Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sex kao smisao života

Bio je oktobar.Nakon godinu dana mog samačkog života u Srbiji, tokom kojeg sam se postepeno sve češće i češće oblačila u krpice u kojima se osećam mnogo bolje i prijatnije spram onoga što napolju moram da nosim, otprilike negde u to vreme sam se dala u puni promet i prihvatila promiskuitet kao način života. Otprilike od tada negde, seks nije postao samo moja dnevna rutina, već, suštinski, postao je smisao mog života (ako se uopšte može reći da moj život ima neki smisao).

Uglavnom, bila je subota veče. Kupila sam flašu crnog vina i kolu i završila paket trave i jedan gram spida. Tokom dana, izdepilirala sam svoje telo i sredila nokte, izabravši braon boju i na rukama i na nogama. Zašto braon? Smejaćete se, ali reći ću vam. Zato što je to boja govneta, a ja sam to veče želela da budem upravo to – ljudsko govno koje ne služi ničemu drugom osim zlostavljanju i ponižavanju.

Obukla sam ljubičaste tangice i brus, našminkala se najbolje do tada i stala na svoje izuzetno visoke i ultra seksi otvorene crne štiklice. “Večeras neću da oblačim nikakve čarapice ni haljinice, ostaću ovako”, pomislila sam u sebi dok sam gledala svoju figuru na ogledalu u predsoblju, pri čemu sam bila jako zadovoljna svojim izgledom.

Video čet

Malo vina, malo dima, malo spida, malo gledanja kurčeva, malo igranja sa mojom guzom, i već je bilo oko dva sata ujutru. Bila sam na video četu, kada mi se javio jedan momak.

– Jesi za viđanje – upitao me je.

– Prvo da te vidim na kameri – odgovorila sam mu.

– Nije zgodno baš, na nekoj kućnoj žurci sam. Napio sam se i hoću jako da jebem nešto, a nisam nikad bio sa CD.

“Dakle, ja sam ‘nešto’?”:), pomislih u sebi i nasmejah se. Divno, Milice. Muškarci te gledaju kao nakazu iz pokreta nesvrstanih koju bi jebali samo u trenucima teškog pijanstva i očaja. Perspektivno, zaista.

Međutim, s obzirom na to da sam ovakve psihičke borbe godinama vodila u svojoj glavi i dobila ih onog trenutka kad sam izabrala da živim ovako kako živim, valjda iz nekog inata, ali po prvi put (i ujedno poslednji) sam pristala da dam svoju adresu i broj telefona nekome za koga ne znam kako izgleda. Pritom, kad me je već tako lepo etiketirao, odlučila sam da mu odgovorim još jače.

– Super, dušo. Ja volim kad se pijani muškarci istresaju na meni i naređuju mi šta da radim. Adresa je ***********, broj telefona **********. Čekam te – napisala sam mu.

Ubrzo, na telefon mi je stigao SMS.

Diskrecija je zagarantovana

– Je l’ mogu sva svetla da budu pogašena pre nego što dođem? Ne bih da nam se vide face.

U prvi mah, pošto tada još uvek nisam kačila slike svog lica na profil, pomislila sam da želi tako zato što se plaši da izgledam muškobanjasto i da mu se zato neću svideti.

– Svetla su svakako pogašena, uključen je samo TV – odgovorila sam mu.

– Je l’ može i TV da bude ugašen, molim te? Nisam nikad bio sa CD, jako mi je važna diskrecija…

Aha, znači o tome se radi. Strejt dečko ne može da prizna sebi da hoće da kresne CD, pa se plaši da se po gradu ne sazna, jer šta će mu reći drugari?:)

– Dušo, ako isključim i TV, u stanu će biti mrkli mrak i bukvalno se ništa neće videti, te ništa nećemo moći ni da radimo. Što se tiče diskrecije, budi potpuno bezbrižan. Uostalom, ja sam ta koja se šminka i oblači u ženski veš, ja sam ta koja će da puši kurac i primi ga u dupe, ja sam ta koja će nekog nepoznatog da pusti u svoj stan… Ja mnogo više rizikujem nego ti, zar ne?

Pristao je da TV ostane uključen i rekao mi da je već u taksiju. Vrlo brzo je stigao.

– Ćao, izvoli – rekla sam mu dok sam otvarala vrata i pozvala ga da uđe u sobu.

– Hajdemo u kuhinju – rekao je, sigurno zbog toga što je u kuhinji bio veći mrak nego u sobi.

– Hajde.

Ušao je u kuhinju. Kleknula sam ispred njega, tačno ispred sudopere, otkopčala mu kaiš, svukla pantalone i bokserice i krenula da mu ga drkam. Pljunula sam mu na kurac i počela da mu ližem jaja. Neviđeno mu se digao.

Dobra mala droljica

– Je l’ voliš kad klečim ispred tebe kao prava mala kurvica dok ti ližem jaja? Jesam dobra mala devojčica? Ja volim da zadovoljavam muškarce – govorila sam.

Bio je na sedmom nebu. “Hajde puši mi”, rekao je. Uzela sam kondom, stavila mu ga i tek onda krenula da ga pušim. Nabijala sam ga sebi u grlo skroz do kraja, dok sam se rukama držala za njegovu golu zadnjicu. Bukvalno sam ga pritiskala da mi nabije što više može. Ponestajalo mi je vazduha, oči su krenule da mi suze, pljuvačka mi je curila niz usta… Pomislih u sebi: “Ma, sad ću stvarno da budem prljava!”

– Okreni se – rekla sam mu.

– Šta hoćeš – upitao me je.

– Okreni se samo – rekla sam mu dok sam mu svojim ručicama okretala telo onako kako sam želela da se okrene. Bio je blago nagužen na sudoperu, a ja sam kleknula iza njegovih leđa. Raširila sam mu dupe, isplazila jezik koliko god sam mogla i počela da mu zavlačim svoj jezik u rupicu. Počela sam da je ližem svuda okolo, da pljujem na nju… Moje lice je bilo u njegovom dupetu i osećala sam kako ga drka i kako mu nije dobro od toga koliko mu je dobro:)

– Daj da te jebem, daj da te jebem – počeo je da govori.

– Čekaj sekundu – odgovorih mu.

Ušla sam u sobu dok me je iz kuhinje pratio samo pogledom. Skinula sam štikle, a onda i tangice. Uzela sam analni lubrikant i malčice ga namazala na guzu.

– Hoćeš da skinem i brus – upitah ga.

– Nemoj, ostavi ga – odgovorio je.

Pravo divljanje

“Glupačo jedna”, pomislila sam u sebi. “Naravno da ne želi da ga skineš, jer dok ga nosiš, ima trip kao da imaš sise, kao da si žensko. Koga boli kurac što ti voliš da se jebeš gola? Glupačo jedna glupava. Hajde sad idi tamo i zadovolji ga”, bilo je ono što mi je prolazilo kroz glavu dok sam bosa ulazila u kuhinju i naguzila se na trpezarijski sto.

Čim mi ga je prvi put gurnuo, ušao je skroz do kraja. Odmah je počeo tako brzo i snažno da me jebe, da mi dobro nije bilo. Odnosno, da budem jasnija, i te kako dobro mi je bilo! Osećala sam kako njegova jaja lupaju o moju glatku guzu, dok me povremeno pljeska svojim šakama po njoj.

– Da, da, jebi me. Izdivljaj se na meni – vikala sam u pauzi između stenjanja i vriskanja.

U jednom trenutku, nabio mi ga je skroz do kraja, rukama me obuhvatio oko struka i pribio svoj stomak uz moja leđa, a onda mi šapnuo na uvo: “Je l’ dobar osećaj, a?”

“Da, jebeno je dobar osećaj”, pomislila sam u sebi, ali nisam odgovorila ništa, jer sam bila u transu od kurca. Međutim, zašto me je to pitao? Uzimajući u obzir i način na koji me je to pitao, delovalo mi je kao da bi možda i on voleo da iskusi kako je to. No, nebitno svakako.

Pražnjenje

Posle desetak minuta intenzivnog razaranja moje guze, došlo je vreme da mi svrši po faci. Ponovo sam kleknula ispred njega, raširivši i zabacivši noge nazad tako da može da vidi moja stopala dok mi drka ispred lica. Ponovo sam počela da mu ližem jaja. Izbacao ga je po meni i sperma mi je bila svuda po licu: po čelu, trepavicama, obrazima, čak mi je i visila niz bradu… Ručicom sam naknadno pokupila svu spermu koja je ostala kod njega na kurcu i razmazala je po još uvek neukaljanim delovima mog lica, što nije bilo baš lako za pronaći.

Kad je svršio, iako je bio mrak, kod njega sam osetila ono pražnjenje koje i ja doživim kad svršim. Sad više nema želje za seksom i u narednih minut-dva u glavi samo postoji misao i razmišljanje o tome šta si uradio.

– Jesi OK – upitala sam ga.

– Ma, jesam, nego… Ja sam inače strejt, nisam nikad bio sa CD – izustio je.

Eh, da. Znala sam o čemu se radi i rešila sam malo da ga opustim.

– Dušo, ti si i dalje strejt. To što ti se svidela neka vrlo seksi i ženstvena CD ne znači da si gej. Uostalom, od svih muškaraca sa kojima sam bila, znaš koliko njih su bi ili gej? Nula. Svi su ili oženjeni, ili u vezi, ili su tako neki solo likovi koji traže kres varijante…

Ali niko od njih nije gej. Gejevi vole da puše kurac i primaju ga u dupe, gejevi se lože na muškarce koji izgledaju i oblače se kao muškarci… Ti si se naložio na osobu u tangicama i štiklicama, sa vrhunskom guzom, ful sređenu i našminkanu… Nisi ti kriv što među pravim ženama teško može da se nađe ovakva kao ja – poručih mu.

– Da, u pravu si – rekao je i videla sam da se osetio barem malo bolje.

Nezasita

Otišao je. Spid me još uvek nije popustio, a rešila sam da izvučem još jednu lajnu i zapalim još jedan džoint. Bila sam još željna kurca. Svršotinu po faci nisam ni obrisala, palilo me je to što sam osećala njen miris i to kako mi se skorenjava na licu, odnosno curi niz moj vrat.

Vreme je prolazilo, bilo je već šest ujutru. I dalje sam bila napaljena kao da tri nedelje nisam svršila, a ne kao da me je neko jebao pre tri sata. Ponovo sam bila na video četu, kad mi se javio jedan stariji muškarac.

– Šta radiš – upitao me je.

– Hoću da se jebem s nekim, ti – odgovorih mu.

– Uh, srce, ja bih te jebao sada. Gde si?

– Na Limanu 4, ti?

– Ja sam u Petrovaradinu. Hoćeš da dođem?

– Prvo da te vidim na kameri.

– Uh, je l’ baš mora?

– Mora.

– Hajde dobro.

Posle minut-dva, ugledali smo se na kameri. Bio je go, u srednjim pedesetim i drkao je kurac. Ja sam ponovo obukla tangice i obula štiklice koje sam skinula uoči prethodnog seksa, a sperma na licu mi se već potpuno stopila sa puderom.

– I, kakva sam ti – upitah ga sa osmehom.

– Joj, malecka, kako ću te jebati kad dođem.

– Moram prvo nešto da ti kažem.

– Kaži.

– Ja volim da pušim travu, nadam se da ti to ne smeta?

– Joj, šta ću s tobom… Hajde, ne smeta mi. Gde da dođem?

Akcija u najavi

Dala sam mu adresu i broj telefona. Čovek otprilike generacije mojih roditelja, nema nikakvog dodira sa takvim stvarima, pritom radi kao vozač u domu zdravlja, gde se sigurno nagledao svakakih narkomana i propaliteta, pa misli da sam i ja jedna od tih. Naravno da mu se nije svidelo to što duvam. Međutim, želja da ga zadovoljim je preovladala. Na brzinu sam otišla do kupatila da popravim šminku, da budem lepa kad dođe moj muškarac.

Bilo je oko 6:30 ujutru kada je zazvonio na moja vrata. Otvorila sam.

– Ćao, izvoli – ljubazno sam mu rekla.

– Joj, šta je ovo? Ja ne mogu verovati kako ti izgledaš – rekao mi je svojim, kako ja to zovem, asimilovanim bosanskim naglaskom. Pomalo seljoberski je zvučao, ali to me je čak i ložilo malo, jer iako je bio prost, nije bio bahat i bezobrazan.

– Izvoli, uđi – rekla sam mu i krenula u sobu. Nisam dočekala ni da uđem, kad…

– Joj, šta je ovo? Šta je ovo – govorio mi je dok me je s leđa uhvatio oko struka i krenuo da miriše moj parfem i ljubi me po vratu. Osetila sam se tako poželjno, pa makar bilo i od strane nekog matorog očajnika iz Pezosa koji nema dva razreda osnovne škole.

– Ćekaj, polako – govorila sam mu dok sam se smeškala kurvanjski i kao pokušavala da skinem njegove ruke sa sebe.

Zanimljiv pornić

Ušli smo u sobu i seli na kauč. Na TV-u je bio pornić, što mu je odmah privuklo pažnju. Zapalila sam džojus i natočila mu piće. Jutro je već bilo svanulo i u mom stanu više nije bilo nikakvog polumraka, dnevna svetlost je učinila da se sve savršeno vidi.

– Je l’ možeš da mi upališ, molim te – pitala sam ga dok sam mu dodavala upaljač, primetivši pritom kako je zadržao pogled na mojim dugim, ženstvenim noktima.

– Mogu – odgovorio je, učinivši da se još malo osetim kao “dama”.

Sedeli smo na kauču. On potpuno go, držao je piće u jednoj, dok je drugom rukom drkao kurac. Ja u brusu, tangicama i štiklicama, sa prekrštenim nogama, ženstveno držeći džojus u svojoj ruci, pušila sam dok sam pogledom “šetala” od njegovog kurca do pornića. Kada sam završila sa buksnom, oboje smo prešli na krevet. Tačnije, na drugi kauč, koji je bio rasklopljen, tako da je bilo mesta za dvoje.

Međutim, čak i da nije bilo mesta za dvoje, ne bi bilo strašno, jer on je svakako bio na meni. Legla sam na leđa, a on je, licem okrenut ka meni, legao preko mog tela. Osećala sam njegov kurac kako mi dodiruje butine i njegov matori dah (ne znam kako to da objasnim) na svom vratu.

Bolja od svake žene

– Joj, kakva si, Milice… Joj, bolja si od svake žene, Milice – govorio mi je dok više nije mogao da izdrži, a da mi ga ne gurne.

– Čekaj da uzmem kondom – rekla sam mu, ustala, i onda sam do ormana namerno odskakutala na prstima da namerno izgleda da sam dronfulja koja ne može da ide normalno koliko se razbija od kurca. Prosto sam osećala kako me “jede” pogledom.

Stavila sam mu kondom na kurac i vratili smo se u istu, misa pozu. Počeo je da mi ga gura i lepo sam ga osećala, ali ni blizu onoga što sam već iskusila to veče. Dok sam ležala na leđima, sve što sam osećala jeste njegovo maljavo telo na sebi, njegov kurac kako prodire među moje guzove i njegov dah na mom licu, pri čemu sam, gledajući ka plafonu, krajičkom oka videla samo svoja bosa stopala kako se tresu gore-dole iznad njegovih leđa.

– Hoću da ti svršim po faci, hoću da ti svršim po faci – počeo je da uzvikuje kao napaljeni tinejdžer.

– Kako god ti kažeš – rekla sam mu i ustala sa kreveta.

– Hoćeš da legnem na kauč, pa tako da izdrkaš na mene – pitala sam ga.

– Može – rekao je.

Da bih oslobodila prostor na kauču, pomerila sam neke stvarčice, vibrator i tome slično, pa između ostalog i jedne malecne plave tangice, koje sam nehotice bacila u njegovom pravcu.

– Šta je ovo – upitao je.

– To su moje tangice, bacila sam ih tu dok sam tražila šta ću da obučem – rekoh mu.

– Šta? Ti možeš ovo da obučeš na sebe?

– Naravno. Hoćeš da vidiš kako mi stoje?

– Hoću.

Presvlačenje

Dok je i dalje ležao go na krevetu, okrenula sam mu se leđima i kao prava kurva počela polako da skidam svoje tangice, sve do momenta kada mi nisu same skliznule niz noge. Potom sam obukla te koje je tražio.

– I? Jesam ti lepa – pitala sam ga dok sam stajala ispred njega kao najobičnija droljetina.

– Ma, jesi, srce! Jao, ja ne mogu da verujem da ovako dobro izgledaš! Je l’ moguće ovo – simpatični čika je i dalje bio u čudu:)

– Hajde dođi da svršiš po meni u kuhinji – rekla sam mu i krenula tamo.

Ustao je i go krenuo za mnom. Ponovo sam kleknula na isto mesto na kojem mi je i prethodni muškarac svršio na facu i čekala ga:) Prišao mi je, skinuo kondom i počeo da ga drka, dok sam ponovo uživala u lizanju njegovih jaja. Po koja dlačica mi je upadala u usta, pa sam povremeno morala da ih vadim, ali, iako to u principu ne volim, cela ta scena sa vađenjem njegovih stidnih dlačica iz svojih usta dok polugola klečim pred potpuno nagim 55-godišnjakom me je užasno palila. Ustvari, palila nas je oboje.

– Reci mi samo kad osetiš da ćeš da svršiš, da zatvorim usta – rekla sam mu potpuno hladnokrvno, kao da to toliko često govorim, kao najjeftinija i najobičnija kurveština.

– Evo ga… Evo ga, Miliceee – zaurlao je i “okupao” me pozamašnom količnom sperme po licu, dok je, sa druge strane, kroz prozor sunce obasjavalo moje golo izjebano dupe.

– Uh, kako je ovo bilo dobro – rekao je.

Iskrenost na nivou

Iako mi se nije sviđalo to što je toliki “brđan” koji ne ume da se izražava, u isto vreme mi se sviđalo što je bukvalno iz sekunde u sekund iskreno komentarisao to kako se oseća:)

– Hoćeš još malo vina – upitala sam ga dok sam i sama uzela čašu, sela na stolicu i počela da pijem.

– Ti nećeš da se obrišeš prvo – začuđeno me je upitao.

– Neću da se obrišem uopšte, ja volim kad mi je sperma na licu – odgovorih mu iskreno.

Polako je krenuo da se oblači.

– Ja moram sad da krenem, radim od osam. Ja sam inače slobodan skoro svako jutro u ovim satima, pa bih mogao često svratiti kod tebe pre posla – rekao mi je.

– Ne volim ništa da planiram unapred, a i ja u ovo vreme inače uglavnom spavam. Ti mi pusti poruku kad budeš hteo, pa ukoliko sam budna i raspoložena, odgovoriću ti – rekoh mu.

Pozdravili smo se i razišli. Bilo je oko 7:45, napolju je već uveliko bio dan, a ja kao da sam se tek sad sredila i kao da žurka tek treba da počne. Toliko sam napaljena bila i toliko me je radilo sve što sam unela u sebe. Ni minut nije prošao, a na telefon mi stiže poruka:

– Ćao, jesi budna možda? Bio sam kod tebe prošlog vikenda, nadam se da si memorisala moj broj? Ja i ********* sa Kluba bismo došli kod tebe za nekih petnaestak minuta, imaš njegove slike na profilu ukoliko želiš da vidiš kako izgleda.

Izvukla sam još jednu lajnu, eksirala još jedan bambus i zapalila još jedan džoint, a onda uzela telefončić u moje lepe ruke.

– Jesam, naravno. Uzmite kondome samo.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Čari solo letovanja

Jedne godine sam odluci da odem sam na more. I to u predsezoni, kad sunce nije jako i nema guzve. Nasao sam hotel koji ima sobe sa jednim krevetom i rezervisao nedelju dana. Hotel i

Seks kao osveta

Nakon sto sam raskinuo sa mojom dotadasnjom devojkom, sa kojom sam isao skoro 2 godine, poceo sam da se ponasam kao izgubljen slucaj. Osecao sam neku odbojnost prema devojkama, osecao sam se kao budala jer

Jebao me je ko najgoru kurvu

Ne mogu da kazem da se sve desilo spontano, ali siguran sam da nisam mogao predvideti ni ishod samog zavrsetka dogadjaja… Posto je mama radila kao sekretar u jednoj srednjoj skoli (koju sam I sam