Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Šta hoćeš da ti radim?

Nije bilo kasno kada su izašli sa splava i pošli kući, možda desetak sati.. popeli su se uz Savski nasip i krenuli niz betonsku stazu prema parkingu. Nisu stanovali daleko, ali je ona insistirala da idu kolima. Žalila se da se oseća umorno, ali i da joj se ide na piće kao nikada ranije. On se pobunio jer mu nije odgovaralo da strahuje od saobraćajaca zbog flaše piva, pa je ipak nevoljno pristao.
   Bili su stariji bračni par, on 51, ona 48. Retko su izlazili iz kuće i ovo im je bila neobična situacija. Stigli su i da se sporečkaju jer je ona za to kratko vreme halapljivo slistila dva piva i odmah počela da zapliće jezikom. Jedva ju je odgovorio od trećeg, svestan da bi je to dovelo do pravog pijanstva.
   Seli su u kola. Startovao je motor. Vozilu ispred njega su bila upaljena poziciona svetla, a iz auspuha je izlazio dim. Pretpostavio je da i oni planiraju da se isparkiraju pa je strpljivo čekao da to i učine, da se ne guraju. Ali kako se nisu pomerali, ubacio je u prvu, smotao volan i polako krenuo. Istog trenutka krenuše i oni i to unazad. Tresak je bio popriličan.
   Smesta je izašao – jedan far mu je bio razbijen. Na drugim kolima nije bilo vidljivih oštećenja. Zadubio se u pregled i ne primećujući drugog vozača koji je pored njega radio isto.
   – Jebote, ulubio si mi lim!
   Pogledao ga je – nizak, mršav klinac koji teško da je bio punoletan.
   – Kako misliš ulubio? Ništa se ne vidi. I što si koji kurac krenuo unazad?
   Klincu zadrhtaše usne. Bile su nekako čudno debele i ružno su štrčale na njegovom mršavom, bledom licu. Pomislio je da će mali da zaplače. Maznuo ćaletu kola pa se sad usrao od straha.
   Mali medjutim pisnu tankim, histeričnim glasom:
   – Sjebo si mi auto, some matori!
   Gledao je malog u čudu, a onda začuo pijani glas svoje žene. Obilazila je auto kao furija:
   – Šta je klinci, jel ima nekih problema, nešto vam nije jasno, a? – glumila je mangupa, verujući da neko stvarno u to može da poveruje, nesvesna koliko smešno zvuči. Celog života je pokušavao da je od toga oduči, ali nije vredelo.
   Sada su automobil zagledala još dva klinca, jedan obrijane glave i gojazan, a drugi nekako bezličan, hladnih očiju i bezizražajnog lica.
   Mali vozač zadrhta celim telom, maši se za pojas i izvuče pištolj, pa cevkom udari čoveka po glavi. Ovaj se zanese i ostade na nogama samo zahvaljujući tome što se uhvatio za otvorena vrata. Pored oka mu curnu tanak mlaz krvi.
   – Pucaću mu u stopalo, ne, ne, u koleno! – pištao je mali, mašući pištoljem.
   – Rokni ga bre u glavu – ohrabrivao ga je bezlični, pa povukao dugačak cim iz džointa koji mu je dogorevao medju prstima.
   – Džemo, stani! – oglasio se bucko. – Fuksa te pali, brate, veruj mi. Jebeš to. Makni cevku. Fuksa sere.
   Čovek se zagledao u ženu, opipavajući bolno mesto. Ona se, shvativši situaciju, zaledila na mestu na kojem je stajala.
   – Vidi bre šta je uradio, ima da ga roknem, razumeš me Čile, prijatelj si mi. Ima da ga roknem, čuješ bre!
   – Ne, Džemo! – Čile se približio malom i stegao mu rame, kao da saučestvuje u njegovom bolu. – Koj će ti to kurac? Uradićemo mu nešto bolje.
   – Šta bre da mu uradimo, šta sereš, šta je bolje od rokanja?
   – Pa evo, brate, jebaćemo mu ženu.
   Onaj bezlični, Fuksa, se zakikota. Mali je blenuo u gojaznog pajtaša.
   – Da jebemo matoru? Jesi poludeo?
   – Pa on voli da jebe matorke – dobaci Fuksa, cerekajući se, pa opsova odbacujući džoint koji mu je opekao prste.
   – Volim, što da ne volim, odlična je fora. A ova matorka uopšte nije loša.
   Sva trojca se zagledaše u nju, procenjujući je. Oniža crnka, još uvek dopadljivog lica, krupnih, tamnih očiju. Odeća koju je nosila, široka majca i tri četvrt pantalone, nije bog zna šta otkrivala, ali se videlo da još uvek ima figuru.
   – Ne znam. – Džemo se premišljao. Onda mu je sinula spasonosna ideja. – Svuci pantalone i gaće da ti vidim dupe.
   Obratio se potom prijateljima:
   – Volim dobro dupe. I butine da su sočne. Ako je tu negde, može, što da ne.
   Muž i žena su nepomično stajali, prateći raspravu, sledjeni. Nigde u okolini ni žive duše
   – Šta čekaš kurvo! – ciknu Džemo.
   Žena se prenu i poče da užurbano, drhtavim rukama, otkopčava pantalone. Nikako da protuti dugme kroz prorez, Uspevši, okrete im ledja i svuče pantalone i gaćice jednim potezom, do ispod kolena.
   – Digni majcu, ništra se ne vidi!
   Poslušno je zadigla majcu. Na uličnom svetlu bljesnuše njeni beli guzovi, poprilični, obli i još uvek čvrsti. Butine joj nisu bile idealno zategnute ali su i dalje imale ženstven oblik. Video se i deo struka, koji se sužavao iznad kukova, tako da se mogla zapaziti linija oblina svojstvena zrelim i još uvek dobro gradjenim ženama. Njen muž je fascinirano gledao, kao da je tek sad, na ovaj način, postao svestan koliko je poželjna.
   – Ne znam…- bio je skeptičan Fuksa.
   – Ako nećeš da je jebeš, može da ti puši. – predložio je Džemo, koji se izgleda zagrejao za ideju. – Gde ćemo je, ovde?
   – Ne, bre! – umešao se Čile. – Matorci su mi na putu, idemo kod mene.
   Oduzeli su im mobilne. Nju su smestili u Džemina kola, a druga je vozio Fuksa, sa njenim mužem na suvozačkom mestu. Čiletov stan je bio jedva pet minuta vožnje odatle.
   – Da ga vežemo? – pitao je Fuksa kada su ušli u stan. Vezali su mu ruke iza ledja i zalepili lepljivu traku preko usta. Ona je stajala sa strane, nepokretna.  Naterali su ga da sedne na pod, u ćošku dnevne sobe, pa posedaše na trosed i fotelje, otvorivši po pivo.
   – Šta čekaš, skidaj se! – Zapovedi joj Džemo.
   – Nemojte…- tek sad je došla do glasa. – Pustite nas, molim vas.
   Džemo poskoči, pridje joj u dva koraka i opali šamar. Zanela se i zamalo pala.
   – Pričaj samo kad ti se kaže!
   Shvativši situaciju, ona ponovo skide pantalone i gaćice, pa majcu, ostavši samo u belom brushalteru u kojem su joj sise izgledale prilično dobro i izdašno. Medjunožje su joj prekrivale crne, kovrdžave dlačice.
   – Ima stomačić – prokomentarisao je Fuksa. – I ne brije pičku. Ti si, Čile, bolestan.
   Čile ju je gledao gutajući pljuvačku. Njemu se svidela.
   – Ti si Fukso peder. Jel te bije neko po ušima da je jebeš?
   Fuksa ga je zamišljeno gledao. Lice mu je i dalje bilo bezizražajno, ali je izgledalo kao da nešto računa.
   – Gde tvoja keva drži veš? – najzad je upitao.
   – Šta će ti? Da drkaš na njene gaćice?
   – Ne seri! Lepo sam pitao.
   – E, Nemoj da se pališ.
   – Ma mogu i sam da nađem. – Fuksa je ustao i pošao da traži spavaću sobu. Čile se za trenutak premišljao da krene za njim, ali ga je gola žena u sobi odvratila od daljeg komplikovanja. Ustao je i počeo da se skida. Ubrzo je i on bio go. Nije bio obrijan samo po glavi – oko ukrućenog kurca koji je štrčao ispod salastog stomaka nije bilo dlaka, kao ni na neobično tamnim mudima. Krupan glavić mu se jarko crveneo od navale krvi i presijavao već podmazan od uzbuđenja. Gegavo joj je prišao. Obrazi su mu se zarumeneli, a čelo orosilo znojem. Spustio joj je šaku na sisu, preko brushaltera, i blago stisnuo.
   – Nije nešto čvrsta – prokomentarisao je. Ona ga je, ubledela, pogledala odozdo, niža od njega gotovo za dve glave.
   – Uhvati me za kurac – naredio joj je.
   – Molim te, nemoj… – govorila je tiho, da je ne čuje nervozni kepec. – Ti si dobar momak, nemoj ovo da radiš. Ako hoćeš, naći ćemo se ti i ja, sami. Pusti nas da idemo molim te.
   Ponovo ju je uhvatio za sisu, ovaj put jače, i počeo da je gnječi.
   – Vidiš mi kurac?
   Pogledala je u dignutu budžu, pa u njega, ne shvatajući.
   – Dignut je, razumeš? Šta predlažeš, da ga izdrkam?
   – Ako ti ja sad izdrkam, pustićeš nas? Doći ću još noćas, ako hoćeš, kad ovi odu.
   – Dođi ovamo – uhvatio ju je za mišicu i povukao ka trosedu. Seo je, a nju naveo da klekne na trosed pored njega. – Ajde mi sad lepo puši, onako, slasno, sisaj ga kao bombonu, razumeš?
   Raširio je noge. Kurac mu je štrčao ispod istaknutog stomaka. Ona ga je molećivo gledala, još uvek se nadajući spasenju.
   – Dobro ga popuši, pa ćemo da vidimo.
   Pokušao je da zvuči iskreno, ali mu je lice bilo napeto od želje, oznojeno i rumeno.
   Shvatajući da nema izbora, spustila se na laktove. Levom rukom ga je uhvatila za kurac i uzela ga u usta.  Zagrcnula se usisavajući masivni glavić, zgađena, ali se nekako suzdržala i počela da ga sisa, polako se njišući gore-dole. U tom položaju dupe joj se izdiglo i privuklo Čiletov pogled. Uživajući, kurca smeštenog u toplinu njenih usta, prešao joj je šakom po leđima i došao do pukotine na dupetu.
   – Ne diraj me – prekinula je sisanje i pokušala da se uspravi. Grubo ju je pritisnuo nazad na kurac.
   – Sisaj, pička ti materina! Diraj me po jajima i radi jezikom, jesi čula!
   Prsti joj pritisnuše šupak. Ona poče da se migolji, ali je on snažno šljepnu po dupetu, koje se odmah zacrvene na tom mestu. Zabolelo ju je i ona ga smesta posluša, ponovo obuhvatajući usnama zabalavljeni kurac i prelazeći mu prstima po otvrdlim mudima, Počela je da ga sisa palacajući jezikom po vrhu, prstima mazeći muda.
   Čile je ponovo šljepnu po dupetu. Dopalo mu se kako joj se meso zatalasa od udarca i kako se u tom trenutku ustima nabije na njegov kurac. Ponovio je isto još nekoliko puta i uskoro joj se zadnjica sva crvenele. Onda poče da joj gnječi to debelo meso, prelazeći povremeno na sočne butine. Zabacio je glavu, uživajući. Prsti mu u jednom trenutku zađoše među njene noge, pravo u dlakavu pičku. Bila je vlažna.
   – Prijebalo ti se, a?
   Umesto odgovora, ona poče još senzualnije da mu sisa, nadajući se da će ga tako dovesti do svršavanja. On nastavi da joj čeprka po pički. Pobunila se migoljeći dupe, on je za opomenu uštinu za butinu, pa joj ponovo šakom poklopi pičku. Srednjakom joj zađe u otvor i poče lagano da ga uvlači i izvlači, masirajući joj ostalim prstima bucmaste usmine i klitoris. Osetio je da njeno sisanje postaje neravnomerno, kao da gubi koncentraciju – znak da se nadražila, da možda i svršava, jer mu je na momente sisala krajnje grčevito, pa joj je odmah potom kurac kotovo ispadao iz usta, a onda bi ga ponovo zgrabila i užurbano sisala, stiskajući mu prstima muda i koren kurca.
   Uhavtio ju je za glavu i podigao sa kurca.
   – Kaži, koliko ti se jebe?
   Njegovo ugojeno lice, obliveno znojem, imalo je upitan izraz. Molećivo ga je gledala.
   – Molim te… P..pusti da završim…
   – To će tvoja pička da završi – uhvatio ju je za mišicu.
   – Ne, molim te, molim te… – zacvilela je, ali je on povede sa troseda i natera da legne na tepih, pred muža koji je, vezan i nepokretan, netremice posmatrao svaki delić scene.
   Legavši, ona skupi noge, savivši ih u kolenima i obgrlivši ih rukama, braneći pristup svojoj pički. Čile je stajao iznad nje, tamno crvenog, nabreklog glavića.
   – Raširi noge.
   Nemo je odmahnula glavom. Čile udari njenog muža šakom po glavi, tačno preko rane, a ovaj se preturi.
   Ona odmah pusti noge i široko ih razmaknu, nudeći mu svoju već spremnu i otvorenu pičku.
   On se spusti na kolena pa poleže po njoj, prekrivajući je svojim gojaznim telom. Muž je, i dalje ležeći na podu, imao direktan pogled na njegovo debelo, rumeno dupe koje se smeštalo tačno među široko razmaknute noge njegove žene.  Debeljkov glavić je njuškao među vlažnim usminama, lako našao put i polagano uronio. Popriličan, debeo kurac, ulazio je lagano, centimetar po centimetar u pičku koja ga je spremno dočekala. Tamna, obrijana muda ubrzo  nalegoše na žensku zadnjicu koja je podrhtavala. Ceo je bio u njoj.
   Debeljko ostade nepokretan i uhvati je sa obe šake za glavu, okrećući joj lice prema svojem. Žmurila je.
   – Pogledaj me.
   Otvorila je oči.
   – Jel ti lepo?
   Ćutala je, pritešnjena njegovim masivnim telom i nabijena na popriličan kurac.
   – Čuješ šta te pitam?
   Razmišljala je šta da kaže. Inat joj neće pomoći.
   – Lepo mi je.
   – Šta hoćeš da ti radim?
   – Jebi me. Jel to hoćeš da ti kažem?
   Čvrknuo je prstom po glavi.
   – Možeš ti to bolje. Oću da osetim strast.
   – Jebi me… – pokušala je da zvuči molećivo. To joj, doduše, nije bilo teško. Stvarno je želela da počne da se pokreće, ne zato što joj se on sviđa, niti što joj se sviđa način na koji je do svega došlo, nego zato što su stigli u fazu u kojoj bi se jebala sa svakim.
   –  Ponavljaj, sa više strasti.
   – Jebi me, jebi me, jebi me – Ponavljala je dok joj je on, ritmički, sporo, nabijao kurac.
   – A stenjanje, uzdasi? – premestio je šake na njene sise i čvrsto ih stegao pa počeo da ih gnječi, izvlačeći istovremeno kurac gotovo do kraja, pa joj ga sjurujući do jaja, radeći to metodično i bez žurbe.
   Celog života se jebala ćutke, ali je sada počela da ispušta kratke uzdahe i sitno, tanko cviljenje. Noge joj se podigoše u vis pa su joj se pete klatile u ritmu jebanja.
   Čile poče da rokće i da joj sve snažnije nabija, cimajući je po tepihu. Kurac mu je ubrzavao i sad ju je cepao bez milosti, a njeni uzdasi i kmečanje postadoše dublji i snažniji. Svršavala je, zaboravljajući gde se nalazi i šta se dešava. Kada joj se zabio i počeo da ubrizgava spermu, duboko u nju, nepravilno se trzajući, ona je svršila već desetak puta.
   Odležao je na njoj kratko vreme, oklembešen, pa se podigao, ostavljajući je raskrečenu, i otišao u ve-ce.
   Ona sede sa zakašnjenjem i skupi noge, izmedju kojih je curkala beličasta masa. Lice joj je gorelo dok je pogledom trađila pogled svog muža. On je i dalje ležao na podu gledajući je netremice.
   Nervozno je u brushalter vratila sisu koja joj je ispala, pa uklonila pramen kose sa očiju. Osmehnula mu se kao krivac.
   – Svršila sam, ali nisam želela. – glupavo je izjavila, kao da ima potrebe da nešto objašnjava.
   – Ajde na pranje, kurvetino! – Džemo prekide idilu trenutka. – Isperi se dobro, jesi čula! A ti sedi, šta ležiš tu koj kurac!
   Po povratku iz ve-cea malijoj naredi da legne na trosed i raširi noge, pa poče da se skida. Uskoro je stajao go ispred nje, dignutog kurčića, srednje dužine, ali tankog. Bio je sav kržljav, tankih nogu i mršavog dupeta. On se nije brijao oko kurca, ali nije ni imao bog zna šta da obrije, jer je prirodno bio gotovo ćosav.
   Bez reči joj se smestio među noge i odmah počeo da pumpa. Ona još malo raširi noge, podigavši jednu na naslon troseda, jer su je žuljali njegovi mršavi kukovi. Pri svakom zabadanju čulo se šljepkanje stomaka o stomak,ali je i njegov tanak kurčić doprinosio šljapkajući po već jebanoj vagini. Mali je stenja i jednom rukom je krvnički stezao za sisu koju je iščupao iz brushaltera. A onda je stao.
   – Digni noge visoko i još ih raširi.
   Posluđala je ne shvatajući šta hoće, a onda osetila pritisak glavića na čmar.
   – Neću! – panično je uzviknula. To ni mužu nije dopuštala. Ali, jebač je uhvati za kosu i snažno povuče.
   – Nećeš, je li ? – siktao je. – Vidiš onu pivsku flašu? Oćeš nju da ti uguram, a?
   – Ne, molim te…- prostenjala je, trpeći bol. I dalje ju je čupao za kosu. Ponovo je podigla i raširila noge, a on poče da pritiska glavićem. Čmar popusti i on ugura svoj, srećom tanak kurac do kraja, nemilosrdno joj se zabadajući. Onda se malo pridiže, uhvati je šakama za članke raširenih nogu i poče da je jebe u dupe, sikćući na nju.
   – Evo ti, kurvo, sviđa ti se, a, jel te dobro jebem, a? Dal ti dobro jebem ženicu, a? – sada se obraćao njenom mužu. Počeo je da ispušta neke histerične zvuke zabijajući joj se ponovo i ponovo, dok se ona uvijala na trosedu, ne navikla na takav snošaj. Ako je sa debeljkom svršavala, sada je samo odbrojavala sekunde, raširena i nabodena u dupe, čekajući da se karanje završi.
   Na svu sreću nije dugo izdržao – ispraznio se u nju nabijajući se kratkim, nervoznim trzajima, pa ga naglo izvukao i odjurio da se opere.
   Ona se previ na bok očiju punih suza. Gledala je u muža tražeći utehu. On joj je nemo uzvraćao pogled, onemogućen da joj bilo šta kaže.
   – Lepo. I to je gotovo. Sada je moj red.– Fuksa joj pruži neku kesu. – Idi u kupatilo i obrij dlake sa pičke. I obuci ovo iz kese.
   Uskoro su njih trojca sedeli, gustirali pivo i prepričavali događaje. Čekali su je nekih dvadesetak minuta. Najzad se pojavila. Bucmasta pička joj je sad bila bez dlaka. Na sebi je imala crni brushalter i crne samodržeće čarape.
   – Od tvoje keve – Fuksa objasni Čiletu.
   Sva trojca su, međutim, bili iznenađeni kako je sada izgledala još jebozovnije.
   – Dobro si ovo smislio. Moraću opet da je karam. – izjasni se Čile.
   – Posle mene matori. Ja sam na redu. Dođi ovamo! – obratio se njoj. Naterao ju je da klekne ispred muža i da mu otkopča šlic i izvadi kurac. Bio je ulepljen spermom.
   – Ej, matori je svršio. I njemu se svidelo. – veselo je objavio Fuksa. – Ajde ga sad lepo obliži i počni da mu pušiš.
   Ona je zapanjeno gledala muža, još uvek ga držeći za mlitav kurac. Svršio je gledajući kako je jebu? Možda dok joj je onaj idiot cepao dupe? Trpela je najgore poniženje u životu, a on je svršavao? Bila je van sebe od besa.
   – Šta čekaš! – opomenu je Fuksa, već spuštajući donji deo trenerke na kolena.
   Ona spusti glavu i uze muževljev kurac u usta, istrćivši dupe u vazduh. Fuksa kleknu iza nje i prodžara kurcem po ulazu u pičku. Ona proturi ruku između nogu, uhvati ga za kurac i namesti na otvor, a on skliznu u nju, grabeći je za bokove. Počeo je da je jebe polako, nabacujući je na muževljev kurac, koji u njenim ustima poče ponovo da očvršćava. Počela je šumno da diše i ispušta grčevite zvuke.
   – Aaaaa… – ječala je, svesna da sada ima pravo da uživa. Uostalom, celog života je zamišljala sebe u ovakvom položaju, pa što sada ne bi uživala u ostvarenju maštarija.
   Fuksi se očigledno svidela situacija. Jebao ju je lagano, ne žureći da svrši. Mesio joj je bokove, dupe, butinu sa koje se čarapa srozala.
   Svidelo mu se i što ona uzvraća, vrpolji dupetom i uvija kukovima. Prava kurva, komentarisao je, klizeći joj u mokru ribu.
   Kepec donese kameru, skide lepljivu traku sa matorčevih usta i oslobodi mu ruke, pa poče da snima trio u akciji. Muž je ćutao i gledao kako se ženino dupe pred njim  talasa svaki put kada bi se Fuksa zabio. Kurac obuhvaćen njenim toplim ustima je reagovao sam od sebe i ponovo je svršio, pravo u njena usta, što mu nikada ranije nije dozvolila. Mirno je progutala i nastavila da ga sisa, mjaučući pod naletima Fuksinog kurca. Kada se najzad i Fuksa istovario, oni dopustiše mužu da sedne u fotelju i čak mu dadoše pivo. Zahvalno je otpio dugačak gutljaj.
   – Svidelo ti se kako ti jebemo ženu, a? – interesovao se Čile.
   On je ćutao i gledao pred sebe. Ona se vratila iz kupatila, pošto je treći put te noći ispirala spermu iz sebe i sede na trosed, zagledavši se u muža.
    – Svršio si? – kratko ga je upitala.
   – A ti? – uzvratio je pitanjem.
   – Mene siluju, a ti svršavaš – i ona je otpila gutljaj.
   – Hoćeš da kažeš da ti nisi? – bio je uporan.
   – Slobodan si.
   – Molim?
   – Idi kući.
   Gledao ju je ljut i iznenađen. Ona susti šaku na Čiletov šlic i uhvati ga za kurac preko pantalona. Njen muž tek tad shvati poruku. Ustade i izađe iz sobe, besan. Stajao je u hodniku pred izlaznim vratima, premišljajući se. Pošao je nazad u sobu.
I opet stao. Ona nije gubila vreme. Već je bila u poluležećem položaju, pušeći Čiletov kurac, raširenih nogu, pred kojima se kepec svlačio, A Fuksa sve snimao kamerom.
   Okrenuo se i otišao kući.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Poslastica posle proslave

Udata sam, imam decu, malo sam prebacila četiri banke, ali se trudim da se ne zapostavim. Malo sam trusnija, ali daleko od debele i neprivlačne. Radim u firmi gde izrazito dominiraju muškarci i gde sam

Sex sa Jasnom

Otkad znam za sebe, znam i za Jasnu.   Ćerka naših prvih komšija, Zdravka i Milice, je bila čest gost u našem stanu.   Starija od mene četiri godine, neretko je bila zadužena da mi pokazuje matematiku,

Djole

Tog hladnog decembarskog jutra stajao sam na autobuskoj stanici čekajući ga da dođe. Ugasiosam drugu cigaretu u zadnjih petnaest minuta prebacujući se sa nogena nogu, pokušavajući da prokrvim donje ekstremitete koliko jemoguće u ovim uslovima.