Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sex sa prijateljicinim sinom

Sedeći  u fotelji pored kamina koji me je grejao, dok je napolju sneg lagano padao, razmišljala sam o svom životu. Žena sam u pravim godinama, 48 mi je, razvedena, deca odrasla, uspešna karijera iza mene, a  ja sama… Milion puta sam se zapitala zašto?

Nije mi toliko nedostajao emotivni partner, koliko potreba za seksom, za pražnjenjem.  Od dana kada sam se razvela godina I tri meseca je prošlo, a nisam imala seks. Niti sam ružna žena, niti mi fali nešto, naprotiv, držala sam uvek do sebe, do svog izgleda na kom bi mi pozavidele I mladje žene, a ipak posle razvoda sam se osamila.

Dok sam bila u dubini mojih misli I pitala se zašto samujem, oglasilo se zvonce na vratima. Ustala sam I otvorila. Na vratima je stajao promrzao dečkić od 25 godina, frajerastog izgleda, student difa. To je bio sin moje najbolje prijateljice, Nemanja. Po  njemu mu je moja prijateljica poslala novu liniju proizvoda za negu kose, jer se bavila prodajom kozmetike, tj . drŽala radnju kozmetiČkih proizvoda  u samom centru grada.

Videvši ga kako stoji onako promrzao na vratima, pozvala sam ga unutra na toplu Čokoladu da se zgreje. Ušao je I seo do kamina. Dok je pio toplu čokoladu neobavezno smo čavrljali o fakultetu, životu I  devojkama. Kaže nema nista od ovih mladjih, sve su isfurane, jer sam ga zadirkivala kada ce Svetlani /njegovoj majci/ pristići snajka.

Gledala sam to mlado lepo muško telo, I osetila nešto u stomaku, one leptiriće koji bude skrivene strasti. Pokušavala sam sebe ubediti da je od toplote, da je nenormalno kakve mi se misli motaju po glavi, ali nešto je jače bilo od mene I morala sam ga  pitati kako napreduje sa seksualne tačke gledišta. Pocrveneo je, pogledao me I rekao bez  blama “ Ja volim da krešem starije dame”. Atmosfera je postajala sve napetija, nastalo je jednominutno ćutanje. Da bih prekinula mučnu tišinu, ustala sam da uzmem šoljicu iz koje je pio toplu čokoladu I dok sam pružala ruku uhvatio me je za nju I pogledao prošaputao “Dodji”….

I ne znam kako sam završila u njegovom krilu strasno se ljubeći,  dok su njegove ruke klizile po mom telu zavlačile se ispod  moje bluze dodirivajući moje nabrekle sise, a onda je ustao povukao I mene. Stajali smo dok smo se ljubili , skidao mi je helanke dok sam ja njemu odmah spustila trenerike. Zatim me je zavalio u fotelju, a moje noge su završile na njegovim ramenima. Oh kako je apetitno počeo lizati moju pičku šireći usmine lizao po unutrašnjosti sisao klitoris, jezikom se zarivao u moju jako navlaženu pičku!

Stenjala sam tresla sam se kao nikada u životu, sisala njegove prste koji su vlažni klizili I vrteli moje velike bradavice.  Lizao me je dok nisam svršila tako glasno urlikom koji je ozvanjao u celoj kući! Sklonio je noge sa njegovih ramena, uspravio me uza zid blizu kamina I zadigao mi levu nogu, zario ga je u moju pičku prvo nežno lagano, pa sve jače gledajući me pravo u oč. Ljubili smo se osećala sam njegov jezik kako mi pomera krajnike , a onda mi je zadigao obe noge noseći  me do kreveta. Obuhvatila sam ga nogama oko bokova, počela da vrtim da se uvijam kao zmija da ga grizem po vratu I dahćem na mladjano uvce “ JEBI ME NE PRESTAJ, ŽELJJNA SAM MLADE ,JAKE KURČINE!” Zarivao ga je tako dobro, taktično, jako, da sam se osećala kao matora kobila koju jaše mlad izdržljiv pastuv. Kada je trebalo da svrši izvadio ga je I stavio mi  ga na usne. Halapljivo sam počela sisati taj mladjani jak kurac česuci mu jaja puna sperme. Ahh osetila sam tako jak mlaz sperme kako se sliva niz krajnike preteče niz bradu dok me je brisao srednjim prstom, a zatim mi I njega dao da poližem.

Dugo smo se posle toga ljubili I mazli goli u krevetu,ostao je do pola noći kod mene, pao je još jedan seks u velikom francuskom ležaju, toliko žestok da ujutru nisam mogla stajati normalno na noge.

Pre nego što je otišao dogovorili smo se da ponovo navrati kod mene kad može na dobru partiju seksa. I danas posle šest meseci niko ne zna da se seksamo kad možemo I kad nam se ukaže šansa….

Oceni
[Total: 2 Average: 5]
Extra zarada

Narednih dana prepričavali smo predhodne doživljaje i jebali se kao u prvim danima veze. Iznenadio sam se koliko mi prija ova kombinacija. Da mi neko drugi jebe ženu i da ja u tome uživam. I

Ja i nastavnica geografije

Sećam se kao da je bilo juče. Bio sam u osmom razredu, završavao osnovnu. Bio sam oduvek malo razvijeniji od svojih vršnjaka. Za glavu višlji od ostalih, i već podosta maljav. Niko mi ne bi

Gazda jebe kao zmaj

Radim u marketu u centru grada sa jos 8 koleginica.Gazda marketa je jedan novokomponovani bogatas,neotesana seljacina.Ima 48 godina,debeljuskast je i celav.Jebavao je jednu nasu koleginicu,svi smo se pitali kako je to mogla da radi snjim,da