Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Šetnja po šumi

Volim da setam sumom, narocito u jesen kada opada lisce. Tog ranog jutra me je nesto vuklo da hodam neistrazenim stazama, uprkos zvuku testera koji mi uopste nije prijao. I ocekivano sam naisao na izvor tog odvratnog zvuka, dva coveka koja su sekla drva. Prvi je imao oko 45 godina, jak, muzevan, krupan i maljav. Bela bretel majica je isticala njegove razvijene grudi I jake ruke, dok je mali stomacic savrseno isao uz njegove rudarske cizme. Drugi je bio mladji, oko 25 godina. Bio je izrazito visok I lep, imao je crne brkove I crnu majicu koja je prekrivala njegovo zgodno telo. Kasnije sam saznao da je stariji stric ovom mladjem lepotanu.

I bas u tom trenutku kada sam nailazio oni su zapoceli pauzu. Kulturno sam se javio I pozeleo im srecan rad. Stariji me je upitao sta trazim ovde, a potom I da li ima mladih picaka koje tako setaju sumom, na sta se mladji samo osmehuo. I dok sam odgovarao da ne verujem da devojke setaju sumom I da sam uglavnom sam, mladji je otisao do obliznjeg drveta I krenuo da pisa. Stariji se, namigujuci mi sve vreme, obratio mladjem

– Sinovac, ne drkaj ga! Naci cemo ti rupu da ga umocis.

Na to se mladji samo nasmejao I nastavljao da ispusta dug I jak mlaz svoje mokrace. I ja sam se nasmejao I nastavio da setam, dok su se oni vratili svom poslu.

Zelja da ih bolje osmotrim I izdrkam na njihove pojave me je naterala da se sakrijem u obliznji sumarak da bih ih sto bolje osmatrao. Izvadio sam kurac I lagano poceo da ga drkam. U tom trenutku sam primetio da je stariji iskljucio testeru I da je krenuo sa se priblazava zbunu u koji sam se sakrio. Otkopcao je slic I krenuo da pisa u mom pravcu. Mogao sam lepo da uocim da ima dobar kurac, iako mu nije bio nadignut. U jednom trenutku me je primetio I ljutito povisio ton:

– Alo, sta radis to, pedercino jedna? Gledas me dok pisam, a?

Na brzinu sam spakovao svoj nadignuti kurac u sorts I krenuo da bezim.

– Stani, gde bezis sada?! Dolazi ovamo da mi ga izduvas – sve vreme drzeci kitu u rukama.

Onako izbezumljen I napaljen, sam se povukao korak unazad sto ga je nateralo da udje u sumarak I da mi se priblizi. Sada vec nadignute cupave kite krenuo je da mlatara ispred mene. Nesigurnim korakom sam se priblizio I uhvatio ga za nadignuti kurac. Krenuo sam da ga drkam njegovu debelu kurcinu. U jednom trenutku me je svojim snaznim rukama spistio ka zemlji, navodeci me da zapocnem dudlanje. Zeleli smo isto I njegova kurcina je zavrsila u mojim ustima.

U toku dudlanja je prestala sa radom I druga testera. Slutio sam sta sledi.

– Sinovac, doji da umocis! Obecao sam ti neku rupu za praznjenje – rekao je stariji drvoseca.

Ubrzo se pored nas stvorio I mladji lepotan, koji je za tren oka skinuo svoju majici I pokazao svoje savrseno isklesano mlado musko telo. Njegovi brkovi su tako dobro isli uz njegove maljave mlade muske grudi. Nije mu trebalo puno da mi pokaze I svoju kurcinu. Bila je ogromna I debela, prosarena venama. Videvsi moje odusevljenje mladom kurcinom koja mi je stajala ispred lica, stariji drvoseca je rekao:

– Takvi smo svi u porodici. Kurati!

Ubrzo sam stariju kitu obradjivao rukama, dok je mlada batina ispunjavala moja usta. Osecao sam se zadovoljno, dok je mlado debelo meso karalo moja usta. A onda su kurcine zapocele naizmenicno jebanje mojih usta. Dok sam jednu obradjivao jezikom, druga je bila u mojim carobnim rukama. Stariji je u momentima kada sam pusio mladu kurcinu voleo sa me samara svojom kitom u obraz, sto me je dodatno palilio.

U jednom trenutku dok sam obradjivao matoru kurcinu, mladji je grubo uvukao I svoju batinu u moja usta I krenuo da svrsava kao konj.

– Tako je, sinovac! Samo zalivaj ova pederska usta. Sada cu I ja, samo toci!

Usta su mi bila puna sperme. Morao sam da gutam. Kada je mladi pastuv zavrsio praznjene svojih muda krenuo je da vadi svoju kurcinu. Medjutim, stric ga je zaustavio I naredio da saceka da se I on isprazni. Njegova sperma je bila kisela, me tako ukusna kao prva, ali je bilo znatno vise. Posto nisam uspeo da progutam sve, sperma je krenula da se sliva niz bradu sto je starijeg drvosecu dodatno napalilo.

-Tako je, pickice – urlao je stariji drvoseca doj je praznio svoja muda.

Za to vreme ja sam izvadio svoj kurac I u potezu jedne ruke izbacio svu spermu na zemlju.

– Navrati jos nekad da nam ispraznis jaja – rekao je mladji, na sta se stariji se samo osmehnuo. Spakovali su kite u pantalone I vratili poslu drvosece. Onako umazan, skinuo sam spermu sa brade I nastavio svoju jutarnju setnju sumom.

Oceni
[Total: 2 Average: 3.5]
Slatki sokovi bucmaste taste

Najzad, nazad sam je imao, i sada mi svi problemi izgledaju lako resivi.Naime, neko mlad kao ja, ugledan, obrazovan, uvek se mora ponasati u skladu sa ocekivanjima drustva inace mozes sve izgubiti. Iako je to

Skidanjem mraka

Očekivao sam da će veče biti kao i svako drugo. Već mi je uveliko bilo vreme da jebem i imao sam sve predispozicije, ali prosto je sudbina bila da sa sedamnaest i kusur skinem mrak,

Curi mi niz noge,lizi me

To je brvnara u divljini,blizu reke, zesce mesecine, s pogledom na Kalis preko puta, uz zvuke sablasnih ptica i sumova visokog drveca. Opustis se u trenutku.Malo smo popili.On je sebi dao za povod da mi