Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Seksipilna komšinica

U zgradi do moje živi moja komšika na koju se dugo ložim jer je veoma seksipilna žena. Ona ima 40 godina i veoma zanosne obline. Uvek kada dolazi kod moje mame na kafu ona ima na sebi tesnu odeću koja oslikava njene predivne grudi ali i ono najbolje na njoj, njenu veoma seksi guzu.
Uvek kada izađe na svoju terasu ja se trudim da je što više odmeravam iz svog stana. Jedno nedelju dana sam bio sam kući jer su mi roditelji otišli u selo. Ona je to znala ali se pravila kao da ne zna. Pozvala me je telefonom kao da traži moju mamu i ja sam joj odgovorio da su mi roditelji u selu. Pa je onda krenula sa pričom – „Jao kod mene ovde nema tople vode i ne mogu da se kupam. Ne znam šta da radim. “Ja sam je onda pozvao kod mene da se istušira. A ona je onako uplašeno rekla – „Pa ne znam…“, a ja sam joj rekao – „Ne brinite se, neću reći nikom“. Čekao sam nestrpljivo njen dolazak jer sam imao veliku želju da iz blizine gledam njene bujne grudi i njenu seksi guzu.

Pozvonila je na vrata i ja sam potrčao da ih otvorim. Otvorio sam vrata i kada sam je ugledao mogao sam da osetim erekciju u mojim gaćama. Nosila je svoju torbu u kojoj je nosila svoj veš i peškir, a na sebi je imala tesne farmerice preko kojih su se videle njene sjajne noge i jedva sam čekao da se okrene da joj vidim guzu. Gore je nosila tesnu belu bluzu, a ispod nje se mogla videti tesna majčica koja je oslikavala njene bujne grudi. Ušla je unutra i krenula je da me poljubi u obraz, a ja sam naravno to isto hteo da uradim i krenuo sam i ja da poljubim nju. Onda mi je ona uzela ruke i stavila ih na njen struk čisto samo da mi malo zagolica maštu a i da me još više uzbudi.
Odveo sam je u kupatilo i pokazivao sam joj kako da se služi sa tušem u mom kupatilu. Kad sam joj objasnio i kada sam krenuo da izađem iz kupatila ona me je uhvatila za ruku i rekla mi – „Ajde i ti se kupaj sa mnom, ne znam da li ću se snaći sa ovim vašim tušem“, ja sam joj odgovorio – „Pa ne znam…“, onda je ona rekla – „Ajde nemoj da te je stid, nećemo biti goli, ti se kupaj u gaćama a ja ću se kupati u gaćama i brusu“. Ja sam pristao, potom iako sam se kao navodno dvoumio.

Krenula je da skida bluzu, a ja sam se u tom trenutku toliko napalio da sam i ja krenuo da se skidam. Kada je skinula bluzu imala je na sebi tesnu belu majicu preko koje se mogao videti njen crni brus a ja sam se toliko uzbudio jer sam znao da će se u tom brusu kupati. Skinula je majicu i video sam taj prelepi brus i prvi put polu-golišave njene grudi koje su bile obimne i predivne. Onda je rekla – „Ajde, skidaj se i ti, neću valjda samo ja“, pošto sam do tog trenutka skinuo samo majicu, i potom se nasmešila a ja sam joj naravno smešak uzvratio. Krenuo sam da skidam i pantalone a ona se u tom trenutku naguzila prema meni i gledao sam ono najbolje na njoj, njenu guzu, iako je sve bilo predivno na njoj. Polako je skidala svoje pantalone i tako se lepo guzila prema meni da sam se oduševio njenim crnim tangama. U tom trenutku ona je imala na sebi samo crni brus i crne tange, a ja samo zategnute pamučne gaće.
Zatim je krenula da me uhvati za ruku kako bismo zajedno ušli u tuš kabinu. Uhvatila me je za ruku, ali je u tom trenutku i prislonila svoju bulju na moj kurac. To je namerno uradila i držala je zadnjicu pripijenu uz moj kurac nekih 5-10 sekundi. Kada je to uradila primetio sam i da je malo izdahnula. Onda sam pomislio ako joj ovoliko prija samo dodir mog kurca preko odeće kako bi samo bila bučna kad bi je jebao. Ona je prva ušla u tuš kabinu, a ja sam za to vreme brzo prislonio moj kurac na stranu kako ne bi primetila veliku erekciju u mojim zategnutim gaćama.
Ušli smo oboje unutra, pritom je ona zatvorila tuš kabinu i ponovo mi se guzila. Ja sam potom pustio vodu iz tuša i na početku je ona bila hladna, a ona čim je osetila hladnu vodu stavila je ruke oko mog vrata i pripila se uz mene. Rekla je – „Jao kako je hladna voda, ajde da se zgrejemo malo dok ne dođe topla voda.“ Bili smo tako zagrljeni jedan minut, a svo vreme su njene ruke bile oko mog vrata, a moje ruke su bile oko njenog struka. Pritom je snažno prislanjala njene grudi na mene. Kada je došla topla voda malo smo se udaljili, a ona je krenula da trlja svoju kosu i u tom trenutku sam video predivan prizor njenih sisa dok se voda slivala na njih. Potom smo se sapunjali i ona mi je rekla da joj se približim i ponovo se okrenula i prislonila njeno dupe na moj kurac.
Samo što mi nisu gaće eksplodirale koliko sam se uzbudio i dok sam gledao njenu guzu pripijenu uz moj kurac dok se voda slivala kroz njena leđa i kroz njene tange. Prislonila je svoje ruke na pločice i rekla mi je da joj sapunjam stomak.

Bila mi je leđima okrenuta a ja sam ruke stavio oko njenog struka i krenuo sam da joj sapunjam stomak. Potom je rekla – „Ajde malo i gore me sapunjaj“. Shvatio sam da hoće da joj mesim sise i polako sam približavao moje ruke njenim grudima. Polako sam krenuo brus da joj sapunjam, a potom sam uhvatio i deo gde su joj sise bile golišave pa sam u tom trenutku mesio cele njene obimne i seksi sise. Radio sam to umereno i pitao sam je da li joj prija. Ona je odgovorila – „Super je“ i krenula je da stenje – „A, aa, aaa kako je dobro, nemoj da staješ molim te. Samo tako nastavi, jaooo kako je dobro.“ Potom me je pitala – „Da li i tebi prija ovo, jel te ne maltretiram?“ Ja sam joj odgovorio – „Šalite se, ovako zgodnu i lepu ženu mogao bih da sapunjam ceo dan.“ Ona se nasmešila na to i rekla mi – „Jao, pa hvala ti, samo nema potrebe da mi persiraš“. I tako sam joj nekih 5 minuta mesio sise, a ona je normalno od uzbuđenja mešala svojom guzom na mom kurcu. Bio sam presrećan kada sam video da joj mešam sise a u isto vreme ona je mešala svojom guzom i pripijala je na moj kurac.
Potom se okrenula prema meni, stavila njene ruke oko mog vrata i rekla mi je da joj sapunjam leđa. Pošto je bila sada okrenuta prema meni ponovo sam morao da stavim moje ruke oko njenog struka da bih je sapunjao. Dok sam joj masirao leđa stalno sam hteo da krenem da joj masiram tu njenu zanosnu guzu. Onda je kao grom iz vedra neba rekla – „Ajde sad malo dole da me masiraš“. Ja sam se oduševio i ruke su mi momentalno skliznule do njenih tangi. Krenuo sam polako da joj trljam bulju i mislim da sam tada bio najsrećniji čovek na svetu. Onda sam malo ubrzao a ona se toliko uzbudila od mog masiranja a i zbog toga što je osetila erekciju u mojim gaćama. Sve brže i brže sam joj masirao guzu, a ona je krenula da stenje – „Ah, ah kako je dobro, jao kako je dobro, poludeću koliko mi ovo prija. Ah, ah, ah..“.U tom trenutku sam imao nenormalnu želju da je jebem.

Završili smo s kupanjem, izašli smo iz tuš kabine i ja sam krenuo da izađem iz kupatila kako bi se ona presvukla tu a ja u mojoj sobi. U tom trenutku je rekla da obučem bademantil. Obukao sam nove gaće i potom bademantil i otišao sam u dnevnu sobu i sačekao je na kauču. Izašla je iz kupatila i izgleda da je imala po dva para crnih bruseva i tangi koje je obukla posle kupanja. Imala je na sebi i bademantil koji nije zavezala pa sam mogao da vidim sve njene obline. Sela je na kauč i rekla – „Jel hoćeš još da me masiraš, tako mi je prijalo masiranje u kupatilu da bih volela opet da me masiraš.“ I čim sam prihvatio ona je došla i sela mi u krilo. Pomislio sam u sebi kako bih je jebao. Posle nekoliko minuta masiranja rekla je – „Ajde da skinemo bademantile baš je vrućina.“ I krenula je da skida prvo moj bade mantil a potom je skinula i njen, a ja sam se toliko uzbudio da sam pomislio ako je sad ne jebem nikad neću.Bila je u crnim tangama i brusu, a ja u gaćama i tako mi je sedela u krilu i držala njene ruke oko mog vrata i raširila je noge oko mog tela.Krenula je sa pričom – „Jao, jel mogu da te poljubim zato što si tako dobar prema meni.“ I krenula je da me ljubi po obrazu, a potom i po vratu i grudima. I rekla je – „Jao kako bih volela da me jebeš, nisam imala seks odavno i nemaš pojma koliko bih volela da me puniš iz sve snage.“ Odgovorio sam – „Ko ne bi voleo da jebe takvu ženu.“ – „Ali ja hoću ti da me jebeš.“ I krenula je da me ljubi u usta na šta sam ja uzvratio, i dok smo se ljubili mesio sam njenu guzu dok je ona prislanjala svoje sise na mene…
Krenula je da skida brus i tange, a ja svoje gaće. Potom je rekla – „Neću da ti pušim kurac jer hoću da se ljubim s tobom još, ali imam veliku želju da ti ga još više učvrstim za jebanje drkanjem.“ I tako je krenula da mi ga drka dok sam ja mesio njene sise.
Rekla je da prvo hoće da je jebem u misionarskoj pozi, na velikom kauču. Bio sam presrećan sto sam joj ga konacno uvalio, što je napokon jebem. Dok sam ležao preko nje punio sam je polako, a onda je usledilo sve brže i brže. Tako sam je razvaljivao da je ona krenula da stenje – „A, aaa, aaaaa jebi me. Tvoja sam, radi sa mnom šta god poželiš. Tooo, samo tako nastavi. Aaa, aaaaaa…“ Posle smo prešli u pozu gde smo bili na kolenima, a ona je bila okrenuta leđima prema meni (takozvana dogy poza). Jebao sam je tako dok sam je u isto vreme hvatao za sise. Naravno sve brže i brže sam je punio, a ona je vrištala sve jače i jače. I posle je rekla – „Ajde sad na kraju hoću da me jebeš u pozi kao kada smo se masirali, kada sam ti bila u krilu i kada sam ti stavila ruke oko vrata i raširila noge (cowgirl poza)“. Tako smo se i namestili i naravno ljubili se za to vreme.
Krenuo sam da je jebem i u isto vreme sam joj lizao sise. Prvo se je ona nabijala na moj kurac i polako je stenjala. Rekla je – „Ajde ti sad kreni da me razvaljuješ, preuzmi inicijativu.“ Ja sam onda krenuo najjače što sam mogao, razvaljivao sam je tako jako i brzo da nije prestajala sa vrištanjem. – „Aa,aaaa, a jebi me, razvali me, samo tako nastavi, nemoj da staješ, još jače, još jače. Ah, ahh,aaaaaa… Ja sam je naravno sve jače i jače jebao, a ona se toliko pripila uz mene da mi je gurala na facu njene sise. Onda smo usporili i počeli smo da se ljubimo ponovo. Onda je rekla – „Hoću da svršiš u mojoj pički.“ I ja sam to hteo da uradim jer sam znao da pije kontraceptivne pilule.

Jaja samo što mi nisu eksplodirala posle tolikog jebanja i samo što nisam svršio. Onda sam ustao i jebao sam je stojećki, držao sam joj noge a ona je njene ruke stavila oko mog vrata. Totalno se iznenadila tom pozom – „Nisam znala da i ovako možeš da me jebeš. Bravo, samo jebi i jebi i na kraju svrši u mene.“ Prislonio sam je uza zid i jebao sam je samo tako da sam svakog trenutka mogao da svršim. Ona je vrištala – „Jebi, jebi me. Ahh, aaaaaa. Svrši slobodno.“ Onda sam je razvalio u narednih 10 sekundi i usledilo je moje svršavanje.
Bila je presrećna, kao i ja, i odmah smo otišli u kupatilo da se ponovo okupamo, samo što smo se ovog puta i pojebali. I dalje sam svom snagom punio neverovatnu guzu dok je ona stenjala i vrištala od sreće. Posle smo još nekoliko puta kod mene, a i kod nje kući imali neverovatan seks.

Oceni
[Total: 3 Average: 4.7]
Jebanje iz snova

Studentima nikad nije dosta para. Pare koje sam dobijao od kuće bile su mi dosta za samo pola meseca. Ostatak meseca sam se snalazio kako znam i umem, a najviše sam fizikalisao da dođem do

Osvežavanje braka

Imam 36 godina, zovem se Ivana, srecno sam udata vec deset godina. Moj muz Dragan ima 32 godine I nas seksualni zivot je svih ovih godina uvek bio na vrhuncu. Ovu pricu zelim da podelim

Povoljan aranžman

Blizilo se vreme odmora. Igrom slucaja zaradili smo neke pare neplanirano i resili da to iskoristimo da negde odemo. Dogovorio sam se sa suprugom da idemo negde van zemlje, konacno. Nismo isli preko od kad