Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sex sa svajom

Moje zence i ja živimo sasvim solidno i seksualni život nam je odličan, imamo oboje nekih avantura u seksu sa strane i oboje se manje vise pravimo da se ništa nije desilo.

Al poenta price je svaka, koja je s nama živela nekih 5 meseci kod nas u kući. S obzirom da žena i ja imamo seks skoro svako veče svaja nas je morala čuti.

I tako jednom prilikom ispriča mojoj ženi kako nas čuje i kako je to baš lepo sto imamo seks stalno, i malo i mene pohvali kako nas je jednom gledala dok sam ja guzio moju ženu. I pozvali joj se kako ona sa njenim bivšim i kada je imala seks jako slabo.

Moja žena joj je tada rekla da slobodno nešto pokuša samnom kada ona ne bude tu, što je svaja i uradila, naravno sestri je rekla da to ne dolazi u obzir, tada joj je to rekla.

A ustvari već sutradan je bio jako dobar sex sa svajom. Ujutru oko 7:30 sam ja odvezao ženu na posao i decu u školu i vrtić, pa posle pola sata malo u dvorištu trenirao malo, sklekovi, zgibovi, udarao u džak ništa posebno. Istuširam se i prilikom izlaska iz kupatila moja svaja me je kao slučajno dočekali na vratima od kupatila onako kao polu pospana u nekoj spavacici koja više otkriva nego pokriva a ja kao „slučajno“ izlazim go i kupatila i par sekundi se zagledasmo, ona gleda u mog vršnjaka pa mene u oči i prva progovori:

„Zete izvini ja vama smetam ne mozete ti i moja sestra da radite one stvari na miru zbog mene“

Tad ja prednjem na stvar u znajući priču uhvatim je za ruku i bez reči povučem u našu sobu, gurnem je na krevet i bez reči joj se spustim medju noge. Gaćice su joj već bile vlažne, krenuo sam da ih skidam ona samo reče :nemoj, ja odgovori: opusti se znam sve.

Tada je usledilo lizanje njene male vrele nerazradjene pickice, ispustala je neverovatno ukusne sokove, svrsila je u trenutku obilno i tada mi je rekla da ju je tad neko prvi put lizao dole, i rekla mi ustvari zahtevala da mi popusti. Okrenuo sam se da budemo u pozi 69, ha sam udalje lizao njenu malu slatku picu dok je ona prvo jezikom pa jako neiskusno al tako napaljujuce uvlacila moj glavi u njena usta kacuci ga zubima što je izazvalo moje brzo svrstavanje što sam joj i nagovestio, a ona je samo promumlala da slobodno svrsim u njena usta, što sam i uradio.

Neverovatn aali sigurno mi je jos par minuta stajao tvrd, što je ona i primetila i rekla mi „Zete sad me je i ko moju sestru sinoć“

Istog momenta sam je podlegao na stomak i opkoracio je i s guza uterao lagano svoj kurac u njenu malu pickicu, u toj pozi sam je jebao sigurno jedno 10 minuta, ona je svrsavala, a ja sam u zadnjoj sekundi ga izvukao da je ne napunim i istresao spermu po njenim leđima.

Od tada svaja i ja smo najbolji prijatelji i uvek jedno drugo branimo u familiji. 

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Sestre željne kurca

Evo jedne price kako sam pojebao moje dve sestre koje su inace velike kurvetine,tj nisu one kurvetine da se jebu sa svima i slicno ali su mnogo zeljne kurca cesto se i medjusobno zadovoljavaju sto

Zadovoljstvo u zaglavljenom liftu

Sparna, letnja noć u gradu. Blejanje sa drugarima, ništa zanimljivo. Kao i obično otišli smo u neki klub da se zabavimo i tu smo bili do kasnih jutarnjih sati. Krenula sam kući sa drugom, Ivanom,

Nesudjena tašta

Naime sa mojom devojkom sam otisao na aerodrom da sacekam njenu majku koja se vratila sa dalekog puta. Sa aerodroma smo direktno otisli u stan od moje devojke koja je imala nameru da napravi veceru