Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sex sa snajom

Već nekoliko dana unazad svekar je zvao, tražeći od sina da mu kupi lekove i donese, na šta je njegov sin odgovarao da hoće, ali da trenutno zbog posla ne stiže. Naravno da je lagao i tako odlagao da ponovo ode za selo, jer takav kakav jeste, nije imao koristi da ponovo ide. Nudila sam se ja da odnesem, na šta bi mi on uvek odgovorio, kako gore u selo sigurno ima nekog što ide za grad, pa neka mu donesu.

Međutim, konačno mu je dosadilo njegovo stalno zivkanje, da mi je dao pare za lekove i autobus, da mu odnesem, ali odmah da se vratim sledećim autobusom iz sela. Obukla sam se sasvim obično, utegla guzu u tesne farmerice, sise u tesnom džemperu, malo se našminkala i obukla kaputić. Stavila kapu i krenula. Bila sam uzbuđena, mada nisam znala da li ćemo uopšte i imati prilike da se kresnemo, jer imaću nepuna dva sata vremena do autobusa s kojim bi morala da se vratim. Uz to, znala sam se i da je svekrva kući, pa se ničemu nisam preterano nadala.

Bila sam u pravu, kada mi je svekrva otvorila vrata i rekla mi bezobrazno, kako sam se setila da dodjem, da je svekar mogao da umre do tada. On je ležao u krevetu, delimično pokriven, raskopčane košulje i u majici ispod, iz koje su virile dlake sa njegovih grudi. Dala sam mu ekove, skinula kaputic, jer bilo je preterano toplo u tako maloj sobi sa šporetom koji je grejao ,te sam skinula i džemper i ostala u tesnom belom bodiju iz koga su virile moje sise stegnute u brusu. Sela sam za stolom nasuprot njegovog kreveta. Svekrva je skuvala kafu,pa je i ona sela ne zatvarajući usta. Svekar i ja smo se gledali. Osetila sam se tada nekako neprijatno, dok je gutao moje sise očima, mada smo par puta pre toga razgovarali telefonom o tome kako ćemo se jebati. Rekla sam da nemam puno vremena, da se moram vratiti sledećim autobusom i nervozno cupkala jer vreme je prolazilo, kad je konačno rekao svekrvi da ode do jednog u selo i pita za neki deo za traktor da li mu je napravio. Rekla mu je da ima telefon pa će da ga pozove, a on njoj da ne zove, nego da ode do njega i da ostane dokle ga ne napravi, pošto jedino tako može da ga uradi što pre. Opet mu je odgovorila, da mu sad to i ne treba, pošto je zima i on još bolestan, a mene je nervoza sve više sustizala. Tad joj je rekao, da mu je komšija tražio traktor i da će da mu plati za uslugu. Konačno, nevoljno je ustala i konačno otišla namrštenim licem.

Svekar je odmah ustao zbacivši sa sebe pokrivač, gde sam primetila izbočinu na njegovim pižamama, dok mi je prilazio i za stolom zagrabio me za sise obema rukama. „Oh snajka, kako su dobre,pune, mlade.Uhh..“ Govorio je dok ih je nadamnom gnječio u rukama. Ne znam zašto, ali mi je bilo nekako neprijatno da ga gledam, dok je dahtao nadamnom a njegovi grubi prsti sve jače gnječili moje sise. Šakama uhvatila sam ga za struk i povukla mu pižamu na dole i njegov kurac ispao je predamnom klateći se. Nije lagao ranije, kada mi je rekao da ima dobar kurac. Podeblji, nekako taman na spram njegovim maljavim belim nogama, zakrivljen na gore, sa glavićem koji je do pola virio. Uhvatila sam ga i povukla mu kožicu da je potpuno ispao. Natezala sam ga šakom, osećajući kako postaje sve čvršći i kako se nadima u mojoj šaci i postaje sve krupniji. drkala sam mu ga dok on nije prestajao da mesi moje sise, zavlači ruke pod brus i gnječi mi bradavice koje su sve više rasle i postajale čvršće. Tad me je uhvatio rukom za kosu i podigao mi glavu ka njemu. Ugledala sam svog svekra širom otvorenih usta, kako me gleda i palaca jezikom, a onda mi je drugom rukom stavio srednji prst u usta i ja ga zasisala. „Uh, snajka, kakva jebozovna usta imaš“ govorio je dok mi je sve snažnije nabijao prste u usta menjajući ih dok mi četiri njih stavio odjednom i nabijajući mi ih stiskao za donju vilicu i povlačio ka sebi, dok sam ih ja balavila. Kad ih je konačno izvadio, umesto njih smestio mi je svoj krivi kurac između vilice, a ja se rukama oslonila na njegove butine, po prvi put osećajući kurac svog svekra kako klizi mojim jezikom i upada mi u grlo. On me je uhvatio obema rukama za glavu i ne štedeći moja usta, jako i grubo ga nabijao, dok mi je glavu nabijao sebi u stomak i kurcem mi bukvalno razvaljivao vilicu. Govorio je kako sam prava gradska kurva i da sam sad postala „selska“ kurvičetina, pričajući mi kako će da mi pokaže kako jebu seljaci. Činjenica da je otac mog muža i moj svekar, delovala je na mene da mu se totalno prepustim i jako vlažila sa svakim njegovim ubodom. Kad me je pustio, smakao me sa stolice na kolena. povukao mi bodi na gore, skinuo ga, a ja skinula brus i moje sise su ispale pod njegovim nogama. „ O kakva si ti jedna sisata prasica“ rekao je pre nego sto mi je nabio glavu u njegova jaja, koja su neočekivano bila velika i mesnata, za razliku od njega omanjeg i mršavog. Mislila sam, kako bi bilo dobro da sad može da nas vidi njegov sin, a moj muž, dok klečim ispred njegovog oca i uvlačim njegova krupna jaja sebi u usta, dok on šamara tim očevim kurcem njegovu ženu po čelu. To je činilo da budem gotovo nezasita njegovih jaja, koja sam gutala dok su mi ispunjavala usta onako mesnata i dlakava.

Onda se spustio, dohvatio mi sise onim njegovim seljački, grubim rukama,, mesio ih jako, a potom gurnuo svoj kurac medju njih i jebao ih jako da mi je svaki put njegov glavić udarao o bradu, a onda sam pogla glavu otvorila usta, svaki put ga obliznuvši kada bi ga nabio, a onda ga ponovo gurnuo meni u usta i jebao mi glavu neumanjenom strašću i žestinom.

Kad me je pridigao, uzeo je sise da mi sisa i grize dok sam ja otkopčavala farmerice. Sisajući, navalio me na sto,a svoju ruku meni gurnuo između noge, prokomentarisao kako mi je glatka, prava gradska pička, a onda zabio prste u njoj, jako i duboko, držeći palcem za mojim usminama, rovario je u mojoj pički i jeo moje sise, da sam uživala i stalno vriskala „ah, ah“.

Okrenuo me je da sam se nalaktila na sto, zabio mi je ruku medju guzove i jebao mi šakom pičku, govoreći kako mi je rodjena guzica da bi je karali seljaci. Dok me je jebao rukom, pitao me je, da li se često kurvam i varam njegovog sina. Onako napaljena, govorila sam mu da se jebem sa svima i da volim da ga varam, te da mu je sin budala i debil. Smejao se na to. dodao da je debilština i budaletina i da je jedino pametno što je uradio, jeste to što je oženio ovako rasnu kurvu i da mu je treba jebati stalno. A onda mi ga stavio. Zabio se u meni snažno od pozadi,a svoj seljački kurac zabio mi od pozadi duboko u pičku, da se moja guzica našla zalepljena njemu na stomaku. Nastavio je da mi ga nabija, tako grubo šamarajući moje guzove da sam osećala da mi trne od njegove šake i taj osećaj pomešan sa osećajem njegovog kurca koji je jebao mene u meni, činilo je da ludim i da se kao pomahnitala zabijam guzicom i mešam kao poludela. Bila sam sve glasnija, kad mi je od pozadi stavio šaku preko usta, gurnuo mi prste unutra, ne prestajući sa jebanjem. U tom silovitom jebanju mog svekra svršila sam prvi put. Eh, da je tu moj muž da vidi, kako svršavam na kurcu njegovog oca, zamišljala sam dok su mi se sokovi iz pičke cedili niz butine.

Stavio me je na krevet da klecim presavijenih nogu u kolena, raširenih guzova pred njim koji je iza mene stajao. Sa pantalona koje su visele sa ofingera izvukao je kaiš, presavio ga je u ruke i rekao mi, da mi je dobro zacrveneo guzicu, ali da nije dovoljno i da mora da me prevaspita, zatim me, pa i ne toliko jako šibnuo kaišem, a ja vrisnula. Šibnuo me ponovo i ponovo, a ja svaki put vrisnula i tresla se. Osecala sam bol, ali ne preveliku, donekle je bio pažljiv, a taj bol u meni napaljenoj pretvarao se u užitak. Rekao mi je da voli poslušne kurve i pitao, hoću li ja kao njegova snaja da ga slušam. Govorila sam da, da, svaki pu kad bi me ošinuo kaišem a ja glavom poletela unapred. Potom mi je kaiš prebacio preko vrat i stegao ga, govoreći mi da sam njegova poslušna kučka, a ja sam osetila kako mi prodire u moju utrnulu guzicu. „Jebi, jebi me. Jebi svoju snaju, svoju kučku, svoju kurvu“ gotovo da sam ga molila dok je prodirao u mom dupetu, a ja osećala svaki santimetar tog kurca koji prodire i podiže me u nebesa. Karao me jako i divlje, smenjivao se nabijajući mi ga čas u guzicu, čas u pičkicu. Govorio je kako sam sto puta bolja kurva od Ratkove ćerke Milice, što mi i nije nešto imponovalo, jer iako je bila skoro upola mladja od mene, ujedno je bila malo mentalno zaostala i stalno se nešto cerekala sama od sebe, mada nisam obraćala previše pažnje šta govori, uživajući u njegovom neprestanom nabijanju kurca u mene.

Okrenuo me je na ledja i legao preko mene, moje sise su se gužvale pod njegovim maljavim grudima. Raširenih nogu primila sam ga u sebi, njegov jezik primila u svoja usta i zagrlila ga mešajući na njegovom kurcu. Bio je daleko bolji jebač od svog sina, iako dosta stariji,neumorno mi ga je nabijao i lučio svoju pljuvačku meni u usta dok smo se ljubili. Stezala sam ga nogama oko struka i navlačila u sebe, kad ga je konačno zabio do jaja uz dugački jauk i počeo da me puni spermom, a ja počela da se tresem po drugi put svršavajući dok sam osećala toplini sperme svog svekra kako ispunjuje svaki deo moje materice. Tek kada je istresao i poslednju kap iz svoga kurca, olabalila sam stisak mojih kolena oko njegovog struka i on je ustao klateći njegov mokri kurac nadamnom koja sam još uvek ležala otvorenih usta. Nagnuo se i stavio mi laganu tu izmalaksalu patku ponovo u usta i ja sam je sisala kao najsladju stvar na svetu.

Obukli smo se se i ja sam ponovo sela kraj stola, dok je on ostao da leži predhodno prebacivši pokrivač preko sebe. „ Kako je Mina, kakvo raboti“ konačno se setio da pita za svoju unuku i ne čekavši da odgovori rekao “ Mati gu najbolja spermuša ,nema gu u svet takva!“. Potražio mi je telefon, a zatim pozvao svog sina, čiju je ženu upravo jebao. Rekao mu je, da ostanem koji dan jer i majka mu „bolna“ iz kreveta jedva ustaje i nema “kuj da gi gleda“. Jedva se složio da ostanem do sutra, jer trebam Mini kući dok je on na posao. Bila sam srećna i kad je svekrva došla, gunđajući kao i obično svekar i ja bi se samo pogledali i nasmejali u sebi.

Večerali smo zajedno za stolom ispod koga je on meni mesio butine, a ja njemu kurac preko pantalona, dok svekrva, dosadna kakva jeste, nije zatvarala usta. Kada smo večerali, rekao joj, da ide i nahrani svinje i živinu, a da on mora malo da izadje na vazduh, žaleći se kako je predhodna tri dana proveo u krevetu i da ja pođem s njim, za svaki slučaj ako mu se sloši. Krenuli smo nekud prema rečici i došli do jedne trošne kućice na kraju sela. Svekar je zalupao na vrata i pred nama pojavio se Purca ciganin, koga sam znala samo po viđenju . „Eve Purco, jesam ti rekaja da ću dovedem kurvu za jebanje“, rekao je. „Pa toj ti snajka“ rekao je Purca pustivši nas da uđemu u kuću. Kuća mu je bila jako prljava, topla ali osećala se na rakiju i jednostavno na prljavštinu,a u celu kuću jedan krevet sa nekim čergama na njemu, sto na kom je stajala flaša rakije, dve tronoške, omanje stolice i orman pun prašine. Ja sam sela na krevetu, na onim čergama, a oni su seli na tronoške i pili rakiju iz flaše dodajući je jedan drugome.

„Stvarno li će jebemo tvoju snajku“ pitao je Purca svekra, kao da ja uopšte nisam tu kraj njih. Tad mi je svekar rekao da priđem i uzmem Purci kurac da pušim. Ustala sam i klekla na onom prljavom patosu, dok je Purca, izrazito star, ružan i mršav ciganin raširio noge sedeći na tronošći. Uhvatila sam ga za one njegove prljave pantalone i otkopčala šlic, pa izvadila to njegovo meso iz gaća. Imalo ga je. Crn,dugačak, mlitav kurac našao mi se u ruci, pognula sam se i stavila ga u usta. Purca je isprekidano dahtao , kao jecajući na momente, dok se njegov ne baš mirisni kurac talasao u mojim ustima. Osećala sam kako postepeno raste, kako sa svakim nabijanjem u moje grlo postaje sve jači i krući, da posle dužeg sisanja poprima oblik pozamašnog ciganskog kurca , koji sam sve teže gutala. Izvadila sam ga i lizala ga uzduž, ljubila ga, lupkala sebi o usana, kad je kraj njega tronošku privukao i svekar, izvadio kurac, koji sam uzela u ruku ne prestajući da sisam Purcin kurac. Tad me je za kosu uhvatio svekar i ja sam prešla na njegov, a Purca je ustao, pognuo se legavši mi na leđa i uhvativši me za sise, koje je snažno zamesio. Jedom rukom, otkopčala sam farmerice, povukla ih do butina, nudiće svoje debelo dupe ciganinu iza njega. Počeo je da mi mesi guzove i svaki put kada bi ih natisnuo, pogurao me napred i svekrov kurac je završavao do jaja u mom grlu. Osetila sam, kako je ciganin palacao jezikom po mom čmaru, što me posebno napalilo, dok je prstima rovario po mojoj pičkici. Svekar mi je snažno natisnuo glavu na njegov kurac i držao me tako sa tim njegovim krivim kurcem duboko u mom grlu. Nije me puštao iz tog čvrstog zagrljaja. bale su mi se cedile iz usta po njegovim jajima i prosipale se na pod. Na čmaru osetila sam Purcin kurac. Prodirao je glasno, gotovo da je vikao dok je ulazio, a i svekar koji mi je držao glavu zalepljenu za njegova jaja glasno je govorio „To, Purco, nabutaj ga kurvetini, karaj gu dupe“.Matori ciganin me je konačno uzjahao i nastavio da mi ga nabija glasno, a svekar je počeo da mi podiže i spusta glavu na njegov kurac, Nije mi ga ciganin nabijao dugo, kad se izvalio na krevetu sav znojav i ja tad ustala, raskoračila ga, stavila svoju pičku nad njim i nasadila se na to cigansko matoro meso i dok sam se ja nabijala na njemu, držao me je šakama za guzicu i gledao moje debele sise kako mu skaču ispred očiju. Tad me je svekar pritisnuo rukom i moje sise su pale njemu na lice, a on me zašao od pozadi i sa Purcovim kurcem u svojoj pičkici, osetila sam još jedan kako mi prodire u guzicu. Bože, raspametila sam se od užitka, toliko da mi nije bilo bitno koliko je ustvari Purca mator, prljav i ružan sa ni jednim zdravim zubom u vilici, uvalila sam mu svoj jezik u usta, dok mi je on halapljivo grizao usne, a oni ga zajedno, svako za sebe, nabijali u meni i svojim kurčevima rastavljali me u delove.

Svršavala sam u mlazevima totalno raspamećena, mislim da sam bila glasnija i od njih. Purca ga je ubrzo istresao meni u pičku. dok je svekar i dalje deljao moju guzicu. Gurnula sam ciganinu sisu u usta i čvrsto mu nabila glavu u sise i držala je tako dok se on davio njima, a svekar jahao na meni kao na kobili. Tad me je svekar okrenuo i podigao mi noge, gde mi ga stavio u pičku, a Purca opkoračio kolenima moju glavu i seo mi jajima na usta. Da je samo mogao muž da me vidi, kako mi ciganska matora guzica sedi na lice,a njegova jaja upadaju u moja usta, dok mi uz to njegov rođeni otac rastura pičku, mislim da bi umro istog trenutka. Ili da može moja svekrva da vidi kako joj muž guziči snaju, ona dosadna, matora krava…

Matorom ciganinu ponovo je bio čvrst kurac i on mi ga je nabio u usta i nastavio ga nabijati da me je davio i da sam pljuvala po sebi svaki put kada bi ga povadio. Svekar je jebao moju pičku i šamarao mi sise. Purca je već istresao svoja jaja meni u usta snažno me držeći šakama za obraze, kad sam osetila i da me svekar ponovo puni. Gotovo u isto vreme, na dva kraja mene, dva kurca štrcala su svoju spermu i zadovoljavali me, da ih nisam puštala iz sebe. Ubrzo su krenuli nanovo da ga nabijaju, svekar je krenuo ponovo da me puni, a ja iz Purcinog mlitavog kurca iscedila još par kapi njegove ciganske sperme.

Te noći, svekar me je probudio kurcem koji mi je lupao o obraze. Jebao me u tami i tišini sobe, dok je u sobu kraj nas spavala moja svekrva. Ujutru sam mu na brzinu popušila dok je svekrva pojila svinje i živinu. Otišli smo ponovo kod Purce, gde su me po mojoj želji istovremeno zajedno zajahali. Puna njihove sperme vratila sam se mužu i detetu. Muž mi je rekao, hoće li da umre već jednom, pa da proda imanje što su imali u selo. Pomislila sam u sebi, hoće sigurno jednog dana, da me napuni još jedno dvesta puta, pa hoće. Nasmejala sam se, gledajući ga gde se igra s ćerom. Pitao me je, jel sam se smorila u selu. Pomislila sam „ eh kad bi znao, kad bi samo znao…“

Iskustvo za pamćenje

Iskreno, imam poprilicno iskustva sto se tice seksa, od ozbiljnih veza preko kombinacija do tone one-night-standova i smatram da sam ispunila sebi do sada svaki vid fantazije koja mi je zvucala privlacno u seksualnom pogledu,

Pohotna keva

Keva i ćale su se celo jutro svađali. Pre polaska na svadbu ustanovilo se da naš automobil ne mrda s mesta. Preko noći mu se ispraznio akumulator. Za sat vremena trebali smo da budemo u

Pušiš i jebeš za destku

Pripreme za svadbu jako dobrog porodicnog prijatelja.. Odavno znam da mladozenja ima jako zgodnog druga ali nikako nisam bila u situaciji da ga upoznam.. Znala sam da ce biti na svadbi.. On mi je bio