Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sex na plaži

Prelepa makarska rivijera. Za nas dvoje, bekstvo od svakodnevnih obaveza i pre svega, jedan zasluženi odmor i uživanje. Sami nas dvoje. A sa kim drugim? Kada god smo bili sa prijateljima na moru, svi muskarci bulje moju ženu po ceo dan, dok njihove supruge, zakopčane do grla, gunđaju ljubomorno.

Na putu od Dubrovnika do Brača, Ena je spavala na zadnjem sedištu našeg iznajmljenog kabria. Topao vetar je dizao njenu prekratku haljinicu i otkrivao dva prsta širok red stidnih dlačica, koje su čuvale ulaz u njenu pohotnu macu. Uživao sam u pogledu na retrovizor, doj joj je crna duga kosa padala na obnažene bradavice. Odlučili smo da prenoćimo u jednom mestu zvanom Baška Voda, i da odatle par dana obilazimo Makarsku, a kasnije kampujemo na Braču. Odmah smo našli dobar apartman sa divnim pogledom. Dok se Ena tuširala, upalio sam laptop i uradio ono o čemu sam mesecima maštao. Poslao sam poruku na omiljeni sajt: MI SMO TU. GDE DA SE NADJEMO?
Poruka je poslata mom prijatelju koga sam upoznao na sajtu i sa kojim sam često delio maštanja i fantazije. Iskreno, nisam nikad mislio da ćemo se stvarno upoznati. Objasnio mi je gde da dođemo na kupanje.
Kada je izašla iz kupatila, Ena je uzela omiljeni crveni lak i počela da lakira nikte na rukama: DRAGI, POMOZI MI MOLIM TE, SRAMOTA ME OVAKVA DA IDEM NA PLAŽU, A JEDVA ČEKAM DA SE KUPAM! Sela je na stolicu u podigla nogu okrivši macu. Znao sam šta sledi i već sam se izveštio u tome. Uzeo sam brijač i počeo da sređujem njenu macu tako da najintimniji deo bude obrijan, sa ostavljenom crtom iznad. Tako je ona volela. Misao da ulepšavam njenu macu, i predhodno dogovoren sastanak sa prijateljem, uzbudio me mnogo. Začas sam joj sredio macu, i počeo uzbuđeno da ližem klitoris. Vešto sam se igrao sa njenim sveže obrijanim usminama, izazivajuću grčeve strasti u njoj. To mi je i bila namera, da je napalim pre plaže. Drkao sam jako, što je ona iskoristila i mazila me stopalom po korenu penisa. Stenjala je od mog jezika, dok sam se borio sa ne svršim. Ali morao sam, i to po njenom stopalu i crvenim noktićima. Znala je koliko me pali njena priprema za plažu, za koju se sprema kao porno glumice za svoje nastupe. Rekla je mazno: JAO, KAKO SI ME ISPRSKAO! – i podigla stopalo. Jezikom sam kupio svaku kap soka, sa njenog savršeno izvajanog stopala i vitkog lista. Smejala se, LIŽI, KAD SI NESTRPLJIV, ALI PLATIĆEŠ MI VEČERAS!
Oboje smo zaljubljenici u prirodu i uživali smo u šetnji rajskim pejzažima. Stigli smo. Znao sam tačno gde idemo, ali sam vešto krio. Zaklonjena plaža sa ne više od 20 tak kupača razbacanih okolo. Neki od njih su bili nudisti. WOW OVDE IMA I GOLAĆA- zavodljivo reče Ena- ŠTO MI NISI REKAO? DA SE BOLJE PRIPREMIM. Razlika u tome kada se moja žena sunča na običnoj, javnoj plaži i nudističkoj, jeste u malenim tangicama koje joj jedva prikrivaju ribicu. Zato i ne mogu sa društvom na more. Svi moji drugovi je gutaju očima.
On je bio tu, poznao sam po suncobranu. Nekoliko puta smo se videli na kameri ali nikad uživo. Smestili smo se par metara od njega. Bio je bez ičega na sebi. Za trenutak je zadržao pogled na nama, dovoljno da primeti moj osmeh kao znak da smo MI. Stavili smo peškir i stvari. KONAČNO NEŠTO I DA SE VIDI, SEM DEBELIH NEMACA I ČEHA, Ena je spazila njegovu pojavu, mišićava ramena i grudi, ispod kojih se ocrtava ravan stomak. I , čekaj malo, zastao sam, nije rekao da će biti skroz go, opuštena i masivna alatka koja je mirovala i čekala. Ena je uočila plen i postavila zamku, ne sluteći da je već upecana. Ostala je samo u tangama, dok sam se ja skinuo skroz. Moj ponos je bio izmoren i zatečen situacijom, bezbroj puta doživljenoj kroz maštu. NAMAŽI ME, HOĆU DA SE SIJAM, utrljavao sam ulje na njenom stomaku i grudima, spuštajući se na butine, dok se ona glasno smejala privlačeći pažnju. Glumila je da je golica. Prešao sam na guzu, dok sam se gledao u lice sa prijateljem. Nasmešio sam se, značili je – ručak na stolu-. Meškoljio se, osećao sam da krije nadolazeću erekciju. Iako je sigurno naguzio desetine napaljenih turistkinja, moja žena je bila krupan zalogaj. I Ena je osetila, HAJDE DA SE SLIKAMO, presekla je masažu i uzela kameru. IDEM DA ZAMOLIM OVOG FINOG DEČKA. Zanemeo sam, ustala je ljujajući zanosim bokovima, dok su se njene mišićave i zategnute butine presijavale na suncu. A guza se polako njihala kao da joj treba čitava večnost da pređe nekoliko metara. Nisam čuo šta mu je rekla, video sam sam njegov smešak. Slikao nas je. Jedna slika normalna obučena za uspomenu, a ostale? Na trenutak je izgledalo kao da Ena pozira samo njemu, bezobrazno izbacujuću grudi i guzu. Gutala je očima njegovo čvrsto telo i polni ud koji se lenjo klatio između nogu. HVALA TI, BAŠ SI LJUBAZAN.AKO SU SVI KAO TI OVDE, SUPER ĆEMO SE PROVESTI. A SADA IDEM DA SE RASHLADIM. Uzela je aparat iz njegove ruke, sa pogledom koji je trajao čitavu večnost na njegovom ponosu, i bezobrazno se ujela za usnu.
ENA, DRAGO MI JE.
Stavila je aparat na pešir, nagnula se ka meni i tiho mi šapnula na uvo, dodirnuvši noktom moj opušen penis OČIGLEDNA RAZLIKA, ZAR NE DRAGI.
Obojica smo uživali u prizoru njenih preplanulih leđa i guze, dok je ulazila u vodu. Polako njišući bedrima i upijajući naše pohotne poglede.
Konačno smo se upoznali uživo.

Kada je izlazila iz vode, Ena je pošla prema našem novom prijatelju. Sada već i bez tangica, njeno prelepo telo presijavalo se na zalazećem suncu. Dok je ćaskala sa njim, pokusala je nespretno da ocedi dugu crnu kosu, izvijajući čvrste grudi sa nabreklim bradavicama boje kafe. Njegov pogled silazio je niže, preko zategnutog stomaka, koji je ulepđavao pirsing leptira, do jasno izražene nesunčane bikini zone. Dve tanke bele tračice obavijale su zanosne bokove, proširujuci se do venerinog brega, gde su pažljivo uredjene stidne dlačice čuvale ulaz u njenu pečinu slasti. Cuo sam kako se smeju, ali nisam pokazao da obraćam pažnju na njih. Pogledao sam ka njima i video Enu kako je za pola koraka isturila nogu, ponosno pokazujuci umereno mišicave butine i graciozan list, na čijem se članku nalazio lančić. Taj pokret, ne samo sto je istakao njene duge noge, otvorio je pogled na njeno medjunožje.
– Mmm, lepa si…. Vodiš raluna o svome teklu? Čuo sam njihov razgovor…
– Da, jer ga i koristim stalno. I to ne samo u teretani….
– Da li bi htela samnom na jedan trening? Da vidim koliko dižeš tegova….
– _Ne brini dižem sve živo….
Njegova ruka pocela je da miluje njenu nogu, polako od gležnja do kolena. Pravila se da ne primećuje. Podigao se na kolena milujući njenu butinu. Brzim pokretom noge unazad, izbegla je da njegovi prsti zavrse tamo gde žele. On je izgubio ravnotezu na kratko, sto je delovalo komicno. Ena je to iskoristila I pruzila mu ruku.
– Obećaj da neces vise da me pipas?
Načuo sam njen izazovni glas. Nasmejao se, ne puštajući njene ruke, ustao je licem ka njoj. Bio je za glavu viši, njegov taman ten se uklapao sa Eninim, koja je reagovala skupivši noge, ali je izbacila guzu jos vise. Bio je napet. Drzala ga je za ruke, dok se naslonio telom na njene grudi. Čvrste, nabrekle odavale su njenu želju. Pokušao je da je poljubi. Umeso usana, ponudila je vrat.
-Ah, nemoj… Budi fin…
Snažnim pokretom obuvatio je oko struka. Ponovo poljubac. Ovaj put uspešno. Nije se trudila da odmah prekine vreli susret njihovih usana.
– Ah, stani, zar se ovako dočekuju naivne turistkinje?
Video sam jasno kako miluje njenu guzu, sve vise pritiska, dok je nije pljesnuo šakom.
– Imas odlicno dupence, mala
-Pazi kako se izrazavas, ja sam udata zena….
Kurvasto je rekla I pocela strasno da sisa njegov jezik I gricna usne,uz tesko kontrolisane uzdahe.
-Muz mi je tu, nemoooj
Prepustila je guzu njegoovim snaznim rukama.
– Imam ja rešenje za takve udate drolje kao sto si ti
Uzeo je njenu ruku I spustio na svoj nabrekli ud.
– Pazi sta pricas, reci cu te muzu. Ahhh, koliki je.. nemoj, skloni ga…mmmmmmmm
Prislonila je butinu da njegovu, na bezbedno, i pocela da se trlja o njegovu nogu. Bila je vešta sa rukama, ali sto usred strasti I veličine njegovog ljubavnog organa, gubila ritam. Čuo sam kako glasno uzdise… Uskladjenim pokretima prelazila je duz penisa, cas nežno milujujući, čas brzo nadražujuci najosetljivija mesta. Bar je bio pod kiontrolom, u njenoj ruci, jer nisam siguran koliko bi odolevala da ga spreči u nameri da je potpuno uzme.
– mmmm, lepo se ljubis, samo si nestrpljiv. Imaj postovanja prema starijim udatim zenama.
Jace je potcela da ga stiska i da se nabija, trljajući vec vlažne usmine o njegovu nogu.
– za tebe imam samo jedno. Svideće ti se, nemoj da se opireš. Tako si dobra
– stvarno??? Nisi originalan, svi muskarci mi to kažu
Pocela je noktima da ga grebe po zadnjici. Sad su se neprestano ljubili, uz uzdahe i poneku reč koju sam uspeo da čujem.
Glasan zvuk brodske sirene, koji je zadnji put obiilazio plaže I kupio zaostale turiste, prekinuo je strastveni zagrljaj moje zene i njega. Prolazio je tik uz obalu, te su putnici mogli jasno da vide tela dvoje vrelih ljubavnika. Uz proste povike na engleskom jeziku, nekoliko pijanih stranaca izvadilio je kamere
– WOOOOW MAN LOOK AT HER TITS! HEY BABY SHOW US SOME
Ena je prihvatila igru I pokazala im grudi, lagano se njišući….
– YES BABY- zviždali su, dok im se pokazivala i smešila. Ali se i odvojila od prijatelja….
– moram kod muža, izvini
-Ali….
Došla je do mene, lagano njišući bokovima. Bila je crvena u licu…
– A ti NIŠTA? Dozvolio bi da me onaj nudista kresne??? Ja se malo igrala, a on …..
Nasmejao sam se, dok je počinjala da me ljubi. Bila je vrela….
– Mislila sam da ćeš da me braniš, kada me napao sa svojom velikom, velikom igračkom. Baš je veliki dečko. Šaptala mi je na uvo. Ljubeći me sve niže i niže. Kad je spustila glavu na moj stomak i već previše tvrd penis, video sam njega na nekoliko metara kako leži na boku i drka jako svoj ud. Bio je van sebe. Ena je majstor oralnog sexa, i spada u onu grupu žena koje veoma uzbuđuje mučkarčeva alatka u ustima. Pravila je pokrete usnama kao pri kraju , kada se trudi da izvuče svaku kap iz njega. Podigla se i poljubila me.
-mmm, odličan ti je, tvrd kao kamen. Mada , da budem iskrena, on ima veći bar za trećinu.
Šapnuo sam joj:
– Okreni mu guzu.
– Ah, siguran si?
Već je izbacila guzu, raširila blago noge, da može lepo da vidi i mahnito sisala moj penis, koji je bio vlažan od njene pljuvačke. Usmine su bile glatke i vlažne. Podigla je glavu, onako sa slinavom bradom, koju sam spremno dočekao, pitala da li nas gleda, okrenula se ka njemu. Video sam kurvasti smešak na njenom licu koji je govorio da su im se pogledi susreli. Oblizivala je usne
– OOOh, ne znam šta mi je, dragi stavi mi ga…..želim ga unutra, ne mogu više……
Umesto toga, dao sam joj da halapljivo sisa moja jaja. I dao sam znak.
On je ustao krenu ka nama, za trenutak zastao na metar od nas, kao da razmišlja… Video sam požudu u njegovom očima, i ogroman nabrekli ud. Bio sam van sebe. Spustio je glavu između njenih nogu. Osetila ga je i čvrsto me stisnila za butane.
– Ah, šta…ne…..nemoj…..
Izvijala se kukovima na njegovom veštom jeziku, glasno uzdišući. Bila je mokra. Osetio sam kako njeno telo potresaju blagi udari struje strasti. Čvrsto me držala dole. Prekinula je njegovu igru, i jako ga poljubila, zatim mene, i kleknula. Bila je u vrtlogu strasti, kao u snu, dok ju je uzeo za kukove.
-AAAAAAAAHHHHHHHHhhh , toooooooooooo
Ušao je, polako, milimetar po milimetar. Pogledao sam ga, nije znao gde je. Do pola, i već je bila prepunjena.
-mmmmmmm, ahhhhhhh, polako
Uhvatio sam je za guzu, raširio, i olakšao ulaz njegovom čudovištu. Ostao sam tu za čas, i gledao kako ogromna kita, uveliko vlažna od Eninih sokova, potresa njeno telo. Maca je bila rastegnuta do granice. Dahtala je i vrištala od strasti, nije mi više ni pušila , grebala me i ujedala svuda, po stomaku , bedrima grudima.
– ah, to to toooooooooo
Nije trajalo dugo, nije mogao više da izdrži. Osetila je to, i instinktivno je počela jače da se nabija. Pogledala ga je preko ramena, i tada sam video da su joj usne izmazane mojom supermom, nisam ni osetio kada sam svršio i koji put. On je počeo doživljava ekstazu, oznojan i vreo, počeo je jače da je nabija. Do kraja. Mišići su počeli da mu se stežu, zategnut stomak i grudi. Rukom je brisao Enino lice. Grizla ga je i sisala umrljane prste. Iskonski deo nje, pravi ženski, želeo je svaku njegovu kap. Ko sve zna šta joj je u tom treutku sve prošlo kroz glavu. Srećom on je reagovao, povukao ga na sigurno i počeo da prska najveći mlaz koji sam video u životu. Prvi mlaz je bio najači, i sasvim neplanirano završio na meni. Ostatak je Ena zaklonila telom, i ljubomorno sačuvala na svom stomaku i grudima…..
Svo troje smo bili u blagoj nesvesti…..

Oceni
[Total: 1 Average: 1]
Braća od tetke

Oduvek lepa devojcica izrasla je u isto tako lepu devojku a potom i zenu,tamnozelenih okica ,tamnosmedje kose i manekenske radje, uostalom, manekenstvo je bio jedan od poziva kojim sam se bavila.Zato je moje ime Ivana

Masaža za par

Za doček noe godine moja devojka Jelena i ja smo bili u Amsterdamu. Malo je reći da smo se ludo provlei i da smo sav novac potrošili na prostituke (žigola, takođe) i vutru. Poslednjeg dana

Sex za jedno veče

Za svojih 40 godina nikada nisam doživela sex za jedno veče. Ne smatram to nekim hendikepom, ali istini za volju uvek me je zanimalo kakav je to osećaj – sretneš nekog, privučete jedno drugo, dobro