Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sexy tašta

Sa taštom sam se oduvek dobro slagao. Od kada je tast umro, još više smo je posećivali, iako nije živela u istom gradu sa nama. Pošto se udala mlada, razlika između nas je 14 godina. Bila je vrlo lepo građena iako je imala punih 45.
Deo godišnjeg odmora supruga i ja smo rešili da provedemo kod nje. Zbog našeg dolaska uzela je i ona slobodne dane, tako da smo skoro non-stop bili zajedno.
Pošto je supruga otišla da obiđe neke stare drugarice, tašta i ja smo ostali sami kući. Zbog nesnosne vrućine, a i skorog početka sportskih prenosa sa Olimpijade u Sidneju, otišao sam da se istuširam i da na miru pratim prenos. Iznenada vrata kupatila se otvoriše. Na vratima je stajala ona – tašta.
– Uh… Nisam znala da si tu…- Gutala me je pogledom- Jao zete, pa ti super izgledaš i bez odeće. A i fino si obdaren.
Nisam znao šta da kažem, bilo mi je neprijatno:
– Molim Vas, izađite.
– Zašto, pa ja moram da vidim šta mi ćeru čini ovako srećnom. – Ruku je zavukla ispod bluze koja je više otkrivala nego pokrivala i počela da “masira” svoje velike grudi.
Rukom sam dohvatio peškir i obmotao ga oko sebe.
– Zašto si ga sakrio, taman je počeo da se diže. Znaš da to, od kako je tast umro, nisam videla ni imala u sebi. Pa mi smo naši, ko će kome ako ne svoj svome. Pružila je ruku i strgla peškir sa mojih bedara. Ostao sam kao od majke rođen. Nisam znao šta da kažem. Uporno sam gledao u njene ogromne sise i bradavice koje su pretile da će iskočiti iz brusa.
– Nemojte, naići će Vam ćerka. Šta će da kaže?
– Neće, neće rekla je da će da dođe oko 21:00, dok ova vrućina malo ne prestane, a dotle imamo vremena ja i ti za dve-tri runde žestoke borbe “prsa u prsa”.
– Ma šta Vam pada napamet. Neću, ja volim Marinu.
– Tako i treba. Ponosim se time. Mene ne moraš da voliš, samo me zadovolji posle 2 godine posta.
Skinula je svoju bluzu i beli čipkani brus u delićusekunde.
– O, ooooooooo. – Zinuo sam od čuda. Supruga mi je nasledila velike grudi od majke. Hvala Bogu. Bile su skoro iste, sa velikim krugovima oko krupnih bradavica.
– Da li ti se sviđaju. Na njima sam ja moju ćeru othranila. Hoćeš da probaš odakle ti je žena sisala i izrasla u pravu lepoticu.
I dalje nisam znao šta da radim. Kurac mi se digao, a oči su mi caklile kao kod alhosa. Gledao sam u već dovoljno krute bradavice i smeđe krugove koji su ih obmotali. Za ženu u 45 godina stvarno predivno. Dok sam ja zurio u sise, klekla je i moj poludeli pulsirajući kurac stavila duboko sebi u grlo.
– Šta to radite?
– Pa zar ti moje dete ovo ne radi?
– Mm…hm… radi, ali Vi…… uh,uh…. malo ste bolji, uh…mmm……..
– Tako i treba, i ona će u mojim godinama to da radi kao ja.
– Ali…. stvarno….Ah …. – Počelo je da mi se vrti u glavi od uzbuđenja. Koliko me je uzbuđivalo njeno “savršeno pušenje”, toliko i pomisao da mi to radi tašta. Nisam primetio kada je sa sebe strgla svu odeću, ali imalo je šta i da se vidi. Iako tvrdi da nema “čoveka” vodi računa o sebi i svom izgledu. Pička joj je imala bradu od “dva-tri dana”. Rukom je draškala klitoris, koji se sve više budio.
– Zete, živ li si?
– Jesam, ali još nisam svestan šta se dešava.
– Sad ću ja da te osvestim. Hajdemo u sobu.
Uhvatila me je rukom za “đoku” i vodila za njom. Nisam više mogao da izdržim već sam je uhvatio za čvrstu levu polutku njene “guze”.
– Oho, neko se ohrabrio. Samo tako.
Ušli smo u spavaću sobu. Ogroman francuski ležaj učinio mi se još većim. (Da li su u strahu velikeoči?) Legli smo na krevet, a ona je odmah prionula na nastavak započetog posla u kupatilu. Dudlala ga je kao luda. Nešto je mrmljala i fantastično ga sisala. Jednom rukom mi je milovala jaja, a drugom me uhvatila za anus.Umalo ne padoh u nesvest, zadrhtao sam od uzbuđenja da sam imao utisak da će da se sve prevrne.
– Sviđa ti se to.
– Niko do sada mi to nije uradio. Pa to je sjajno.
– Dođi ovamo, sad će tebi tašta da pokaže šta je prava stvar, a Marinu ću opasno da iskritikujem zbog ovoga.
Povukla me je na leđa i noge podigla na njena ramena. Počela je da mi liže jaja i anus. Mislio sam da ću da umrem od zadovoljstva. Iznenada se okrenula i svoju skoro “ćelavu” pičku mi stavila ispred lica.
– Da li znaš šta treba da radiš ili nikad nisi to radio?
– E, kaže mi Marina da sam tu pravi znalac. – Bila je vlažna, ali i tu je mirisala na mleko za telo od kokosa, bez obzira na +400. Grickao sam joj klitoris i jezik zavlačio u vrelu pičku. Samo je brzo dahtala i žestoko mešala. Ništa nije govorila, jer mi je žestoko pušila.
– Ej, ako tako nastavite svu ću da Vas isprskam.
Marini je sada ciklus, tako da su mi jaja puna sperme.
– Kako to volim. Stavi mi ga u pičku, ali obećaj da ćeš da ga izvadiš kad budeš hteo da svršiš i da ćeš me poprskati svuda po licu. Volim da gutam spermu.
– OK. Držite se dobro. – Koliko je bila vlažna i koliko mi je bio krut uleteo sam kao u prah. Uvukao sam ga do kraja.
– Oh…. od kad ovo nisam osetila. Već mi je više dosadila “Desanka Šakić”. Zete, mora da si pio dosta mleka kao mali, pa ti je kurac ovako porastao.
– Ne sećam se, ali niko mu do sad nije našao primedbu.
Mešala je kao luda. Rukama je stezala bradavice i mesila sise što mi je dodatno palilo, a kada je počela da liže i sisa svoje bradavice “pade mi mrak na ove moje plave oči”. Počela je da vrišti i da me sve više steže.
– Požuri svršiću, ne mogu više. – Samo sam se nasmejao i nastavio da je bušim kao ploču od iverice.
– Čuješ li me, svršiću.
– Nema veze, možete opet.
– Ali ja volim da to bude obostrano.
– Onda se držite dobro. – Počeo sam da je jebem kao lud, mislio sam da će da mi popucaju trbušni mišići koliko sam lupao po njoj. I dalje je mešala i stezala me kao centrifuga, tako da sam već bio na vrhuncu.
– Dođite brzo ako hoćete da gutate spermu.
Isprkao sam je svuda po licu. Imalo je za punu čašu. Sve je znalački posisala – do zadnje kapi.
– Zete, ovo je za čistu 10. A, ja da li sam zaboravila znanje?
– Vidi se da ko zna – zna.
– Da li je Marina talenat na mene?
– 100% sam siguran u to. Mada je na Vašoj strani iskustvo, naročito ono oko anusa. Hteo sam da poludim.
– Misliš na ovo ……………
Do dolaska Marine još tri puta smo ponovili rekreaciju u vreloj sobi. Istina, za popodne sam planirao da gledam prenose sa Olimpijade, ali ne i da učestvujem u maratonu.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Načitana pička

Poranih jutros! Trebalo je uhvatiti slobodno mesto u gradskoj biblioteci! Tako je uvek pred ispitni rok u septembru. Mi studenti gluvarimo celo leto, a onda sledi borba sa ispitima. U biblioteci je bilo tiho, samo

Gospodjica B

Dosadan dan na poslu, poslepodne isto tako, Sedim za racunarom I igram, tada popularnu, slagalicu na fejsbuku. Igrica sama bira protivnika i izbor je pao na gospođicu B. Partija je bila zanimljiva i to je dalo povoda

Želiš li moju macu?

– Filipe, zašto ne izvadiš svoj penis i počnes masturbirati za mene? – izgledao je kao da sam ga udarila. – Zar me nisi čuo… Sad sam ti priznala ono što ne priznajem sama sebi.