Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sestra od tetke

Ni sam ne znam kada je sve počelo. Nekako oduvek me je moja sestra od tetke Ivana privlačila. Možda i zato sto je starija od mene 5 godina. Ja imam 22, a ona 27 godina, što bi se reklo u najboljim je godinama. Nekako nikada nije imala sreće sa momcima, a izglada sasvim OK. Crna kosa, srednje dužine, izuzetno lepe usne i malo špicast nosić. Ima male, ali čvrste grudi sa dosta često izraženim bradavicama.

Često se saginjala ispred mene u majicama, a ja sam se uvek trudio da ih što bolje osmotrim. Ima lepo oblikovanu i čvrstu guzu koja se najbolje ocrtavala u uskim farmerkama koje često nosi. Njene vitke noge, posebno kolena i listovi su me posebno privlačili. Nekako nežni i uvek mi se činilo željni dodira. Bila je strašno zgodna i seksi, što se kaže dobro parče. Uvek kada smo razgovarali o mojim devojkama i njenim momcima nekako mi je bilo neprijatno. Ja se u principu ne bavim ničim posebno, jedino nijedan trening karatea ne propuštam, a ona drži butik na periferiji. Gotovo svaki slobodan trenutak provodimo kod nje u bitiku, kod njene ili kod moje kuće, i to dosta često sami. Ne mogu sebi da objasnim žašto i sada kada sam relativno stariji u njenoj blizini uvek imam erekciju. Često pomislim da me i ona sama na to navodi.

Kada joj pomažem u kućnim poslovima njoj kao slučajno padne preko ramena treger od majice na bratele i otkrije dojku, doduše uvek u nekom finom, čipkastom brusu. Najviše sam voleo kada idemo zajedno na bazen. Uvek je vozim svojim motorom, a ona se čvrsto pripije uz mene i gotovo me trlja svojim čvrstim grudima, a ja vozim toliko lagano da čini mi se pešice bi ranije stigli.

Kada se sunča, obavezno me zamoli da joj namažem ledja, ali isključivo samo ledja. Mnogo puta sam maštao da joj namažem i noge, sise i stomak. Ali kada sam par puta skupio hrabrosti i pitao je da joj namažem noge, uvek je govorila nemoj da se mučis sama ću. Da li je samo znala da mi to uopšte ne bi bilo teško. Kada smo izlazili zajedno u grad uvek me je držala pod ruku i govorila da moram da je branim od napasnika. U gužvi sam par puta pokušao da je uzmem za ruku kada šetamo, ali prećutno je to odbijala.

Došao je dan kada je trebala ona prvi put sama da ide za Italiju po robu za butik. I naravno ja sam trebao da joj pravim društvo a usput možda nešto i kupim. Autobus je krenuo u 13 časova. Na sebi je imala moje omiljene farmerke i crnu majicu na bratele ispod koje se nazirala crna cipka od brusa. Sedela je do prozora i svremena na vreme odmarala noge u mom krilu. Put je bio dug, a ubrzo je pala i noć. Dodirivao sam njena kolena i listove, prvo kao slučajno, a onda sam skupio hrabrost i drzao ruku na njenom listu, čas leve, čas desne noge. Ona je dremala, a ja sam povlačio ruku gore-dole od njenih kolena do vrhova prstiju i nazad.


Čini mi se da su jaja htela da mi eksplodiraju od uzbudjenja. Kada je autobus stao na pauzu odleteo sam u toalet i izdrkao ga kao kao lud. Kada sam se vratio na sedište i autobus krenuo želeo sam malo da odremam i naslonio se na njeno rame, ali san mi nije dolazio na oči. Ponovo mi se digao. Sada nekako slobodniji desnu ruku sam spustio na njena kolena i pravio se da spavam osluškujuci njeno disanje. Tako sam i zadremao.

Jednog trenutka sam se trgao i osetio njenu ruku na svom obrazu kako me mazi. Ona je videla da sam se probudio i odmah je sklonila ruku. Ostao sam u tom položaju, budan, ocekujući da sve to ponovi, ali uzalud, više me nije dodirivala. Ne sećam se kada sam zaspao, verovatno i ona, a kada smo se probudili vec smo stigli u Trst.

Celi dan, sve do 18 sati, kada smo trebali da krenemo natrag imali smo vremena za šoping. Dobar deo dana je protekao u frci i jurnjavi da se kupi što više robe. Pomagao sam joj oko stvari i vukao ogromne kofere. Sebi sam kupio par krpica, čisto reda radi. Dan je bio vruć, a sve sa njenog dugackog spiska smo kupili. Bilo je oko 13 sati. Ručali smo u jednom restoranu i posto smo imali još puno vremena do polaska ona predloži da uzmemo sobu u hotelu da se istuširamo i spakujemo stvari zbog granice. Na te njene reči kurac mi se naglo ukruti.

Kada smu ušli u hotelsku sobu prvo sto sam primetio bio je ogromni francuski ležaj. Sve torbe i kofere sam spustio na pod nekako nesvesno želeći da krevet bude slobodan. U glavi mi se sve pomutilo od prevelike želje i uzbudjenja. Ona iz svoje torbe izvadi par stvari i reče da se ona prva tušira. Čak se i ne okrećući svuče majicu ispred mene i osta u crnom čipkastom brusu koji joj se prilemio od znoja za grudi. Trudio sam se da skrenem pogled ali sam dobro video da su joj bradavice čvrste i jasno se ocrtavaju.


Uzbudila se, pomoslih. Ulete u kupatilo i, na moje zaprepašćenje, zaključa vrata za sobom. Stajao sam ispred vrata, kurac mi je bio tako tvrd da više nisam mogao da izdrzim. Uvek sam prželjkivao da ona preuzme inicijativu, a ona je uvek ostajala nedorečena. Utrčao sam u toalet, drkajući jos sa ulaza i isprskao celi zid vrućom i lepljivom spermom. Posle 15-tak minuta izašla je iz kupatila.
Na sebi je imala crvenu pamučnu trenerku koja je jasno ocrtavala njenu guzu i crvenu majičicu na tanke bratele koja joj je pokrivala samo grudi, a otkrivala stomak. Nije imala brus, tako da su joj se grudi lepo ocrtavale u prirodnoj veličini, sto je inače bilo veoma retko da je vidim bez brusa.

Stomak joj je bio zategnut, iako se nikada nije bavila sportom. Istuširao sam se i ja, vrata nisam zaključavao, ali ona naravno nije ušla. Obukao sam bokserice i preko trenerku, iako sam imao još jedne slip gaćice, koje su do tada bile na meni da ona nebi primetila kada imam erekciju. Majicu nisam oblačio.

Dugogodišnji treninzi su na mom telu ostavili dobrog traga.

Bio sam, kako su mi mnoge devojke, a i muskarci govorili, veoma lepo razvijen. Ranije sam dosta maštao da mi masira vrat i ramena, ali nikada mi se nije ukazala prilika za tako nešto, ali sada je bila izuzetna prilika za to. Požalio sam joj se da mi se od silnih torbi i kofera ukočio vrat i ramena i ona, po prvi put predloži ono sto sam ja mislim, da me izmasira. Legao sam na krevet potrbuške želeći da ona sedne na mene, ali ona mi reše da sednem pored kreveta. Nisam imao kuda.

Ona je sela na krevet iznad mene »obuhvati me« izmedju nogu i poše da mi masira vrat. Imala je vešte ruke i osećao sam se prijatno kao nikada do sada. Par puta mi grudima dodirnu glavu i moj kurac se ponovo diže i sada u boksericama se lepo ocrta na trenerci. Nisam želeo da to sakrijem.

Ona sada naskloni grudi na moju glavu i ja osetih njene cvrste i nabrekle bradavice. Kao da sam bio u transu, sada bez imalo straha, kako sam sedeo obgrlih njene noge i ona zadrhta.


Masirala me je mozda još par sekundi onda naglo usta, udari me po ramenima i reše da mi je dosta za sada. Bio sam sludjen i nisam znao kako da reagujem. Legao sam na krevet, a ona je počela da sredjuje i pakuje stvari, kao da se nista nije dogodilo.

Kada smo krenuli kući, ja sam sada sedeo do prozora. Razgovarali smo o nebitnim stvarima, kao da se ništa nije desilo. Možda se nešto i desilo za mene ali ne i za nju. U glavi mi je bio haos, ali kada je pala noć bio sam čvrsto rešen da preuzmem nešto, jer više nisam mogao da se obuzdam. Navodno smo rešili da odspavamo malo i ja sam se naslonio na njeno rame. Posmatrao sam njen čvrsti stomak i grudi koje su se nadimale od njenog ne baš pravilnog disanja. Strah i neprijatnost za mene kao da vise nisu postojali. Spustio sam joj ruku na stomak i ona ma koliko se trudila da ostane mirna kao da blago zadrhta i ubrza disanje.
Poceo sam da je mazim po golom stomacicu i struku. Nije se pomerala ni reagovala praveci se da spava. Ali po njenom disanju sam zakljucio da je itekako budna.

Bradavice su joj se sve više ocrtavale i ja počeh da je mazim po mišici ruke, vratu i obrazu, dodirujući joj grudi. Spustio sam ruku ponovo na njen struk, želeći da je uhvatim za ruku, razmišljajuci ako prihvati taj dodir, da ce se konačno medju nama razbiti taj tabu o incestu. Počeo sam da je mazim po šaci i da guram svoje prste izmedju njenih i ona poče polako da prihvata moju ruku i šake nam se sa isprepletenim prstima spojiše. U tom trenutku se stvori čovek pokraj nas s rečima da pripremimo pasoše za granicu. Naša igra kao da se razbi u paramparčad tako da se i ja i ona, zajapurenih lica, zagledasmo u njega.

Kada smo prešli granicu i svi ponovo bili na svojim mestima, ja joj predložih da se nasloni ledjima na mene kako bi nastavili »da spavamo«. U medjuvremenu ništa nismo govorili.

Ona se nasloni na mene, a ja spustih glavu na njeno rame sa obrazom uz njen vrat i obraz, a ruke položih na njen struk. Kurac mi ponovo posta krut. Koliko sam puta samo želeo da budem ovako blizu nje, a sada smo tu zajedno, pripijeni jedno uz drugo. Uhvatih je za ruke i ona odmah prihvati, a licem počeh da joj mazim vrat i obraz.

Ona poče sasvim polako da okreće glavu prema meni. Usta su mi vec bila na njenom obrazu i u trenutku nam se usne spojiše. Uši su mi zaglunule od uzbudjenja i sav ostali svet za mene vise kao da nije postojao. Ljubili smo se ludacki, jezik mi je bio cas na njenom vratu, bradi, nosicu, i duboko u grlu.

Zavukao sam joj ruke ispod male majičice i stiskao njene čvrste grudi i nabrekle bradavice. Onda se licem okrenula prema meni ne prestajući da mi sisa jezik i usne, a ja predjoh rukom preko njenog stomačica i gurnu je ispod njene trenerke. Osetih njene fine čipkaste gacice i ona malo raskreči noge. Zavukao ruku ispod te fine cipke i osetih dlacice na vrhu njene vlazne pičkice. Kada sam spustio ruku nize dlacica vise nije bilo, samo ogromni vulkan koji je ključao i bio spreman da primi nešto tvrdo, veliko i vruće.

Pičkica joj je bila obrijana i sva vlažna. Predjoh prstom vise puto po njenom nabreklom klitorisu i zari prst u njenu vrelu mačkicu. Ona se trže, jos vise rasiri noge, i sada smo počeli laganije da se ljubimo i grickamo. Prst mi je ulazio i izlazio iz njene mackice, a ona mi prošaputa u uvo da odavno ništa nije osetila u sebi.

Njene reči me jos vise uzbudiše i ja joj prvo polako, a potom sve jaci stavih jos jedan prst unutra. Sada sam je karao sa dva prsta, a ona me je zagrlila i ujedala za majicu da bi bila što tiša. Ne mnogo potom me ugize jako za rame i poče da se stresa kao da je udarila struja svršavajući.

Meni je kurac bio toliko tvrd da vise nisam mogao da izdržim. Ona poče da me ljubi po vratu i grudima zadižuci mi majicu i spuštajući se sve nize. Smulji mi trenerku i moj nabrekli kurac iskoci poput strele. Uze ga u svoje nežne ručice i poče da ga drka i ljubi, čas sa jedne čas sa druge strane.

Onda se spusti jos niže i poce da mi liže jaja ne spuštajuci ruku sa mog nabreklog kurca. Bio sam toliko uzbudjen da nisam mogao još dugo da izdržim, a sama pomisao kako mi to radi moja sestra Ivana koju sam toliko puta poželeo, makar samo da je dodirujem i bezbroj puta ga drkao razmisljajuci o njoj, me je dovodila do ludila. Olizala mi je kurac skroz od jaja do vrha a onda ga stavi u usta i poče da ga guta. Pušila mi je tako dobro da sam počeo da gubim razum. Bila je halapljiva i željna kurca, a verujem da je i nju palilo to sto puši svom bratu.

Onda je iz mojih jaja krenula lavina i ja htedoh da joj ga izvadim iz usta ali ona nedozvoli. Počeo sam da svršavam kao lud, stežući zube da budem tih, a najradije bih urlao, puneći joj usta vrelom spermom koju je ona gutala ne prestajući da pokreće svoja usta na njemu. Bio sam sav znojav i izbezumlje, a ona se podignu i poče da me ljubi. Hteo sam da progutam njen jezik i njene usne, zeleci da je usisam celu u sebe.


Stiskao sam njenu čvrstu guzu koju sam mnogo puta sanjao. Kurac mi je i dalje bio tvrd i željan. Ona mi prošaputa na uvo da ga želi u sebi i ja ponovo izgubih razum. Bio joj je potreban samo trenutak da svuče trenerku i da spusti svoje fine čipkane gacice, a već sledećeg trenutka je bila ne meni.


Zadigoh joj majičicu i njene čvrste grudi se nadjoše u mojim rukama. Počeo sam da ih ljubim i sisam njene nabrekle bradavice. Činilo mi se da nikada nisam video lepše grudi, čak ni na slikama. Mazila me je po vratu, kosi, ramenima. Medju sedištima nam i nije bilo bas najudobnije ali ko je više mario za to. Uze me za kurac i polako poče da ga stavlja u svoju vlažnu obrijanu pičkicu. Ja je uhvatih za guzove i on utonu u njeno vrelo carstvo. Počesmo da se pokrećemo i ja i ona ne prestajuci da se ljubimo.

Konačno posle duge požude, želje i zabranjenom, incesoidnom odnosu, koji je uvek lebdeo nad nama, počeh da jebem svoju zgodnu, najzgodniju, sestricu. Bilo je lepše nego u najlepšim snovima. Nabijala se na moj kurac kao luda, a moje ruke se prelazile preko njenog lica, vrata, ramena, grudi, guzova, nogu. Želeo sam da je ispunim svu, celu, svaku poru na njenom telu. Posle dugo vremena oboje osetismo trenutak koji je počeo da pristiže sve brze i u njenom i u mom telu. Prosaputa mi da mogu da svrsim u nju i onda i ja i ona ubrzasmo ritam. Zagrlismo se čvrsto dok joj se guza pokretala i mešala kao luda i ona poče da svršava. Ponovo me ugrize za rame nepuštajući. Taj slatki bol i neosetih i ja počeh da svršavam u njoj puneći je spermom kao lud, dok mi je sve vreme odzvanjalo u ušima da jebem svoju slatku, zgodnu sestricu.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Nisi svesna šta te sve čeka

Već par godina me naprosto progone razni snovi i maštarije. Sve to do skoro je bilo samo u mojoj glavi. Nisam imala hrabrosti da ih priznam ni samoj sebi. Ipak, pre skoro mesec dana priznala

Jebao sam svoju mamu

Ja cesto citam sve price jednostavno volim i uzivam u tome,posebno ako su istinite mada cisto sumnjam u sve to.Ne znam zasto ali strasno me pali tema Incest, vjerujem da i svi vi koji citate

Poza 69

Otisao sam kuci,stalno sam razmisljao o njoj,cinilo mi se sve tako nestvarno,kao da se sve to nije dogodilo,kao da je to bila samo moja masta.Ali sve se togodilo,bas meni,moja mastanja su se ostvarila.Digne mi se