv steriliteta kod žena. Druga legenda odnosi se na zavodničke sposobnosti žena i kaže – sve što jedna devojka treba da uradi da bi postala vanserijska zavodnica jeste da sedne na brdašce/testis Diva iz Cerna i da mazi pičku.

Za to vreme Vesna je milovala oba kurca sa strane, i moj i Milošev. Opet smo bili spremni za jebačku akciju. Sad sam je ja jebao, a Miloš joj je stavio ogromnu kurčinu u lepa usta. Žena se gostila sa dva najjebačkija ljudska komada koje je Bog stvorio za zadovoljstva i fiziološke potrebe. Brzo je svršila, verovatno zamišljajući kurac Diva iz Cerna.

Ostavili smo izjebanu Vesnu da se malo odmori od jebačkih zadovoljstva. Izvalili smo se na rasklopljeni trosed, milujući Vesnu između nas.

– Pavle, tvoja me priča uzbudila i napalila kao ždrebicu. Pričaj mi još nešto o kurcu u raznim delovima sveta. Ima li šta interesantno? Baš bih volela da čujem.

– Ima. U Africi i Aziji kurac, i bilo koja druga jebačka simbolika, mnogo su prisutni. Mnogi svakodnevni predmeti, lule, stolice i bokali, ukrašeni su kurčevima. Figurice sa kurčevima donose sreću i stanovnicima ostrva Bali. U Indoneziji muškarci i danas otkriju kurac i upiru ga u određenom pravcu kako bi oterali zle duhove. U Koreji ispred sela stoje čuvari sa kurčevima od drveta, a u Indiji svako selo ima kamenje u obliku kurca. U seoskim krajevima Butana ljudi i danas slikaju velike šarene kurčeve na fasadama svojih kuća radi blagoslova. Znači, kurac je božanske moći. Uostalom, kurac ubrizgava spermu u ženu i stvara novi život. Dakle, kurac ima božansku moć. Zato ga žene vole kao Boga!

– Jako interesantno i poučno, reče Miloš. Baš si sada zagolicao i moju znatiželju.

– I moju, reče Vesna, ja sam opet ludo napaljena, molim te Pavle pričlaj nam još o kurčevima na zidovima zgrada, to je jako interesantno.

– Običaj kačenja kurčeva na zidove zgrada datira iz starog Rima, ali je prisutan i u srednjem veku. Kurčevi su se često mogli videti čak i na zidovima crkava gde su kačeni iz verovanja da štite zgradu i sve u njoj od zlih čini. Simboli u obliku kurca u srednjovekovnoj Francuskoj obično su kačeni na trem, kao što je to slučaj sa katedralom u Tuluzu, brojnim crkvama u Bordou i mnogim drugim širom zemlje. Šokantno ili ne, tek u tom periodu postojao je i običaj obožavanja falusnih svetaca. Ginjol i Sveti Futrin bili su neki od njih i obično su prikazivani sa velikim kurčevima. Sveti Futrin je bio prvi i vrlo popularan biskup u Lionu, a protestanti koji su zarobili Embrun 1585. godine svedoče da lokalno stanovništvo kurac Svetog Futrina redovno škropi vinom.

Praksa obožavanja kurca nastavila se i po završetku srednjeg veka. Britanski ambasador u Napulju ser Vilijam Hamilton napisao je 1786. godine Kraljevskom savetu pismo u kome opisuje scenu obožavanja „velikog palca Svetog Kosmosa“ kojoj je prisustvovao u selu Isernija. Seljani su, piše, slavili tri dana, a žene su nosile voštane kurčeve i ljubile ih uzvikujući: „Santo Cosimo cosi lo voglio“ (O, sveti Kosmose, tako ja to volim!“), te voštanice nudile sveštenicima.

U kasnom srednjem veku kurac je odigrao važnu ulogu i u modi. Leonardu da Vinčiju nije bilo jasno zašto se muškarci stide svojih genitalija i „zašto svog vršnjaka kriju od pogleda, umesto da ga istaknu i ukrase kao ministra“. Možda je upravo ova izjava lansirala i pomalo bizarnu modu koja je u prvi plan isticala muške genitalije. Osim možda najstarijih, svi muškarci su tada nosili jarkocrvene pantalone koje su isticale ono najbolje kod svog vlasnika. U tome su im pomagali specijalni asesoari sakriveni ispod pantalona i dizajnirani tako da i one manje obdarene prikažu kao prave srećnike.

Od 1250. do 1550. godine u Evropi su naročito popularni bili hodočasnici, a Santjago de Kompostela u Galiciji (Španija) bila im je jedna od omiljenih destinacija. Da bi bolje prošli na putu i mogli sigurno da računaju na gostoprimstvo i ljubaznost domaćina, hodočasnici toga doba nosili su specijalne insignije i broševe. Broševi (inače, prava mala umetnička dela) bili su u obliku kurca, jer se verovanje iz starih vremena da kurac štiti od uroka u nekim krajevima Evrope održalo i u 16. veku.

Najomraženiji i najstrašniji kurac srednjeg veka bio je, naravno, đavolji. Nekada je prikazivan sa bodljama, nekada kao trozubac, nekada kao zmijski jezik. Mnoge žene su dovođene u vezu s njim i zbog njega završile na lomači.

Međutim, prosto je neverovatno kako je falus naprasno nestao u čitavoj Evropi u 16. veku. I dok je u 15. veku bilo čak poželjno šetati okolo sa brošem u obliku kurca, u 17. veku seksualni simboli bili su dopušteni samo u spavaćoj sobi. Seksualnost i pokazivanje genitalija postali su tabu. Polni organi su iščezli sa slika, a oni koji su na njima već postojali bivali su sakrivani docrtavanjem detalja poput smokvinog i vinovog lista, ili pak glava ptica i grifona. Novi trend nije poštedeo ni dela slavnog Mikelanđela čije su nage figure u grobnici Medičijevih u crkvi Svetog Lorenca u Firenci dobile „gaćice“ u vidu ogromnog gvozdenog lišća vinove loze. I u doba renesanse kurac se, kao motiv, pojavljuje tek sporadično, uglavnom na satiričnim crtežima i karikaturama. Jedna od najpoznatijih karikatura 18. veka bila je ona sa francuskom kraljicom Marijom Antoanetom koja mazi kurac na kome jaše general Lafajet.

Antifalusna kultura dostiže vrhunac od 1715. godine, kada prikaze kurčeva zamenjuju bizarna odmagala masturbacije, poput čeličnog prstena sa bodljama koji se navlači na penis i sličnih puritanskih izuma.

Napokon, u 19. veku kurac ponovo izlazi na svetlost kulturno-istorijske pozornice. Lotrek, Pikaso, kasnije Dali, Miro, Šile… predstavljaju kurac na različite načine, sa različitom simbolikom. U 20. veku kurac u nekim delovima sveta već gubi značenje simbola plodnosti i moći i svodi se na sredstvo za izražavanje humora i erotike.

Od moderne umetnosti malo ko je očekivao da bude lepa. Imperativ je bio – šokirati. Kurac se tako pojavljuje u bizarnim oblicima i veličinama, a najmonumentalniji, delo Huana (Đoan) Miroa, postavljen je na centralni trg u Barseloni. U međuvremenu, kurac je izgubio na onom mitskom i arhetipskom, ali je ostao inspiracija. Danas je moguće zaprositi devojku prstenom ukrašenim kurcem sa dragim kamenom, dok se pored vas puši tanjir ukusnog jela (pašte) u obliku kurca, izuzetno ukusni cazzeti tricolori.

– Uh, Pavle, kako je lepo legla ova tvoja priča sa našom slatkom orgijom. Je li, odakle potiču orgije?

– Uprkos danas raširenom uverenju da su orgije prvenstveno oblik grupnog promiskuitetnog ponašanja, reč (grč. orgia, orgion) izvorno označava versko okupljanje u kultovima za koje se, opet pogrešno, smatra da su tajni, misteriozni, a u stvari su jedan od oblika uvođenja u neki uži ili širi krug posvećenih.

Tako je i hrišćanski obred krštenja vrsta misterije, mada su to isto hrišćanstvo, odnosno hrišćanska versko-politička borba za primat, i prateća propaganda najzaslužniji za diskreditaciju starijih misterija i orgija. Kao i seksa uopšte, uostalom.

U misterijske kultove ubrajaju se oni posvećeni Demetri i Kori u Eleusini kod Atine, seoska i gradska slavlja posvećena Dionisu i sličnim božanstvima ili njihovim sledbenicima, kakav je bio otac svih pesnika, Orfej. Rimljani su svetskom jezičkom bogatstvu dodali i bahanalije, slavlja u čast Bahusa.

Ono što povezuje sve pomenute orgije jeste njihova posvećenost plodnosti – i to tek uzgredno plodnosti ljudi. Demetra i njena kći Kora/Persefona simbolizuju godišnji vegetativni ciklus, kao što to predstavljaju Dionis i Bahus kao božanstva vegetacije i pijanstva plodnosti. U Eleusinskim misterijama deo obreda inicijacije bilo je pokazivanje „tajni“ za koje se pretpostavlja da su, uz pšenicu i druge plodove, bile i modeli kurca i pičke kao ljudskih simbola plodnosti. Slavlja u Dionisovu čast održavana su delimično kao ženski noćni praznici zabranjeni za muškarce i u Grčkoj su direktno povezana s nastankom tragedije. Dok su Rimljani, zbog tog simboličnog pokušaja žena da bar za dva-tri prolećna dana budu „na vlasti“ – bahanalije zabranili.

Danas se u Japanu održava festival kurcu.

– Kakva je to festival?, upita Vesna.

– To je festival posvećen kurcu. Slavi se svake prve nedelje aprila u Kavasakiju počev od 16 veka kada su se prostitutke masovno okupljale oko velike statue kurca i molile joj se da ih zaštiti od polno prenosivnih bolesti,a taj festival, posvećen kurcu, danas je u znaku nade da će kurac doneti sreću, zdravlje i plodnost. I zaista je tako. Kurac zaista donosi sreću i čoveklu i ženi. Kurac stvara zdravo potomstvo i jebanje održava vitalnost organizma. Inaće, ovaj fesstival posvećen kurcu ustanovljen je na čuvenoj japanskoj legendi. Naime, jednom je živela opasna demonka u vidu zubate vaginee skrivene u pički jedne neveste. Ova zla „vagina“ bi prve bračne noći kastrirala mladiće zbog čega su mlade Japanke tražile od kovača na glasu da im od najtvrđeg čelika iskuje ružičasti penis koji će jedini imati moć da savlada ovu užasnu vaginu. Uprkos legendi, Festival čeličnog penisa je danas jedna vesela manifestacija koja slavi muški polni organ, te se on može naći u vidu lizalica, sladoleda privesaka, simbola na čašama, majicama, kolača, hlebova… Festival posvećen kurcu redovno se u Kavasakiju održava od 1977. godine.

I na kraju, egipatski faraon Tutankamon, jedanesti faraon osamnaeste egipatske dinastije bio je balsamovan sa kurcem u erekciji i postavljen pod uglom od 90 stepeni pomoću traka tokom balsamovanja. Ovaj postupak imao je religijski značaj jer kurac u erekciji evocira regenerativna svojstva boga Ozirisa.

Prema mitologiji, Oziris je ubijen, a njegovo telo raskomadano na 13 delova. Njegova žena Izida uspela je sakupi sve delove rasparčanog tela osim kurca.

Neobično balsamovanje imalo je za cilj da spreči širenje atonizma, monoteističke religije koju je uveo Tutankamonov otac Ehnaton. Posmrtna erekcija mladog faraona bila je znak poštovanja prema kultu Ozirisa. Nijedna druga mumija nije pronađena u tom položaju.

Dugo sam još pričao o slavljenu kurca u svetu, sve dok mi se prispavalo. Kao po komandi, ja i Miloš smo zadremali na trosedu. Dugo smo spavali. Probudio nas miris kolača. Našem iznenađemju nije bilo kraja kad smo videli da je Vesna na stolu servirala kolače od oraha u obliku kurčeva, raznih veličina. Navalili smo na kolače u obliku kurčeva, a odmah zatim i na Vesnu. Jebali smo je do uveče na smenu….

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Sexy igračke matore komšinice

Nije ona bila loša komšinica, naprotiv, bila je za primer svim stanarima zgrade. Uvek je bila doterana i nasmejana, spremna da sa svakim popriča, priskoči u pomoć starijima. Gledano sa seksualne strane, bila je dobro

Doživljaj s nepoznatim

Bila je vrucina i neopisiva guzva u troli. Dok sam stajala i hvatala vazduh kroz otvoren prozor, osetila sam napaljenog muskarca kako se stiska uz mene iza ledja. Okrenula sam se i videla lepuskasog mladica.

Pičići k’o bombončići

Napokon sam ove godine dobio krevet u studentskom domu, blok B, dvokrevetna soba br. 26.U bloku B su bile dvokrevetna sobe, ali je kupatilo bilo zajedničko za svaki sprat. Na recepciji sam uzeo ključ i