Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sad ćeš da vidiš ko je kukavica

Evo već skoro nedelju dana kako sam sa Majom i kako provodimo baš uzbudljive seksualne trenutke. Maja je najzad skupila snage i javila dečku koji je bio na odmoru da raskida sa njim.
Dragstor je zvanično otvorio svoja vrata i Majin posao se završio na tom mestu. Rešila je da uzme odmor ranije nego planirano kako bi provela više vremena samnom pre nego što odputuje na letovanje u Bugarsku sa drugaricama.
Reših da joj napravim iznenađenje tako što sam rezervisao hotel na Paliću. Palić je jedno lepo odmaralište sa jezerom par kilometara od Subotice. Taj dan su reklamirali jedan hotel koji ima i svoj bazen i talaso. Nudili su povoljne cene tako da sam odmah rešio da joj napravim iznenađenje. Rekao sam joj da spakuje stvari da idemo na 3 noćenja i ona je to rado prihvatila. Bojala se da ce njen bivši da se vrati tako da joj je i odgovaralo da ode što dalje iz Pančeva.

Krenuli smo rano ujutro oko 7, i put nam je bio jako uzbudljiv. Maji je bilo interesantno da me ometa u vožnji tako što me je uzbuđivala dirkajući svoje telo i hvatajući me za muda. Nosila je belu letnju suknjicu i uzanu belu roze majicu kao i roze štiklice. Skinula je svoje tange i stavila ih je meni u bokserice. Digla je desnu nogu na šoferšajbu i tako dirala svoju preslatku pičkicu koju je u međuvremenu skroz obrijala prošlih dana. Bilo je baš zanimljivo preticati. Put je bio očajan ali srećom nije bilo puno gužve pa sam se par puta zabavljao tako što sam usporavao kad sam obilazio kamione, koji bi mi često ablendovali ako su išta primetili.
Bilo je interesantno jer su nas policajci zaustavljali čak 3 puta do Palića radi kontrole papira. Platio sam i jednu kaznu zbog « navodno » brze vožnje. Znam da je nije bilo ali dobro. Nisu bile velike kazne. Naplatili su 600 dinara, a cene se dobro sećam jer su me te godine baš drali tako da sam imao uvek 600 dinara spremnih.
Čim smo stigli na odredište, rešili smo da se presvučemo u kupaći i da siđemo na bazen. Bazen i Talaso nisu bili na otvorenom. U bazenu je bila samo jedna starija žena koja se kupala. Maja i ja smo ušli u maleni bazenčić za talaso masažom. Na samo 2 metra od tog malog bazenčića od 4m² se nalazi ulaz u salu gde smo se nalazili. Vrata su bila providna pa je postojao rizik svakog trenutka da budemo iznenađeni.
Maja mi je prišla i izvadila kitu iz kupaćih tako što mi je pomerila kupaće na stranu. Nadigla kita i jaja su bila slobodna. Jedan zid je delio nas mali bazenčić od glavnog bazena tako da je skrivao polovinu bazena. Maja je sela u sred bazenčića i počela da mi drka kitu dok je žena mirno plivala u velikom bazenu. Nije mogla da vidi tačno šta radimo ali je sigurno mogla da posumnja. Ja sam čas gledao levo ka ženi koja pliva, čas desno ka ulazu da vidim da li neko nailazi. Pošto mi je kita bila i dalje u vodi Maja mi je naredila da sednem na gornji stepenik od ulaza u bazenčić što sam i uradio čim je prisutna žena prešla sa one druge strane bazena zaštićen zidom.
Maja je uhvatila čvrsto moju kitu i počela da ga puši bez previše straha da nas vidi neko. Kad je prisutna žena ponovo zaplivala u vidljivu zonu bazena ja sam se povlačio ponovo u bazen kako ne bi videla šta radimo. « Kukavice » dobacivala mi je Maja.
« Sad ćeš da vidiš ko je kukavica » odgovorio sam joj i ušao u centar bazenčića (gde je voda bila najdublja (oko metar i 20). Čučnuo sam i privukao je pri sebi, raširio noge oko svog struka i pomerio kupaće gaćice kako bi provukao kitu u njenu vaginu. Bio je to prvi put da sam joj stavio kitu u njenu toplu usku pičkicu bez kondoma. Uvek mislim da se zaštitim ali moram priznati da užitak nije isti sa kao i bez kondoma. Uzivam 5 puta više kada nemam kondoma na kiti.
Video sam da žena u susednom bazenu više ne zalazi na drugu polovinu bazena, već je tačno preko puta nas odakle nas diskretno gleda. Siguran sam da zna šta radimo iako ne može biti sigurna. Video sam da je to takođe uzbudilo moju dragu. Predložio sam joj da promenimo pozu i sada sam se pribio leđima o zid i privukao nju leđima ka sebi. Tako sam mogao lakše da joj masiram klitoris dok mi sedi na kurčini.
Gledali smo pravo prema ženi u bazenu koja nije mogla da sakrije svoj pogled više prema nama. Nakon kraćeg vremena preuzeli smo prvobitnu poziciju u centru bazena jer su uključili talaso u bazenu što je počelo da pravi balončiće.
Starija dama je izašla iz velikog bazena i krenula prema nama. Neće valjda ovde, pomislio sam « Dobar dan » dobacila nam je i izašla iz sale.
Bio sam toliko uzbuđen da sam sada odgurnuo partnerku do ivice bazena, povukao ovog puta njene kupaće do kolena i silovito nabio kitu u pičkicu dok mi je sisla dva prsta. « Želela bi još jednu kitu? » pitao sam je na šta je odgovorila potvrdno.
Pribijao sam se na njenu nežnu guzu i osećao kako kita počinje sve više i više da pulsira pred ekploziju. Pokušao sam da se suzdržim što više kako bi imao što ekplozivnije svršavanje i u zadnjem trenutku sam se povukao iz njene pičkice i svršio pod vodom. Čudan je to osećaj. Veoma čudan.
Pokupili smo naše krpice i povukli se kod nas u sobu. Imali smo velike prozore i pogled je davao na veliko šetalište gde je bilo puno ljudi. Shvatili smo da nas vojarizam jako privlači pa smo nešto kasnije rešili da se igramo ispred prozora.
Povukli smo zavese na stranu, pribio sam joj lice i sise uz prozor i rukom masirao neznu pičkicu. Okrenuo sam je, podigao da sedne uz prozor i počeo dugo da ližem njenu skorz obrijanu pičkicu.
« Liži mi, liži mi pičku » ponavljala je sve glasnije kao da je želela da nas komšije čuju. Uhvatila me je za glavu i počela da pribija lice uz svoju vlažnu pičku.
« Na krevet » naredila mi je i gurnula na krevet. Sela je na mene, digla ruke iznad glave, sela mi na facu i dohvatila jednu krpicu sa kreveta da mi veže ruke na krevet. Dohvatila je ulje za masažu i prosula dobru dozu po nama. Naša tela su počela da klizu gde god bi se dotakli. Bio sam vezan, nemoćan i samo sam čekao šta će dalje da uradi. Počela je da trlja svoje telo o moje, da prolazi svojim masnim sisama preko moje napaljene kite, sav sam se naježio.
Posle uvodne faze, sela je na moju kitu i počela da jaše kao nikada do sad. « Sada ćeš da mi napuniš pičkicu » zapretila mi je. Nisam se puno zabrinuo jer znam da uzima pilulu a i bio sam toliko napaljen da nisam imao vremena za to.
« Od danas si moj sluga » govorila je i meni su se njene reči mnogo dopale. Nije trebalo puno ovog puta da svršim što sam i učinio. Osetio sam toplu spermu koja popunjava Majinu vaginu. I taman kad sam pomislio da je gotovo sa igrom maja se okrenula, i pribila mi njenu picu na lice dok bi ona još lizala moju kitu.
« Liži!! Liži mi još !!» Poslušao sam je bez pregovora. Pica je bila tako lepa da mi ništa nije smetalo. Ponavljali smo ove igre svaki dan u bazenu i u sobi. Upoznao sam svaki delić tela fenomenalne Maje.
Pred polazak na odmor, ostavila mi je njen seksi kupaći kako je ne bi prebrzo zaboravio. Reče mi da se javim Ivani ako mi bude previše dosadno ili da nađem neku drugu devojku privremeno ali da ne očekujem da ću naći divljakušu kao što je ona.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Kako odabrati idealni vibrator?

Postoji mnogo različitih vrsta vibratora i koji odabrati zavisi od toga šta želite učiniti s njim. Glatki klitoralni vibratori obično su tanki i ne stavljaju se vaginalno. Veliki vibratori u obliku penisa mogu biti vrlo

Provod sa profesorkom

Putujemo za Italiju. Prijatelj i ja sasvim slučajno seli smo iza profesorke engleskog. Najdoteranija profesorka u školi. Farba se u boju koja naginje na plavo. Frizura uvek na mestu. Napried su uvjek šiškice usmerene na

Sekica

Keva, cale, sestra i ja krenuli smo na odmor kod tetke i tada nisam ni pomisljao da cu opaliti sekicu koja ima vec 30 godina, a jos je neudata…Matori, njeni i moji i rodnjena sestra,