Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sexy igračke matore komšinice

Nije ona bila loša komšinica, naprotiv, bila je za primer svim stanarima zgrade. Uvek je bila doterana i nasmejana, spremna da sa svakim popriča, priskoči u pomoć starijima. Gledano sa seksualne strane, bila je dobro očuvana matorka, udana za skoro 20 godina starijeg muškarca koji je uz to ceo život radio u inostranstvu i retko dolazio kući. Pokazivala mi Dajana i slike sa venčanja. Ona mlada i zgodna sa dugom crnom kosom, krupnim sisama i naglašenim strukom. Nije bila visoka, ali je na njoj sve bilo na mestu. Muž joj je isto bio zgodan čovek, bogat gastarbajter koji je sticao bogatstvo i slao pare Dajani. Zato je ona živela u blagostanju. Sve je imala osim kurca. To joj je uvek falilo. Daleko od toga da se jebala u njegovom odsustvu. Bar mi momci to nismo primećivali. E sad, kako se snalazila za kurac, nismo znali. Međutim, s godinama joj je kurac izgleda sve više falio, pa je nas momke detaljnije posmatrala. Znalo se desiti da nas u liftu provocira pitanjima, kao, ima li devojaka ili se sami snalazimo. U početku sam joj sramežljivo odgovarao na takva pitanja, ali sam se vremenom ohrabrivao i čak ja nju provocirao kontra pitanjem kako se ona snalazi znajući da joj je muž u inostranstvu i da je sigurno ne može kvalitetno guziti sa svojih 60 i kusur godina.

„Oooo, imam ja dosta drugara u stanu koji me nikad ne iznevere i s kojima se često družim! Oni rade svoj posao i šute!“ 

U prvom momentu je nisam razumeo, a kad sam provalio o čemu se radi, znatiželja me je toliko izjedala da sam čekao prvu priliku za akciju. Nakon par dana smo se opet sami zatekli u liftu, a do 12 sprata se može roman ispričati.

“ Kako tvoje devojčice? „, odmah me je Dajana upitala. 

„Šta da kažem, teta Dajana, otimaju se od mene znajući koliko sam dobar!“ Imao sam ja devojku, ne toliko jaku vezu, ali je to bilo daleko od otimanja i moje priče. Hteo sam da bacim crv znatiželje u Dajanin mozak. Znatiželjno me pogledala od glave do pete i rekla da je to vrlo lepo.

“ Kako su vaši drugari? „

“ Nestašni kao i uvek. Juče mi je muž poslao još nekoliko drugara, nisam stigla ni da se upoznam s njima, hahaha!“ 

„A kad ćete mene upoznati s njima?“, sad sam već bio skroz provokativan, „mogao bi da se i ja družim s njima? „

Malo je razmišljala, a onda rekla:“ Slušaj, sutra idem na neku proslavu, ali bi mogao da navratiš u subotu, taman da zajedno pogledamo šta mi je to muž poslao.“ 

Taman se i lift zaustavio. Imao sam tek toliko vremena da bacim pogled na njenu pozamašnu guzu dok je izlazila iz lifta. Dok sam tu noć drkao, zamišljao sam kako će se situacija razvijati kad dođem kod nje u subotu. Moja mašta je išla toliko daleko da sam zamišljao kako ću se to veče sit najebati, do toga da će se u međuvremenu predomisliti. Sav sam se bio isprskao spremom zamišljajući kako guzim Dajanu. Kurac je izbacivao mlazeve kao da nikad nije jebao. Srećom, pa mi je sutradan u liftu potvrdila viđenje sa kratkim :“Vidimo se sutra!“ 

Obukao sam trenerku, očekujući da je nju lakše skinuti, istuširam se i lagano se spuštao na 12 sprat. Pred njenim vratima sam stajao par trenutaka pre nego sam pozvonio. Brzo je otvorila i uvela me u stan. Moja očekivanja da će me sačekati u kućnoj haljini ispod koje neće nositi ništa su pukla kao mehur od sapunice. Bila je obučena u neku suknju do ispod kolena i teksas košulju. Pitala me šta ću popiti, ali je odmah dodala da ne bi bilo loše drmnuti dobru kajsiju što sam i prihvatio sedajući na trosed. Dok je ona išla po rakiju, na stolu sam primetio neraspakovan paket. 

„Živeli i dobro mi došao mladi komšija! Evo ga, još ga nisam otvorila. Sad ćemo mi to zajedno.“ 

Dok je to govorila, nožem je rasekla selotejp i otvorila paket. Na vrhu je bilo puno zgužvanog papira koji je ona nestrpljivo vadila dok nije došla do prve kutije. Na slici je bila rasna plavuša sa raširenim nogama a iz obrijane pičke je virio samo kanapčić. Sa strane su bile naslikane tri kuglice povezane tim kanapčićem. „Eh, ovo već imam, iako je odlična stvar za moje mišiće.“ 

Pogledao sam je bez reči čudno i znatiželjno, pa je ona nastavila:“Znaš, ove kuglice gurnem unutra i dok hodam one blago vibriraju i tako učvršćuju moje unutarnje mišiće. Zato mi je ona, znaš, kao u devojke.“ 

„Zar ti ne smetaju dok hodaš?“ 

„Neeeee, one su i napravljene za to! To mi je jednom preporučio moj ginekolog i od tada ih redovno koristim. U početku su me toliko uzbuđivale da sam želela unutra kurac, ali sad sam se navikla, jer znam čemu služe.“ Uzeo sam ih u ruku, unutra su bile izgleda manje kuglice koje su se kotrljale i pravile laganu vibraciju. Mogao sam samo zamisliti kako je ženama kad hodaju s njima duboko u pičkici. To me je i napalilo da mi je kurac počeo rasti u trenerci, ali Dajana je bila opuštena kao da pričamo o fudbalu, a ne o seksi igračkama. Potpuno normalno je pričala o tome kako kuglice stavlja u pičku, kako s njima hoda i kako joj one učvršćuju vaginalne mišiće, pa je jebanje za muškarce puno lepše. 

„Da vidimo šta mi je to muž još poslao?“ 

Izvadila je jednu dugačku kutiju kroz čiji se prozirni deo videla ogromna roze kurčina. 

„Jebote, ovaj moj mi prvo pošalje kuglice da mi pičkica bude uska i mišićava, a sad mi šalje ovu ogromnu kurčinu da mi razvali pičku! Evo, pogledaj, koliki je?! Da li bi ti to trpao u pičku?! Oni prethodni su bili manji i tanji, šta je on umislio.“ 

„Pa probaj, ga jednom staviti da vidiš može li ući, pička je čudo.“ 

„Znaš li kako pička mora biti uzbuđena da bi uopšte pomislila na ovakvu kurčinu!“ 

Stvarno, veštak je bio dugačak, ali ajde što je bio dugačak, nego je bio debeo kao ruka. Moje uzbuđenje je i dalje raslo, a Dajana i dalje skroz opuštena. Šta li će nju popaliti da krenemo da se igramo? 

“ Šta li je ovo? „, reče Dajana, vadeći kutijicu veličine kutijice kondoma. Na slici su se videle neke tri gumice kao neki veliki prstenovi. Pažljivo je zagledala gumice na kojima je bio naslikan i dignuti kurac sa gumicom oko korena. 

„Zašto li je ovo meni poslao kad je ovo igračka za muškarce? Gde ja sad da nađem muško da isproba ove gumice?“ 

Dok je to pričala gledala je u mene, ali nije bila direktna. 

Odmah sam provalio da su to gumice za održavanje erekcije i da ih je čovek kupio za sebe kad dođe da bar s njima još koji put pojebe svoju mlađu ženicu. 

“ Ovo je zanimljivo!?, reče, vidi ovde piše da se ovo navuče na kurac i tako stavi u pičku, a da onda ove resice izluđuju žene. Samo, jebi ga, i ovo je za kurac, a ne za moju pičku, a gde ja da nađem kurac za isprobavanja!?“ Sad je već otvoreno gledala u mene čekajući moju reakciju. I tu me je preduhitrila :“ Znaš šta? Ja ću isprobati sve ono što je u paketu za mene, a ti isprobaj ono što je za tebe, mislim muškarce, važi? Ko će prvi, hahaha!? “ Dala mi je kuglice, a ona je uzela one gumice. 

„Hoćemo li?“, reče podižući suknju. Ispod ipak nije nosila gaćice, znači očekivala je nešto, a pošto sam ja bio neodlučan ona je preuzela inicijativu. Ispred mene je sevnula njena pička koja je bila neobično fazonirana. Umesto da bude obrijana oko usmina i između nogu, ona je brijala venerin breg, a oko usmina je bila skroz dlakava sa izrazito dugim dlakama koje se nisu kovrdžale, nego su bile ravne i duge da si mogao pletenicu napraviti.

„Samo da znaš da te kuglice ne idu u suvu pičku.“ Raširila je noge, prstima raširila dlake nudeći mi svoju pičku. 

„Nadam se da ti dlačice ne smetaju? Tako voli moj muž.“ 

Prvi put sam lizao zrelu i čupavu pičku i već nakon par trenutaka iz nje su krenuli sokovi, dovoljno da kuglice skliznu u nju. 

Uzeo sam kuglice i prvu rotirajući je namaza pičkinim sokovima. Skliznula je lako u pičku, a druga i treća su čekale svoj red pričvršćene za kanapčić. Kad sam sve tri stavio u njenu pičku, ustala je i krenula da šeta po sobi. 

„Vidiš, niko ne zna da u pički imam kuglice, a one baš lepo vibriraju dok šetam i uzbuđuju me. Sad sam ja na redu.“ 

Pocepala je kutijicu i izvadila gumice upitno gledajući u mene. Ustao sam, spustio trenerku do kolena, a nabrekli kurac je sam iskočio iz gaća. 

“ Lep kurac imaš!“,reče blago ga drkajući,“devojke su sigurno zadovoljne?“ 

Rastegnula je gumicu i postavila je na koren kurca koja ga je baš stisnula. Kurac je nekako počeo da se širi, pogotovo glavić, a to jako stezanje gumice me je čak palilo. Hteo sam odmah da je jebem, ali je ona cepala kutijicu u kojoj je bila navlaka za kurac. 

„Hajde da odjednom probaš obe igračkice? Široko je razvukla navlaku i preko nabubrelog glavica je stavila na sred kurca, pa ga uzela drkati. Navlaka je bila čvrsto priljubljena uz kurac i samo se sa kožicom pomerala gore-dole. 

“ Opa, vidi kako ti je sad kurac postao debeo, devojke će uživati da im ga staviš u pičkicu!“ 

„Dajana, mogli bi odmah da proverimo kako to izgleda?“ 

„Misliš da….. ti bi da ga isprobaš…. na mojoj pičkici…. pa hajde“, reče posle male stanke. Polako je vadila kuglice iz pičke i kako koju izvadi čuo se zvuk kao da otvaraš flašu. Nekako je to izgovarala kao da je to samo probanje, a meni je utroba gorela koliko sam hteo da ga nabijem u zanimljivo isfazoniranu pičku. U glaviću mi je pulsiralo od velike količine krvi koja zbog gumice nije mogla da cirkuliše, ali je postao dosta veći. Svejedno je uronio u pičku bez problema, a počela je uzdisati tek kad se pička krenula širiti zbog navlake na kurcu. Silikonske resice su joj ispunile pičku i nežno joj milovale celu unutrašnjost. Navlaka je čvrsto stajala na nabreklom kurcu i nije mrdala bez obzira što sam ja ubrzao jebanje,a pička se toliko prilagodila kurčevom proširenju da je uživala čak i više od mene. 

„Hoću sad da probam ovu ogromnu kurčinu! Vidi, poslao je i vazelin. Molim te, dobro mi razradi pičku vazelinom, sigurno će posle ući.“ 

Uzeo sam sa tri prsta vazelin i namazao celu ruku, pa razmazao po pički sve do guze. U pičku su joj odmah nestala tri prsta, a ona je sve više širila noge govoreći da joj ubacim i treći prst. U transu nije ni osetila da je od početka jebem sa tri prsta, pa sam skupio sva četiri prsta i lako ih ubacio u pičku. Nabijala se na moja četiri prsta mešajući guzom, a kad sam je pitao hoće li i četvrti prst u pičku, jer je mislila da joj guram tri, samo je klimnula glavom. Skupio sam palac uz ostala četiri prsta i polako gurao celu šaku u njenu skroz klizav pičku. Kada je šaka došla do zadnjih zglobova na šaci pička je pružala otpor i tek tada je primetila da joj ustvari guram šaku, a ne četiri prsta. Upitah je da li da prekinem, a ona me je kao odgovor zgrabila za podlakticu i sama mi gurala šaku u pičku koja se sve više širila. Iako se trudila, šaka se na zglobovima i zaustavila, pa je ona naglo ustala tražeći po kauču onu kurčinu. Prislonila je kurčinu uz svoju podlakticu i kad je videla da ima tu dužinu, a da je čak i malo deblja od ruke, samo je odmahivala glavom. Opet sam uzeo vazelin i naneo ga na veštaka, a ona je to sve razmazala. Još skoro pola šake joj je falilo da obuhvati debljinu veštaka, ali je čvrsto odlučila da ga ubacim u pičku. Kada je prislonila ogromni glavić na ulaz pičke i ja sam pomislio da nema šanse da joj uđe. Polako ga je rotirala u šaci i snažno gurala u pičku koja je krenula da se širi. Nijednim gestom nije pokazivala da joj je neudobno, čak me pozvala da joj pomognem. Raširio sam dlan i stavio ga na dno veštaka i polako počeo gurati. Joj, kako se pička lepo krenula širiti, a glavić nestajati. Trajalo je to sigurno ceo minut, ali kad je glavić nestao u pički zamolila me da stanem. „Imaš tamo na stolu krojački metar, molim te, donesi ga, hoću da vidim koliko mi od ove kurčine može stati u pičku. Hajde, guraj sad polako!“ 

Kada bi ga ugurao par santimetara, vraćao bi ga unazad, a onda opet gurao ali sada za par santimetara više. 

„Stani! Mislim da je došao do kraja pičke. Zabeleži dokle je ušao, pa da merimo!“ 

Imao sam osećaj da izvlačenje kurčine iz njene pičke traje celu večnost i kad sam ga izvukao celog, izmerili smo da joj je u pičku stalo 23cm,a još ga je bilo ceo pedalj. 

„Vau, baš sam dobra! Da vidimo šta ima još? Vidi, ovo je zanimljivo!? Piše-dildo na naduvavanje,naduvajte do željene debljine. Hoćemo li dok je pička još vrela.“ 

Gurnula je mali, tanki veštak u pičku, a kao da je ušao štapić. 

„Pumpaj!“ 

Uzeo sam pumpicu u šaku koja je izgledala kao kod lekara kad vam meri pritisak i krenuo pumpati. 

„Aha, evo ga, raste u pički, samo pumpaj!“ 

Pička joj se polako širila kako sam ja pumpao, a ja nisam prestajao sve dok u jednom momentu nije rekla da stanem, jer će joj pička puknuti koliko se bila raširila. Tek kada sam krenuo da ga vadim iz pičke primetio sam da je deo koji je bio u pički još širi i veći, pa sam morao otpustiti ventil, jer onako ogroman ne bi mogao sam izaći. 

„Joj, pusti pičku da se malo odmori dok ne vidimo šta mi je to muž još poslao.“

Iz jednog ugla paketa je izvukla baš veliku kutiju na kojoj je bila naslikana crnka u ležećem položaju sa prozirnom kupolom na pički i pumpicom u ruci. Bila je to vakuum pumpa za pičku koju je trebalo prisloniti na pičku i pumpanjem naterati da usmine i klitoris narastu. Kada joj se pička malo odmorila prislonila je pumpu na pičku i krenula da pumpa. Kroz prozirnu kupolu sam gledao kako joj usmine i klića rastu i debljaju. Bila je nemilosrdna prema svojoj pički. Pumpala je sve dok joj se usmine nisu zalepile za zidove kupole,a kada je otpustila pritisak, pička joj je bila tako mesnata, a usmine podrhtavale na njen svaki pokret. Toliko su joj usmine narasle da su se skroz priljubile jedna uz drugu a između njih je strčao klitoris kao kurčić. Toliko joj je pička bila osetljiva na dodir da je moj jezik čak malo i iritirao. Na dnu paketa je ostao još jedan smotuljak koji je ona znatiželjno izvadila, razmotala i oduševljeno rekla:“Opa, evo nešto i za guzu! To možeš i ti koristiti, haha! Znaš kako ćemo?! Namaži mi vazelinom guzu, pa ćemo ovu kupu staviti u guzu, a ti ćeš me jebati u pičkicu. To mu dođe isto kao da me dvojica jebu, hahaha!“ Naguzila se, a ja sam joj mazao guzu trpajući joj prst u guzu da je pripremim za kupu koja je na vrhu bila tanka, ali se pri dnu baš širila. Vrh je ušao lako, ali kako sam ga više gurao prema širem delu video sam da stiska zube, ali svejedno nije odustajala sve dok nije ušao ceo. Guza joj se nije proširila, jer je kupa posle najšireg dela imala suženje pa opet neko proširenje, valjda da ne uđe cela u guzu. Tako nagužena, sa celom kupim u pički i enormno nabubrelom pičkom čekala je moj kurac koji je zbog gumice na njemu bio čvrst kao kamen. Kada sam joj gurnuo glavić u pičku imao sam osećaj kao da mi je kurac obuhvatila usnama. Njene usmine su podrhtavale kao da su od želatina, a u dubini pičke sam osećao i kupu u guzi. Nekako nam je orgazam dolazio zajedno, valjda od svih tih sexy igrica, pa sam u jednom momentu morao izvaditi kurac iz pičke da bi skinuo gumicu, jer me ona stezala i sigurno sperma ne bi mogla normalno da šprica. Poprskao sam je po leđima, a jedan mlaz joj je završio na vrhu ramena i preko vrata se slivao sve do sisa. 

Jebote, ovakvu jebačinu nisam nikad pre imao. Sve te sexy igračke su bile toliko jebezovne i nove za mene da sam i ja odlučio, prvom prilikom da nabavim neke. Njen orgazam je bio baš snažan. Posle mi je rekla da je kupa u guzi, dok je svršavala, pojačala njen orgazam kao nikad pre. Napravio sam i nekoliko fotografija pičke onako mesnate i nabubrele. Jebali smo se nekih šest meseci isprobavajući njene igračke sve dok je muž nije poveo sa sobom u inostranstvo. Verovatno sad po sexy shopovima traže nove igračke koje će isprobavati.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Prvi put sa mladim momkom

Ozenjen sam i ozbiljan muskarac str8 izgleda ali od mladosti su me privlacili muskarci ali sam to u sebi negde krio i od sebe i od okoline. Kad god bih sreo pogled nekog lepog muskarca

Basket

Završavam (konačno) sa poslom i u trenutku se setim da još uvek nisam aktivirala PIN kod na kartici za goriv koja bi time postala kreditna. Mač sa dve oštrice kao i svaka pozajmica, ali dobro

Srednjoskolska fantazija

 Zovem se Bojan, imam 35 godina, jedan u finisu neuspesan brak iza sebe, dvoje dece, dobar posao, suvlasnik sam u dve firme, veliki stan, luksuzan auto, jednom recju potrudio sam se da mi ne bude