Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sex sa očuhom

U to vreme sam zivela s mamom i očuhom u kući. Mama se nakon razvoda ponovo udala, on je bio izuzetno dobar prema nama, posebno meni i sestri bliznakinji Lei. Sve je to bilo super, Ali najgore nam je bilo uvečer kad se jebu. A mi budemo napaljene, zeljne dobre jebacine, željne kurca. Tad smo imale 17 g. Seks smo imale sa mojim momkom koji nije bio bogzna šta. Htele sam probati sex sa starijim muškarcima, sa ocuhom. Očuh je imao 50 g, sportski tip, u mladosti je igrao kosarku rekreativno, do svoje 36-te, tad je prestao zbog povrede i operacija. Svaki put kad bi jebao mamu sestra i ja bi ih gledali, smisljale kako da tatu zavedemo i imamo seks a ne da samo mastamo. Obicno bi se zavrsilo vrelom lez akcijom sa sestrom. Medjutim, ono sto nismo znale je da je i ocuh imao istu zelju i da je znao da ih gledamo.

Mama nam je rekla da ide za vikend sa kolegama na poslovni put, da ce provesti najmanje 7 dana dok sklope posao. Taj vikend smo resile da zavedemo ocuha, imale smo plan I kako. Bile smo u sobi polugole,mazeci se,namerno ostavivsi poluotvorena vrata nase sobe. Ispalo je kao da se tucemo,uz povremene krike, sve samo da privučemo ocuhu pažnju. Stajala sam gola pred ogledalom a sestra klecala, lizala, Ali povremeno, čuvale smo se za njega I ispustale lazne jauke.

Nakon petnaest minuta jos uvek mokar od tusa, u sortsu gde se ocrtavao kurac u erekcij, samo nas pogledao i pitao:ima li mesta za treceg? Kako to mislis tata? Znam da odavno prizeljkujete seks sa mnom, iskreno I ja, ali vasa mama je bila smetnja. Sad kad nije tu hocemo li da se igramo ili cemo da ovu sansu bacimo niz vodu? Tata, misliš li isto što i ja, mi?

Skinula sam mu sorts, iz koga je izleteo veliki kurac. Idi zakljucaj vrata, pogasi telefone, prebaci fixni na sekretaricu i da nas troje provedemo nezaboravnih 10 dana, ako se slazete deco.

Uzeli smo pozu 69 ja I Lea, on je Leu guzio koja se trudila da me zadovolji ali nije mogla, Tata joj je rasturao guzu, ubrzo je svrsila, sokici iz njene pice su mi punili usta. Sklonila se. Ja i Tata smo krenuli u 69-ku. Tata me sjajno lizao i dugo, sva sretna počela sam mu svršavati na usta pošto dugo se nisam jebala, a I Lea MI je sve vreme dirala grudi, nakon toga sam ga zajahala na njegovu vrelu tvrdu kitu nabiljala se jakooo. . . tatice, takooooo jeebi meeee. A on me ujedno za sise držao . A onda sam ja legla noge na ramena i opet me sve jače jeboooo. Govoria sam mu, jebi me, jebi me tatice, jebi svoje cerkice, jeeebi, posle i Leu tatice. Uživala sam . . .

A onda sam ustala da me jebe zguza naguzila sam se i poceo me jebati zguza. .. . . . . . . . svrsavala sam ludooo. . . . . dugo smo se jebali taj dan, nas troje. Onako izmoren i sretan sve je Leu polizao. MI smo taj dan bile izmorene, zadovoljne i zadovoljene. Rekao je da ćemo ovako svaki dan raditi dok mama nije tu, kao i uvek kad nije kuci. I dan danas se jebemo, a mamu je najurio cim smo postale punoletne.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Napuniću te…

Uhvatila me za ruku i odvukla u tuš kabinu…“Zaslužili smo“, kaže mi i pušta toplu vodu da se sliva niz nas dvoje… Dodir njenog vretenastog tela me je oduševljavao. Jaka a nežna. Predivna. Dama. Zver..

Poslednja kap

Imam višegodišnju vezu sa predivnom devojkom Majom. Odlično se slažemo, i „nezvanično” smo se verili. Ja radim u jednoj privatnoj kompaniji, a Maja još studira. Upoznala je moje, a i ja njene roditelje, kao i

Novo letnje iskustvo

Već nekoliko godina zaredom moja supruga Branka i ja odlazimo na more na isto mesto, u Tivat. Ovaj put apartman koji stalno iznajmljujemo, u lučici Kalimanj, nije bio slobodan i morali smo tražiti nešto drugo.